Som jag postat tidigare är Kate en utav mina stilikoner. Det var nästan så att jag skulle dra på mig en helvit outfit i morse, trots att jag vet att jag aldrig lyckas hålla dem helvita med tanke på den klumpeduns jag är..
Men, Inspirationen kvarstår!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min sambo Christoffer har kommit in på universitetet i Umeå och flyttar iväg nu nästa vecka.. det är en treårig utbildning inom träning han kommer plugga och jag är verkligen så himla glad för hans skull då han velat detta länge. Men Fyy tusan så jobbigt det kommer bli att vara ifrån varandra. Men jag hoppas att allt löser sig så småningom. Det vet jag att det gör, för vi båda vill.

Hur som helst så söker min älskade sambo nu efter boende inför studiestarten. Så jag tänkte bara posta att OM någon vänlig själ där ute råkar vara Umeå-bo eller kanske känner någon där som är villig att hyra ett rum skulle vi vara såå tacksamma om ni ville höra av er!! Det är som lite kris-i-Paris då skolan startar om 2 veckor.

Likes

Comments

Det sitter i detaljerna.. Accessoarer kan verkligen liva upp vilken outfit som helst. Och finns nog ingen finare kombination än en klassisk vit skjorta tillsammans med ett par vackra bastanta öronhängen i guld eller en vackert knuten sidensjal runt halsen. Eller varför inte i håret?

Likes

Comments

​Så himla nöjd! Det är så jävla fula golv här i lägenheten så känns bra att täcka över det mesta med något fint. Dessa två skönheter kommer från Rugvista.se

Likes

Comments

Det är verkligen så himla kul att se att det är en del som  kikar in här trots att jag startade igång min blogg för 7 dagar sedan. Blir som extra kul att skriva och posta då. Vill iaf bara säga att om ni har frågor, funderingar eller önskemål på inlägg får ni mer än gärna släng in en kommentar. Massa kramar till er alla! ❤️


Likes

Comments

Jag har alltid varit en sucker för randiga plagg. Nu till 2018 syns det mycket Ränder på ränder. Här bilder från Nicole Miller, Tibi, Alice + Olivia & Balmain för Resort 2018. 

Hade nästan helt glömt bort att jag har ett par vita bootcut kostymbyxor som jag bara ääälskar i förrådet. Har haft dem nerpackade då dem varit lite försmå, men nu kanske jag kommer i dem. Ska rota fram dom och testa!! Hoppade hoppas!!

Likes

Comments

Alltså, Olivia Palermo. Hon lyckas tametusan alltid! Man vill som bara sno rakt av. Och det är ju fullt möjligt att köra en fuling. Här har jag satt ihop en liknande outfit för inte alls så farligt dyrt!

Skjorta, Byxor & skor från Zara
Armband från Edblad & solbrillor från Smarteyes

Likes

Comments

Nyfärgat hår!! Älskar känslan. Trivs dessutom såå bra i denna mörka färg. Tänk att jag senaste året hunnit gå från svart/brunt till koppar/brunt till mörkbrunt, svart/brunt igen, sen ljusblont, vidare till mörkblont, ljusbrunt, brunt och nu slutligen mörkbrunt haha. Stackars stackars hår!

Men nu har jag testat på. Och det visade sig att jag tillslut ändå ville återgå till det där riktigt mörka.. Det trivs jag bäst i helt enkelt. Sen så tycker jag nog ändå att det klär mig bäst också..

Här är bilder från min "hårresa"

Mörkbruna rötter och koppriga längder

svart/brunt

Mellanblont/ljusblont.

Trivs egentligen allra sämst som blondin. Trots att det är min naturliga hårfärg.. lustigt det där. Ljusbrunt däremot kändes rätt bra. Framförallt när huden fick mer färg. Så kommer nog pendla mellan det och mörkbrunt åren framöver om jag inte får ännu ett "infall". Man vet ju aldrig med mig

​Ändå imponerad över min hårkvalite.. man kan knappt tro att jag rört det. Tänk ändå att jag hade svart/brunt hår när jag fick ett impulsryck och färgade håret blont (på en dag) Alldeles själv hemma haha. Hojja! Typiskt mig

Likes

Comments

Mums med lasagne till middag.
Och kan man va sötare?? Jag skulle inte tro det.

Likes

Comments

Ledig idag så heldag med massa kul står på schemat. Just nu är vi hemma hos min mormor (Mios gammelmormor) och myser. Vi blev bjudna hit på lunch så sant blir det lasagne. Min mormor gör godaste maten! P

Likes

Comments