​I spent all day trying to explore Dawiens new city with her haha. They moved here about a month ago I think and she had only been to their shopping center once according to her. We were lucky because they had a street art festival in the city. Artist were doing icesculptures, woodsculptures, grafiti art. and street art on the ground. There was also a pop up store with photography and paintings wich was my fave. We looked, shopped and ate and came back home. Now I've met up with my mother and I only have two days left before I head back to Stockholm were cousin/sis Cani will join me two days after. Haha I only hang out with my cousins it seems like. I mean that's what happens when your family is AWESOME! 

Sidenote: On the busride a dude sat next to me started to get pissed at the guy doing ticket controll. He was like angry and spoke in Dutch and I felt so awkward! Afterwards he started talking to Dawien and then me and he was so fucking funny and nice haha. He had sparkly shoes and was simply just a QUEEN! Dawien found her first friend here hahahaha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 15 readers

Likes

Comments

I love the first pic because of the little girl in the corner reaching for a cuppcake hahaha.

I've decided to try and write a post in English. Yesterday the entire family + relatives celabrated my dear uncle who turned 50. Ofcourse we were too many to be at someones house so we rented a place because ya know kurdish people haha we have big families. The day consisted of my uncles life story told by Agink, then a video where all of my aunts and uncles told a story about him. Their story about how they manage to be so succsessful even after experiencing war is quite amazing. I felt like I seriously should not be complaining about education anymore.

Later on it was time for family bingo. I swear bingo with like 50 kurdish people is the funniest and loudest thing ever. After bingo, dancing and Dalia spending the entire time painting childrens faces, I came to a city called Almere at my cousins new house. Lets see how the day goes 😊

  • 37 readers

Likes

Comments

Allt jag kommer lägga ut haha. Imorgon ska  en av mina kära morbröder firas av hela släkten för han fyller 50! Tills dess får ni njuta av bilderna från när jag mötte uppHannah och henens kompis Fanny för de är också här nu. Vi drog till ett gulligt café/bar (?) ställe och gick runt lite. Fick känna mig som en riktig turist i Amsterdam för första gången. På kvällen blev det Jag, Karien, Kawien och Dalia (kusiner) inne i stan. Vi drog runt fick se ännu mer nya saker, en italiensk restaurang där de kände folk och sen till en skylounge. Det var nått av det finare jag sett i mitt liv. Utsikten gick inte ens att fånga på bild och lysande gula stolar är inte fel haha.

  • 33 readers

Likes

Comments

Igår kom jag till Amsterdam och spenderade kvällen med kusin Kawien. Vi drog in till stan ich åkte lite karuseller i tivolit de satt upp, shoppa lite, lekte kurragömma i ett parkeringsgarage bc why not, och sist så bestämde de sig för att smyga på en båt som inte var deras... thuglife? Haha själv höll man sig på marken men aja. Jag vet inte ens det var så mycket som hände igår och så mycket som jag såg. Nu sitter jag och väntar på frukost (klockan 13.00 ja) och ska träffa Hannah senare i Amsterdam för hon är här också. Är nervös för det är första gången jag ska försöka hitta själv här, får se hur det går. Ikväll drar jag vidare till nästa stad. Oh och mamma har jag ingen aning om vart hon är haha vi båda åker runt men våra egna vägar.

  • 39 readers

Likes

Comments

Nu är det tyvärr såhär att de två första bilderna är från när jag var här i December/Januari och inte från nu. Jag har inte hunnit gå ut och se så mycket och fota för vi landade igår kväll. Jag är nu i Nederländerna/Holland eller vilket namn som föredras haha. Jag och mamma åkte hit för att överaska mammas soda av familjen. Mormor, 4 mostrar och 4 morbröder + alla kusiner, ingifta människor osv. Väldigt stor släkt när man är kurd ju. Har vart här så många gånger men får inte nog. Inläggen kanske inte ser så bra ut på datorn men får fixa det när jag kommer hem för får göra allt på mobilen nu haha.

  • 34 readers

Likes

Comments

Alexandra och Sussi bondar över parfymer.

Jag föredrar ALLTID lukten av kaffe! Sitter och sniffar kaffebönor vid parfymavdelningen.

Senaste dagarna har jag som vanligt bara sökt jobb och umgåtts med vänner the usual. Käkade thai med Anton, fikade med Jonas och Karen, pizza + filmkväll med Kevok och Hezrät, Shopping med Sussi och Alexandra. Jag har även skickat in ansökan till högskola och nu är det bara att vänta till December.

Jag har nog också gjort folk galna med hur taggad jag är i för HALLOWEEEN! Anton är den som har fått höra mest tjat haha förlåt Anton. Jag älskar verkligen Haloween hahahaha. Fått ihop ett gäng och lite planer nu så ska bara få ihop min utklädnad. Jag har en idé på ett ungefär så ska få ihop den. Däremot får det vänta tills jag kommer hem till Sverige igen, för nu åker jag bort en vecka. Kommer blogga ifrån mobilen som just nu haha, sitter och väntar på flyget.

  • 50 readers

Likes

Comments

Huden började må dåligt, fler finnar än vad jag är van med och exem runt ögonen. Därför ska jag vara helt sminkfri i en vecka eller så nu. När jag börjar ha smink ska det vara super lätta saker och enbart för lite finare tillfällen. Anledningen till varför jag säger en vecka och inte längre är för att jag och mamma bestämde oss för att åka bort ett litet tag. Hon låter mig inte säga vart än haha, kan förklara mer nästa vecka. Jag uppmuntrar dock många andra att göra samma sak, för när du täcker en finne, exem, ärr eller mer så gör du bara saken värre. Min hud må se bra ut men jag brukar få extrema exemer runt ögonen och på pannan, vilket i sin tur lämnar ärr. Jag blev kallad Zuko (från avtar, the last airbender, googla), för att jag blev så röd runt ögonen. I don't mind though, jag älskar avtar och Zuko blir ju fan skit awesome senare. Får fortfarande lite kommentarer men jag bryr mig inte. Såhär går min tankeprocess när någon säger något elakt. 

1. Gillar jag dig?

2. Om nej, så tar det slut där. Jag slösar inte en enda sekund av min dyrbara tid på folk jag inte gillar. Om ja, eller jag vet inte än då fortsätt.

3. Är vi sånna vänner som skämt driver? Om ja, var lite skämtelak tillbaka eller säg bara Nope, inte skämtområde, sluta. Om inte då fortsätt.

4. Finns det något jag tycker är oattraktivt med personen som säger så? Kan vara utseende eller personlighet.

5. Ja, för det finns det ALLTID. Jamen okej då, ingen är perfekt du och jag är lika fula och fina. DONE! Mänskligt. Skratta lite lätt för du är inte lika låg som människa och gå därifrån. Det här steget kan göras redan vid nummer två. 

6. Om du är super påverkad och det här händer mig sällan. Då lista saker du faktiskt gillar med dig själv. Påminn dig själv om hur jävla grym du är. Som sagt händer det här steget mig sällan beacause I stop giving a fuck vid steg två eller tre oftast. 

7. Alternativt till nummer sex är att gå till en kompis and just RANT. Det här är oftast jag, typ hela tiden tills jag får det ut ur mitt system. Det beror på hur du är som person dock. 

KLART! Slösa inte din tid på att tänka på vad människor säger. Det spelar absolut ingen roll, så länge du har dig själv och några som du håller nära och kär. Om din kompis inte fattar när du säger ifrån på steg tre well, DROP THAT BITCH, IT AI'NT WORTH IT. 

  • 89 readers

Likes

Comments

När allt faller ner gäller det bara att hålla uppe humöret så gott som möjligt. Fick lite sura nyheter som kan påverka allt jag jobbat för. Hur hanterade jag det här? Jo, jag skrev till Ping och Sussi sen grät jag lite vid midnatt. Sen slutade jag gråta och skrev till Philip som kanske inte var världens bästa på att trösta men skitbra distraktion senare haha. Efter det har jag hållt mig upptagen och omringat mig själv med glädje. Bild 1: Hoger i en märkes kostym. Bild 2: iskall men det betyder höstkläder som jag älskar Bild 3: kände mig fin. Bild 4 och 5: Jag och Anton i gigantiska sombreros. Bild 6: Min partner in crime och jag har en reunion. 

För att förklara så har mitt humör inte vart på topp och därför skriver jag inte så mycket längre. Hur kul kan det vara när hon bara är depp haha. Fast nu får inte tro att jag är super ledsen och inte kan hålla mig uppe. Jag är på något konstigt humör då jag är deppig men fortfarande ganska okej och inte glad men typ glad????? Jag vet inte, det är nytt för mig men livet rullar på. 

  • 101 readers

Likes

Comments