jag vet att jag kommer att låta som värsta divan nu, men min mobil har gått sönder och jag vet inte vad jag ska göra. det ända sättet att kunna kommunicera med mina kompisar är typ genom mail och messanger.... vi tror att mobilen har blivit fuktskadad och just nu ligger den i en låda mer ris, men om ni har några andra tips på hur man ska göra för att få den att funka igen så får ni gärna skriva en kommentar. mamma lånar ut sin gamla iphone 4s till mig och jag har väntat i 10 minuter på att den ska laddas så pass mycket att den går att starta med jag vet att jag inte kommer klara av att ha den speciellt länge. om ngn har en nyare telefon än iphone 4s som den skulle vilja låna ut så är det bara att typ maila, lollo02sjo@gmail.com. puss så länge

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er.
Nu i sommar har jag verkligen fått en hookup på Podcasts. De är extremt härliga att lyssna på och ett väldigt bra sätt att fördriva tiden. Jag har några olika favoriter och här är en lista på dem, utan inbördes ordning.
1. Mathilda och Andrea
Det är en väldigt bra podcast där Mathilda och Andrea delar med sig av vad som har hänt i veckan, funderingar de har haft och sen även feminism. De får en att få en ny syn på feminism och jag rekommenderar den verkligen till ni som gillar poddar där personer bara pratar.
2. Penntricket
Det är även detta en feministisk podcast som speglar vardagshändelser och gör att man får en inblick över hur stor skillnad det är mellan tjejer och killar i samhället.
3. Sanningens mammor
Detta är en podcast av Zara Larsson och hennes kompis Olivia. Deras podcast liknar innehållsmässigt Mathilda och Andrea.
4. P3 dokumentär
Varje avsnitt är ca. 1 timme långt och varje gång handlar det om nya ämnen. Mina favoritavsnitt är "de finska krigsbarnen", "spiceepidemin", "tvångssteriliseringen av transpersoner", "den dödsdömda polarexpiditionen", "fallet Sofie" och "utöya"
5. Regnbågsliv
En podd av Thobias och Anton som i varje avsnitt har med en gäst och tillsammans så pratar dem om HBTQ+. En väldigt bra podd för dig som vill vara mer insatt i HBTQ+ eller som tycker att det verkar som ett intressant ämne.
6. 22 kvadrat i P3
Just nu har dem sommaruppehåll men de brukar lägga upp på söndagarna.
7. Noel och Ludwig
En podd av Hov1 medlemmarna Noel Flike och Ludwig Kronstrand. De lägger upp ett avsnitt varje fredag och avsnitten är runt 30 min långa.
8. Gaypodden
Ett par med 2 tjejer pratar om HBTQ+ i 40 minuter långa avsnitt varje måndag. De har nya teman varje gång.
9. Therese och Zäta
En podcast av Therese Lindgren och hennes bästis Therese Zätterqvist. De lägger upp nya avsnitt varje tisdag och även denna liknar Mathilda och Andrea.
10. Ditt aunsikt
En podd av Simon och Emma Lussetti. De pratar om allt och lite till.

Likes

Comments

Igår var jag och mamsen i stan och köpte saker som jag "behövde". Det resulterade i det ni ser på bilden, en lampa och en murgröna. Kläderna är från monki och h&m och skorna är köpta på stadium.

Detta var min outfit som jag hade igår. Jag har utvecklat en kärlek till tegelväggar och jag har ingen aning om varför haha. Troligen för att jag tycker att de är fina.

Likes

Comments

Jag har blivit helt besatt av lushmasker. Jag vet inte varför, men jag älskar dem. Om jag ska va ärlig så använder jag en mask varje dag och jag tror inte att det är så jättebra för hyn... Här är en lista till er som funderar på att köpa en mask, men inte riktigt vet
Fördelar:
Luktar gott
Ser ut som typ glass
Hjälper jättebra mot finnar och oljig hy (iaf för mig)
Räcker ganska länge
Nackdelar:
De färska maskerna har väldigt kort hållbarhetstid
Smaken är inte lika bra som lukten
Dem är ganska dyra, om man kollar på storleken på burken

Den bruna och den blåa kostar 135kr i Sverige och båda är sånna som man ska ha i kylen. Den gröna kostar 95kr och den kan man ha lite vart som, typ i badrumsskåpet.

Likes

Comments

​ja, ännu en blogg. jag känner verkligen att jag saknar bloggandet och behöver verkligen skriva av mig. jag vet att jag inte har ett särskilt spännande liv och kommer därför inte bara skriva om mitt liv. det är nog ingen suprise för er som läser att jag är feminist. så jag tänker att det kan vara något att skriva om. jag tycker verkligen att det är intressant och vill verkligen få fler att fatta vad feminism verkligen är. men ja, detta var allt för mig just nu i alla fall, ha det bra 

Likes

Comments