Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Igår var min studentskiva och temat var "Be ready for action."

Vi började med att föra hemma hos en i klassen innan vi alla åkte in till Flustret där skivan höll hus. Direkt när vi kom in så fick vi god mat och efterrätt. Synd nog så drog jag hem ganska tidigt pga att jag hade druckit för mycket och mådde riktigt dåligt. Så var lika bra att åka hem haha. ;-) Hade iallafall väldigt kul så länge jag var där! 

Nu har jag 2-3 skivor kvar att gå på och sedan, om 15 dagar tar jag studenten!!!! Helt sjukt

Likes

Comments

Vet ni vad som hände mig imorse?
JAG FICK MENS, IGEN.
Jag hade mens i 16(!!) dagar, sen försvann den äntligen men nu EN vecka senare har jag fått mens igen!!! Vad är det som händer!!!!
Det är inte lite mens heller utan får ha 2 nattbindor på mig och har VÄRLDENS mensvärk. Normalt :-)

Trots mensvärk och riktigt dåligt humör så kämpade jag mig ut i det "fina" vädret och åkte in till stan för att köpa en biljett till studentfesten. Jag missade förra försäljningen och har haft lite panik över att jag inte har fått tag på någon biljett. Men nu äntligen har jag den!
Nu ska jag spendera resten av dagen i soffan med choklad framför Vänner.

Likes

Comments

Imorse vaknade jag upp bredvid Mattias som sov här inatt och vi har spenderat i stort sätt hela dagen i sängen framför filmer.
Nu har han åkt hem och jag ligger helt utslagen i soffan. Är så sjukt, seg, trött och hungrig. Orkar verkligen inte fixa något att äta heller.
Är ensam hemma nu i 2 dagar och orkar verkligen inte laga mat haha! Kommer leva på rostade mackor dessa 2 dagar. ;-)

Likes

Comments

Imorse gick jag upp klockan 7 för att gå ut på en powerwalk innan frukost. Hade planerat att gå 60 min men det blev endast 40, pga av att jag fick hjärnfrys haha! Jag har sjukt känsliga öron vilket gör att jag får hjärnfrys väldigt lätt när jag är ute i kylan. Så jag fick dessvärre väldigt ont i huvudet och vände hem igen.
Sitter nu och äter en smoothie bowl som jag nyss slängde ihop, innan det är dags för storstädning i lägenheten. Gött

Likes

Comments