Kom precis hem från skolan, dagen har varit helt okej och gått jätte fort!

Vägde mig i morse, har gått upp 3hg och skulle ha gått upp minst 5hg, men bättre upp än ner!

Har pluggat lite har typ inga läxor, så skönt. Ikväll ska jag på ungdomskväll i kyrkan, alltid lika kul, XoXo!

Likes

Comments

Tog lite galna bilder på landet och fixade lite mer vårkänsla på bloggen! 

Likes

Comments

Ligger framför ett värme element på golvet på landet just nu, riktigt skönt! Men snart ska jag resa på mig och byta sommar-kläder mot vinter-kläder, sedan små fixa lite. Innan vi åker hem ska vi åka till Helena och mysa lite, XoXo!


Likes

Comments

Många, även jag tänker att man är för tjock för att kunna ha en ätstörning. Då vill man såklart inte söka hjälp, mina föräldrar har fått mig att söka hjälp annars hade jag aldrig gjort det. Jag tycker fortfarande jag är för stor för att ha en ätstörning! När man har en ätstörning får man även fel bild av sig själv, man ser sig i spegeln och ser en stor figur, men dom runt omkring säger att man är smal. Jag vet inte om det stämmer att man får en felaktig bild, jag ser mig som stor men vet inte om jag ser rätt eller fel!
Det är oxå många som inte kan så mycket om ätstörningar och tror att man inte kan ha en ätstörning om man inte är jätte smal, då är det lätt att slänga ut en dum kommentar!
Även om man säger att den med ätstörning är smal så kan det vara fel, det kan ge några motivation att vilja fortsätta gå ner men för andra kan det vara ett tecken på att man har gått för långt!Likes

Comments

Satte på lösnaglar i söndag, hehe!

Likes

Comments