Header

2017, Livet

Lycka är att kunna dricka kaffe igen efter tre dagars magsjuka.. Vill aldrig behöva vara utan kaffe igen!
Beställde en tröja från Madlady förra veckan som kom igår. Perfekt som lite tröst när jag var hemma och mådde dåligt.
Vågade mig ut till affären en snabbis idag, vart spyfri tillräckligt länge nu. Men dagen kommer utöver det att spenderas hemma. Imorgon är det jobb igen, även torsdag. Sen åker jag hem till Stockholm en sväng. Lycka att få träffa mina älskade igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet, Tankar, 2017

För två månader sedan gjorde jag något som jag länge velat göra men inte vågat. Jag packade bilen full med det viktigaste och flyttade.. Jag var på arbetsintervju i Januari och fick jobbet, sa upp mig och åkte hem och jobbade en månad som var min uppsägningstid. Sen drog jag... Jag flyttade till Östersund.
För två månader sedan lämnade jag allt och alla som jag haft nära hela livet. Min mamma, min bror, mina älskade vänner. Alla är nu 60 mil ifrån mig.
Det känns så sjukt.. Sjukt jobbigt vissa stunder och även sjukt underbart. Jag gjorde äntligen något för min egen skull, bara mig! Och det är helt fantastiskt, något man borde göra oftare!
Stundvis känns det ensamt, men även det är något jag känner att jag behöver hitta en trygghet i. Ensamheten, mig själv. Tror inte att det finns något större sätt att utveckla sig själv på. En helt ny plats, själv. Jag har ju visserligen kusiner och moster här. Men det är ju långt från den vardagen jag är van vid hemma i Södertälje.
Förra året var ett stormigt och jobbigt år för mig, någonstans på vägen tappade jag bort mig själv och den tryggheten jag alltid haft. Och att jag behövde göra något nytt var inte ens något jag tvekade på.
Jag trodde att det skulle vara jobbigare. Inte så att jag inte saknar alla där hemma, det gör jag. Så jag går sönder vissa stunder. Men jag saknar inte platsen, det var inte där jag behövde vara just nu. Och i framtiden kanske jag flyttar hem igen, det vet jag inte. Men just nu är det just här jag behöver vara. Och jag trivs, stormtrivs i nya lägenheten, på nya jobbet, i den nya staden, och jag trivs så otroligt bra med mig själv just nu. Och det är det viktigaste, att jag börjar hitta mig själv igen.

Likes

Comments

2016 , Livet

Idag på förmiddagsfikat öppnades dörren och vi hörde två röster som vi inte hört på länge. Kollegan Marcus och hans & hans sambos fantastiska dotter Noelia. Denna lilla tjej som bara lyser upp rummet när hon kommer. Det finns nog ingen som inte förälskar sig i henne. Så himla stor personlighet, en underbar sådan. Hon är även den starkaste människan jag någonsin träffat. Att hon krigat igenom allt som hon har gjort. Hon är en riktig superhjälte, Supernoelia. Bästa torsdagen på länge.
Hon ritade en teckning till mig och berättade att jag skulle ta med mig den hem. "varje morgon när du vaknar så kommer du se den." Och i hissen när jag höll henne så kollar hon på oss i spegeln och säger: "Du och jag Jennifer!"

Jag är så otroligt tacksam att jag har fått lära känna Noelia, hennes pappa också såklart.
Dom tillsammans med Noelias mamma måste vara den starkaste familjen som jag någonsin träffat. Jag ser upp till dom och deras styrka så otroligt mycket! #fuckcancer #supernoelia

Likes

Comments

2016 , Livet

Trött och nöjd ligger jag nu i soffan efter en rolig dag på jobbet och ett lagom hårt pass på gymmet. Något att äta och sedan sovdags då jag ska hämta mamma halv 6 imorgon, gymmet kl. 6 innan jobbet imorgon. Efter det jobbar jag i ungefär ett och ett halvt dygn. Vidare från hjälpmedelscentralen för att sedan jobba kväll och natt som personlig assistent, dit jag går tillbaka på heltid i december. Eller ja Januari blir det eftersom personen jag jobbar för drar iväg utomlands i december.. Ska bli så kul att få komma tillbaka dit, längtar verkligen!
En fullspäckad vecka som var planerad på ett helt annat sätt. Ska försöka få in träning och en del annat denna vecka utöver allt jobb. Vi får se hur det går, får väl glädjas över att alla veckor inte ser ut som denna.

Likes

Comments

2016 , Livet

Denna helgen var så välbehövd. En lugn helg, umgåtts med vänner, njutit av vädret och bara varit. Att man inte tar flera såna helger.
En ny vecka med massa jobb väntar nu 🙌

Likes

Comments

2016 , Livet

Helt sjuk vad det kom snö idag. Kaos mycket snö kom det. Var tvungen att gräva ut bilen i princip haha.
Idag kom äntligen min nya telefon också, det var på tiden då jag ledsnat otroligt mycket på samsung!
Beställde ju egentligen en 7 plus, men leveranstiden vart så lång då dom ständigt blev försenade. Så jag ringde och bytte till en vanlig, behöver ju egentligen inte större!

Likes

Comments

2016 , Livet

Att vi förstör den här jorden är ingen nyhet, att allt vi gör långsamt bryter ner jorden vi bor på är ingenting som kan ha undgått någon. Att dessa stora väderväxlingar beror på hur vi behandlar våran planet är något som alla borde vara medvetna om. Och tydligen så går det för sakta, hur kan man få världen att gå under på ett snabbare sätt? I USA är svaret snart klart, Trump är med stor sannolikhet USA:s nästa president. Inte för att någon av kandidaterna är bra, inte för att någon av dom egentligen ska få styra ett land. Men med handen på hjärta, Trump kommer förstöra den här planeten. Han kommer krossa den totalt.. En modern Hitler, och det är någon som USA själva har valt. Jag vill gråta, jag blir på riktigt ledsen. Jag är rädd för vad han kommer åstadkomma och hur det kommer bli nu. R.I.P mänskligheten..

Likes

Comments

2016 , Livet

Sitter på jobbet och vill bara dö, har så jävla ont i magen. Tror att min spiral håller på & bråkar, helvette vad det känns. Just nu skulle jag bara vilja slita ut den.. Tog 1g Alvedon för en stund sen och hoppas att den kickar in snart, annars f år jag ringa 1177 och rådfråga hur jag ska göra. För det kan inte vara meningen att man ska ha så ont, har dessutom haft det fram och tillbaka i en-två veckor nu...
Torsdag idag och imorgon är det halvdag på jobbet så jag får sovmorgon imorn. Kommer inte sova så jätte länge då jag ska hem till Marie och grabbarna för lite planering. Så kul!
Sa dessutom upp mig från jobbet igår, läskigt men kul. Jag väljer att åter igen gå tillbaka och jobba som personlig assistent, känns väldigt bra faktiskt. Saknat det! Så det har inte bara vart pain den här veckan. Den har haft med sig sina bra delar också. Så kanske inte ska gnälla allt för mycket ;)

Likes

Comments

2016 , Livet

Har vart allmänt irriterad hela dagen, trött och bara less på allt typ. Har bara velat åka hem och lägga mig under täcket och gråta typ. Fast jag har ju egentligen ingenting att vara sur eller ledsen över. Det är den här jävla årstiden och det här vädret, jag hatar det. Jag blir trött och deprimerad, allt suger haha... Blir som tur är lite bättre sen när hösten är över och snön kommer, blir lite ljusare och ganska mysigt. Men det här suger ju bara, iskallt, regn och blåser som in i helvete. USCH!

Vilket gnälligt inlägg det blev nu, men så får det vara helt enkelt. För idag är en gnällig dag... Ska snart åka hem och lägga mig i soffan, det får bli snabbmat idag och senare ikväll hade jag tänkt försöka avsluta kvällen på ett bra sätt med ett samtal med min kusin. Igår pratade vi i 90 minuter, men det kändes som en kvart. Så mycket skratt och så mycket att prata om. Underbart!

Likes

Comments