Rutiner är det som får mig att klara dagen, utan rutiner och planering springer jag runt som en vilsen höna eller ligger i soffan och får inte ett skit gjort.
Vad jag gör åt det? skriver upp allt och nu menar jag ALLT!
Min kalender är proppad med saker så jag exakt vet vad det är jag måste få gjort. T.ex för ett tag sen var jag en riktig träningstjej, levde på gymmet och åt hälsosamt... vart detta tog vägen vet ingen men det jag vet är att jag vill ha tbx det.
Så jag har bestämt mig för att börja med womens best kost och träningsschema för att få tillbaka träningen i min vardag. Vi har även bestämt oss för att börja simma 3 gånger i veckan då vi får göra det gratis här och det är en utmärkt träning som inte belastar och får oss att sova gott om nätterna.
mitt tips:det är aldrig för sent! kör din grej så kommer du långt med det.

på bilden ser ni basmatiris med wokgrönsaker, rödvinsås och rödkål MUMS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 19 Readers

Likes

Comments

Man har dagar där allt går bra och man har dagar där inget går bra... och igår var det just en sån dag!
Dessa dagar kan det vara skönt att bara koppla av och tänka utan att ha en massa folk runt omkring.
Jag bor inte i någon spännande stad där man kan hitta på en massa grejer men vad det finns gott om här är just sådanna ställen där man vara kan sitta och koppla av, ställen där man kan sätta sig med en bra bok eller ett block och bara tänka.

och det behöver jag för att kunna leva!

  • 18 Readers

Likes

Comments

här sitter vi nu utan pengar men det var det mer än värt, för nu kan vi sitta och bläddra igenom detta album, som har gett oss minnen och erfarenhet och det är enligt mig mycket mer värt en mycket pengar!

  • 19 Readers

Likes

Comments

Efter att vi varit på visning idag har allt gått så fruktansvärt snabbt... hon som hyr ut huset vill skriva kontraktet redan imorgon och nu börjar beslutsångesten komma😅 även om stället är underbart så var vi nog inte beredda på att det skulle gå såhär fort. Det blir nog en sömnlös natt inatt så får vi se vad vi kommer fram till imorgon.

  • 26 Readers

Likes

Comments

Jag tror vi börjar bli sjuka.... vi båda har varit helt utmattade och krassliga det senaste...
bara vi är friska på söndag, för då ska vi på visning på ett hus vi kanske vill hyra får se lite hur det blir, får ta på oss fina kläder och charma lite så ska det nog gå bra!
jag har fått nytt jobb också så nu går det framåt☺️

  • 28 Readers

Likes

Comments

kan man vara beroende av en årstid?
Jag tror iallafall det, jag älskar hösten!! verkligen älskar, att mysa ner sig i soffan med tända ljus och en kopp te är nog det bästa jag vet.
Vi har även skickat meddelande till 2 olika hus som vi skulle vilja hyra så vem vet vi kanske flyttar inom kort💗

  • 45 Readers

Likes

Comments

Nu sitter jag hemma i soffan och planerar lite vad som ska hända framöver, vad jag kan göra för inlägg som är roliga att läsa samt lite resmål jag är sugen på att besöka som inte kostar allt för mycket pengar. jag tänkte även sätta mig och försöka redigera filmen från budapest så att den kommer upp, tyvärr kunde jag inte filma så mycket då minnet tog slut och jag ej hade med mig datorn men jag ska försöka göra mitt bästa för att ändå få den att bli bra.

  • 63 Readers

Likes

Comments

Efter en hel dags jobb utan paus,är det extra skönt att mysa ner sig i soffan framför idol med smoothie och lite kvällsmat.
Man märker verkligen att hösten börjar komma, min absoluta favorit årstid!!

För extra god smak och tillskott boostar jag min smoothie med dessa, de tillför extra god smak samtidigt som de ger massa energi för att klara av dagen

  • 72 Readers

Likes

Comments

Nu sitter vi äntligen på planet som hade en timmas försening.. surt! men nu är vi äntligen på gång med hoppet att hinna till tåget från göteborg till skövde

  • 107 Readers

Likes

Comments