Att träna rätt är nyckeln till ett sunt liv, i denna kategori kommer vi hjälpa just dig att träna bort fett och bygga muskler.

Statisk träning är när man håller kroppen stilla och på så sätt bryter ner muskelfibrerna, du kanske inte har så mycket tid att träna eftersom att du har jobb eller skola, men det fina med vår revolutionerande metod är att alla har tid att göra den, nedan kommer några övningar:

Stolsittning med egen vikt, du ska sitta på en stol (gärna framför tv eller dator) det viktiga är att du inte rör dig för att träningen ska vara statisk. Viktigt med denna övning är att böja ryggen så att du tränar alla delar av rygg och bål.

Sovande jumping jacks, lägg dig på en säng med kroppen formad som ett X, sedan ska du sova 8-12 timmar, sov ej för länge i början, kroppen klarar inte av så lång statisk träning innan du har vant dig så börja gärna lägre och öka sedan upp antalet timmar av träning.

Fler inlägg kommer MVH Fettokulturen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ett annat bra och nyttigt supernyttigt alternativ till ostbollar är chips. Chips är fantastiskt nyttigt. Chips innehåller potatis och potatis är fantastiskt nyttigt, potatis räknas in som ett superlivsmedel. I jämförelse med pasta och ris är potatisen snål med kolhydrater. Dessutom är potatisen, och speciellt skalet, fyllt med riktigt nyttiga antioxidanter. Inte nog med det så är detta superlivsmedel friterat i rapsolja. Rapsolja är bland de mest energirika naturtillgångarna som finns. Rapsolja innehåller 900 KJ/100g det är ca 3 gånger så högt som majsens (360 KJ/100g), perfekt om man tränar.

Chips kan komma i många olika smaker, en smaksättning fettokulturen rekommenderar är sour créme/onion. Dessa chips är oerhört nyttiga eftersom de innehåller lök. Löken innehåller massor av proteiner, fibrer, krom, C-vitamin och flavonoider. Dessutom bidrar lök till att sänka kolesterolvärdet och håller blodsocker-nivåerna på en bra nivå. Lök kan till och med motverka förkylning. Så följ mitt råd och ta hand om din hälsa...

Likes

Comments

Jordnötssmör är en baljväxt som hittas naturligt på många platser i världen. Den innehåller inte bara en massa nyttiga fetter och vitaminer (E-Vitamin). Produkten ses också som ett av världens godaste pålägg, ett måste på den nyttiga svenskens frukostbord. Man skulle kunna säga att det är frukostbordets Zlatan...

Likes

Comments

Ett bra sätt att äta en få i sig en nyttigare frukost är faktiskt att ha Nutella på mackan. Nutella innehåller kakao vilket i sig sänker risken för cancer, diabetes, hjärtsjukdom samt stroke med upp till 90%. Nutella innehåller också hasselnötter som innehåller en hel del nyttiga fetter men också hela 20% protein, vilket är väldigt bra. Dessutom innehåller hasselnötter en hel del E-vitamin. Ett bra alternativ till Nutella att ha på mackan är sylt. Sylt är gjort på bär. De motverkar och skyddar mot olika sjukdomar och infektioner, och tar hand om allt ifrån din hjärna till din hud.

Likes

Comments

Ett exempel på ett av dom godaste och nyttigaste snacksen är ostbollen. En ostboll består till mestadels av luft och ost, i osten finns många bra fetter, protein och kalcium.

Likes

Comments