Header

Hade inte planerat att åka till gymmet idag, men så skulle mamma dit så jag passade på jag med.
Körde lite kondition och rumpa, vilket gick väldigt bra! Iallafall rumpa.
När jag var klar så kom jag inte in i mitt skåp där jag har min jacka, skor, plånbok, busskort osv osv. :-) inte bra. :-)
Min kod till låset ville inte funka(?) har använt samma lås och samma kod flera gånger men nu ville det inte fungera. Jättekonstigt. Men får åka tillbaka dit imorgon och be dom klippa upp låset.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godkväll!
Idag hade jag planerat att gå ut med några tjejer, men igår så råkade jag åka på en magförstoppning.
Fixade medicin idag men den ville inte riktigt samarbeta. Så får bli hemma ikväll med magont. Försökte ta mig iväg ändå, så har sminkat mig och allt men så kände jag att det inte skulle gå. Så nu har jag fixat mig förgäves. ;-)

Trodde aldrig att förstoppning skulle göra såhär ont?? Kan knappt gå ju.
Får hoppas att medicinen vill värka imorgon!!

Likes

Comments

Idag fick vi ledigt så det blev frukost på sängen. Försöker alltid att "lyxa" till frukosten pga att jag verkligen inte är en frukostmänniska, men det blir typ lättare att äta när det är fint och fräscht?? Haha.

Ska iallafall byta om nu och sedan ska jag åka till gymmet. Har varit så sjukt seg de senaste dagarna så jag har inte varit så mycket på gymmet.
Har vaknat flera gånger VARJE natt den här veckan och inte kunnat somna om. Så har inte fått speciellt mycket sömn, så är inte jättetaggad på att åka till gymmet haha! Men det är bara att bita ihop. ;-)

Likes

Comments

Imorse begav jag mig till skolan och när jag väl kom dit så fick vi ledigt. Så idag har jag i stort sätt spenderat hela dagen i sängen. Har haft så fruktansvärt ont i huvudet, så tänkte försöka sova bort den nu innan jag tänkte bege mig ut på en powerwalk.

Likes

Comments

Likes

Comments

Imorse vaknade jag upp med halsont, vilket jag absolut inte har tid med just nu.
Så har varit hängig hela dagen och har haft väldigt ont i både hals, öron och huvud.
Hade planerat att åka till gymmet imorse så jag hade packat gymväskan och allt igår, men så sket det sig tyvärr. Hoppas verkligen att det är bättre imorgon så att jag kan gymma!

Avslutade denna dag med en väldigt god middag och ett skönt bad.
Ska nu lägga mig i sängen och fortsätta kolla på Pretty little liars och trycka i mig halstabletter.

Likes

Comments

Blev kondition & rumpa idag på gymmet.
Det gick sådär, var inte jättetaggad idag.
Nu sitter jag i skolan och väntar på att idrotten ska börja. Ska skriva ett prov som jag har missat precis innan lektionen börjar, men funderar på att åka hem efter det. Mår inte alls bra. Känner mig yrslig och hängig, så det är nog lika bra att bara ta närvaro och åka hem.

Likes

Comments