​Jag sitter nu i ett väldigt lugnt hem och väntar på prinsdopet. Hade inte alls tänkt se det men Micke ligger uppe och sover och Filippa sover ute i vagnen, två timmar har hon sovit nu så jag har hunnit städa litegrann. Skulle dock ha behövt städa noggrannare men vill inte väcka dom som sover heller.

Sitter och funderar på adventskalender... Till mig själv. Filippa känns nästa förliten men kanske blir det något till henne ändå. Men jag vill ju ha hur många kalendrar som helst. Look Fantastic har en för ca 900 kr som lät spännande. Men det är deras första så man kan ju inte jämföra med något. Och föräldrapenning är ju inget som gör att man blir rik tyvärr så jag får nog avvakta ett tag. Snart fyller ju filippa 1 år och hon ska skämmas bort ordentligt först:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​lördagen började jättebra, jag fick sovmorgon och vi gjorde tacopizzor på tortillabröd till brunch. Sen fick Micke ett sms från hans chef som akut behövde hjälp på en annan arbetsplats... Ett 16h pass med vaken natt. Micke hade först tänkt tacka nej eftersom vi hade planerat så mycket denna helgen, men efter lite övervägande så var det tillslut svårt att tacka nej till. Så Micke som hade fått ta morgonen med Filippa fick tvärt gå och lägga sig och försöka sova lite. Jag och Filippa åkte iväg och letade present till Mickes faster som skulle ha kalas Idag. Ganska svettigt att bära runt på denna damen som snart väger 10 kg medans jag är gravid och samtidigt ska leta present. Så jag ringde min mamma som fick rycka in som barnvakt en liten stund så jag kunde kolla i lugn och ro. Hon fick ge filippa lunch också så en sak mindre att tänka på. Jag hittade tillslut en jättefin bordslampa som kändes som en bra present. Men det var fortfarande en timme innan jag skulle väcka Micke så jag hämtade filippa och åkte förbi min bff Emma och snackade lite skit en stund, alltid lika trevligt och tiden flyger bara iväg. Sen hem, väcka Micke, slå in paket och åka vidare på kalas. Mumsigt med smörgåstårta, det hade vi längtat efter, även filippa gillade det, men hon älskar all mat. Sen var Micke tvungen att åka och jobba, men jag blev kvar någon timme och fikade klart. Sen hem och få i damen lite middag. 

Sen såg jag postkodsmiljonären medans filippa lekte på, vilken underbar gubbe som var med, 89 år, otroligt duktig trots att han gick på en nit.

Sen gröt och läggdags, men Filippa har helt plötsligt efter 11 månader börjat vägra sova i sin egen säng så vi brukar bära över henne när hon somnat, med blandade resultat. Och där är jag nu, dags att bära över henne.

Imorgon så blev ikea inställt. Så ingen barnfri-dag och ingen shopping heller. Riktigt tråkigt då jag sett fram emot detta men kanske åker vi under veckan istället. Dock med barn i så fall, och då tar ju allt lite längre tid såklart. 

Likes

Comments

​så i helgen har vi ganska fullt upp, eller ikväll blir det nog lugnt och skönt. Jag ska såklart se idol men annars så blir det nog bara fredagsmys, har inte ens bestämt middag än. 

Men imorgon ska vi på kalas, Mickes faster har fyllt och då blir det smörgåstårta och fika, vi älskar smörgåstårta så det är efterlängtat. Sen blir det att förbereda lite inför söndagen. Får på söndag åker vi till Sundsvall bara jag och Micke, då ska Filippa vara hos farmor i övik undertiden. Första gången vi lämnat Filippa en heldag utan att vara i närheten. Lite nervöst känns det men samtidigt skönt att få åka själva. Vi ska gå på Ikea såklart, tgr hade jag inte tänkt missa heller och lager157 och köpa fleecebyxor till Filippa, har letat i storlek 80 men inte hittat, tyckte mig se att det fanns där dock så det blir toppen. Micke vill förstås på biltema som vanligt :).

Nu ska jag göra iordning lite pannkakslunch till mig och Filippa, mums. 

Likes

Comments

Dom här två alltså, finns inget bättre.

Sitter och längtar tillbaka till sommaren, även om det aldrig vart någon sommar riktigt. Men det var första sommaren för Filippa och därför kommer den alltid att vara speciell.

Micke åkte ut och fiskade tidigare imorse och jag och Filippa har lekt lite i vardagsrummet som är bästa lekplatsen här hemma. Dags att vi börjar fixa lite i hallen uppe och så småningom i barnrum nummer två. Det kommer bli ett stort rum, kanske får Filippa flytta in dit sen eller så får hon behålla sitt lilla rum, det återstår att se. En väldans massa jobb innebär det dock då det just nu är ett kaosrum/förråd /träningsrum och i behov av att byta såväl väggar som tak tyvärr, och tiden räcker ju aldrig till.... Men det är några månader kvar innan mars åtminstone, för efter barn två så är nog tiden obefintlig skulle jag tro. Nä nu ska jag försöka snabbstäda lite här hemma innan Filippa vaknar.

Likes

Comments