Jag hade en craving för flott kebabtallrik och coca cola. Jag stod mellan valet att gå in på pizzerian och beställa den onyttiga måltiden och att gå till Ica och ta en sallad. den ena ger omedelbar tillfredsställelse men tar mig till fel parallel värld fylld av sjukdom och misär. Den andra till ljuset. Jag kunde inte hålla mig och sprang in i pizzerian och ropade "En kebabtallrik utan grönsaker..." när jag kom på att det var portalen till den mörka världen. Gick till Ica och köpte grönsaksgrejen med två stora broccolibitar och ägg. Det blir nämligen så kallade frön till Buddhalowmeditationen då de påminmer om känslan att bada. Och när jag börjar äta lockar jag till mig goda energier direkt och det kommer meddelande om nya coola erbjudanden

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag besökt #bokmässan och Type and Tells monter där de tog en #bookfacefriday på mig och min bok.

Imorse på tåget dit upptäckte jag till min glädje att min senaste låt Astral Paradise kommit med på Spotifys "Sleep" spellista! En dröm har blivit verklighet! Ska bli spännande att se statistiken för låten.

Jag hade ingen egen monter men fick min bok en offentlig hängning i deras monter tillsammans med andra självpublicister. Jag diskuterade också deras ändringar sin prismodell som att distribution av eböcker blir gratis.

Besöket avslutades med en #bookfacefriday på Alexander Forselius

Alecca ser att sin pojkvän Alexander är nöjd efter dagens alla framgångar.

Och här är min (Aleccas)  nästa bok som jag jobbat på... Kanske kommer den lagom till julafton...

Vilken dag

Likes

Comments

Jag tycker det är dags att förbjuda bostadsrätten. Det kan mest bli bostadsfel. Det är som att spela på lotto med en lott som är värd flera miljoner, som man förvisso ska bo i. 

 Du sätter dig i skuld till en bank, riskerar att få sälja med förlust, kan bli av med bostaden ifall du blir insolvent. Soc. kan tvinga dig att sälja ditt hem om du söker bistånd. Har du en relativt billig hyresrätt så är du "skyddad" så länge du kan betala din hyra eftersom du inte äger din bostad.

Dessutom är det ett rent gissel det där med priserna som kan gå upp och ned. Dessutom ska du själv pröjsa om kylen eller spisen bestämmer sig för att gå sönder. Bostadsrätten driver också på den onda kapitalismens framfart i storstäderna där bostadsbristen blir som en osynlig vallgrav för alla lycksökare utanför staden.

Nej, det är dags att avlegalisera bostadsrätten.


Likes

Comments

Idag har jag besökt #bokmässan och Type and Tells monter där de tog en #bookfacefriday på mig och min bok.

Imorse på tåget dit upptäckte jag till min glädje att min senaste låt Astral Paradise kommit med på Spotifys "Sleep" spellista! En dröm har blivit verklighet! Ska bli spännande att se statistiken för låten.

Jag hade ingen egen monter men fick min bok en offentlig hängning i deras monter tillsammans med andra självpublicister. Jag diskuterade också deras ändringar sin prismodell som att distribution av eböcker blir gratis.

Besöket avslutades med en #bookfacefriday på Alexander Forselius

Alecca ser att sin pojkvän Alexander är nöjd efter dagens alla framgångar.

Och här är min (Aleccas)  nästa bok som jag jobbat på... Kanske kommer den lagom till julafton...

Vilken dag

Likes

Comments

Det är helt otroligt!

Det är 27 september och 20 grader varmt. Jag gick ned till hamnen och kände på vattnet - det går ju nästan att hoppa i. Det var lite kyligt men det gick nästan att vänja sig trots att det stod 13 grader på Klart och förra gången domnade händerna av och då stod det 19 grader. Med våtdräkt borde det gå. Jag går in på sparkontot och tar ut en hundring och tänker att jag får skjuta på Bokmässan imorgin.
Först tänkte jag att måstr bara utnyttja denna chans att få bada i tjejkläder i september. Taxi frsm och tillbaks går på 300. Men först skulle jag kolla om det gick att pruta på priset så att säga.

Så jag gjorde som förra gången, hoppar upp på crosstrainern och sätter på vattenskvalpet på Spotify, blundar och kör på. Nästan samma upplevelse! Får den där sköna flowet och kicken länslan som när jag badar med alla kläderna på inklusive jackan fast i en parallelvärld. Då jag tror på multivers3 och verkligheten delar upp sig i två där jag badar i ena och i min valde ej så tänker jag mig att jag kvantmetafysiskt kopplar upp mig till parallelvärlden där jag valde bada och streama den genom subspace till mig med hjälp av Spotify och Lappset crosstraimer.
Så nu kunde jag alltså både äta kakan och ha kvar den samtidigt då jah kunde få känslan av att bada med tjejkläderna samtidigt som jag slipper köpa två taxiresor för 300 och dessutom behöva torka blöta kläder. Visst är det bra.

Likes

Comments

Jag kommer till Stockholms Centralstation med ett kraftigt försenat X2000 tåg. Jag har glömt bort varför jag åkt hit, men kom på att jag tänkte åka till skolan och göra uppgiften där, eftersom läraren hade glömt sätta uppgiften som hemuppgift på lärplattformen. Men först fick jag infallet att ta T-banan till Eriksdalsbadet och bada lite, det är ett sådant jättebad så man smälter in i mängden så att säga och fuska lite, det skulle nog ändå inte bli upptäckt det där med svampen. Jag funderar fram och tillbaka om jag hinner dit på en timme, då jag har en fribiljett på alla tåg mot Skövde innan klockan 13:00.

Jag vänder i tunnelbanan tillbaka till centralen eftersom mitt Västtrafikkort inte fungerar där. Jag åker pliktskyldigt till skolan istället, bara för att se att dem retas med mig, och så skulle vi had "Badkning",. en kombination av bad och bakning. Hela klassen var på Eriksdalsbadet så klart! Dock var jag inte välkommen med mina svampiga händer.

Men jag träffade tydligen på någon forskare som skulle starta upp ett företag som skulle ta fram ett medel som gjorde att man kunde få bort skiten snabbt och dessutom förhindra att det smittas till andra. Jag ville ha medlet direkt, så vi gick på affärsmöte på Birger Jarlsgatan på deras kontor som är granne med Spotify, och snackade lite. Jag fick erbjudandet att köpa in mig i bolaget för 20 000. Jag funderade nu, man skulle ju kunna sätta in pengarna i en sådan expansionsfond. Jag höll ju på med det där för att vara med i Nyhetsmorgon, så jag funderade på vad som var bäst, Nyhetsmorgon eller besegrad nagelsvamp?

Tåget går inom en timme så jag måste vara snabb, men väl hemma i Lidköping står jag där i badkningssalen där vi skulle ta fram det medlet som kunde förstöra svampen, och så gick något fel och hela lokalen fattade eld.

Sen satt jag på tunnelbanan, mot Skanstull till Eriksdalsbadet och insåg att jag hade missat tåget hem.

Tur att det hela var en dröm

Likes

Comments

Den här sommaren var inget att hurra för. Men det gav mig tid att få VG i musik och starta eget företag istället.
Det man förlorar på gungorna tar jag igen på karusellen.
För nu gick jag till utegymmet, satte på en spotifylista med vattenskvalp ställde mig på crosstrainern och körde. På så sätt kunde jag lura hjärnan att få den där känslan av att ligga i vattnet och trampa och nu ännu mer realistiskt än förut då jag nu även får vattensensationer i öronen. Tillsammans med doften av natur så fick jag känslan av att köra aquajogging u
i vattnet med kläderna på!  I september ska tilläggas! Det är så fantastiskt att jag hittat den här algoritmen! Det behövs med tanke på att klimatet har ballat ur pga dödskapitalismens koldioxidutsläpp.

Likes

Comments

Natten till svampfredagen hade jag denma dröm

Jag går i skolan igen (som vanligt) och klassen ska ha tekniklektion. Vi ska lära oss om radioaktivitet. Den här gången visar läraren oss en radioboll, en radioaktiv klump som utgör en egen kosmisk identitet. Läraren varnar oss att stirrar man för mycket in i den så sprider sig de svarta delarna i klumpen och och expanderar och kan leda till att hela vår galax sprängs.
Jag försöker att inte stirra påbden och läraren plockar boet den.
Sen hem till pappa och göra te och macka. Tillbaka på skolan på svampfredag så har läraren stoppat in den radioaktiva klumpen i en byrålåda med hänglås för att den inte ska exponeras för ljus. Några killar börjar reta mig och plockar fram den och jag springe3 till rektorn.
Läraren kommer in och tar tillbaka den.
I nästa episod sitter jag på tåget mot Göteborg.
Tillbaka i föregående episod så springer jag hem efter lektionen då det blivit oväder då stormen Irma även kommer till sverige. Jag springer tillbaka till skolan utan nycklar och plånbok men skoldagen är redan slut.
Nästa episod är jag på landställe5 och ska plocka ihop prylar att sälja på blocket. Då testar jag ett gammalt nintendo dsi där knapparna är på fel ställe och den där radioklumpen dyker upp och försöker titta bort och stänga av spelkonsolen. Krångel och sedan packa ihop allt och lägga upp på blocket medan jag tittae ut på isbanan bredvid som förvandlats till snötäcke.
Sedan resa hem och jag simmar i luften på väg till bungalowen

Likes

Comments

Jag hade en rolig dröm inatt.

Jag var på resa till Brasov i Rumänien där jag föddes och skulle besöka mitt barnhem jag bodde på när jag var liten. Resan bokade jag med mitt företagskort för att låta företaget betala kalaset. När jag kom till hotellet hade jag ett samtal med skatteverket i telefonen och förklarade för handläggaren. som undrade varför jag bokförde resan till Brasov och vidare till Svarta havet som affärsresa, och förklarade för skattetanten att jag skulle träffa en uppdragsgivare i Brasov, som jag skulle utveckla AR-lösningar åt. Jag skulle nämligen bygga en VR-rundvandring i Brasov i Unity och C#, så jag även kunde ha det som hemtenta i skolan och utnyttja både Skatteverket och CSN och Försäkringskassan allt på samma gång och bli en riktig "bidragare" då jag kunde slå ihop resan till både en avdragsgill affärsresa, skolresa och nöjesresa! Visst passar man ju inte på att utnyttja systemet när de flesta andra gör detta!

Men så bryts samtalet pga roamingspärren, och jag kopplar upp mig på hotellets WIFI. Då ser jag att mina bankkonton blivit övertrasserade, eftersom telebolaget numera drar roamingavgiften direkt från bankkortet utan att fakturera. Ganska rått va?

Försöker ringa banken från Rumänien, och reda ut tjafset och ta ut från mina besparingar på SBAB för att "laga" kontona, då jag måste hjälpa pappa. Det är så att min pappa nu öppnat en Second Hand butik på min firma, och vi skulle sälja saker för att dra in pengar till de fattiga. Bråttom till affärsmötet så måste jag till badrummet och på toan, när jag sedan får besök av min kund, där vi ska gå igenom projektet, som inte helt förvånande har kopplingar till min pappas business.

Tanken var att jag och kunden skulle utveckla en VR-lösning så att de givmilda i Sverige virtuellt kunde besöka affären i Rumänien och se sakerna de skänkte till barnen, och känna på dem i AR. Sedan kunde de gå på besök på barnhemmen och betala med Samsung Pay.

Men nu börjar problemen. Vi måste skaffa betalterminaler som fungerar i Rumänien och ska då försöka beställa den rumänska terminalen, men på grund av övertrasseringen så blir jag nekad i en internationell kreditupplysning. Således kan dem inte betala i VR-lösningen.

Jag och affärsmannen försöker bygga upp den virtuella butiken och skippar betalterminalen, eftersom vi ändå tror att vi är rätt körda nu hos Skatteverket i och med övertrasseringen, det bästa vore att ge barnen här i Rumänien en bra start.

Sen så får igång affären och kunderna strömmar till. Svenska tidningar ringer och intervjuar oss om vårat nya superprojekt, och sedan blir vi intervjuade av den rumänska motsvarigheten till SVT. Men då står svenska kronofogdar hos oss i Rumänien och mäter ut varar som ska skänkas till de fattiga barnen och byter låset på butiken. Till och med flygbiljetten hem snor svenska Kronofogden som beslag på den tickande roamingskulden på mitt bankkonto.

Ringer till banken på min telefon och förklarar läget. Då hade redan banken satt upp ett "Säkerhetskonto" där de hade lagat övertrasseringarna...

Vaknar och kollar kontona! Inga övertrasseringar här! I Verkligen så utnyttjar jag inga system, är noga med att inte bokföra privata saker på mitt företag

Likes

Comments

Att bo i Lidköping och inte bada pga nagelsvamp är som att sitta i häkte. Nu ska jag spara ihop pengar så jag kan flytta till en större stad med fler möjligheter inom räckhåll samt besegra svampen som hindrar mig från att göra det jag älskar.

Idag tog jag en sväng till badet. Dock blev det inget bad utan jag köpte tio Malmström-tvålar för 100 och tog två korvar med bröd.

För nu har jag bestämt mig. Min högsta dröm är att någon gång i framtiden äntligen bada på badhuset igen. Det vart ju en bräcklig historia det där med svampen m.m. och nu känner jag att jag på allvar kan börja kämpa för att komma tillbaka. Trots hoten om mediciner som inte jag kan ta pga risperdal m.m.

Min plan är följande: Jag behöver minska stressen och kunna lägga mer energi på mig själv såsom att behandla svampen, städning m.m. Jag prioriterar Risperdal före svampmedicinen då det är viktigare att må bra psykiskt än att få bort svampen med den i nuläget. Annars riskerar allt att rasa samman, konsekvenserna av att jag kan ju ändå vara utan badet i och med andra lösningar är mindre än att jag måste överleva en omställning av mediciner som kan få andra konsekvenser.

Däremot så tänker jag satsa på data, och jag vill fokusera på det nu i första hand framför att lyckas med musiken och annat. Musiken och det ska ju finnas kvar och utvecklas, för den ger ju inkomster (just nu i alla fall) men när musikbranschen blivit på ett sådant sätt att Spotify i princip tagit makten över lyssnarna, och att lyckas nu hänger på att ha turen att hamna på deras spellistor, så är det till skillnad från förr svårare att arbeta aktivt med att marknadsföra sig, i alla fall inte utan på bekostnad av massor av jobb, krångel och pengar. Det är nästan som att spela på casino, fast man lägger ut låtar istället för dragningar

Jag har nu åtta månader säker inkomst från CSN. Om åtta månader kommer samma situation som jag hade förra året att inträffa igen, CSN försvinner, min aktivitetsersättning går ut m.m. För att då inte hamna i samma trubbel som hände i våras och förra våren så är det bättre att spara pengarna och energin och satsa resurserna på data som ger mig pengar, eftersom jag är utbildad för det, så att jag kan få en buffert och inte blir lika stressigt nästa vår. Tiden går fort, och jag tycker det bättre att spara än att investera i reklam i hopp om att göra sig ett namn och tjäna pengar på det, nu är det nästa när som att spela på lotteri. Musiken och det andra kommer jag som sagt att fortsätta finnas och jobba med och utveckla, men med en mycket lägre insats.

Min stora utmaning nu är att jag har satt upp ett mål att jag vill bli så pass frisk att jag kan gå till badhuset eller i alla fall fastställa att det går utan betydande risk för andra. Det kanske tyvärr är väldigt svårt att bli av med den helt, men förhoppningen är att får jag ned infektionen och behnadlar den regelbundet och minskar stressen så är min förhoppning att jag ändå kan bada, om jag kan veta att det inte är så stor risk. Därför har jag valt att i min andra programmeringsuppgift på Lernia, sammanställa en databas över olika studier om hur min typ av svamp, Trichophyton Rubrum sprids i basssängvatten. Skolarbetet handlar primärt om data men man fick välja själv vilken data som systemet skulle handla om bara man jobbade med kravspecen, såsom interfaces i listor.

Jag kommer alltså att göra en kartläggning över olika studier, vilka år de är och om klor dödar trichophyton rubrum och andra dermatofyter och sammanställa dessa i tabellen.

En annan åtgärd, på det spirituella planet är att jag som sagt var på badhuset och köpte tio tvålar. Dessa tvålar använder jag när jag tvättar händerna och duschar, så blir jag påmind om hur trevligt det var där, och på så sätt kanske blir mer motiverad att ta tag i svampen, samtidigt som det blir ett "frö" i mina meditationer så att jag metafysiskt kan drömma mig dit och få den känslan som när jag är där på riktigt under tiden. Bara att känna tvållukten gör mig lite gladare eftersom det som sagt sätter mina frekvenser mot vattnet.

Flytt till skövde

Men jag tänker i ett större sammanhang. Tyvärr som det ser ut nu tror jag att det kommer att dröja 1-2 år innan jag blir så pass bra att jag badar i bassäng igen , och under den tiden även funderar på förberedelser för att lämna Lidköping. För det är liksom som så at jag får fel energier här, bara att namnen på gator och stadsdelar påminner om gamla synder och elände från skolan är ett problem. Det mest uppenbara är att jobb, kontakter, möjligheter finns i dem större städerna. Det har ju gått att lösa via internet osv. men jag tror att i förlängningen behöver jag nog dra mig härifrån och flytta till Skövde så att jag kan göra saker. Då kan jag ta tåget till Stockholm när jag vill. Lidköping är som ett fängelse, ingenting inom räckhåll utan man måste åka långa sträckor. Därför vill jag istället spara och satsa på en flytt dit inom 1-2 år då jag insett att jag behöver komma till en arbetsplats, ett sammanhang, och dessa sammanhang finns inte i den här staden, såsom programmering m.m. Hyran är låg här men jag bryts psykiskt ned av att bo här då jag inte känner någon framtidstro eftersom möjligheter inte finns här inom mitt område och jag blir ensam, vilket kan bli kostsamt i längden i form av depression och sjukdom (då jag läst att ensamhet är lika farligt som rökning). Och kraschar livet då blir även den låga hyran dyr med, och dessutom blir det ju dyrare att bo här också med tiden, samtidigt som möjligheterna inte hänger med.

Min tanke är då att synka detta med min återhämtning, så att min svamp är mindre när jag flyttar till Skövde och på så sätt också ger ett bättre intryck för nya arbetsgivare. För nagelsvampen ger ju en blivande arbetsgivare ganska sunkigt intryck. Så det är inte bara badet som drabbas utan även i förlängningen min möjlighet att ta mig fram på arbetsmarknaden.

Under tiden så ska jag spara ihop pengar, plugga och jobba som konsult, för att skrapa ihop pengarna till "borgen" så att jag kan "släppas mot borgen" och flytta, för det är lite som att sitta i fängelse i denna stad, bara den det att bli krångligt att ta sig härifrån till Skövde när man ska till Stockholm en tidig morgon för att bussarna inte går. Då får jag göra som Kaja gjorde i 30 Grader i Februari, försöka spara ihop pengar till "borgen", - flytten så jag kan ta mig vidare.

Sjön har ju varit trevlig för mig men det är heller inte någon anledning att stanna kvar, dels för att jag inte kan ta mig någonstans utan bil men också för att klimatförändringen, i spåren av dödskapitalismens utbredning gjort att vädret blivit oreda. Då får jag istället mer tid till att satsa på min firma och meditera mig bort, och förhoppningsvis i framtiden även bada i bassängen.

Det är nu jag har bollen i min famn igen. Nu har jag åtta månaders fast inkomst från CSN och Försäkringskassan, och nu gäller det att styra allt på rätt kurs, så jag kan känna mig trygg när skolan upphör istället för att "spela bort" dem på en massa förhoppningar om kometkarriär. Istället så hoppar jag över Lokan, kanske tar ett lok till Stockholm och satsar på att spara, så jag istället för att oron förstör min examen nästa vår så kan jag packa flyttkartonger med mössan i hand! Och kanske även ta ett fysiskt bad på Framnäs! Det hänger bara på att inte falla för det där förrädiska hoppet om att spendera ännu en femhundring på en Facebook-annons för min bok eller musik i hopp om att någon ska göra mig till kändis och via det få en bra ekonomi. Då är det nog bättre att istället skaffa tryggheten genom försöka leva på låga omkostnader än att satsa på hoppet om att ett kändisskap ska ge mig trygghet och istället ruinera mig. Jag tror det här med data är det jag ska satsa på riktigt.

Likes

Comments