God kväll, kära läsare och följare! Som ni nog har förstått redan så har vi händerna fulla med allting vi jobbar med. Filmmanus, pilotrepetitioner, kläd- och sminktester, teaterrepetitioner, styrelsemöten, med mera. Att driva ideella skådespelsföreningar kan vara som ett heltidsjobb.

Hur mycket vi har att stå i ska vi dock inte tala om just ikväll, den här gången tänkte vi nämna att en av våra skådespelerskor har blivit tilldelad en av de största rollerna i vår kommande långfilm. Efter många tvivel och funderingar så beslöt sig manusförfattarinnan att rollen som filmhuvudrollens yngsta kusin skulle gå till skådespelerskan som också spelar Lady Tiersa i vår sommarversion av Charles Dickens "En Julsaga". Skådespelerskan är utmärkt för båda rollerna, så hon kommer att göra ett utmärkt jobb som både Lady Tiersa och Sirana.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Yes! Nu är äntligen efter en massa slit två av våra fyra manus klara. Nu är det bara ett filmmanus och ett musikalmanus kvar att få färdigt, men två av fyra är mycket. Nu ska vi snart börja spela in vår pilotfilm och den här veckan också casta fler teaterskådespelare.

Likes

Comments

Underbart! Vi har nu uppnått 200 gilla-markeringar på vår Facebooksida! Det hade vi inte klarat utan er läsare, så vi vill tacka så jättemycket för ert stöd och hoppas innerligt att ni håller utkik efter vår kommande teaterföreställning. Tack än en gång för allt stöd.

Likes

Comments

Hallojsan! Nu är vi i full rullning av repetitioner inför en sommartolkning av Charles Dickens "En Julsaga", men vi behöver teaterskådespelare för det. Här är vad vi söker just nu:

Iris – Huvudroll
En bortskämd, kylig och girig ung kvinna som hatar sommaren över allting annat.
Spelålder 17-20
162-67 cm

Samara – assistent och barndomsvän
En vänlig, optimistisk och tålmodig kvinna som är barndomsvän till Iris.
Spelålder 17-20
162-67 cm

Juliana – assistentsyster
En otålig, men omtänksam kvinna som är syster till Samara.
Spelålder 19-22
163-68 cm

Dåtida sommarande (flicka)
Ett bubbligt, hyperaktivt och glädjefyllt barn.
Spelålder 10-12

Nutida sommarande (kvinna)
Spelålder 28-32
En glädjefylld, energisk och positiv kvinna.

Framtida sommarande (kvinna)
Spelålder 30-34
En lugn, klok och allvarlig kvinna.

Lady Tiersa – Barnhemsföreståndarinna
En elak, manipulativ, girig och självisk kvinna som är ansvarig för ett barnhem, trots att hon föraktar både barn och även sommar.
Spelålder 30-40

Barn-Iris – Iris barndom
En liten oskyldig flicka som hjärntvättas och traumatiseras till egoism och girighet.
Spelålder 10-12

Barn-Samara – Samaras barndom
En liten, men positiv och omtänksam flicka som bryr sig om alla och försöker göra allt bra.
Spelålder 10-12

Mr Gaslard – magisamlande affärsman
En girig, utnyttjande och kallhjärtad man som är beredd att skada folk svårt för att uppnå sina giriga mål.
Spelålder 26-30

Vi repeterar på onsdagar och torsdagar kl 16:45-19:00 och jämna söndagar kl 13-20. Allt arbete sker ideellt. Pengarna som vi får in i form av medlemsavgift och eventuella bidrag går till att utveckla vår skådespelsverksamhet. Viss del av våra föreställningsinkomster skänks till kvinnojourer och mansjourer. Är du intresserad av att vara med eller känner du någon som kanske vill vara med? Mejla Femifantasy-casting@outlook.com för intresseanmälan. Glöm inte att, sprida ordet vidare till alla du känner. Tack på förhand för din hjälp.

Föreställningen planeras att sättas upp innan sommarens slut. Ha även i åtanke att detta sker i Stockholms län och att vår förening inte ansvarar för eventuella resekostnader hit.

Likes

Comments

Vi glömde nämna att vi äntligen har ett bankgirokonto för föreningen nu. Bli gärna stödmedlem för bara 70 kr i månaden. Mejla oss på Femifantasy-Casting@outlook.com för att bli föreningsmedlem,. Du behöver inte delta i skådespelsverksamheten för att vara medlem, men du behöver vara medlem för att delta i skådespelsverksamheten. Hoppas att ni vill bli medlemmar för att sponsra vår förening. Tack på förhand och hoppas att vi hör från er snart.

Likes

Comments

Halloj! Än en gång har vi varit oaktiva på bloggen, men vi har haft så mycket att stå i. Styrelsemöten, casting av nya skådespelare, manusskrivande, repetitioner, så det tar upp all vår tid. Vi är i full rullning med alla våra projekt, men vi försöker att hålla er uppdaterade. Tack för att ni fortfarande är tålmodiga med oss och håller utkik efter föreställningsinfo.

Likes

Comments

Halloj! Minns ni att vi talade om att göra en Askungen-musikal kallad "Försvinnanden och Mystiska Dubbelspel"? Vi ska göra den ännu, frukta inte, men vi har bestämt oss för att skjuta upp den lite. Vi ska jobba med den under sommaren och spela upp den när vi är klara, men vi vill inte stressa fram en musikal. Som ni nog förstår så vill vi ge er någonting att se när ni kommer. Därför satsar vi på att istället spela upp en feministisk sommarfantasytolkning av Charles Dickens "En Julsaga". Missa oss inte när vi spelar upp den. Ni kommer att gilla den.

Likes

Comments

Ni har fått se väldigt många fina bilder av oss nu, men någonting ni inte har fått se är videoklipp. Därför tänkte vi idag hänvisa er till manusförfattarinnans blogg, där ni hittar sex korta videoklipp av några improvisationer vi har gjort under den här terminen. Hoppas att ni gillar dem. Här kan vi inte publicera videoklipp, därför hänvisar vi till bloggen som kan det.

Likes

Comments

Vi har inte delat så många foton på sistone, så den här gången tänkte vi bara visa er några nytagna agerandefoton tagna i Värmdö. Då fokuserar mycket på manusförfattarinnan, som spelar filmernas huvudroll, men i framtiden kommer fler foton på även övriga skådespelare.

Likes

Comments

Innan vi skriver mer om hur vår verksamhet utvecklas alltmer hela tiden så måste vi få skryta lite om vår nya design på bloggen. Som ni nog märker, om ni har följt oss, så har vi uppdaterat vår presentation och våra foton. Säg vad ni tycker och dela vidare för att fler ska hitta oss! Tack på förhand för all er hjälp. Vi hörs av snarast igen, ha det så jättebra så länge.

Likes

Comments