Vardag

Såja, efter tre veckor av ruskigt lugn APL är jag tillbaka på fötterna. Skolan har börjat igen och inget mer slappande för lata Ellen. ☺️

Är klar med de flesta av uppgifterna som ska göras nu innan julen. Så nu ligger all fokus på matteprovet nästa vecka. PEW! Jobbigt. Matte är ett hatämne för mig. Men jäklar vad jag ska kämpa för betyget nu. Siktar på C, ett steg högre än förra läsåret. 😍 NU: på tåget mot Hässleholm och HEM!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Klockan är halv fem, fredagen den 8/12. Hur snabbt får tiden gå? Hinner knappt med. Ikväll är pappa på julbord ihop med jobbet vilket betyder att det bara är jag och mamma hemma. Skulle vilka köpa hem något gott att äta och sen bara sitta hemma o kolla film eller serie. Så precis så blir min fredag!

På bilden har jag på mig "Mask of magnaminty" från Lush! Vilken WOW mask alltså. Och bara naturliga ingredienser. Funkar perfekt på finnar och orenheter!

Likes

Comments

Tankspridd

Jag blir alltid så förvånad och glad när jag hittar någon på Instagram som berättar att de har en av Sveriges största bloggar. Vilken ära att få skriva det i sin profil? Men hur många stora bloggare finns det egentligen? Och hur i hela friden har man lyckats bli så pass stor bloggare?

Vet du vad som krävs för att bli så bra? Är himla nyfiken. Jag bloggar bara för mig själv. Komma ihåg kul grejor, kunna ha möjlighet att kolla tillbaka på min vardag. Bloggar vissa verkligen för att bli kända? Hmm..

Likes

Comments

Vardag

Dagens dag har varit grym. Vaknade vid nio ungefär och steg upp efter en hel timme efter att bara legat och kollat internet haha. Välbehövligt. Hade planerat att plugga hela dagen men planerna krossades så fort mamma frågade om jag ville in till stan. EH JA?? Så idag spenderade jag och morsan dagen på shopping. Både julklappar och lite smått och gott. Jag är klar med alla julklappar för i år, men inte mina föräldrar. Känns gött.

Likes

Comments

Vardag

Nu är det endast en vecka kvar av min praktik och jag känner mig efter med mycket av arbetet som ska hinna bli klart innan nästa vecka. Har inga stora planer denna veckan vilket känns skönt. Lite egentid är alltid skönt. Ha det, puss!

Bilden kommer från förra måndagen :)

Likes

Comments

Idag är det söndag, redan. Helgen är över, dock snart ledighet. Tre veckor till två veckor av ledighet och gallaj. Har faktiskt julpyntat lite idag, trots att jag inte är så julig av mig.

Igår, lördag så var det julfest på Nilssons. Lika trevligt som förra året. Dock mindre folk, vilket sög. God mat och trevliga kollegor. Mitt jobb är ganska bra ändå. 😍

Likes

Comments

Jobb, Vardag

Är ni redo för mega mycket shopping imorgon? Jag är så himla redo. Har hittat en del saker som jag kan tänka mig köpa, faktiskt. Har siktat in mig på en super snygg jacka inne i stan i Göteborg men hinner inte åka innan imorgon och på lördag är det jobb som vanligt. Får skicka bud med pojkvännen väl. 🤗 Vi har black friday i butiken både imorgon och på lördag, men lyckades att bara få lördagen och slippa imorgon. Efter jobbet åker jag nog upp till Göteborg eftersom han med stort H är ledig på måndag! Tjoho!

Likes

Comments

Vardag

Usel rubrik, i know. Ni förstår strax varför. Imorse drog jag och pappa till Ängelholm för att ta nytt pass. Vi hade fixat en blankett som mamma skulle skriva under eftersom man behöver båda föräldrarna som vittne för att få pass om man är under 18. Såklart fick vi en surtant i luckan som inte godtog det. Suck. Jag fick iaf ta bilden och skriva under. Mamma måste åka till Ängelholm imorgon och vittna.

Jaja, nu är det löst. Det betyder att allt utom stavar och skidor är klirrat inför Frankrike. Är så redo! 😍

Likes

Comments

Vardag

Igår var super! Började morgonen med plugg plugg plugg sen bar det av mot stan. Först tog jag ett stopp vid Väla där jag mötte upp min farmor och min farfar. Vi käkade en snabb lunch på Blå tuppen och tog ett snack. Farmor lånade en bok åt mig i Ängelholm så den fick jag också. Kort där efter drog jag in till stan för att gå på risk 1, inne på Lantz trafikskola. Man måste gå risk 1 för att kunna ta körkort och vår skola hade ett samarbete med just Lantz där de erbjöd gratis riskutbildning. Vilket tillfälle! Nu är det avklarat och jag är ett steg närmre mitt tredje körkort. Vilken dag va?

Likes

Comments

Vardag

Redan måndag igen. Usch fy, idag har jag bara slöat typ. Eller nja, jobbat med skolarbete på datorn. Fasar lite över att de kommande tre veckorna kommer bli riktigt sega. Får vara så aktiv som jag kan.

Imorgon händer det dock massa roligt på eftermiddagen. Ska ta mig in till stan och hinna med ganska mycket där. Pew. Jaja.

Nu blir det sänghäng och internetshopping tror jag 😍

Likes

Comments

Instagram @ellenfernbrant