Klev upp tidigt igår och åt hotellfrukost vid 7, sen åkte vi och spelade match! Förlust, men lärorikt! Sen satt vi på bussen resten av dagen.

Idag har jag varit på skolan och gått igenom häftet inför svenska nationella nästa vecka! Känns helt ok! Kom precis hem så nu sitter jag och laddar med mat för att dra på träning sen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Åkte mot Stockholm med laget igår med ett stop i Gävle för match! Blev förlust med 3-0, men det var kul att spela? Nu är vi i Stockholm och har precis käkat frukost och ska bege oss på föreläsning och sen shopping! Ikväll ska vi kika på match och imorgon ska vi spela match själva igen!!


Likes

Comments

Längesen jag skrev här, har inte hänt så mycket förutom att jag varit sjuk & fyllt år. 19 år, trevligt!

Onsdagar är en riktigt jobbig dag för min del, börjar med 3h matte, sen 3h sociologi och sen gymnasiearbete. Nästan direkt efter skolan har jag träning, vilket jag har exakt alla dagar denna vecka förutom lördag. Även om vi alltid tränat många dagar i veckan så känns detta som väldigt mycket fotboll. Brukar vanligtvis ha fys på onsdagarna och träningsfritt torsdagar. Efter träningen idag blir det en snabb dusch och middag, sen bio klockan 9 med brudarna.

Kom hem till detta efter träningen igår, min finaste pojkvän. Firade även att vi varit tillsammans (officiellt) i ett år ❤️

Likes

Comments

Denna helg har bestått av vila, magont, plugg & jobb. I fredags var jag på skolan till 12, drog hem och sov duschade och åt middag. Drog sen och hängde med grabbarna i klassen ett tag medans Samuel jobbade. Vi satt och chillade och kollade musikvideor till 10 ungefär för då drog till krogen och jag drog hem.

Trodde jag skulle få åka hem i lördags men blev tillfrågad om jag ville jobba så gjorde det istället. Blev 9-18 efter jobbet drog jag hem och åt riktigt goda burgare. Sen PW. Efter jag och Samuel hade tagit det lugnt ett tag kom Evelina och hämtade oss och så var vi ute och åkte bil ett bra tag, spontant. Mysigt.

Igår låg jag i sängen mest hela dagen och hade ont i magen🙃


Likes

Comments

Fick min studentmössa i fredags och det slog mig att det inte alls är länge kvar tills allt är över? Det ger mig ångest, kommer sakna mitt gäng på skolan & det kommer vara jobbigt att inte träffas varje dag och klaga på allt som har med skolan att göra. Tror inte man inser hur mycket man kommer sakna allt det där "jobbiga", för trots allt så är det inte så jobbigt om man jämför med arbetslivet.

& för er som undrar varför jag skrivit musclegirl så är det för det är ett smeknamn jag fick efter ett träningsläger i Turkiet när en turk påpekade hur stora lår jag hade haha... 


Likes

Comments

Hej! Idag är en sån där skön dag med sovmorgon till 12:30, sista gången för i år för sen byter vi schema... på eftermiddagen fick vi vara hemma och plugga om vi ville. Jag valde såklart att vara hemma, men istället för att plugga är jag på gymmet och ska köra lite överkropp efter jag cyklat klart. Ska sen bege mig hem och fylla på med mat, vila lite och sen dra mig mot öphallen för fotbollsträning.

Så jobbigt mentalt att ta sig dit när det är såhär kallt, men men det är bara att kämpa på fram tills våren och solen kikar fram igen!


Likes

Comments