Header

Jag älskar att träna ute i naturen. Så härligt att få anstränga sig i den friska luften och har man tur så kan man få syn på en ekorre uppe i trädet. Helt underbart!

Ni kan se hela filmen på min Instagram - @brottarncornelia , heter jag. På klippet där får ni även se min lillebror träna och dansa!





/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Stort grattis världens bästa pappa på farsdag!

"Du är en grym pappa och likaså bra på att slappa. Jag kan lova att du är en mästare på att sova. Inte undra att du väger hundra. Du är dålig på att diska men däremot är du en hejare på att fiska.
Du är verkligen inte snobbig men däremot jävligt jobbig"


Men vet du pappa, det gör inget att du hatar att diska och skulle kunna vinna OS i sova. För jag är glad att du är precis som du är! Allt detta gör dig alldeles unik och perfekt. För jag älskar ditt sätt att vara och allt du kan klara. Det gör vi alla! Du ställer alltid upp för oss oavsett vad!

Jag är så tacksam att just ha dig som pappa!

Du och mamma är inte bara världens bästa föräldrar utan också enastående i rollen som farmor och farfar!


/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Likes

Comments

Jag är tillbaka efter ett långt uppehåll med bloggen. Varje vecka har jag fått ett mail från Nouw med min statistik och varenda gång blir jag chockad. För trots min brist av närvaro så är statistiken förvånansvärt hög. Och då kan man ju undra detta jag har fått frågan om många gånger:

"VARFÖR SLUTAR DU BLOGGA NÄR DU HAR MASSA LÄSARE. ÄR DU DUM I HUVUDET?!?!?"

Det var precis det som blev skrämmande. När jag var som mest aktiv, så läste jag på hur man fick fler besökare och jag fullföljde varenda steg i timmar. För alla vi som bloggar så drömmer vi ju om att få massa läsare och kommentarer och det krävs jobb.

Men när jag väl såg att mitt arbete fick resultat och statistiken höjdes, så började jag tänka mer och mer på hur jag skrev, vad jag skrev och tankarna fokuserades mest på vilka ni var som läste "Undra vem det är som läser? Varför läser någon ens det jag skriver?"

Helt plötsligt började jag tveka. Istället för att jag bloggade för jag älskar att skriva och vill ha inlägg att gå tillbaka och minnas, så blev det istället mycket mer eftertanke och rädsla om vad ni tyckte.

Men nu så bryr jag mig inte. Tankarna går istället så här:
Gör helt enkelt precis det du vill och strunta i vad andra tycker. DU är DU och det ska DU vara riktigt stolt över, för det finns bara en som DIG!

Jag hoppas att just du vill vara med mig i min vardag med brottning, nio huliganer till syskon samt två söta hundar och så har jag även blivit faster.

Det här kommer bli så kul.
Önskar just dig en grym dag!

/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Likes

Comments

Det är inte hälsosamt att plugga. Hela förmiddagen har jag suttit framför datan med boken vid sidan om. Att studera är något jag tycker är så tråkigt trots att jag faktiskt läser hund, vilket jag älskar. Men det är så mycket roligare att umgås med hundar och studera dom praktiskt än sitta och läsa teoretiskt.

Hur som helst, så fick jag in en av alla inlämningar idag och det var tur det, för idag var det sista dagen.

Nu ska jag ut med hundarna.

Hoppas ni har det bra.

/ Cornelia
Instagrm: @brottarncornelia

Likes

Comments

Bilderna är från gårdagens träning. Igår var det fokus på teknik, blandat med matcher. Tänk att man blir så glad varje gång man kommer till lokalen. Stämningen är underbar samtidigt som svetten rinner och ansiktet visar sin tröttaste grimasch.

Alla människor är fantastiska som på nedre bilden ser ni ett par talangfulla brottare. Där sitter dom och pratar afghanska och jag förstår ingenting. Men det är skönt att veta att dom inte snackar skit om en i alla fall. Jag kan nästan slå vad om att dom pratar om brottning eller mat.


/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Likes

Comments

310kcal / portion
2 portioner

Ingredienser
½ klyftad rödlök
150 g grön sparris, i bitar
100 g klyftade champinjoner
½ msk olivolja
½ skivad papaya
2 msk hackad dill
1 limefrukt
salt och peppar
50 g mâchesallad
200 g skinn- och benfri varmrökt lax
1 dl skalade räkor, 60 g



Gör så här
1. Fräs lök, sparris och svamp i olja.
2. Vänd ner papaya och dill och droppa över saften från halva limen. Salta och peppra.
3. Lägg upp på en bädd av mâchebuketter och toppa med lax och räkor. Servera resten av limen vid sidan av.

Recept taget från http://recept.mabra.com/varm-sallad-med-rokt-lax-och-rakor/

/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Likes

Comments

Oj, vilken positiv överraskning jag fick för någon vecka sedan. En inspirationsinstagram som helt plötsligt valde mig som "dagens inspiration"


/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Likes

Comments

Jag har alltid hatat att stå i köket, att ens röra spisen och öppna ugnen är någonting jag helst undviker. I alla fall har det alltid varit så. Det är faktiskt först i år jag har gett köket en chans och lagat en och flera måltider.

Det som fick mig att ställa mig vid spisen var att en från brottningen visade mig ett väldigt enkelt och gott bananpannkaksrecept. Vid första tuggan blev mina smaklökar förälskade och ni som känner mig och följer mig på Instagram, vet att när jag väl har börjat gilla en maträtt så har jag svårt att sluta äta. Jag kan äta samma måltid flera gånger om dagen i veckor. Faktiskt så har jag ätit "tobbepannkakor" 9 gånger på 7 dagar. Och jag har lagat maten alla dessa gånger.


Att stå och steka pannkakor har gjort mig mer van och jag har till och med lagat fisk och potatis till hela min stora familj två gånger. Detta hade jag aldrig gjort för till exempel tre månader sedan. Tänk vad en maträtt kan utveckla en människa.

/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Likes

Comments

I samarbete med Svensktkosttillskott

Att protein är kroppens byggstenar är ingen hemlighet. Därför är just det näringsämnet väldigt viktigt för mig som tränar. Jag dricker alltid protein efter träningen för att förhindra att musklerna bryts ned och känner jag att jag har fått för lite protein via maten så tar jag just detta kosttillskottet som ni ser på bilden 100% Whey Gold Standard. Det är faktiskt Optimum Nutritions storsäljare och det förvånar mig inte alls. Läs bara vad 100% Whey består av:

• Mikrofiltrerat vassle
• Lon-Exchanget vassleproteinisolat
• Ultrafilterat vassleproteinkoncentrat
• HYDROWHEY - Hydrolyserade vasslepeptider

Och inte bara det utan proteinet är också så otroligt gott. Du kan välja smakerna:

• Mintchoklad
• Extreme Milk Chocolate
• Choklad
• Rocky Road
• Vanilj
• Jordgubb
• French Vanilla
• Banan
• Cookie & Cream
• Chocolate Peaunut Butter

Än så länge har jag bara smakat, jordgubb, vanilj och nu choklad. Jag måste erkänna att pulvren är gott att blanda i både vatten eller mjölk.

Är ni ute efter ett gott och bra protein köp då denna produkt 100% Whey Gold Standard nu på svensktkotillskott för bara 269kr och du får dessutom en produkt på köpet. Du hittar länken här
https://www.svensktkosttillskott.se/produkter/100__whey_gold_standard

Jag älskar verkligen Svensktkosttillskott dom erbjuder inte bara grymt bra protein utan också så kan man beställa hem fettsnygga träningskläder och tillbehör med supersnabb hemleverans. Kan det bli bättre?

/ Cornelia
Instagram @brottarncornelia

Likes

Comments

Nu gör jag exakt det jag har lovat mig själv att inte göra - SLARVA MED BLOGGEN. Innan jag började blogga så sa jag till mig själv att om jag skulle blogga, så skulle jag göra det regelbundet och berätta om min vardag, skriva ner mina tankar och tipsa och inspirera.

Till en början fullföljde jag planen, som vanligt, precis som med dom flesta nyårslöften. Men det som händer sen är vanligare än vad det ska vara, man tappar inspirationen och glömmer varför man började. Jag började blogga för att använda det som en dagbok. Jag gillar att skriva och älskar att dela med mig av saker, tips och helt enkelt min vardag.

Jag måste helt enkelt skärpa mig! Antagligen bloggar jag lika flitigt som jag äter speciella bananpannkakor i annat namn "tobbepannkakor" (följer ni mig på Instagram så har ni bättre koll) jag har nämligen ätit dessa pannkakor varje dag i två veckorstid och ibland har det till och med blivit två gånger om dagen. Tänk att jag inte tröttnar. Kebabsallad är fortfarande en stor favorit.


Godnatt på er.

/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Likes

Comments