Header

2016 , Livet

Så flög denna vecka förbi också, och ÄNTLIGEN är det fredag. Denna vecka har känts som en evighet samtidigt som den har sprungit förbi! Middag hos mormor, tvättstuga, jobb, och kurering då jag har dragit på mig en ordentlig förkylning som resten av Sverige även har gjort.. Igår var jag även en sväng på stan med mamma och sedan åkte jag iväg och fixade fransarna, så nu känner jag mig som en människa igen.

Idag blir det lunch på heron med mamma och två kollegor. Och ikväll blir det middag och bio. Skönt att hitta på något men endå ta det lugnt. Behöver ladda upp batterierna ikväll och förbereda mig för två barnkalas i helgen. Imorgon är det kalas i Finspång för Cewin och Albin, och på söndag är det kalas för Novisen. Så härligt, men jag kan tänka mig att jag kommer vara trött på söndag haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

2016 , Livet

​Från och med nu räcker det med att skriva: ferryy.se för att komma till min blogg. Min alldeles egna domän, ingen stor grej kanske, men lite kul är det endå!

Likes

Comments

2016 , Livet

1. Har du något smeknamn?

Egentligen inte.. Mina sysslingar och deras föräldrar kallar mig Firifiri ibland för att Sami inte kunde säga mitt namn. Annars så kallar väl mamma mig bebis. Tobbe säger: Babyferr, baby, kissapajävel och heffaklump hahaha..

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Var tvungen att fundera ordentligt här.. Men nä jag tror faktiskt inte det, inget jag kommer på nu iaf..

3. Andra måsten?

Topsa öronen efter att jag har duschat, lukta på kläderna när jag tar ut dom ur tvättmaskinen och ha sköljmedel i mitt skurvatten. Det är MÅSTEN!

4. Några lyxvanor?

Fixar fransarna ibland, och fixa naglarna. Gör mina egna naglar så det är väl inga direkta lyxvanor.

5. När ingen ser, vad gör du då?

Fuldansar genom hela lägenheten till massa gammal schlager och svenska hits!

6. Vad stör du dig på hos andra?

Ignorans, att göra annat när någon försöker prata med en. Eller människor som förväntar sig hjälp från andra helst på direkten men inte är beredda på att ställa upp själva när man skulle behöva det.

7. Vad är din sämsta sida?

Jag är väldigt envis, vilket ibland kan vara till min nackdel då kan ha svårt att släppa saker, eller erkänna att jag haft fel. Kan även brusa upp mig för så otroliga småsaker.

8. Vilken sida av sängen sover du på?

Vänster om man står framför sängen, mot väggen. Ligger ofta med täcket mellan benen och ryggen mot väggen så det blir svalt. 

9. Vad gillar du för filmer?

Action, skräck och riktiga gråtfilmer.

10. Gråter du ofta?

Både och, i perioder kan jag gråta jätte mycket. Och i andra perioder kanske jag inte gråter alls..

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

Ta det lugnt, andas och inte göra mer än man orkar och hinner med. Speciellt när det kommer till jobb. Jag vill ju så gärna göra så mycket hela tiden. 

12. Vad sjunger du när du står i duschen?

Öh oj, helt olika. Kan vara pippi långstrump och det kan vara Beyonce!

13. Vad önskar du dig mest just nu?

SEMESTER, utlandsresa bara få slappa. Och flera timmar på dygnet, som jag skrev innan så vill jag göra så mycket hela tiden. FINNS INTE TILLRÄCKLIGT MED TID!

14. Vilken maträtt är din favorit?

Mammas Kebabgryta eller smörgåstårta. Vilket jag för övrigt ska få på lördag. Smörgåstårta alltså!

Likes

Comments

2016 , Livet

Körde ett ordentligt armpass på gymmet igår, och tröttheten efter det var ju inte liten. Så jag hämtade inte ut några paket utan åkte hem och käkade middag, duschade och toksomnade.
Kroppen känns som att jag har blivit överkörd av en bulldozer. Men på ett bra sätt! Idag vet jag inte om det blir något gymbesök då jag ska passa min älsklingsunge när hans mamma är på föräldramöte. Ska försöka hinna till gymmet endå efteråt. Det får då bli ett rygg och magpass! Något jag ska göra är att hämta ut paket iaf, som ett barn på julafton. Så otålig!

Likes

Comments

2016 , Inspo, Livet

Tröttare än tröttast är jag idag, och benen är fortfarande slut efter benpasset min vän Emelie körde med mig igår. Hon fullständigt krossade mina ben haha. Fan vad jag ville ge upp, men jag vägrade och jävlar vad bra det kändes efter. Sen att jag hade problem att trycka ner kopplingen i bilen pga att benen skakade var en helt annan femma haha! Idag ska jag åter igen träna med Emelie, men armar. Se fram emot att komma igång ordentligt med träningen. Extra kul att köra med en vän som kan lite mer och som kan peppa en lite extra mycket. Min alldeles egna PT!
Har tre paket som jag ska hämta på posten sen också, älskar paket! ​Dyker upp bilder på vad dom innehåller senare ikväll eller imorgon. Får se om jag orkar öppna paket idag efter att vi tränat armar ;) 

Likes

Comments

2016 , Livet

Nej det skulle jag inte säga. Däremot en lugn helg, umgåtts med vänner, tränat och tankat energi. Såna helger ger mig så mycket mer än att boka in hela helgen full med saker (även om det är roligt de med ibland), eller supa bort hela helgerna. Även om jag var trött imorse så kände jag mig utvilad. Så skönt!
En lugn måndag på jobbet och ett hårt träningspass är det denna dagen får ha att erbjuda. Perfekt måndag, perfekt start på veckan!

Likes

Comments

Livet, 2016

En myskväll hos Katri med henne och Fabian. Precis vad jag behövde!

Likes

Comments