Vi tänkte berätta lite basics om oss och även vad vi kommer skriva om här!

Ayo

Mitt namn är Amanda men jag kallas oftast för Aime! Jag är 15 år och bor i en by tre mil utanför Härnösand som heter Ramvik. Jag föddes i Stockholm men flyttade till Ramvik när jag var tre år. Jag är vegeterian och framtida vegan!

Mina intressen är mest smink,hår,mode men även att skriva och diskutera/hålla tal! Jag är pansexuell och har pronomet hon!

Det jag kommer skriva/göra rants om är mycket feminism,transfobi,homofobi,rasism och även lite ang diagnoser/svårigheter då jag sjölv har diagnoserna depression,adhd och nld. Och såklart kommer jag prata mycket om smink,hudvård,hår,mode etc! Sen lite ang att vara vegeterian/vegan!

Har atm inga selfies så this will do så länge haha

hallu

Mitt namn är Ida på papperna, kallas Idah men jag föredrar Ixie. 15 år gammal precis som Aime och jag föddes i Sundsvall men bosatt i Härnösand. Jag är intresserad av böcker, datorspel och mina geckos Lizzie och Cassiopeia. På fritiden rider jag och har en timanställning på Technichus. Jag är även i ett förhållande för tillfället med världens bästa.

Saker som jag kommer att prata mycket om är bland annat mina läggningar (asexualitet och panromantik) då den asexuella läggningen fortfarande känns ganska tabu. Kommer även prata om feminism då jag är en feminist såklart, men även diagnoser då jag har diagnosen depression och för tillfället så ska jag påbörja en utredning för beteendestörningar.

Likes

Comments