Header

Malta, Vardag

Det blev en väldigt sen kväll, men en underbar en! Vi har firat min fantastiska vän Amina som fyller år idag. En underbar person som har stått med mig genom mycket. Hon tvekade inte en sekund när jag bad henne flytta till Malta med mig. Vi käkade en fin middag på The Chophouse innan vi begav oss ut i St. Julians där vi drack drinkar, prosecco och lyssnade på svenska klassiker som vi önskade i DJ-båset. Längesedan jag hade så kul!

Likes

Comments

Malta, Vardag

Efter att jag och Mikko hade avnjutit en fikapaus på cinnabon så tog vi en promenad runt Manoel Island. Solen skiner och Malta har bjudit på 18 grader, helt underbart!

Likes

Comments

LCHF, Malta, Vardag

Godmorgon! Idag så ska jag fixa och tvätta här hemma för att sen möta upp Amanda för att fixa en present. Vi ska nämligen på Aminas födelsedagsmiddag ikväll på The Chophouse, kul!

Nyss käkat frukost så ska dricka kaffe och försöka piggna till lite innan jag kör igång här. Hoppas ni får en fin lördag.

Likes

Comments

Ikväll så tillagade jag en blomkålssoppa i vårt hushåll. Vanligtvis är det Mikko som lagar mat hemma hos oss, men eftersom att han var trött idag så fixade jag i köket istället. Vid sidan om så bakade jag ostplättar, recept från tjockkocken. Rekommenderas!

Likes

Comments

LCHF, Malta, Vardag

Det bästa med att bo på hotell måste ju ändå vara frukostbuffé, eller? Nu ska vi snart promenera bort till jobbet. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Malta, Vardag

Jag och Mikko har nyss checkat in på hotel Cavalieri och ska precis fixa oss innan vi ska gå ut och äta middag tillsammans. Hoppas ni har en lika mysig kväll som oss.

Likes

Comments

LCHF, Malta, Vardag

När jag kom hem från jobbet idag så stod denna rackaren serverad på bordet, en jäkla rostbiff! Wow, alltså min kille måste ha varit kock i sitt tidigare liv. Så himla gott! Otroligt tacksam för min kärlek och hur han skämmer bort mig varje dag. Alltid lika imponerad!

Likes

Comments

Instagram@lowcarbmalta