Nu har jag bestämt mig för att flytta över min blogg till Forme
Har tröttnat ganska rejält på Nattstad, men kika in där vettja!

http://erikssonfelicia.forme.se/

http://erikssonfelicia.forme.se/

http://erikssonfelicia.forme.se/

http://erikssonfelicia.forme.se/

http://erikssonfelicia.forme.se/

http://erikssonfelicia.forme.se/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

.... Jag och de andra 6 Luciakandidaterna gick till Arboga Tidning för att få beskedet om vem som vunnit folkets röster till att bli Arbogas Lucia 2012.

Att få höra "årets lucia är Felicia Eriksson" kan vara den bästa känslan någonsin, att känna att folk stöttar mig, att de vill att jag ska vinna, att jag ska få representera Arbogas Lucia år 2012, detta var helt overkligt!!

Jag tog med mig blommorna och gick hem till mina förväntansfulla föräldrar, knackade på och stod med blombuketten för ansiktet, pappa log med hela ansiktet och mamma hoppas upp och ner av glädje.
Att få göra den resan med det underbara gänget i kören var en sådan otrolig upplevelse som jag skulle vilja göra om 100gånger. Trots att jag lyckades bli sjuk och även många i kören lyckades dra på sig influensa så kämpade vi tillsammans och hade aldrig en tråkig stund!

Det som jag tagit med mig mest från Lucia tiden är att man ska "ta det som en scout"
Likes

Comments

Det är exakt det jag gör just nu,

Drömmer bort till varmare breddgrader, till våra underbara kvällar på uteställena i Turkiet, dom sköna dagarna på stranden där vi mestadels sov och ibland vaknade för ett dopp i det klarblåa och varma havet.
Även den underbara resan till Barcelona, där vi låg på stranden, gick väldigt många kilometer, njöt av det fina vädret och spenderade tid på terassen med gott både äta och dricka.

Båda dessa resor är de bästa jag gjort och jag önskar att de gick att göra dessa om och om igen.
Tänk att få vara sådär brun igen!!

Likes

Comments


Idag är det mindre än 1månad kvar till julafton och inte alls långt till nyår för den delen heller, är otroligt taggad för bägge delar!!
Vi har redan planerat in ett julbord och julklappsbyte med mina underbara tjejer och nyår är lite små planerat även det.

Annars så är det lite förberedelser inför utlandspraktiken som är nu, vi har just fått reda på att vi ska börja skriva våra personliga brev vilket även kommer vara våra ansökningsbrev till de platserna som vi får slåss om.
Så nu sitter jag och knåpar på mitt lila brev, hoppas väl på att det ska bli så pass bra att jag lyckas få mig en plats.


Likes

Comments

Igår så var det öppethus på Vasa, och eftersom jag läser idrott och hälsa 2 så var det vår uppgift att fixa fika och en underhållande dans till kvällen.
Vi hade satt ihop en liten balett som skulle visas i aulan, kändes skönt att vi ändå var ca 20st på scen så man slapp skämmas ensam...
Men det gick toppen bra, och nu är det bara att blicka framåt mot Åre i januari!

Likes

Comments

Har många gånger fått frågan att "men varför tränar du lag i Arboga och spelar i Köping??"
Så nu tänkte jag ta mig tiden att skriva ett inlägg om mitt val av att byta till KIS.

Jag har spelat handboll sedan jag var 5-6år (då man fick börja i Bollkul). Jag spelade i IFK Arboga F94/95, världens härligaste gäng och jag saknar verkligen det laget, sådan underbar sammanhållning och vi hade det alltid kul på cuper, match, träningsläger, you name it.

Jag spelade i det laget tills jag blev ungefär 15-16 och då skulle det underbara laget behöva lägga ner för att vi var tvungna att gå upp till A-laget i IFK Arboga, jag provade på en halv säsong där men insåg sedan att det var ingenting för mig och heller inte något som jag trivdes med då det kändes alldeles för uppdelat, tyvärr.

Jag valde då att sluta spela handboll och efter ca 2år så snörade jag på mig skorna och ställde mig mellan stolparna igen. Hann bara vara med i ungefär 2månader, spelade typ 10min en match och mer än så var det inte. Framtiden var osäker efter detta lilla "inhopp" eller vad man kan kalla det. Men jag valde iallafall att inte fortsätta spela i IFK när de startade med sin försäsong och vanliga säsongen.

För ungefär 1,5månad sedan så sa Erica (tjejen jag tränar F02/03 med) till mig att dom hade ett lag i Köping som sökte folk, hon bjöd in mig till deras grupp på Facebook (ni vet allt händer ju på facebook) Men efter mycket velande fram och tillbaka så bestämde jag mig för att åka iväg och prova på hur det kändes att vara ute på handbollsplanen igen.
Första träningen gick bra, den andra gick bra den också, och sedan fortsatte det så.

Jag ångrar inte en sekund att jag valde att gå över till KIS, det var det allra bästa valet för min egna "handbolls karriär". Hade jag inte börjat i detta lag så hade jag inte känt dendär glädjen på planen som jag inte gjort sedan jag spelade med F94/95.
Jag struntar totalt ifall folk tycker det är dåligt att jag inte "prioriterar" min egna klubb först, jag gör det som känns bäst för mig och med dethär laget så njuter jag verkligen av att spela handboll och har nu börjat inse hur stor roll handboll har i mitt liv egentligen.

Här kommer en massa underbara bilder från F94/95 tiden, saknar det såååååå mktLikes

Comments

Ja tro det eller ej, men jag lyckades kamma hem titeln som Matchen Lirare på min första match i mål på ca 2år, (10min inhopp i mars räknas inte)
Men iallafall vi kan ju börja med tjejernas match, Dom spelade otroligt bra, kämpade på ända till det sista trots motgångarna, så verkligen en vinnar insats som tyvärr inte räckte hela vägen fram, så blev förlust med 24-4.

Och nu till min match, jag fick äntligen stå i mål, jag var så nervös att händerna skakade. Men det började bra, stod 3-3 i nästintill 20min men sedan blev det 5-9 i halvlek (om jag inte mins helt fel).
Men sen så började de kontra lite väl mkt och vi jobbade bra hemåt. Blev en förlust på 14-20.
Efter matchen kom både spelare och tränare från motståndarna fram och berättade hur duktiga de tyckte jag var, att jag var den bäste spelaren på planen enligt dem, fick även reda på att jag räddade 40 utav 60 skott. Påvägen hem från matchen såg jag även att jag blivit utsedd till Matchens lirare, helt otroligt skönt att få en sådan start, nu är det bara att fortsätta kämpa så ska dethär sluta riktigt bra!

Sorry för allt skrytande, men ibland så måste man ju faktiskt få göra det, hihi

Likes

Comments

När det här inlägget publiceras så sitter jag förmodligen i en bil påväg mot Stora Mellösa för att kamma hem en seger med mina underbara små.
Hela denna Lördag, från kl 11 till 20 så kommer jag bara ha handboll i huvudet, match med mina små och sen match själv.
Känns ju bara underbart att få ha packat väskan full med träningskläder, träningsoverallen ligger framme, tofflorna ligger i väskan, pastasalladen är färdig och jag är redo för en dag med det jag älskar mest!

(tråkigt inlägg utan bild )

Likes

Comments

Idag så äre Fredag och det innebär en kort dag i skolan, slutade innan 12 och nu är det faktiskt helg, lovely!!!
Denna dag ska jag spendera på så sätt att kolla på Eva och Adam, Livet enligt Rosa och sen lite plugg.

I helgen så finns det bara en sak på schemat, Handboll.
På lördag är det match med småtjejerna i Stora Mellösa, direkt efter det ska jag hoppa in i bilen, full fart mot Köping
för att spela match mot Mariefred med KIS, denna gång blir det att stå i mål, känns ju iallafall tryggare måste jag erkänna!

Söndagen kommer att bestå av planering av Jubileumsfesten tillsammans med några andra brudar ifrån föreningen.


Likes

Comments

Det är ungefär 6 månader kvar tills jag står utanför kyrkan, gladare och samtidigt ledsnare än någonsin annars, den dagen då jag kommer splittras från min klass, mina underbara vänner!

Men sen när man tänker på det såhär så börjar jag fundera kring, vad kommer härnäst? Vad ska jag hitta på efteråt?

Jag låter mina tankar springa iväg lite då och då, ibland vill jag dra iväg som Au Pair eller stanna kvar och jobba, kanske dra utomlands och bara njuta av livet. Men nu har jag haft en tanke ett bra tag som det känns som kommer vara mest sannolik att den inträffar.
Det är att åka till Norge under sommaren för att både tjäna bra med pengar och få komma bort från Arboga ett tag, koppla bort Arboga-hjärnan och leva ett helt annat liv, lite förändring i vardagen helt enkelt.Tänk vad underbart att bo i Oslo, så himla fint!!

Likes

Comments