Hejsan, har haft en jätte bra start på dagen. Efter frukost och lite pärlande körde mamma ner mig till Ale Torg, sen sprang jag tillbaka hem (1 mil). Det var jätte skönt och fick upp en ganska bra fart, tyvärr stängdes min GPS av så vet inte exakta tiden men 56-57 min!

Sedan har vi ätit korv med bröd och jag har strukit mina pärlplattor. 

Gårdagen spenderades ute med studsmatta, ute spel, basket straffar och promenad!

Nu kom solen precis fram så ska nog ut ett tag.


Gårdagens lunch!

Glömde säga att Helena (min syster) äntligen kommit hem (för typ en vecka iaf)!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag kan inte ljula, här är några misslyckade försök!


Likes

Comments

Har haft en toppen torsdag (är det verkligen bara torsdag?) Igår åkte vi hit till landet och idag har jag haft en perfekt dag.

Började med att jag vaknade och tyckte det var super kallt, sedan gick jag runt och donade med lite småsaker. Vid 11 körde jag styrketräning samt sprang 5.77 km, var riktigt skönt och kom upp i en hyfsad fart.

Efter lunch påbörjade jag två korsord (det är ju inte kul att fortsätta om man inte kommer på några mer ord) sedan hoppade jag studsmatta och gick på promenad med mamma.

Nu har jag duschat och ska väl hitta på något, är liksom väldigt rastlös så kan inte sitta stilla för länge, haha!
Likes

Comments

Haft HBTQ tema idag också, var inte så organiserat så vi har mest gått runt i smågrupper och pratat om helt andra grejer. Men det var iaf mysigt!

Vid två kom mamma också till stan, då fixade vi pass och sedan handlade vi. Nu ska jag packa lite för landet innan middagen!


Likes

Comments

Likes

Comments

Sitter å äter mellanmål just nu, har haft världens tråkigaste dag i skolan. Vi har HBTQ tema dagar så vi började kolla på en 2 timmar lång film som var sjukt tråkig, sedan hade en transsexuell en föreläsning (var iaf lite intressantare men det var lite för varmt i klassrummet) sedan lunch och så  svarade vi på några frågor om filmen innan vi fick gå.

Jag tycker självklart att det är jätte bra att Sverige respekterar alla inom HBTQ men det blir en alldeles för stor grej när skolorna ska ha tema dagar om det. Vi ska även ha tema dag imorgon och då ska vi ut på stan och fråga frågor.

Nu till något positivt, jag var i kyrkan igår och då var det vattenkrig. Trodde det skulle vara slut när jag kom eftersom jag kom lite sent men nej, så jag blev dyblöt. Fick låna ett par byxor iaf så jag inte behövde åka hem, men det var jätte kul.

Nu efter skolan har jag sprungit, de tre senaste gångerna tycker jag att jag har sprungit för långsamt vilket gör att jag få prestations ångest. Jag vill liksom springa fortare men det går inte och därför blir jag jätte arg på mig själv och känner mig dålig. Måste försöka få bort den ångesten och komma tillbaka till att springa bara för det är kul!


Likes

Comments

Provade att lägga i lite saffran i våffelsmeten (till mig dom andra ville inte ha saffran) och det blev riktigt gott!


Serverades med vaniljyoghurt, blåbär och banan skivor!

Likes

Comments

Gårdagen var riktigt mysig, följde först med mamma när hon skulle rösta, sen körde jag lite styrketräning innan jag gick ut och sprang.

Till lunch blev det våfflor, gjorde saffrans våfflor till mig (kolla näsa inlägg), sedan åkte vi till gamla Ullevi för att titta på IFK Göteborg-IFK Norrköping (pappa är från Norrköping så var extra kul). Tyvärr blev det 2-2 och så var det ingen bra domare men det var ändå kul.

När vi kom hem gjorde vi ordning tapas vilket blev jätte gott och mysigt!
Likes

Comments

Igår var mamma, pappa och jag i Varberg, vi gick runt på en marknad och åt picknick vid fästningen. Sedan åkte vi till mormor och morfars villavagn där moster och hennes man var, vi åt middag, pratade och hade det mysigt

Idag vet jag inte vad vi ska göra mer än att rösta men något får man ju hitta på på morsdag!


Likes

Comments