livet, Min dag, mode

Idag är det fredag vilket betyder ledighet chips & myskläder!
Idag häll ångesten mig hemma så har mestadels tillbringat dagen i sängen.
En liten promenad blev det dock & en runda i affären med mamma, men mer än det har jag inte gjort & kommer antagligen inte heller göra.
Äta lite gott & kolla på första avsnittet på “riverdale” är det som står på schemat & bara ta det lugnt i mitt mys sett från Nelly.com
Ha en riktigt bra kväll<333

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

livet, Allmänt, ångest

Hej alla!
Insåg något häromdagen, hösten e verkligen här. Har ändå gått & tänkt att det kan bli varmt igen efter denna odugliga ”sommaren” men har nu insett att detta inte kommer hända!
Som ni antagligen vet vid detta laget så tycker jag inte om hösten & därför har jag haft lite svårt att acceptera att det faktiskt är höst. Fan med. Kan jag inte få flytta nån stans varmt nu & komma tillbacks i maj??
Nån mer som känner som jag? Eller älskar ni kanske hösten?
Kommentera!
Ha en fin fredag!

Likes

Comments

Öhhhhhh jag blir så trött på mitt hår.

Jag färgade ju mitt hår "svart" i augusti och jag älskade mitt hår då asså verkligen älskade mitt hår! Men ju ca 2 månader senare så har mitt hår blivit svart/mörkt mörkt brunt med röda och ljusbruna nyanser i. Dessa nyanser märks främst i solljus och jag gillar det inte alls! jag vill ha tillbaka mitt svarta hår men jag vill inte heller ha några blåa toner i det för det tycker jag inte heller om. vad ska jag göra, jag vet att jag inte ska lägga en svart färg i håret då det inte kommer bli som jag vill ha det men ska jag tona det? och vilka toningar e bäst då?? Hjälp mig jag vet verkligen inte alls!!!!

första bilden är mitt hår några dagar efter färgning så som jag vill ha det.

den andra bilden är så som mitt hår ser ut nu.

Likes

Comments

livet, resa

Som ni kanske kommer ihåg så va jag och mina föräldrar i London i början på augusti och det va väldigt mysigt och jag längtar tillbaka sååå mycket! London överlag tycker jag e helt underbart! Människorna, kullturen stämningen. allt e bara bra där. Hade ändå inte varit fel att flytta dit även fast man har det bra här i Sverige. Men hade varit roligt att prova på nått annat. Jag är ju en människa som lätt tröttnar på saker och det hade varit en rolig grej att flytta utomlands. men vi får se vad framtiden erbjuder.

Ha en fin torsdag.

Likes

Comments

livet, min diabetes

Åhhh jag blir galen!
Min diabetes typ 1 har dödat mig de senaste dagarna.
Dåliga värden, libre som ramlar av efter 1 dag osv. Jag Har aldrig varit så trött på sjukdomen som jag är nu! Men vad kan jag göra åt saken? Inget bara fortsätta försöka & försöka tills det blir rätt ( om det ens kan bli rätt?) nej men jag kommer aldrig få en paus och det kommer ingen diabetiker få. Lite tröttsamt men jag måste leva med det. Jag har klarat nästan 5 år nu så då kan jag klara 5 till & 5 till & 5 till osv. Lite sjukt ändå att för ca 4,5 år sedan låg jag där på Halmstad akut & fick beskedet. Själv kommer jag inte ihåg nått typ då jag va helt borta.
Ska jag uppdatera oftare om min diabetes? Kommentera!!
Ha en bra onsdag! <3

Likes

Comments

livet


Ja! Jag är en sån person som kommer säga till när du drar ett racistiskt skämt även fast jag inte är svart. För jag känner folk där kränkningar pga deras hudfärg är vardag.
& ja jag kommer även skälla ut dig som tycker att hbtq är det äckligaste som finns. Jag kommer bli arg & jag kommer inte tillåta dig att säga så.
För stunden kommer jag vara rasande för jag förstår inte folk som inte accepterar folk för dem de är. Jag förstår int folk som kan säga ”Om du inte har vit hy, blåa ögon & blont hår & bara gillar det motsatta könet så är du tyvärr inte välkommen här”. Om du av någon anledning tycker så så är du för det första absolut INTE välkommen in i mitt liv alls & för det andra så tycker jag väldigt synd om dig. Jag blir ledsen för att du e så egotrippad & tycker att ingen som inte har samma hudfärg & läggning som du passar in. Men hallå kan man bra mer patetisk eller?? På riktigt vem fan har uppfostrat dig???
Lär dig acceptera folk eller stick.

Oavsett läggning ursprung hudfärg osv så är du perfekt & helt underbar & låt ingen ta det ifrån dig!

Likes

Comments

livet, resa

Hur skönt Hade det inte varit att ligga på en varm sandstrand just nu. Jag behöver sol & värme mer än något! Årets sommar om man ens får kalla det sommar va ju inte riktigt det bästa eller? Men på riktigt tror inte jag solade mer än 3 gånger under mitt lov på 9 veckor så illa får det inte vara.
Jag får väll hoppas på att min familj kommer överens om något roligt resmål i höst/vinter.
Ha en bra tisdag!

Bjuder på en bild från flygresan hem från London i augusti

Likes

Comments

livet, skolan

Jag ska som ni kanske vet börja gymnasiet nästa år. Det är så svårt att bestämma sig! vad ska man gå och i vilken stad?? Jag har sån beslutsångest och pendlar fram och tillbaka mellan 3 olika linjer. vilka får ni veta lite längre fram. Jag vill gå något kreativt där jag kan få uttrycka mig väldigt estetiskt. Ja det är bland annat estet linjer som jag pendlar mellan.

Om några veckor är det gymnasiemässa i Varberg och det ska bli kul att få höra lite mer om de olika skolorna och programmen så får vi se vad jag känner efter det. Jag ska ju trotsat inte välja innan i februari.

ha en fin kväll<3

Likes

Comments

Min dag, vänner

Igår ( söndag ) va jag, min familj & min Bästavän & hennes familj på Liseberg tillsammans. Det va jättemysigt trots det kyliga höstvädret. Köerna va korta & vi vann till och med en sjärnvinst! Det blev inte många bilder tagna men dem som togs ser ni här. Ha en fin måndag!

Likes

Comments