Header
View tracker

Vissa tights är även på REA som till exempel tightsen högst upp till vänster har 200kr rabatt!

TIGHTS - DET PERFEKTA PLAGGET. Jag gillar verkligen att det finns i flera olika färger, mönster, material, och även funktioner. Produkten som passar alla, inte bara tjejer utan i herrmodell också. Man kan aldrig få för många! Du kan trycka på produkten för komma till hemsidan.

/ Cornelia
Instagram: brottarncornelia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Är det bara jag som älskar snö? Så det blev verkligen en positiv överraskning när jag såg snöflingor falla, när jag gick ut med hundarna i morse. Tyvärr så smälter snön innan den hinner nudda marken. Tänk vad kul om det kunde bli en snörik vinter. Med massor av vitt på backen och adventsljus som lyser upp mörka kvällar.

/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Likes

Comments

View tracker

Fick äran att vara tränare till barn som vill prova på brottning på höstlovet. Att lära ut pojkar och flickor i en sport jag älskar, är verkligen något jag gillar.

I somras jobbade jag på Sportscamp där daycamp och multi i alla olika åldrar fick prova på kampsporten.

Det svåra med just den här veckan är att jag nästintill inte kan planera. Jag har ingen aning om antalet som kommer, hur gamla eller vikt.

Men fördelen är att dessa barn har ett intresse, att dom verkligen vill se hur en brottningsträning kan vara. Medan hälften av alla på Sportcamp tyckte att närkontakt var obehagligt och att det var för krävande och helt ointressant.

I vilket fall är det roligt att få träffa på barn i dom yngre åldrarna och deras härliga energi.


/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Likes

Comments

Idag har jag varit och tittat på när fristilsbrottare tävlade. Det var även vår klubb som anordnade "Björnen Cup" det var riktigt roligt, som alltid.

Här skadades två brottare, sjukvårdare fick ingripa men vi brottare är tuffa. Det är bara att resa sig upp och kriga. Helt underbart.

Om ni skulle ha en brottartävling i er stad. Ta er en titt. Man mot man, kvinna mot kvinna ska göra upp mitt på mattan genom att slå grepp, samla poäng och lägga motståndaren på fall.

Sporten förtjänar mer uppmärksamhet, än vad den får idag.

/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Likes

Comments

I tidigare inlägg nämndes det att jag och en vän argumenterade intensivt om hur man uttalar "Kaviar" eftersom vi märkte snabbt att ingen av oss vägrar ge sig, så bestämde vi oss att be Facebook om hjälp.

Några av våra vänner kommenterade vad dom tyckte var "rätt" men tillsist kontaktade vi företaget och ville verkligen ha fram det korrekta svaret.

Kalles kaviar svarade så här:

Det var inte det vi riktigt ville höra. Vi ville bara ha ett svar. Men i vilket fall ingen hade fel. Fast självklart skulle det kännas mycket bättre om bara jag hade rätt (haha)

/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Likes

Comments

Från brottarträningen igår. På bild ser ni när Dor hjälper mig att stretcha.


Tyvärr så är jag ända tjejen och även den lättaste, men tur så har jag Dor som bara väger några fåtal kg mer än mig. Men det är också riktigt roligt att träna med dom tyngre. Fast ett plus med Dor är att han med tränar fristil, vilket bara är vi två i stora gruppen. (Fristil- när man får ta grepp nedanför höften.Medan grekrom är det bara tillåtet att ta grepp över höften)Om ni någonsin har undrat hur man ser ut efter att ha brottas så ser ni svaret på bilderna nedan. Om jag ska vara ärlig, så finns det värre bilder. (Haha)

Bilderna är tagna ca 5 sekunder efter att jag steg av brottarmattan. Om jag någon gång skulle avsluta en brottningsträning med fin frisyr, så skulle jag bli väldigt besviken på mig själv. För då har jag inte alls slitit och svettas. Så dessa bilder är bevis på hårdträning.

/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Likes

Comments

Veckan som gått så har jag haft en nära vän från Sundsvall här hemma. Rättare sagt min bästa vän. Som alltid när vi är med varandra så tillbringar vi mycket tid på McDonald's och druckit nästan enbart "Frappe". Det är sällan jag äter där, men den här veckan har jag nog haft ett intag för ett helt år.

Men det är lugnt för nu har jag massor energi och vill bara förbränna bort all onyttigheter och känna mig fräsch i kroppen. Så därför blev det både gym och brottning igår.


Men det värsta av allt, var inte att vi blev stammisar på Donken utan att en onykter man sprang efter oss.


Jag och Jasmine var påväg hem från att ha ätit kvällsmat på McDonalds. Vi stannar i en tunnel för att skydda oss mot regnet. Klockan var runt 23:30. På något sätt kom "kaviar" upp i samtalsämnet och direkt skulle båda rätta den andra att man uttalade fel.

Vi stod och skrek i tunneln, och tänkte inte på att vi kanske kunde väcka någon. Men just då brydde vi bara om att vi själva skulle ha rätt och hoppades på att någon skulle ge sig. Men vi båda är tävlingsinriktade och ingen skulle medge att man hade fel, om man nu skulle ha det.

Det som fick oss att sluta skrika var att vi såg en skugga närma oss. Samtidigt kollade jag på klockan och vi båda blev chockade när jag sa "oj, vi har stått och skrikit på varandra i en timme"

När skuggan började närma sig så såg vi en man vinglades och att han höll på ramla flera gånger. Vi börjar springa ifrån honom. Efter ett tag stannar vi och börjar tänka "varför springer vi egentligen? Han kunde inte ens gå" men snabbt därefter ser vi honom nu bara någon meter bakom oss. Vi fortsätter att springa, när vi tittar bak så ser vi inte honom så vi börjar sakta ner.

Vi började fundera på hur han kunde vara så snabb, när han knappt kunde gå. Nu så ser vi honom springandes emot oss och vi ökar tempot. Vi sprang över en väg och står på trottoaren en bit bort. Vi ser att mannen höll på ramla om och om igen över övergångsstället.

Jasmine och jag iaktog honom nu från ett längre avstånd.

Faceswap från snapchat- Ska jag ringa polisen? Frågar jag.
- Ja, gör det.

Jag ringer 112 och efter tredje försöket kommer jag fram. Jag berättar att vi har sett en väldigt berusad man som vinglar sig fram och just nu befinner sig väldigt nära en bilväg, att han lätt kan bli påkörd.

Jasmine skriker i bakgrunden
- SÄG ATT HAN JAGADE OSS? VEM BRYR SIG OM MANNEN.

Jag tänkte först "vadå jagade oss?" När jag frågade om att ringa polisen, tänkte jag mest på mannen. Hur lätt han kan vara med eller orsaka en olycka.

Hon skriker ännu en gång med en argare ton
- TROR DU HAN TOG EN JOGGING TUR PÅ FYLLAN ELLER?? HAN JAGADE OSS!!

Så jag nämner att vi har blivit jagade och var vi just befinner oss. Vi blir kopplade till polisen och där berättar jag vad som har hänt. Men efter någon minut bryts samtalet och vi snabbt ringer om och om igen. Men även den här gången kommer jag inte fram. Vi tänker att polisen borde ringa upp oss. Men det gjorde dom inte.

Som ni ser så försökte mamma ringa mig flera gånger och när jag väl kunde svara så sa hon också "jag kände på mig att något var fel och att det var bra att ni ringde polisen" hon bad oss även skynda oss snabbt hem.

Och dagen efter pratade vi mer om hur man uttalade kaviar än hur illa det kunde ha gått igår. Framförallt när vi inte fick kontakt med polisen. Tur att vi inte befann oss i någon mer farlig situation där polisen kunde avgöra om vi skulle leva eller dö, för då hade vi dött.Men nu vet vi hur man uttalar kaviar, mer om det i ett annat inlägg.

/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Likes

Comments

Det är med gråt i halsen jag skriver detta. Något som inte får hända, samtalet jag inte vill ha och orden jag definitivt aldrig vill höra. Allt detta som jag bara gråter av att tänka på hände. Min syster bara 13 år gammal.

Jag vet inte hur många gånger jag har nämnt för mina föräldrar hur tacksamma vi ska vara, att ingen är sjuk, att ingen har varit med om en allvarlig olycka. Men just detta hände igår.

Jag var på stan med min kompis, när min mamma ringde. Jag hörde direkt att något var fel. Hon sa med skräck i rösten "Engla har blivit påkörd" allt annat gick bara in och ut i örat. Jag sprang till bussen snabbare än någonsin.


Mamma ringer mig igen, för tydligt förklara att jag ska hämta småkillarna från dagis. Att pappa åker direkt från jobbet och att dom snabbt skyndar sig till sjukhuset.


Tankarna på vägen for fram och tillbaka jag försökte krossa hjärnspökena och tänka positivare än någonsin. Men det var en hårdkamp. Att bara tänka på att min lillasyster har blivit påkörd på ett övergångsställe där hon har cyklat med sin kompis fick mig att börja gråta. Min fina syster, som jag älskar. Att hon har upplevt det jag inte kan föreställa mig. Två vänner som bara var påväg hem från skolan, har precis varit med om en olycka som leder raka vägen till sjukhuset.

Bild på Engla.

Påväg till dagiset var jag helt gråtfärdig, jag ville bara krama om min syster. Ingen visste hur hennes tillstånd var. Det enda vi visste var det som stod i tidningen och att det var bekräftat att det var Engla och hennes vän.

Att inte veta hur dom mådde, och veta hur rädda dom måste ha varit. Det var hemskt. Bara att tänka på att det värsta som skulle kunna hända fick mig att vilja sätta mig i ett mörkt hörn och börja gråta.  

När jag och killarna kom hem, gick jag in i Englas rum. Tittade på hennes säng och tänkte att det är här hon ska vara, hon ska ligga här i sängen och skypa med sina vänner, som hon brukar när hon väl är hemma. Men den här eftermiddagen var minst sagt annorlunda. Idag spenderade hon den i en ambulans och med massor av läkare.

Det är sällan jag faktiskt tar något för givet, jag är alltid tacksam oavsett minsta lilla grej. Att vara glad över varenda minut man får här i livet. För vilken dag som helst kan det vara över. I några timmar hade jag tankarna jag att jag skulle förlora min fina, omtänksamma syster. Men lyckligtvis så skulle det inte hända idag.

Någon timme senare meddelar mamma att Engla ska undersökas, att hon och hennes kompis mår bra. Jag blir otroligt lättad och kan andas ut.


Engla ligger nu i sin säng, som jag tidigare hade önskat. Jag är så otroligt glad över att hon är nerbäddad. Att jag nu faktiskt kan gå in i rummet och se henne där, höra henne skratta trots en bruten arm. 

Min starka fettgrymma syster som jag är otroligt stolt över.

Jag säger det igen. Var tacksam, gnäll inte över småsaker och ta vara på livet. För man vet aldrig när det tar slut. Ta hand om er och var försiktiga!


/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Likes

Comments

Från dagens ryggpass. Om ni vill så skulle jag kunna skriva om dom olika övningarna och hur man utför dom, om ni vill?

Det fick bli ett snabbt inlägg, då hundarna blänger på mig och kopplet. Det är tydligt vad dom vill.

/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Likes

Comments

Till lunch blev det min favoritmat - kebabsallad. Kan äta det alla dagar. En gång åt jag faktiskt kebabsallad varje dag från måndag till fredag. Det är verkligen hur gott som helst.

/ Cornelia
Instagram: @brottarncornelia

Likes

Comments