Eindelijk een nieuwe stap in mijn leven, een nieuwe opleiding, nieuwe ervaringen en nieuwe mensen die ik leer kennen.

Ik ben gestart aan de opleiding Hoger Juridisch aan Zuyd Hogeschool. Ik heb hiervoor gekozen aangezien ik als vooropleiding juridisch medewerker heb gedaan.

Deze nieuwe stap in mijn leven wilde ik dan ook graag met jullie delen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I'm obsessed with make-up.
Vandaar ook dat ik iedere ochtend minimaal een half uur tot 3 kwartier aan mijn make-up besteed.
Stap voor stap zal ik jullie vertellen wat ik allemaal gebruik tijdens het opbrengen van mijn make-up. Ik zorg en dan ook voor om een zo natuurlijk mogelijke look te creëren aangezien ik er niet van houdt om met een heavy make-up look naar school te gaan. Ik gebruik voornamelijk low-budget producten aangezien ik het dagelijks gebruik en ze perfect zijn voor naar school, de iets duurdere producten bewaar ik uiteraard voor bijzondere gelegenheden of als ik een avondje ga stappen. Maar nu terug naar mijn make-up look voor school.

Voordat ik begin met het aanbrengen van mijn make-up zorg ik ervoor dat mijn gezicht goed gereinigd is, het is natuurlijk belangrijk om je make-up af te halen voordat je gaat slapen, in de ochtend reinig ik mijn gezicht nogmaals met water.
Dan ga ik beginnen met het aanbrengen van mijn make-up. Als basis gebruik ik de illuminating make-up base nr. 01 van de Hema.

Nadat ik de make-up base heb opgebracht ga ik verder met de concealer, deze breng ik aan onder mijn ogen, over mijn kin en op de zijkanten van mijn neus. Als concealer gebruik ik die van essence all matt in de kleur 05 matt ivory.

Na het aanbrengen van mijn concealer ga ik mijn foundation aanbrengen, dit doe ik dan ook met een foundation kwast van het merk BE. Als ik mijn foundation aanbreng zet ik eerst willekeurig een paar stippen op mijn gezicht, en daarna smeer ik deze uit met mijn kwast. Ook zorg ik ervoor dat er geen rand ontstaat door mijn foundation iets door te trekken richting mijn hals. Als foundation gebruik ik van het merk catrice de all matt plus in de kleur 015 vanilla beige. Ik vind dit een zeer fijne foundation omdat deze goed dekkens is een een mooie matte uitstraling heeft.

Daarna gebruik ik een matterende poeder van de Hema om mijn gezicht een matte uitstraling te geven, ik gebruik deze matterende poeder in de kleur 22 en breng deze aan met een poeder kwast.

Als ik hiermee klaar ben ga ik mijn gezicht shapen, hiervoor gebruik ik heel simpel alleen een bronzer en highlighter, de bronzer zet ik aan iets onder mijn jukbeenderen, op mijn hals en aan mijn haarlijn. Verder breng ik nog wat highlighter aan, deze zet ik aan op mijn jukbeenderen en aan de zijkant van mijn oog en zo ben ik klaar met het shapen van mijn gezicht.
Als bronzer gebruik ik de bronzing pearls van oriflame in de kleur natural bronze, deze parels zijn helaas niet te koop in de winkel maar wel op de site van oriflame zelf. De highlighter gebruik ik van catrice, de high glow. Ik vind dit een prachtige highlighter want hij geeft een schitterende glow aan mijn gezicht en ik vind dit low-budget product helemaal niet onder doen aan de iets duurdere producten. Dus kortom een geweldige highlighter!

Nadat ik klaar ben met mijn gezicht hoef ik alleen nog maar mijn ogen en lippen. Ik maak er geen heel kunstwerk van ik hou het gewoon lekker simpel, voor mijn ogen gebruik ik alleen wat mascara en thats it! De mascara gebruik ik van het merk catrice en wel de glamm en doll volume mascara en jawel deze mascara geeft een super volume dus een echte aanrader!
Voor mijn lippen heb ik 3 kleuren wat ik het meest gebruik, het licht dan soms ook aan mijn kledingkeuze, ik gebruik een gloss van rimmel London in de kleur brillant, een chanel lippenstift in de kleur 452 EMILIENNE. En een van catrice in de kleur C03 treasured twinkles.

Nu ik ook mijn lippen en ogen heb gedaan ben ik helemaal klaar om naar school te gaan met een mooie natuurlijke look!

Likes

Comments

Vandaag schijnt het zonnetje dus tijd om de witte kleding uit de kast te trekken.

Ik ben dol op witte sneakers, omdat je ze overal op aan kunt doen, op een witte broek een zwarte broek een jeansbroek, wat je maar wilt.

Kortom zijn witte sneakers niet te missen in je schoenencollectie.

De sneakers die ik vandaag draag zijn van Adidas superstar all white en ze kosten €95,-.

foto van Esmeralda Dohmen.

Likes

Comments