Header

👌🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fick i födelsedagspresent en suprise och en middag av vänner så i lördags bles jag överraskad med middag och laserdome av mitt team. Vilket var fett kul, vi kände oss asbra men vi sög tydligen. Igår blev jag utbjuden på middagen av min kära Emelie och sedan hade vi sleepover hos mig.

Igår efter träning med mina barn så stannade jag även kvar i hallen för att säga till mitt lag att jag slutar, vart det svåraste beslutet jag tagit typ så denna sport varit mitt liv i 6 år. Som tur är kommer jag fortfarande vara tränare så cheerleadingen är fortfarande en stor del av mitt liv, bara inte på samma sett.Likes

Comments

Gårkvällen spenderades först med Dumplingskväll som jag fick i födelsedagspresent av Tor. Efter en god middag åkte vi till Treat och fick med oss Elin och Stina som vi mötte upp där. Fick tillslut med Tor ut då hon vägrat innan pga jobb morgonen efter. Så vi åkte caféet och mötte Emma och Fanny där. Så kvällen spenderades med cheersqueadet, vilket är det bästa squadet. Så småning om började vi tappa bort varandra och det slutade med att jag och Fanny bara hade varandra kvar så det blev en sleepover hos mig med Vilsam som vi träffade på vår resa hemåt.
​/Matilda

Likes

Comments

​Sådär, har ännu mer bilder men det skulle bli ungefär 8 mer inlägg om jag la upp alla. Matilda och Fanny har juh redan skrivit om kvällen men ville också bara tillägga att jag också hade det as trevligt som jag hoppas att resten hade också. 

Likes

Comments

Idag har verkligen varit en tröttsam dag, började 8 och hade två lektioner och slutade 10 över 11, orkade inte stanna kvar och äta lunch i skolan så åkte hem och åt pasta pesto som vanligt och sov i typ 4 timmar, när jag vaknade så hoppade jag in i duschen och sen gick pappa, jag och min bror och åt på Texas long horn, åt nachos med typ kyckling, satt riktigt bra. Är nu hemma och vill gå och lägga mig igen, är helt seg i kroppen från gårdagens träning. Iallfall, mycket intressantare än så har ej min dag varit faktiskt men kändes lite trevligt att uppdatera så här på kvällskvisten.

Likes

Comments

Blev väckt av frukost på sängen av min underbara vän Matilda. Är nu kvar hos henne eftersom att hon var tvungen att springa iväg till skolan. Jag däremot börjar 11 så stannar ett tag till.

Förstår tyvärr inte hur man lägger till nya bilder men hade tagit väldigt spontana fina bilder på mattis när hon springer ut genom dörren... Kanske kommer de upp om jag lyckas. Nu ska även jag börja göra mig redo för att kunna gå till skolan.

Vi kanske hörs igen, önskar alla en fin dag! /Lola

Likes

Comments

Mina måndagar nu förtiden består av att jag börjar 11 och bara 3 lektioner, så nästan ingen måndagsångest alls. Min morgon var alltså motsatsen till stressig och jag kunde ta det lugnt, efter skolan åkte jag hem och åt innan tärning och nu är det sked med Lola som gäller. Vi har precis försökt göra ett mysigt försök att använda min brandgång till balkong, vii la ut filtar och kuddar och bara satt och mös med te och choklad.

Likes

Comments

​Här är några bilder från systemkameran jag tog med mig till Matildas middag i fredags, har ganska många bilder så tänkte lägga upp i olika delar, så detta blir del 1. 

Likes

Comments

Igår kom släkten på eftermiddagen och firade mig och sedan på kvällen kom de sista. Är helt slut nu efter denna helg och är nog färdigfirad för ett år.

Likes

Comments