Header
View tracker

Long time no see. Har inte bloggat sen i Maj, helt sjukt. Har hänt en del kan jag säga. Men det är minnen för mig och mina vänner. Jag har dock velat dela med mig men inte haft ork att skriva. Jag är ledsen för det. Men, what's more important: Father's day. Hela gårdagen fylldes min Facebook av massa fadershyllningar, och jag blev så glad av att se dom samtidigt som jag blev ledsen. Jag har två pappor. En biologisk pappa som bor i Brasilien, jag har träffat honom en gång, och jag vet inte om jag någonsin kommer få träffa honom igen. Jag saknar honom så otroligt mycket varje dag, och trots att jag inte känner honom eller träffat honom mer än den gången så älskar jag honom någonting fruktansvärt mycket. Jag vet att han är en fantastisk pappa till mina syskon där nere. ❤

Sen har vi min adoptiv pappa. Vi har nog aldrig haft en bra relation med varandra, och det gör mig faktiskt jätte ledsen trots all skit som hänt. För inte så längesen möttes vi efter flera månader utan någon som helst kontakt. Den dagen kommer nog alltid vara en av de jobbigaste dagarna i mitt liv. Min stora syster som jag inte sett på 5 år? var även med och min mamma. Jag har alltid varit besviken, arg och ledsen när det kommer till min adoptiv pappa. Som sagt, vi har inte haft den bästa relationen. Jag önskar bara att han funnits där för mig under min uppväxt och sötat mig, guidat mig, lekt med mig, gett mig den kärlek som ett barn förtjänar av sin pappa. Jag önskar jag hade fått prata med honom, förklara som jag känt och känner. Vill få honom att förstå och lyssna på mina ord, reda ut allt och kunna titta framåt istället för att leva i de gamla. I allt mörker vi haft finns de ljusa stunder. Jag hittade mina dagböcker från när jag var liten, när jag gick igenom mina lådor hemma.

Längst bak hade jag skrivit de fåtal stunderna som jag verkligen uppskattat honom som min pappa, och varit stolt över att just han faktiskt är min pappa. De kanske låter konstigt, men jag tror ni förstår även om ni inte vet våran bakgrund. De stunderna där vi två gjort saker tillsammans. En av dom var ett tillfälle då vi var uppe vid sommarstugan och jag och pappa gick ner till kiosken och köpte glass. När han följde med min till stallet och hjälpte mig sadla hästen och stanna kvar och titta på min under min lektion. De är inte alla där ute som har en pappa som kommer och kollar på deras match eller följer med dom till sporten man älskar. När vi åkte ut med hans vän och fiskade och fångade rödspättor. När vi satt och kollade på Live Aid från 85 på Tv, de va i samma stund som jag blev förälskad i Queen. Samma Jul köpte han Queen's greatest hits. Jag gick och bytte den till en skiva jag ville ha mer, men ångrade mig när jag kom hem och öppnade den för jag insåg att pappa hade kommit ihåg den stunden vi hade tillsammans och vi kollade på Live Aid. Det gjorde mig jätte ledsen, och jag ångrar det än idag att jag bytte ut den skivan, för den hade varit den mest betydelsefulla i min skivsamling, alla andra är bara skivor med mina favoritband. Den skivan hade alltid haft en relation till pappa. När jag läste de jag skrivit blev jag ledsen, för jag insåg att jag underskattat honom, jag insåg att jag alltid sett allt de negativa, och glömt bort de fina vi haft tillsammans. Dessa stunder som stod där längst bak i dagboken har jag uppskattat, även om de så var en glass, för jag har inte haft så många bra stunder med min pappa.

De flesta saker han har gett mig när jag var mindre har varit jobbiga att slänga då de gått sönder, vissa har jag till och med sparat på vinden ändå. Den dagen jag såg han, mamma och min syster sa han någonting som chockade mig. Det var helt oväntat. Det var första gången han kallade mig dotter, jag kan inte ens minnas när han kallade mig det senast. Jag försökte bita ihop för att inte bryta ihop i gråt, men allt som ekade i mitt huvud va hans ord. De va när han sa de som jag insåg att han faktiskt bryr sig om mig, att han faktiskt har någon form av faderskänslor för mig, och de gjorde så ont i mig att jag inte velat tro på det innan. Jag klarade mig väl i ca 5 min innan allt brast och jag kunde inte sluta gråta. Det var som att all besvikelse och sorg jag haft till våran relation försvann, de va som en stor lättnad. De första som kom upp i mitt huvud var: Jag förlåter dig!

Jag önskar att jag kunde få bygga upp en relation till honom, för innerst inne så kommer jag alltid älska honom även om vi aldrig haft en bra relation. De är en av mina största önskningar. Jag har kämpat så hårt för att någon gång göra han och mamma stolta, men jag har bara gjort dom besvikna. Vi har bara ett liv, och vi vet aldrig när det kan ta slut. Jag hade kunnat skriva så mycket mer, men jag tror att det jag ville få fram var: Jag älskar dig pappa! ❤ Trots de vi gått igenom, har du alltid varit min pappa även om du inte funnits där bredvid mig. Du har gjort ditt bästa, men jag har inte alltid gjort de lätt för dig. Jag vet att du innerst inne bryr dig, och jag hoppas att vi någon dag, om de så bara är över en glass vid en kiosk kan vara dotter och far igen. Jag kommer aldrig glömma de stunderna där du stod bredvid mig som den fantastiska pappa du är, för dom står skrivna i mina dagböcker och påminner mig. Så förlåt för att jag gjort dig besviken, arg, ledsen. Jag hoppas du en dag kan förlåta mig, så som jag förlät dig. No matter what, alla misstag jag gjort, ska du veta att jag alltid har och alltid kommer att älska dig. Grattis i efterskott på farsdag pappa! ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Veckovis uppdatering senaste tiden, har jobbat så sjukt mycket och har inte riktigt hunnit med att skriva. Förra veckan så drog jag till Stockholm för att dra på antagningsdagen till min drömutbildning. Åkte upp på Torsdag vid lunch direkt från jobbet, och sen tog jag mig ut till Ekerö. Fick en liten stuga som jag skulle dela med en annan tjej, men hon hade inte kommit än så jag drog till Ekerö centrum och handlade på ICA innan jag drog tillbaka. Efter en stund ensam i stugan så kom tjejen som visade sig vara Solena, vi klickade direkt. Så skön brud! Satt och tjatade om allt mellan himmel och jord och kollade på deltävlingen inför Eurovision, fyfan va dom tappat det med året. Skojar verkligen inte, var sååå dåligt. Antagningsdagen gick bättre än förväntat, vi blev uppdelade i grupper och fick prova på linje typiska ämnen. Var riktigt roligt faktiskt! Jag hade så himla kul med min grupp och alla var så himla sköna och det var en riktigt härlig stämning. Senare på Fredagkvällen så drog jag, Solena och Simon in till Sthlm city och käkade middag på bistro 38 för att fira, blev även en drink på Vampire Lounge. Resten av helgen är historia... Haha. Nej, skämtosido. Sthlm blev jobb och skolan för mig, super trevligt och lärorikt!

Blev jobb som angry bird på Heron City, var episkt! Har aldrig varit Red innan, och nu har vi dessutom fått en ny kostym som är så jävla grym! Innan har Red bara varit en stor boll typ, men nu kan man äntligen använda sina armar och kramas med barnen. Var en del barn som var med på aktiviteterna vi hade och Red var populär. Alla ville kramas och ta kort med honom så det var riktigt roligt, dagen gick fruktansvärt fort. Sen var det bara att hoppa in i bilen vidare till Örebro där jag tog tåget hem till Göteborg igen. I veckan har jag hunnit med lite annat än jobb iallafall.. Har träffat Z och kollat på film och myst typ. Igår passade jag även på att dra på bio och se Captain america med Arian.. Fyfan va grym film! Team Iron Man! ❤ Älskar att de va andra marvel karaktärer med och inte bara Avengers. Ett måste att se med andra ord! Innan dess hade jag jobbat och sprang på Amanda och hennes killkompisar som satt och käkade på Taco, så satt med dom och snackade och tog en AW öl. Var så sjukt kul att träffa Amanda igen, var svin längesen!

Idag har jag jobbat på en av de största event jag varit med på. Vi var ett stort gäng från JP som jobbade på lilla göteborgsvarvet och höll i Bamsekampen där Bamse, Skalman, Lilleskutt och Vargen hade meet n greet. Väldigt roligt att vara delaktig i det om jag ska vara helt ärlig. Dock är jag inget fan av Gbgvarvet då jag senaste 8 åren blivit väckt av skrikande människor utan min lägenhet som hejar på alla som springer. Ingen höjdare när man är bakis haha.. Dock drabbades jag inte så hårt detta året. Brukar vara ett problem att ta sig till och från spårvagnen in till stan och hem igen osv. Men det märkte jag inte av eftersom jag jobbade. Blev en del tävlande i några utav grenarna som lilleputt och passade på att utföra lite yoga. I min paus gick jag en sväng och sprang på Frölle! 😍 För er som inte vet vem det är så är det Frölunda Indians maskot. Fick dessutom veta att det är vårat event företag som har gjort kostymen. Stolt eller? haha..

Även denna dagen gick fort och det var massa barn och vuxna som kom och kramades och tog kort med oss. Ena passet sprang Lilleskutt dessutom på Super Mario och blev helt starstrucked. Hahaha.. Fy satan va avis jag var på personen som fick jobba som Mario. haha.. Riktigt bra samarbete med volontärerna och en riktigt grym dag med JP crewet. Ett felfritt och super lyckat event, så det kändes bra när jag drog hemåt för att sedan kolla på Superman vs Batman. Riktigt jävla dålig film om jag får säga det själv.. haha, var nära på att somna flera gånger, vet inte om det var för att jag var trött efter jobbet eller om det var för att den var seg. Eller både och kanske? Iallafall, riktigt lyckad dag iallafall! Imorgon blir det jobb på taco, har inte riktigt laddat batterierna inför en ytterligare jobbvecka men det blir säkert bra. Till helgen blir det dessutom jobb på Summerburst då jag entrar baren. Dessutom är det inte många veckor kvar tills jag är tillbaka på Rhodos, är sååå taggad! 😍

Likes

Comments

View tracker

Snart redan gått 2 veckor sen som jag tog ett break från taco och drog till Halmstad och Växjö för att köra lite Bamse och Lilleskutt. Var Bamse i Halmstad och Lilleskutt i Växjö. Första eventet vi hade var på Eurostop i Halmstad. Jag mötte upp Annichen kl 08 på Lördagsmorgonen efter 13 h jobb på taco och 5 h sömn. Sov dock lite i bilen som vanligt när jag är ute på äventyr. Jag vet inte riktigt vad det är med att sova i bil, buss eller på till och med ibland tåg. Men jag älskar det, haha.. När vi kom fram blev vi väl omhändertagna, packade upp och sen var det bara att köra igång med meet n greeten. Vi hann dock bara utanför hissen sen var det stopp! Det var så sjukt många som ville kramas och ta kort, så det var bara att bilda en låååång kö.

Hela dagen bestod mer eller mindre av köande barn, kort och massa kramar! Så sjukt underbart när det är mycket att göra. Tillslut fick vi vakteskort bort till en monter där något byggföretag hade sina grävskopor, liftar etc. Bamse passade på att hamra lite innan han hoppa in i grävskopan och tutade för fullt åt de glada åskådarna. Sen fick han även åka lift! Jag som är höjdrädd. Men vad gör man inte för folket runt omkring. Var dock rätt häftigt, var sjukt högt upp! Haha.. Men som sagt, väldigt bra dag! Var kul att det hände saker hela tiden och att det var så grymt mycket folk. När vi var klara packade ihop och tackade för oss. Sen körde vi mot Falkenberg och plockade upp Susanne och körde mot Växjö och vårat hotell. Såklart sov jag hela vägen dit.

Väl framme checkade vi in. Jag hade några hjärtballonger i min väska och fick idén att vi skulle vara gulliga mot Susanne och blåsa upp dom och lägga på dubbelsängen.. Såklart i all hets så var olyckan framme och ballongen jag blåste upp snärtade och smällde mig rätt i mitt öga.. AJ! Ringde sjukvårdsupplysningen för att kolla så det inte var så att jag behövde åka upp till sjukan, men de behövde jag inte. Däremot kan jag numera säga att man kan få bulla på ögat, och det är fan inte skönt. Efter ballong incidenten hoppade jag in i duschen och sen tog vi oss ut på stan, det var ju ändå valborg. Vi hittade en super mysig och god kinarestaurang. Asså OMG va gott det var där!

Satt och pratade och lyssnade på ett gäng odrägliga gubbar som satt vid ett bord lite längre bort. Såna där hemska gäster som man önskar att man aldrig kommer stöta på hemma på mitt jobb. Dom drog massa sexistiska skämt och väldigt olämpliga skämt både om varandra och om servitrisen. Jag tyckte så synd om henne. Var nästan så jag tänkte lägga mig i och säga till dom, men men.. Finns idioter till allt. Efter det gick vi till hotellet igen, jag och Susanne tog dock en promenad till ICA och köpte godis först. Sen kröp vi ner alla tre och somnade. Jag sov dock inte super bra, för jag vaknade mitt i natten två gånger av att två olika tjejer i rummen bredvid kaskad spydde. HURRA! Men några timmars sömn fick jag innan det var dags att dra iväg på event nr 2 som var på ett köpcentrum någonstans i Växjö.

Var samma sak där, packa upp, göra sig redo och sen var de bara ut och kramas igen. Dom bjöd på tårta och grejer, så självklart kunde jag inte hålla fingrarna borta från den. PRINSESSTÅRTA IS THE SHIT! 😍Dagen gick väl sådär, jag var Lilleskutt och han är så otroligt varm och svårt att andas i, så jag höll på att svimma i slutet. Trots att jag drack mycket, men var väl p ga sömnbrist och syrebrist. Men jag klarade det iallafall! Kändes riktigt gött när vi äntligen var påväg hem och man visste att man snart skulle få sova i sin egna säng. 😁 Var dock inte lika mycket folk i Växjö som det var i Halmstad, men nästan lika mycket! 😃 Blev köer där med om man säger så. Men massa massa kramar fick jag under helgen kan jag säga. SÅ MYSIGT! När jag kom hem var det bara att gå och lägga sig, ladda om batterierna inför en ny jobbvecka på taco. ✌

Likes

Comments

Hela mitt liv har jag fått höra att allt kommer ordna sig, att allt kommer bli bra, att jag måste kämpa för att det kommer bli bättre. Jag har hört att jag lika gärna kan ge upp, att jag aldrig kommer bli någonting, att jag ska sluta drömma, att jag inte kan vara kräsen med livet. Jag har hört att jag lika gärna kan gå och ta mitt liv, att jag inte är värd någonting, att allt skulle vara så mycket bättre utan mig i världen. Jag har hört att jag är en grym person, att jag har inspirerar andra, att jag sprider kärlek och glädje. Jag har fått höra så mycket fina ord, såna ord som fått mig att kämpa, som fått mig att vilja gå min väg och som peppat mig. Men jag har även fått höra så mycket hat, så mycket äckliga och elaka saker som fått mig att ge upp, fått mig att må så fruktansvärt dåligt att jag inte orkat mer. Men jag är ändå här. Jag är här för att leva mitt liv, gå min egen väg och våga följa mitt hjärta fullt ut. Jag är inte här för att andra ska döma mig.

Jag är inte perfekt, det är ingen. Jag har gjort grova misstag i mitt liv som jag ångrar mer än djupet av mitt hjärta. Jag har sårad och gjort illa folk. Men jag har även blivit sårad, nertryckt och misshandlad av andra. Jag har varit en vilsen flipperkula genom mitt liv, en flipperkula som aldrig verkar vilja slå high score. Jag har även älskat och spridit kärlek till de runt omkring mig. Jag har varit längst nere på botten, jag har kommit in i fel bana. Jag har valt fel väg. Men jag är tillbaka. Jag är påväg i rätt riktning. Jag är stolt över att vara den jag är idag. Jag är stolt över att vara en bättre version av mig själv. Det känns i hela kroppen. Jag kan nog nästan våga säga att jag aldrig mått så bra som jag gör i dags läget. ALDRIG NÅGONSIN. För första gången i mitt liv är jag mer glad än ledsen. Mitt tomma hjärta, sårade och förstörda, håller på att fyllas. Fyllas med så mycket BRA! Det är en sjuk känsla för mig. Nästan så det känns overkligt ibland. Så himla mycket skit jag gått igenom, så mycket skit jag gjort, så mycket skit jag fått ta. Ändå är jag där, ett steg närmare att lyckas. Just nu känner jag att det är värt varenda dag, varenda andetag, slag, ord, och hat. Det är värt det, för jag har aldrig gett upp. Jag har aldrig slutat drömma. För jag lät ingen krossa det som hållit mig vid liv och fått mig att kämpa: Mina drömmar. Jag vet att jag har skrivit det här 1000 gånger innan, men jag kommer aldrig sluta skriva det. Drömmar är viktigt.

Jag har bokstavligt talat varit i de perioder i mitt liv, där jag verkligen inte haft någonting. INGENTING. Men det är inte sant, jag hade en dröm. En dröm om att en dag visa alla att jag visst är värd någonting, att jag faktiskt kan, att jag inte är helt värdelöst och hopplös. Jag har aldrig vågat säga det innan, jag har inte ens vågat tro att jag en dags skulle komma dit jag är idag. Varje ärr på min kropp har en historia. En historia jag inte är rädd att dela med mig av. Döm mig hur ni vill, som jag sa jag är inte perfekt. Jag kan inte ändrat mitt förflutna, det jag varit med om eller gjort. Men jag kan ändra vart jag är påväg. Dom säger att livet är vad man gör det till, men om man inte har den orken att ta tag i saker, när man är så långt nere att man bara vill att allt ska vara över, hur gör man då? Jag kan inte svara på den frågan, för jag vet inte riktigt själv hur jag tog mig därifrån. Men varje gång någon säger någonting negativt, så får det mig att bli motiverad. NU JÄVLAR SKA JAG VISA DOM! Typ så. Och visst har jag gjort det.

Sen jag fyllde 25 har jag fått ett mer stabilt jobb. Ett jobb jag går till varje dag. Jag fick mitt "drömjobb", för jag kommer väl aldrig att bli någonting större? Innan har jag bara latjat runt, levt livet och inte riktigt vetat vart jag varit på väg. Ända jag vet är att jag haft mina drömmar. Är det jag som håller på att bli vuxen? Ta mer ansvar för mitt liv och det jag lever för? Eller är jag bara trött på allt ständigt festande och att jag måste leva upp till någon jag inte vill vara? Jag vet inte. Men att äntligen börjar känna sig så bekväm i sig själv, att vara stolt över sig själv och älska sig själv är en helt underbar känsla. Jag är STOLT! Jävligt stolt skulle jag vilja säga, över vart jag tagit mig ifrån och vart jag kommit idag. För någon månad sen, sökte jag in till min drömutbildning. Jag hade inga förväntningar över att jag överhuvudtaget skulle bli kallad till antagningsdagen eller liknande. Jag trodde inte att dom skulle höra av sig helt enkelt. Förra veckan när jag satt på jobbet och hade rast kollade jag min mail. Där var det.

En kallelse till antagningsdagen. En bekräftelse till att jag gått vidare i processen till min drömutbildning. Jag ville gråta av glädje. Antagningskraven var out of my league. Jag hade inte någon som helst behörighet att ens få ansöka. Men jag chansade, ibland måste man tro högre om sig själv och våga chansa. Lyckas man inte första gången så är det bara att fortsätta kämpa och inte ge upp. Som sagt, jag var rätt chockad när jag fick beskedet. Jag vågar inte hoppas på någonting. Jag vill det här mer än någonting annat. Och kommer jag in på utbildningen, då kommer jag vara 2 år från min största dröm. Det känns helt sjukt. Jag är dock inte den som har tur i livet. Men jag tänker inte ge upp. Att bara veta att jag ens har en liten minimal chans att komma dit jag vill, känns som en fight. Jag ska vinna. Gör jag det inte så kommer jag fortsätta kämpa. Mamma hjälpte mig med mina tågbiljetter, och på Torsdag åker jag till Sthlm för att gå på antagningsdagen på Fredag. Fredag den 13. Känns ju som turer iallafall inte kommer vara med mig, men att kommit så långt som jag har gjort utan behörighet värdesätter mer än allt just nu. Jag är så jävla glad. Jag är inte misslyckad.

Likes

Comments

Tiden går sjukt fort, jag hänger knappt med själv. Senast jag bloggade var för några veckor sen, då hade jag precis varit i Sthlm och haft ett event i Kungsan. Nu några veckor senare har jag mer eller mindre knappt haft tid eller ork att skriva då jag mer eller mindre jobbat 24/7. Mitt liv har tagit en otrolig vändning, mot det bättre! Jag har fått jobb på tacobar som ni vet, har jobbat från morgon till sent på kvällen, kommit hem och gått och lagt mig nästan direkt och sen upp igen. Det har varit otroligt kul, och jag tycker så otroligt mycket om alla jag jobbar med. ❤ Nu har jag dock varit hemma två dagar då jag var med om en olycka i Torsdags så går på tramadol och mår piss. Igår försökte jag ta mig iväg till jobbet, jag var där i 2 h. Mådde så fruktansvärt illa och var helt borta. Kände att jag inte var mig själv, och kunde knappt tänka eller ens få ihop hela meningar, det var fruktansvärt.

Jag älskar mitt jobb, men när man inte kan ge 100% eller ens knappt prata med gästerna utan kände hur jag verkligen fick anstränga mig för att vara trevligt då jag mådde så dåligt. Tillslut gick det inte, och jag åkte hem och sov 14 h. Har nu sammanlagt sovit 26 h sen jag kom hem vid 19.30 tiden i Fredags. Usch. Nu mår jag dock bättre, medicinen håller väl på att gå ur kroppen, men usch va dåligt man kan må av medicin, det är därför jag helst undviker dom. Antingen så blir jag helt utslagen och sover flera dygn som nu, och mår illa. Bläh... Men det kunde varit värre och jag är glad över att det gick så bra som det gjorde.

Så vad har jag gjort senaste veckorna förutom att jobba? Jag var en sväng upp till Sthlm och gick på Takidas releaseevent med Jasmine och lite annat folk. Var väldigt trevligt och var kul att träffa killarna igen! Var år sen. 😁Riktigt grymt gig och skivan +++++👌 Jag och Jasmine gick till pizzahut och käkade, kommer dock aldrig käka deras nachotallrik igen, det var den ÄCKLIGASTE jag ätit om jag ska vara helt ärlig. Fick riktigt ont i magen av den, så kvällen blev rätt jobbig, men det gick bra ändå. Vi passade även på att gå till Vampire Lounges och dricka en drink innan spelningen. Häftigt och mysigt ställe måste jag erkänna. Annars har det väl varit som det varit, jobbat på, stått i baren, serverat och träffat väldigt trevliga gäster. Träffat lite vänner och så, lunchade med Z innan jobbet förra veckan, sushicravings deluxe haha.. Så ja, nu vet ni vad jag sysslat med senaste veckorna. Nu ska jag kolla på film och försöka somna om.

Likes

Comments

Ännu en helg är över, jag var helt slut efter denna helgen! Gjorde inte så mycket egentligen förutom att jag drog tidigt Lördag morgon till Stockholm för att jobba på The event of the year som arrangörerna själv kallade det. Och visst var det the event of the year! 💁 När vi rullade ifrån Göteborg 10 min sena, tänkte jag att det kan ju inte bli så mycket värre än det här, men tji fick jag! Vi hann bara till skövde med tåget innan vi stog helt stilla i 30 min, innan vi fick informationen om att det var en nerriven kontaktledning och att vi var tvungna att bli omdirigerade via Nässjö.. HURRA! Nog med att jag redan hade ett tight schema för dagen, skulle jag nu bli 2 1/2 h försenad.

Jag skulle varit framme i Sthlm 11.24 egentligen, jag var inte framme förens 13.50. 10 min innan invigningen av Körsbärsblommans dag skulle starta och Hello Kitty skulle vara på scen. Panik! 😱 Det fanns ju dock inte så mycket att göra än att bara ta det och sitta där, stressad och frustrerad på tåget. Det hela slutade med att jag tillslut tog på mig halva Hello Kitty kostymen och satt i den sista minuterna från Södertälje till Sthlm C. Väl framme så kom Olivia och möte upp mig och vi kastade oss in i en taxi fort som bara den, och drog till Kungsan och snabbt som fan in backstage och panik klädde på mig kostymen för att sedan med raska sten skynd bort till scenområdet där dom redan hade börjat med invigningen. Som tur var så hann jag precis timea in när Hello Kitty skulle upp på scenen och klippa bandet för att inviga dagen! PUH! Snacka om stressigt!

Var en riktigt hektisk dag, med nästan inga pauser alls. Jag hann mer eller mindre bara ta av mig huvudet och andas i 3 min, innan det var dags igen! Men men, vad gör man inte för publiken och arrangörerna! 😁 Jag har inga som helst problem att vara inne i dräkten hur länge som helst, beror lite på vilken dräkt det är jag jobbar i såklart! Men Kitty är så lätt och vi var utomhus osv, så det var inte jobbigt alls. Var faktiskt ett riktigt roligt event där Kitty fick "ta över rampljuset" och vara huvud ambassadör för hela eventet. Så det var faktiskt ett speciellt event jämfört med de många andra som jag blir bokad till! 😃

Vi brukar ju mest dra ut till affärer eller köpcentrum, så det kändes kul att få göra nåt annorlunda och i min nya favorit kostym Kitty! Har ju fortfarande Mikey från Turtles som min absoluta favorit! Men Hello Kitty är så himla rolig för jag måste verkligen gå in i karaktär och skådespela, vilket är skit kul! 😃 Efter att hunnit med hela körschemat för Kitty, kramats och fotograferats med alla så var det dags igen för lite stress. 20 min på mig till mitt tåg, blev panik packa ner allt och kasta mig in i en taxi och springa till tåget. Hann precis till det och sen deckade jag hela tågresan typ. Väl framme så var det iväg till kontoret dumpa Kitty, och sen förbi Viiva för att hämta min plånbok som jag glömde där efter att jag och Alice varit där i Torsdags och spelat Quiz. Riktigt roligt var det. Söndagen blev väldigt lugn, och resten av veckan blir rätt lugn också, fram till Torsdag då jag drar till Sthlm igen! 😍

Likes

Comments

Äntligen känns de som alla år av skit börjar gå mot rätt håll.. Har äntligen fått ett jobb som jag trivs med! Körde mitt första pass på Tacobar idag. Var dock helt sjukt under lunchen då det var 1 miljon människor där och jag körde serveringen idag. Gömde mig dock tillfälligt i disken för en stund då det blev kaos av beställningar. Dock jävligt kul att se att det är så många som uppskattar maten och stället, lika mycket som mig. Sprang på Nicole också som var förbi! Riktigt roligt. Första dagen var väl som förväntad, var riktigt rolig, lärorik och mycket på en gång, men jag kommer nog komma in i det snart.

Älskar dessutom våra snygga arbetskläder. Längtar tills jag får köra köket och baren!😍 Fick göra min egna nachotallrik i slutet av dagen... Var spännande! haha.. 😁 Nu blir det film och mys för att ladda batterierna inför dag nr 2 imorgon, taggad! 😝Får hoppas de är lite lugnare då än va det var idag. 😁 Måste förövrig säga att jag jobbar med riktigt härliga och sköna kollegor! Super team, verkligen! ❤ Hade jag inte haft dom där, så hade jag nog varit hur nervös som helst, men dom var hjälpsamma och sa vad jag skulle göra och hur jag skulle göra och visade mig. Kändes skönt att veta att jag hade dom när jag behövde hjälp idag. Alla borde dessutom komma förbi och käka där, är super gott! Imorrn ska jag försöka smacka på soft tacon.. Men de återstår att se.

Likes

Comments

Helgen har varit super nice. Nu ligger jag och överväger att införskaffa mig 14 bitars sushi innan jag intar soffan och kollar på Sex on the city. 😁 Helgen har varit grym. Fredagen var ifs bäst, gjorde inte så mycket igår för jag va fett trött så sov typ hela dagen, kollade lite på tv men deckade igen. Haha.. Så sliten efter Fredagen som tillbringades med massa fina vänner! Super trevligt var det. ❤ Vid 14.30 tiden så drog jag till Tacobar på min intervju, jobbar Mån-Ons 11-14 nu, är super taggad! Efter intervjun hängde jag kvar ett tag och käkade nacho deluxe tallrik tillsammans med de andra. Zandra kom dit också, och sen drog vi en sväng på stan och tog en fika på Condeco innan vi gick till Lounges och hängde där tills Zandra började jobba. Sjukt mysigt var det.

Drack läsk och käkade snacks, snackade skit och det var så himla mysigt att få kvalitetstid med sin bästa vän.. Båda har varit rätt busy, Z jobbar ju natt typ hela tiden och jag har varit iväg på Gabriella så vi har inte hunnit ses så mycket, så det var as nice att få umgås med henne och bara vara. Var dock rätt trött, men tog mig igenom kvällen ändå. Påväg hem från Lounges skrev Madde och frågade vad jag gjorde, så istället för att dra hem så drog jag hem till henne och Alex, umgicks med dom och några fler. Drack lite gott och sen drog vi inte till stan och John Scotts, där de blev lite fler öl innan vi avslutade kvällen på Trädgårn där jag mötte upp fler vänner. Blev en del dans också. Var super kul faktiskt! En sån utgång som jag längtat efter. Har ju inte varit ute så mycket, men det var lätt en av de bättre kvällarna. Blev efterfest hos mig innan alla deckade. Riktigt bra kväll med andra ord! ✌

Likes

Comments

Snart 1 vecka sen jag lämnade Stockholm, Finland och min kära Gabriella... Vet att jag varit sämst på att blogga senaste tiden, har bara inte riktigt orkat. Hade riktigt härliga sista dagar på båten iallafall. Dock måste jag erkänna att det var så otroligt skönt att komma hem till Göteborg igen, för jävlar va sliten och trött jag var. Jag sov i 18 h från att jag kom hem. Har inte gjort så himla mycket de senaste dagarna heller. Har varit sååå död. Det tråkiga är att jag inte vet om jag kommer komma tillbaka till Viking line, och jag kommer sakna alla som jag fått dela min tid där med. Tänkte dock dra på en kryssning i Maj och hälsa på alla och se hur hon blev efter docken. Tack alla och tack gabriella för dessa underbara veckor!! ❤

Dom håller ju på att göra om inuti just nu, så hade varit kul att se resultatet sen och träffa alla fina vänner också såklart. Imorgon är en stor dag.. Jag ska nämligen till Tacobar på intervju... Asså förlåt, men JÄVLAR va jag älskar det stället. Har nästan aldrig ätit någon annanstans när jag besökt stockholm. Jag verkligen älskar maten där, och har velat jobba där sen flera år tillbaka, blev så otroligt glad nu när dom öppnat i Gbg.. Så jag håller tummarna för att jag får jobbet. Det hade verkligen varit drömmen!! 😍 Måste tacka Julia för att hon tipsat mig. ❤Sen har de ju hänt lite andra grejer.. Men time will tell, håller de lite hemligt så länge.. Va på sjukhuset idag och tog cellprover också... BLÄÄ! Hatar det, men de är ju för mitt eget bästa som jag gör det, så får hålla tummarna att jag är frisk. Nästa vecka drar jag till Stockholm och kör ett event som Hello Kitty i Kungsan, så alla Sthlm, missa inte mig mellan 13.45-16.00 så kan du få en kram och chans att ta en bild med Kitty. Är taggad! 😁 Får se vad planen inför helgen blir. Men blir väl umgås med vänner, och chilla.

Likes

Comments

Då är min andra period på Gabriella snart över. Som vanligt har det varit roligt, men även rätt tungt för min del då jag inte är på topp p ga att jag skadat knät. Men de löste sig med 4 dagars ledighet ombord. Funderade på att åka hem, men saker blir inte alltid som man tänkt sig. 😝 Jag hade iallafall trevligt under min ledighet. Har även lärt mig Snobbenkostymen till 100% även om man inte ser så mycket i honom eller kan använda händerna osv när man hälsar på folk etc. Jag lärde mig till och med rita, även om det såg ut som att det var någonting som en 2 åring hade gjort. Men att lyckas med det med dom tassarna var faktiskt inte en självklarhet då det är tjock padding inuti. I made it tho!

Under mina lediga dagar passade jag även på att ta ett dopp i jacuzzi och basta med killarna, lekte Ville Viking, åt på marknaden i Helsingfors med Anna, sjungit karaoke, lärde mig spela NHL, svära ordentligt på finska, varit av i Helsingfors och ätit buffé med Anna och Lisa, och hunnit se alla 4 shower som jag inte har haft tid med innan p ga att vi har haft program samtidigt som dom två tidiga showerna. Har varit fint väder, så har njutit en del av det också! Promenader mestadels i Helsingfors, var nog bara av i Sthlm 1-2 gånger. Om 2 dagar åker Gabbi från Helsingfors till Dock för dom ska bygga om, och har redan börjat lite grann med det. Kommer åka hit innan jag åker till Rhodos och kolla sen. Vet ju inte när eller om vi kommer tillbaka hit med JP. Kommer ju sakna alla vänner i crewet ombord, och showteamet. ❤ Inte sista gången jag klivet av båten imorgon när vi kommer till Stockholm. Som dom säger "borta bra men hemma bäst", ska bli riktigt skönt att komma hem till Göteborg. Har en del möten och arbetsintervjuer osv. Men det har faktiskt varit riktigt kul att fått möjligheten att jobba ombord på båten igen. Vi får väl se vad som händer nu framöver. Taggar inför Rhodos, är ju snart det med! 😁

Likes

Comments