Efter en mysig helg med bara ett barn så är vi återigen på väg hemåt mot en ny vecka med nya utmaningar och äventyr.
Vi har haft det super mysigt, köpt lite julklappar och ätit gott. Varit på monster jam och blivit såld på monster trucks så nu ska mamman börja köra monster truck å flyga som vinden. Haft bästa sällskapet och bara varit utan massa måsten och plikter.

Har träffat Goa vänner och njutit av tiden till max.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

den förbannade/efterlöngtade snön. Loui e gladaste killen i världen å jag är suraste å blötaste mamman i världen könns de som. Blöt ändå in i själen, lite sur ända in iaf.

Nu är det vaccination för loui:s del 💉

Likes

Comments

Ja det är alltid lugnt den första sekunden sen är det high chaparall i ngn timme.
Vaknade och kollade så alla va vakna, so far so Good.
Nathalie kom och så att hennes linser hade gått sönder och delat sig på mitten, tur hon har glasögon i reserv då tänkte jag i mitt stilla sinne men nä de gick ju verkligen inte för sig. Huvudvärk och skavsår är tydligen  sviterna av glasögonen enligt Natha. Jaha ja men då va ett barn hemma från skolan idag då, å en till sak att komma ihåg för den här Alzheimers hjärnan.
Cerine va kors i taket (milt uttryckt) oxå vaken men hon började halv nio så där va de ingen stress direkt.
Frukost till dom tre små och hårtvätt på filippa. Packa badväska åt Vincent och frukt åt Filippa och Vincent.
Skickade iväg F och V i god tid till skolan.
Städade lite och plockade bort efter frukost, satte igång en disk och på mig ner på soffan med Loui.
08.45 insåg  jag att jag inte hade hört  ngn ytterdörr slå igen efter Vincent och Filippa gått vilket betyder att cerine inte kan ha kommit iväg. Mycke riktigt så har hon somnat på sin säng och ser helt förstörd ut när jag säger till henne att klockan är kvart i nio. Jag släppte liksom henne när hon för  en gångs skull va vaken men det va tydligen väldigt dumt gjort. så nu är natha hemma pga att hon inte ser ett shit, cerine är hemma än så länge för att hon somnade om, Loui är  oxå hemma för han ska ta vaccination idag så två av fem är där som ska vara......pris till årets morsa går inte till mig iaf men men..........så kan de vara ibland.  Acceptera det du inte kan förändra!
Men nu ska jag koppla bort all negativitet med en kopp varm choklad🙄

Likes

Comments

Farsdag och skit dåliga bilder men va dom enda som jag hann ta. Jonas kom hit och fikade till barnens lycka, dom har saknat honom då han varit borta på jobb.
Jonas va lite sliten efter helgens bravader så han fikade inte så mkt men desto mer till oss andra haha.

Ledsna miner när han sedan åkte men till helgen ska iaf Vincent och Filippa åka till honom.

Likes

Comments

Lördag och den började med ett tandläkarbesök med Filippa.  Hon va super duktig såklart men hon ska dock tillbaka för lagning.
Filippa vill aldrig ha nya kläder å jag har aldrig någonsin fått in henne i en provhytt men i lördags när det va bara jag och hon så tog hon tillfälle i akt och provade kläder efter kläder, hon tog nog igen alla år då hon inte har provat kläder eller ens tyckt om kläder. Vi tog vår tid och det va så himla mysigt å bara få rå om henne en stund. Nu finns det mer saker till julklapps listan.

På eftermiddagen lagade vi mat och sen bakade vi årets första pepparkakor, mysigt värre. Barnen bakade originella kakor medans jag spårade ur lite........

Likes

Comments

Fredagen spenderades på bästa sätt. Med alla barn hemma i soffan, men först fick vi ner på stan och matade alla fina fåglar.
Lite panik känsla när dom hoppar upp och kommer nära,dom e trots sitt fina yttre ett djur och man ska aldrig lita helt fullt på ett djur, inte fåglar iaf. Mysigt va det iaf.

Lunkade hemåt och kröp ner i soffan tillsammans med barnen innan de va nattning av pojkarna.

Likes

Comments

Gävle med jobbet och distriksmöte.
Mitt första, jag har varit på Rsmh i tio års tid i perioder då jag inte pluggat, varit mammaledig eller sjukskriven och jag har nog nästan lika länge suttit med i styrelsen. Jag engagerade mig extra mkt den här gången och tog tag i saken om att ha en representant från hudik på våra distriksmöten.
Va rätt givande och inte alls så tråkigt och ointresant som jag trodde. Lärde mig saker och kommer defenitivt att fortsätta gå å då främst för föreningens skull.
Efteråt blir man bjuden på mat men jag tackade nej till det och mötte upp Lena och Malin ist för att luncha med dom. Vi gick till den omtalade mongoliska buffe resturangen. Fanns mkt å välja på men smaken på maten va inte sådär top tyckte jag men ska man bara äta sig mätt så duger det.

Likes

Comments

Testade på detta underbara fenomen, smakboxen. Jag älskar ju att testa nya saker och detta är nya saker och överraskning på samma gång. Jag har provat massor av såna här boxar men det som är så bra med just smakboxen är att till alla matlagnings varor man får i boxen så medföljer även recept där varorna ingår. Jag ogillar verkligen att laga mat annars för min fantasi när det kommer till att pröva nya recept är NOLL. Här får man liksom en nytt recept och grunden till receptet så att säga.
Sen att det varierar med både godis, drycker, ingrediener i matlagning och städprodukter gör inte saken sämre. Funderar ni på att prova någon box så föreslår jag verkligen smakboxen och då är det helt från hjärtat utan samarbete eller sponsring.

Likes

Comments

Förvandling från mörkröd till mitt älskade knall röda igen.
Först en stark blodering som får fräta på en stund. Sen tvätta ur och i med en röd färg.
Sen skölja ut och i med massa inpackning. va precis såhär jag gjorde i slutet av sommaren då jag förstörde håret så mkt att jag nyss klippte av mig 30 cm. men men skam den som ger sig och varför lära av sina misstag när man kan göra om dom????

Likes

Comments