Header

Blir hemma idag igen, oväntat:-)
Mår bättre idag dock och det känns som att det är påväg att gå över. Men har ändå haft 3 i stort sätt sömnlösa nätter så är helt slut, så kände verkligen för att vila upp mig idag och sova ut lite.

Har iallafall precis gosat ner mig i min morgonrock i soffan med kaffe (som jag försöker lära mig att tycka om) och skorpor. Idag står endast sova på schemat så det är väl det jag ska göra nu. Tänkte även försöka räkna lite matte och städa till i min kaos garderoben sen om jag orkar.

Likes

Comments

Vaknade imorse med magont och illamående idag igen(??) Så min dag har sett ut precis som i Måndags & Igår. Ingen skola, bara legat och degat med illamående och magont. 

Vaknar jag och mår dåligt imorgon också så har jag bestämt mig för att åka in till vårdcentralen och kolla upp så att allt står rätt till. ;-) 
Så ja.. min vecka har väl inte varit den roligaste och mest händelsefyllda men snart är det ÄNTLIGEN helg som jag ser så mycket fram emot!

Likes

Comments

/ https://idealofsweden.com /

Upptäckte nyss en sida med lite Richmond & Finch liknande skal.
Så snygga!! Eller vad tycker ni?

Likes

Comments

Blev ingen skola för mig idag heller för att jag försov mig. 
Vi skulle ändå få sluta vid 12 idag så kände att det inte var någon idé att åka. Har också känt mig  väldigt illamående idag igen, så hade nog inte orkat ta mig iväg till skolan vilket fall haha.
Så idag har jag bara legat och dragit mig innan det var dags för mig att bege mig in till stan för att söka jobb.

Har nu precis tagit en liten lunch paus mitt i allt jobbsökande, så har köpt mig en kyckling wrap och en caramel macciato.
Hade tänkt att sätta mig på typ espresso house men så behövde jag ladda mobilen så letade upp ett uttag och så fick jag sätta mig där och äta på en bänk haha.
Men det funkar ju det också. ;-)
Ska snart fortsätta lämna in några till cv:n innan jag ska åka vidare mot Knivsta.

Likes

Comments

Idag är jag hemma från skolan på grund av att jag låg vaken hela natten med kramper i magen och illamående. Mådde fortfarande riktigt illa när jag vaknade så kände att det inte ens var någon idé att gå upp.
Men nu har det gått över som tur är så har precis slängt i mig lite frukost.
Blir nog sängliggandes idag faktiskt framför någon film, vilket ska bli skönt. Måste komma ihåg att skriva ut mitt cv lite senare också, då jag har tänkt att gå runt och söka jobb på lite olika ställen imorgon. Känner verkligen att det är dags att skaffa mig ett jobb så att jag får in lite stash haha. ;-)

Likes

Comments