Drake i lördags på Ericsson Globe.

Förutom det faktum att vi satt och väntade på honom i två timmar så kan det nog ha varit en av de bästa konserterna jag har varit på. Jag och @bastiljen hade köpt platinum sittplatser för det sammanlagda värdet av 4200kr. sjukt va? och brevid oss stod det ett såntdär riktigt östermalmspar som inte kunde någon av låtarna och istället stod och åt upp varandra UNDER HELA KONSERTEN?!?!? Men vi la inte ner så mycket tid och energi på att bry oss om dem. istället så sprang vi på Emil Beer typ två gånger så det kompenserade litegrann.

jag köpte dock en hel del Merchandise så det kommer nog ta ett tag tills mitt bankkonto förlåter mig.

10 av 10 från mig!

Senaste veckan har jag blivit störtkär i en brittisk artist/youtuber som är 8 år äldre än mig, Conor Maynard. många skulle nog klassa honom som ful eller söt men absolut inte snygg, vilket jag inte alls håller med om. många av er vet säkert inte ens om vem detta är eller bara typ känner igen honom från 2012 då han var ett bra exempel på definitionen av cringe. så förlåt till alla mina vänner som har stått ut med mitt tjat om honom under sportlovet.

Men om vi släpper hela Conor Maynard grejen nu så vill jag bara prata om ed sheerans nya album?! Typ alla låtar som finns på det albumet ligger på de flesta topplistor runt om i världen?! dock så har han ju jobbat på det albumet i tre år typ så mycket tid och energi har han lagt ner på det. men det brukar vara så att på ett album så är bara några låtar bra och resten skit eller tråkiga, Men herregud vad han har lyckats?! Det finns verkligen inte en enda låt på det albumet som inte är bra..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

TISDAG!!!!

idag så har jag och @bastiljen varit på öppethus, och nej inte på våran skola faktiskt., på en gymnasieskola vars namn jag ej kommer avslöja, MEN ASSÅ GUD VAD VI BLEV KÄRA I DEN SKOLAN. ber om ursäkt för caps men asså vi gick runt där och bah" WOWWWW VI MÅSTE BÖRJA HÄR ASSÅ WOOWWWWW" alla verkade så professionella och duktiga, lokalerna var jättefräscha. men ska inte sitta här och promota en skola som ni inte vet namnet på hahaha. anyway, förutom det faktum att vi brände 300kr på bara fika så har idag varit helt okej faktiskt.

Likes

Comments

Hej på er! Denna veckan har mycket konstigt hänt, exempelvis så hade vi öppethus under tisdagen. Såklart så får ju jag och @bastiljen en riktigt jävla snilleblixt att ta oss an utmaningen att sjunga?! Och jag tror att alla vet hur det gick. 

Först och främst så fick vi fel notpapper så ni kan gissa hur stelt det blev när musiken spelade och vi tystnade inför guider och föräldrar. sen i början av repet så hade vi inga mickar eller förstärkare vilket leder till att vi sitter ner på varsin stol i mitten av musiksalen och skriker för att överrösta instrumenten Vilket var ganska pinsamt, dock så blev allting bra i slutet och vi fick rätt utrustning vilket ledde till att hela denhär dagen slutade bra tillslut!

Under fredagen så hade våran svenska lärare nån konferens eller liknande(tack och lov) så jag o Jennifer drog in till stan för att ha en lååång mysig lunch i gamla stan..trodde vi.... det hela slutade med att vi tog varsin skruttmacka på Pressbyrån och detta resulterade i stress och huvudverk. 

vill dock påpeka att Pressbyrån säljer skitsaker för dyra pengar, exempelvis: en macka som borde kosta 10kr sätter de för 40kr. Jag menar hur sjukt är inte det?
Jaja jag känner verkligen inte för att sitta o kritisera Pressbyrån och deras priser i mitt första blogginlägg.

Likes

Comments