Header

SMINK

God eftermiddag!

Här kommer dagens ögonsminkning! Hopas ni gillar den. Jag använde min nya palett från Sleek i färgen "Au Naturel" och lite andra nya produkter. Hoppas ni gillar den! Här kommer beskrivningen på hur jag gjorde.

Ögonen:

1. Det första jag började med va att ta fram en helt vanlig tejprulle där jag drog av två bitar tejp som va ungefär 5 cm långa. Jag satt tejpen på handen några gånger för att klistret inte skulle vara lika starkt och applicerade sedan tejpen från slutet på ögonbrynen ner precis bara två millimeter under fransraden på respektive sida.


2. Efter ovanstående procedur primade jag ögat med en ögonprimer (jag använder den vanliga från Urban Devay) och applicerade därefter den mer aprikos-naturella färgen på ögonlocket: från ögonvrån till ungefär mitten av ögat.


3. Jag applicerade sedan den näst mest skimriga gröna skuggan på den yttre halvan av ögat och upp mot globlinjen som jag sedan suddade med en större borste.


4. Därefter applicerade jag den absolut mest grön-skimriga skuggan i ytterkanten för att förstärka intensiteten där och även under ögon (d.v.s. under undre fransraden).


5. Jag använde sedan min Master Precise svarta liguid eyeliner och gjorde en vinge ungefär från mitten av ögat och ut. Detta eftersom jag vill skapa en effekt av att mina ögon sitter längre från varandra.


6. Sist men inte minst applicerade jag en ny mascara jag provar: they´re real från Benefit i färgen "black". Mascaran applicerade jag på underfransarna och på de fransar där min ögonfransförlängning släppt.

KLART!


Ögonbrynen:

1. Måla önskad form med duon från Benefit i färgen "light".


2. Applicera tinted brow gel, QUEEN of the fill från Elisabeth Mott i färgen "light medium"


KLART!


Hoppas ni gillar det! Jag tycker det blir lite som en dramatisk naturell look. Glöm inte att leva ditt liv för dig själv! 💎

Likes

Comments

SMINK

Love it!! Applicerade alla shades med en rund borste som ni ser på bilden som jag fuktade med prep + prime och innan applicering använde jag såklart UD's eyeshadow primer potion anti-aging 👌🏽 NYX levererar som vanligt 🙋🏼

Likes

Comments

SMINK

Ni ser ju mina naglar, har haft dem i en vecka nu och de har klarat sig finfint! Normalt brukar de hålla i ca 2 veckor.. tror det handlar om min grundkvalitet på naglar. Har nämligen provat att göra naglar på flera salonger men med liknande resultat (hållbarhetsmässigt). Nåväl, mörkröda, långa och matta mmm mums, helt i min smak! 


Idag är jag ledig eftersom jag jobbade förra helgen, så ledig idag och ledig i helgen, wihoo! Så skönt! Gick upp vid 7.30 imorse, har haft Verisure här på besök och har även hämtat ett paket från kicks där bland annat min älskade MAC prep + prime låg! Yay! Nu ska jag fortsätta tvätta och fixa här hemma! 


Haadee 😎 

Likes

Comments

ALLMÄNT

Alltså tro det eller ej! Jag är tillbaka! Fick ta ett break där på grund av massor med skola och jobb men nu är jag tillbaka på banan. Jag har dessutom hunnit införskaffa mig en kamera (!!!) yay. Så nu får vi hoppas det blir bra bilder också ;) eller bättre.. host host* Hoppas ni har en fin dag! Här är det grått men vad gör det en onsdag!

Likes

Comments

RENOVERING

Ja då va det dags, ett hus rikare & ett nytt kapitel i vårt liv. Vi har sedan några månader tillbaka vetat om att vi ska få flytta in i detta lilla hus. Ja, lilla och lilla, allt är ju relativt som jag brukar säga. Sammanlagd boyta är ungefär 130 kvm, vilket är helt i vår smak. Jag och Fisnik har ju en väldigt specifik stil som vi hoppas och tror vi kan lyckas åstadkomma i detta hus. Huset är byggt 1965 och det som är gjort sedan det byggdes är enbart lite målning, golvläggning samt utbyggnad i form av en carport och ett uterum. Dessa förutsättningar ser vi som de absolut bästa för ett hus, det ger oss nämligen möjlighet att förändra utan att känna en osäkerhet i att några grundläggande renoveringar har genomförts t.ex. på ett icke hållbart sätt. Den förra ägaren är den gulligaste kvinnan vi träffat på länge, ja hela familjen och släkten är supertrevliga - så skönt! 


Vi har ju haft huset i snart tre månader, dock enbart bott i det i 24 dagar. Det har varit hektiskt, roligt och allt har (nästan) blivit klart trots blod, svett och tårar ☀️🙋🏼 

Likes

Comments