Hej allesammans! Hoppas allt är jättefint med er och att ni har och har haft stämningsfulla dagar.
Julen är egentligen min absoluta favorit högtid, Men i år känns det inte alls detsamma då min älskade lille prins kommer befinna sig i Kanada.. Idag vinkade vi hejdå och mammahjärtat brast. Att säga hejdå var så otroligt jobbigt. Vill ju inte vara ifrån honom. Inte ens en dag egentligen.

Och det är ju den där villkorslösa kärleken man har till sitt barn som bara går rakt igenom en när man säger hejdå, .även när det bara handlar om några dagar.

Det känns fint att känna så, även om det kommer vara så otroligt jobbigt nu när han är där-över.
Tur jag har Chrille och familjen som stöttar till tusen. De får trösta mig. Sen tröstar jag mig också med att jag vet att Mio kommer ha det så himla bra där borta, och det är det allra allra vikigaste.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Vår nya & fina bokhylla. Eller våra nya ”bokhyllor”. Billy från Ikea.

Likes

Comments

Hej fina! Är sämst på att uppdatera här. Blir som mer instagram. Sitter nu på bussen påväg mot Umeå och Chrille. 4 och en halv timmas bussresa, så drygt! Men tänkte att då får jag passa på att uppdatera här. Ska vara i Umeå nu fram tills fredagsmorgonen och sen bär det av till Stockholm med flyget. Jag och Emilia ska nämligen på en liten hotell tjej-weekend. Shoppa, äta gott, dricka gott osv. Blir mys! Vi åker hem på söndagmorgon för då nalkas dop för söta lilla Angelo. Fullspäckat schema. Känns skönt! Är ju barnfri nu.
Mio har farit över till Kanada till sin pappa i måndags och blir där i kring 2 veckor. Känns så himla tomt! Saknar honom så jag håller på att bli tokig. Ändå har det bara går några dagar.. men som sagt, jag sysselsätter mig..
Superfint väder idag. Det är som något magiskt över soligt höstväder med färggranna träd och frisk luft. Jag älskar det! Magiskt vackert att jag typ vill gråta.. utanför fönstren ser jag nu massvis utav gröna ängar omringade av träd i höstfärger, såg precis en enorm korp flygande över himlen. Så vacker syn! och en korp är för mig är så kopplat till min änglabror. Han hade en tam korp som han döpte till Pekka. Han var alltid vid Filips sida. Sov i hans famn, satt på hans axel. Pekka satt på hustaket och väntade när Filip kom hem från skolan och direkt han fick syn på honom flög han och landade på hans axel och gosade mot hans hals.. jag vill tro att dem flyger högt tillsammans där de är ❤️

Likes

Comments

Tre som finns på min "wish list" just nu.

Denna rutiga, dubbelknäppta skönhet från Zara får mer än gärna flytta hem till mig.

Vill ha den där perfekta mörkbruna, chokladfärgade hårfärgen med massor utav glans.

Som den Mumin-nörd jag är, Är jag ständigt på jakt efter en ny mugg till min samling. men jag hade mer än gärna också haft handdukarna, sängkläderna osv från muminkollektionen. Titta bara på detta blåa. Hade varit så fint i Mios rum. Mumin är Såå jag! Men Mio älskar också Mumin (undra tack vare vem??)

Likes

Comments

Börjar få fransar!! Är så lycklig. Började använda fransserum för inte alls längesedan och dem har redan börjat växa som tusan (OBS! Mina fransar har varit i princip obefintliga) man har inte sett dem trots att jag använt massvis med mascara och ögonfransböjare..

Likes

Comments

Från HM

Likes

Comments

Hej finisar! Hoppas allt är jättebra med er. Själv är jag rätt slut efter helgen. Har sovit så himla oroligt de senaste nätterna. Det är mycket som händer nu och det är mycket som jag vill ska klaffa in. Känner så himla mycket "måsten" runt ikring som jag jobbar med men som ännu inte blivit enligt mina planer. Söker bland annat nytt jobb för fullt just nu då mitt jobb inom vården innebär mycket sena kvällar och dessutom helger.. det är absolut inte är optimalt i nuläget när jag är ensam med Mio. Sen känner jag också att det är väldigt tungt mentalt och att jag behöver något lite mer "robot-göra" för ett tag där jag inte kan blir lika känslomässigt berörd.
Det kändes jobbigt igår när Chrille drog, samtidigt som det känns spännande och gör mig glad. Väldigt blandade känslor där.
Mio for till sin pappa igår så kändes så himla tomt och jobbigt att vara ensam hemma, samtidigt som jag vet att det är nyttigt emellanåt. Hoppas lilla familjen är samlade igen fort fort. 

For iallafall hem till Emilia igårkväll och hon och hennes sambo Anton bjöd på tacos. Så gott! Vi tjejer gick sen och badade bastu och fixade med skönhetsbehandlingar. Så himla härligt! och skönt att få ventiliera lite kring tankar osv nät man känner sig lite som en känslobomb. Efter vår lilla spatid blev det myskväll i soffan framför en film och sen tog jag sista bussen hem. 

Likes

Comments

Idag for Chrille iväg till Umeå för att påbörja sina studier på Tränarprogrammet. En treårig utbildning där man blir typ "expert" på allt inom träning & träningsmedicin. Jag är verkligen superglad för hans skull. Men vi kommer sakna honom under veckorna, för nu till att börja med kommer vi bara ses på helgerna. Men förhoppningsvis reder det ut sig så snart som möjligt. Vi letar boende för fullt!

Likes

Comments