Det är nog den sämsta bilden vi kunde få på huset men det får bli bättre när vi flyttat in.

Men vi ska alltså flytta till hus :D

I början utav det nya året är det dags, nytt år nya möjligheter skulle jag säga. Jag kan säga att jag kommer känna mig så mycket mer trygg ute på landet, att man kan hitta på mera saker samt att man slipper sitta i en liten lägenhet utan tvätt och diskmaskin.

För usch! diskmaskin är nog det jag längtar efter mest.

Jag har även sålt min bil och skaffat en ny, dels då vi ska flytta till landet då jag vill ha en bil som klarar lite mer än min lilla renault, så jag har införskaffat mig en volvo som är lite mera vädertålig samt förmodligen håller lite längre.

​så hejdå älskade pärla hoppas du får en ny bra ägare!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I april och maj detta år åkte jag och denna pingla först till belgien och sen till prag, två resor vi kommer att minnas resten av vårt liv!

Det var mycket glädje men även tårar men en grej är säker det var bland det bästa vi gjort!

Allt började med ett ämne i skolan som heter entreprenörskap, usch jag ryser bara jag hör namnet..... detta innebar att vi skulle göra ett eget företag, vilket bara va kaos, stress och ångest men i slutet av ämnet fick vi frågan att vara med på ett utbyte till belgien och självklart tackade vi ja. Redan på bussen kom första saken som fick oss att vilja hoppa av och gå tillbaks hemåt men nej det var försent och vi satte oss på planet mot bryssel.

där satt vi nu, hand i hand och skulle flyga till ett land vi aldrig varit i och bo med folk vi knappt kände hur skulle detta gå.... men men allt gick hyfsat bra och vi hade superkul.


bara en vecka efter var det sedan dags att bege sig mot prag, avlustningsresan med klassen från gymnasiet. Vid detta laget var vi båda inte jätteglada på varken klassen eller våra lärare och tillbringade i princip hela resan med varandra. denna resa avslutades med en gemensam tatuering. Vi har gått igenom mycket ihop men lyckades båda i slutet och detta är något som betytt världen för oss.

Likes

Comments

i helgen har vi stora planer, vad det blir för något kommer ni att få se då🙈
nu blir det att sova för att orka med jobbet imorgon.
tröjan hittar ni på Bikbok och skorna på din sko😍

  • 170 Readers

Likes

Comments

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen igen! såå skönt!!
vi försöker simma tre gånger i veckan samt att jag gymmar tre gånger i veckan, det känns såå bra. Nästa månad blir det att börja på riktigt igen med kost och träningsschema:)

Nu har jag börjat på mitt nya jobb också så skönt att äntligen ha ett riktigt jobb där man tjänar en normal lön och inte strötimmar då och då. Dock syns det ju i hemmet att både jag och Anton jobbar 7-4 usch... i helgen blir det att städa!!

Snurre har börjat trivas galant hemma hos oss och ligger i talande stund i mitt knä och sover, dock är han otroligt morgonpigg och gillar att väcka oss 4 på morgonen genom att bita oss i fötterna, vilket inte är så värst populärt

Dagens sim fick bli ett kvällssim, så otroligt mysigt när de släcker ner simhallen och tänder poolen 26 banor blev det, såå skönt!!

  • 171 Readers

Likes

Comments

lönen kom i måndags och med detta kom även min alldeles egna första bil🙈 ja ni hörde rätt! jag har nu en egen bil, en röd renault megane. Underbart att äntligen kunna ta sig utanför komungränsen, tänkte jag...... innan det som inte fick hända hände avgassystem låssna så nu står pärlan där och väntar på lagning:/ surt

för några veckor sen var jag och anton kattvakter till min mammas katt och redan då ville vi inte lämna ifrån oss henne så vi bestämde oss för att skaffa en egen kisse☺️ så igår va vi och hämta våran snurre, första natten va hemsk! han bara jama och ville inte sova men nu är han helt underbar!

på måndag ska jag börja på mitt nya jobb!!😄 ett riktigt 7-4 jobb underbart!!

  • 199 Readers

Likes

Comments

Sommar kan vi ju inte säga att det har varit någon iår eller? När man tittar tillbaks nu så har det ändå varit några fina sommardagar. Så jag tycker inte man ska klaga!

Nu är hösten här och löven börjar sakta men säkert trilla ner, dagarna blir kortare och kortare och regn är väl något man inte kan gömma sig för längre. Snöpinnarna är utsatta så nu är det väl bara att vänta på vintern. Även om jag kanske föredrar höst framför vinter så längtar jag faktiskt efter vinter och juletider.

Vad har hänt i sommar då?

1. Jag har tagit studenten!!

äntligen är jag klar med skolan, eller man kanske ska säga den obligatoriska skolan, då man utan utbildning kanske inte kommer så långt i livet. Även om det finns många som lyckats utan utbildning så får vi väl se lite hur det blir framöver.


2. Jag har tagit körkort!!

Bättre sent än aldrig men nu har även jag körkort, nu denna månaden blir det att skaffa bil och då är även jag obunden och kan börja göra lite roligare grejer och därmed även roligare inlägg.


3. Jag har hittat kärleken

Ja i början av sommaren så hittade, jag skulle säga mitt livs kärlek. Såklart får man se om det leder till det och om det är så det kommer sluta men jag tycker inte man ska ge upp på sina drömmar och jag känner mig trygg i situationen. Så jag tror att Anton är killen jag kommer tillbringa resten av mitt liv med.


4. Jag har flyttat hemifrån!!

I samband med kärleken så kom även flytten hemifrån ganska snabbt, vilket jag trivs med otroligt bra. Vi kommer även utöka familjen med en liten kisse nästa vecka så då lär det bli lite mera liv hemma.


Orsaken varför uppdateringen har varit lite som den är beror på att jag just nu lever på ströjobb, varav inga rutiner. Detta för med sig trötthet och mycket mindre ork, jag håller på att arbeta upp det för att få rutiner på fritiden när jag inte jobbar. Vi har börjat simma tre gånger i veckan och jag försöker gå och lägga mig samt gå upp ungefär samma tid, så nu får vi se om jag mår bättre utav detta och jag håller även på att söka jobb samtidigt.Likes

Comments

Rutiner är det som får mig att klara dagen, utan rutiner och planering springer jag runt som en vilsen höna eller ligger i soffan och får inte ett skit gjort.
Vad jag gör åt det? skriver upp allt och nu menar jag ALLT!
Min kalender är proppad med saker så jag exakt vet vad det är jag måste få gjort. T.ex för ett tag sen var jag en riktig träningstjej, levde på gymmet och åt hälsosamt... vart detta tog vägen vet ingen men det jag vet är att jag vill ha tbx det.
Så jag har bestämt mig för att börja med womens best kost och träningsschema för att få tillbaka träningen i min vardag. Vi har även bestämt oss för att börja simma 3 gånger i veckan då vi får göra det gratis här och det är en utmärkt träning som inte belastar och får oss att sova gott om nätterna.
mitt tips:det är aldrig för sent! kör din grej så kommer du långt med det.

på bilden ser ni basmatiris med wokgrönsaker, rödvinsås och rödkål MUMS

  • 268 Readers

Likes

Comments

Man har dagar där allt går bra och man har dagar där inget går bra... och igår var det just en sån dag!
Dessa dagar kan det vara skönt att bara koppla av och tänka utan att ha en massa folk runt omkring.
Jag bor inte i någon spännande stad där man kan hitta på en massa grejer men vad det finns gott om här är just sådanna ställen där man vara kan sitta och koppla av, ställen där man kan sätta sig med en bra bok eller ett block och bara tänka.

och det behöver jag för att kunna leva!

  • 267 Readers

Likes

Comments

här sitter vi nu utan pengar men det var det mer än värt, för nu kan vi sitta och bläddra igenom detta album, som har gett oss minnen och erfarenhet och det är enligt mig mycket mer värt en mycket pengar!

  • 268 Readers

Likes

Comments

Efter att vi varit på visning idag har allt gått så fruktansvärt snabbt... hon som hyr ut huset vill skriva kontraktet redan imorgon och nu börjar beslutsångesten komma😅 även om stället är underbart så var vi nog inte beredda på att det skulle gå såhär fort. Det blir nog en sömnlös natt inatt så får vi se vad vi kommer fram till imorgon.

  • 275 Readers

Likes

Comments