​Trots att EU slopat roamingen finns det fällor att akta sig för. I vissa länder kan man åka på Roamingavgifter.

Den här sommaren har virtualiseringen av bad genom aquafulness gjort stora qinanciella framgångar, som gjort att jag nu startat företag och framgång inom musiken, som i sin tur gett mig förhöjd inkomst, så gick jag in och skruvade upp inkomsten till 128 000 kr på Mina Sidor hos CSN. Ett par dagar senare kom en faktura till min internetbank på 672 kr för felaktigt utbetalt studiemedel under sommaren då jag hade slagit i fribeloppet.

Jag får se det som en "roamingräkning" för att jag nu i mina goda energier blir så framgångsrik så att jag måste betala tillbaka CSN. Det är ju ändå så exotiskt att jag via min meditation får tillgång till den där exotiska känslan av att bada i havet i tjejkläder som ger mig så mycket spirituell energi, som bygger upp mina framgångar, och därmed räkningen från CSN.

Precis som den där lilla R:et på telefonen så är det lite som att man går utanför sitt "heminkomstnätverk CSN" och roamar i sitt "företagsinkomstnätverk" och då tillkommer en "Roamingavgift"...


Man måste se det positiva i sådant. Går inte att gräla på CSN. Det får bli sju mindre pizzor i höst så har man redan tjänat in "roamingräkningen".

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​TEST

Likes

Comments

Igår sa dem på vädret att idag kan bli sista dagen med värme sen blir det lågtryck och rusk. Kanske i värsta fall den sista sommardagen alls för bryter kärnvapenkriget ut mellan Nordkorea och USA kan vi vänta oss strålsjuka, kärnvapenvinter och annat elände. Jag hoppas detta inte inträffar men läget är riktigt otäckt nu då bägge länderna styrs av galningar. Och Kina skulle stå på Nordkorea.

Min nästa singel blir Pry for Peace to Guama för att hoppas på att den här situationen kan lösas innan kärnvapen blandas in. För då kan vi glömma allt ifrån bad med tjejkläder och sommar men meditation finns alltid kvar att göra i bunkern om så skulle bli.

Nu hoppas jag på positiva energier som kan rädda oss från undergången

Likes

Comments

Det absolut bästa med sommaren är att man kan bada i sjön. Och det älskar jag, särskilt klädd i kläder. Att ligga och flyta och trampa vatten är så enormt härligt och ansluter mig till mycket starka kosmiska energier och ger mig en gudomlig känsla.
Tyvärr har det under dem senare åren inträffat en rad tråkigheter och incidenter såsom IBS besvär, svampinfektion, aggressiva klimatförändringar och dåliga kommunikationer helt förändrat förutsättningarna för mig att utöva det som är kärnan till min energi. Varje dag kollar jag på vattentempraturer och Jag velar mellan att bada eller inte bada. Men numera kan man inte lita på något längre. Stränderna är för grunda, vädret för oroligt, kraftiga problem med magen, fruktansvärd svampinfektion som käkar upp händer och fötter. Jag tänkte ta tåget till Växjö men avbokade den efter att jag såg på nyheterna hur det gick åt pipan med tågen vid midsommar. Jag tittar konstant på vattentemperaturer och vindar och ältar tvångsmässigt ska jag bada, varför tar jag inte chansen nu på sommaren när sjön är varm och svampen hindrar mig från bassängbadet? Men så tänker jag min mage är dålig, kanske blir det åska ikväll och så blåser det utåt. Jag packar väskan och tänker slå till och så kommer jag på att jag glömt tabletterna då jag för en gångs skull är pigg och alert, tar dem och fortsätter och några minuter senare känner jag mig trött, kraftig diarre. Men jag vill ändå göra något men känner mig nästan sjuk och kör crosstrainern då den ligger närmast.

Samtidigt får jag ångest av att jag inte utnyttjar chansen och tänker mottankar som att "det blir säkert åska" och "vill inte byta om när jag känner mig orolig i magen"

Jag minns det glada 00-talet då jag och mina föräldrar åkte till Jarlehus och kunde bada hela förmiddagen utan problem. Idag är det omöjligt, dels en förälder död och ingen bil och jag könner mig magkatarr på morgonen.

Det sista hoppet är då helt enkelt spiritualiseringen, att jag genom meditation går in i ett transtillstånd där jag affirmerar känslan av att bada med kläderna och det fungerar bra vid vissa tillfällen. När det är som varmast gör det icke då jag blir svettig och får ångest av att jag inte tar chansen när den finns. Men när jag fått harmoni och ä4 avslappnad i det hypnogoa tillståndet så kan jag komma upp i en stark upplevelse av att bada i mina kläder och jag känner mig så lycklig för att jag ickefysiskt kan komma in i de energierna utan att göra det i verkligheten. Det bästa med det är då att jag slipper torka blöta kläder och kostar inget heller.

En annan positiv sak med det är att jag nu via den metoden har tillgång t7ll detta året runt. eftersom jag gör allt på spirituellt plan.

Men det svider rejält när jag inte tar chansen så därför är det nästan tvärtom för mig mot många andra att jag blit mer stressad när det är varmt än när det blir sämre väder då jag vid sämre väder inte har annat alternativ än det spirituella.

Fast samtidigt finns det praktiska anledningar till att jag har missat badtillfällen och det är att jag precis startat min första musikfirma och haft fullt upp med det samt pluggar musik. båda sakerna på deltid.

Men det vore nog just för att jag har meditationsalternativet som jag också kunnat hoppa över badtillfällen och göra annat då allt ändå handlar om frekvenser jag kan framkalla på annat sätt och då använda min tid till sådant som jag får betalt för som att arbeta i mitt företag och studera, för ingen betalar ju mig för att bada.

Efter en stunds aquafulness där jag metafysiskt badar med kläder, så ser jag på TV 4 Nyheterna live om knivbråket i Härnösand. Då upptäcker jag en rubrik om att kläder är en stor miljöfara. Inslaget handlar förvisso mest om fleece-kläder men nu börjar jag ana att det kanske inte är så miljövänligt att bada med kläder. Visst det är inte att tvätta heller men där går ju i alla fall partiklarna igenom en vattenrening. Detta kanske på något sätt "harmoniserar" konflikten mellan att ta chansen när den kommer och att göra det metafysiskt, som jag tycker fungerar väldigt bra, då jag nu faktiskt får rätt, att det bästa är att göra det metafysiskt just för att det kan skada miljön. Så på något sätt kanske det gör sommaren lite mer uthärdlig framöver. Jag menar nu behöver jag inte känna att jag missat någonting när jag vet det å andra sidan har konsekvenser för miljön. Så kanske det bra om man begränsar omfattningen på det fysiska badandet för miljöns skull när man kan göra det virtuellt helt gratis!

Det är lite som med Spotify-revolutionen, musiken var ju också miljöskadlig en gång i tiden när man fick trycka upp och distribuera skivor runt hela jordklotet, nu sätter jag på en låt på Spotify, samma sak här, nu har jag ett "Spotify" för klädbad! Och nu krediteras den negativa karmaskulden av att ha missat bra chanser det här nya!

Och jag har vant mig vid att crosstrainern på gymmet har blivit ett riktigt bra "substitut" för aqua jogging då känslan är så pass lik att det kan ersätta det som en "billigare" kopia. Och där kan jag klä mig hur jag vill och ändå delvis få känslan av aqua jogging! En bonus är även att telefonen blir tillgänglig under färden, eftersom man är på land.

Jag tror som sagt att slutet gott, allting gott. Man lär sig av livet.

Likes

Comments

En skärande fläkt blev skillnaden mellan en middag på kebabhaket med IBS terror som följd och ett lillfredagsmys med tacosmiddag.
Efter ett underbart metafysiskt klädbad där jag synkade mitt qi mot en parallelvärld där jag faktiskt tog chansen att bada med tjejkläder då det idag är så varmt i vattnet så blev det en sväng till pizzerian men då en fläkt skrek så blev det mataffären istället den här gången. Nu var det hårsmån från ännu en nödglass men jag kom undan! Istället blev det fyra nya köttfärspajer, en påse tortillaschips, gräddfil plus en glassburk och chokladsås (men det är en annan historia för sig).
  Tack för kapitalisterna som skiter i att laga den havererade fläkten för nu slapp jag kebabskiten som förstör min mage.

Likes

Comments

Idag ska jag bli tjej och äta sparrispaj från Ica till lunch. Blir något nytt för mig som varit förlovad med Karins Lasagne sedan många år tillbaka.

Likes

Comments

Nu har det varit #powerbigmeet i Lidköping i nästan tre dagar, med cruising, tävlingar m.m. Även om jag inte är någon bilfantast så måste jag säga att jag faktiskt fått en liten crush på amerikanska bilar ändå, mest för att #lidköping annars är en riktig död stad och det här livar upp det hela ett snäpp. Tyvärr är man tydligen tvungen att begå lite berott mod mot miljön för att få upp rankingen på stan med tre dagars raggarfest!

Jag profilerar mig som eventets transa, och har gått i min #bonprix klänning, för att visa att jag vill stå upp för #hbtq denna sommar och injicera detta i detta manliga raggarkulturen med lite nyans från den kvinnliga mannen, fast jag ändå känner mig manlig också i klänning, jag vill liksom sprida andra energier i denna andliga epicentrum.

Jag filmade igår och idag cruisingen, och vilket drag det var!

Jag satte även ihop en spellista med lite raggarlåtar!


Eftersom mitt företag är nystartat och vi inte fått riskkapital fick jag köpa en riktigt billig mikrofon, nämligen glassofonen. Jag använde en chokladglasstrut till mic!

​Eftersom det var så varmt så blev jag badsugen och funderade på att beställa en taxi till piren och packa "burkinin" för ett bad med tjejkläder, men eftersom alla vägar är blockerade i och med cruisingen så körde jag den virtuella varianten där jag gjorde detta med min drömkropp i trans. Går ju lika bra det med, och så sparar man pengar också!

Likes

Comments

Så nu har jag köpt en ny vacker klänning på BonPrix!
Det är härligt att använda tjejkläder!

Likes

Comments

Då ska jag till sjukhuset för undersökning gällande min svamp på naglar och hud på händer och fötter. Vad jag vet så står jag i limbo då jag inte kunde sätta ut dem mediciner som är inkompatibla med den tablettbehandling som krävs för att få bort svampen. Vi får se vad dem säger idag på sjukhus.

Likes

Comments

På morgonen hade jag en jobbig dröm.

Jag är på väg till jobbet när jag kollar saldot på mobilbanken och upptäcker att tre av mina privatkonton är övertrasserade, -1,00, -0,01 samt -6,00. Jag "lagar" de två kontona genom att föra över från de andra undertrasserade kontona men nya övertrasseringar dyker upp hela tiden.

Jag åker in till stan och ska snacka med banken som säger att det här är allvarligt och det nu ligger anmärkningar på de tre kontona och sker det igen kommer de avsluta mina konton. Jag ringer farsan och ber honom swisha en hundring så jag kan laga bland de söndertrasserade bankkontona men hans lön kommer inte förens imorgon. Men han ger mig en bunt tusenlappar med en handskriven fullmakt på en postit-lapp och säger "här har du 100 lax" och rusar iväg till Banken.
Pengarna är slut och övertrasseringarna ökar bland kontona.
Jag vaknar, går instinktivt in på mobilbanken på min iPad men ser tack och lov att samtliga konton är undertrasserade. Somnar om och tillbaka i drömmen ska jag förhandla med banktjänstemannen.
Han säger att de förmodligen kommer avsluta mina konton där, går in och kollar vad som dragits och ser att det sker nya hela tiden.
Väl hemma undersöker jag och ser att jag har någon form av abonnemang som gör att mina bankkonton belastas för varje tweet som några användare gör. Jag försöker avsluta abonnemanget men det går inte. Det går inte heller att byta eller ta bort kontokortet. Men det går att begära en temporär chargeback vilket jag gör. Detta frigör ett par kronor på kontot men räcker inte för att laga de övertrasserade kontona.
Jag flyttar småsummor mellan kontona men de uppstår hela tiden nya övertrasseringar och övertrasseringsräntor.

Jag vaknar och kollar mobilbanken, tack och lov var detta en dröm och alla mina verkliga konton var alla undertrasserade. Kollade även Ica Banken och tjoho - någon (jag) hade satt in 400 där för några dagar sedan. Det var en skön känsla och en riktigt trevlig överraskning denna söndagmorgon. Ibland är verkligheten bättre än drömmen.

Likes

Comments