Becka kom till mig runt 20 igår, vi mötte upp folket i gullmarsplan runt 22 och så åkte vi vidare mot bandhagen! Vi hade det super kul tills massa bitches kom och det blev bråk, såå tråkigt att de som är äldre inte kan ha respekt! Men iallafall efter bråket så blev det lite knas men vi drog vidare till Simon i skanstull. Jag gled väll in genom ytterdörren hemma runt 10.30 och har inte sovit en blund o självklart så skulle jag baka med hela släkten så det var bara att hoppa i duschen och åka iväg till min moster som jag är hos just nu. Har nog aldrig känt mig så trasig och trött som jag gör just nu, får se vad som händer ikväll. Kanske blir en hemmakväll men får se ;)
Likes

Comments


Likes

Comments

Har blivit så sjukt trött hela tiden på sistone. Eller har haft mina trött perioder förut men nu när jag trodde dem var borta så kommer de tillbaka. Ska iallafall sjuk anmäla mig ifrån skolan imorgon, är så otaggad på skolan just nu så de finns inte haha! Har lite planer för imorgon kväll, tror de kommer bli super kul faktiskt :*

Likes

Comments

Slutade vid 12 tolv idag, mötte Becka då vi shoppade lite och fikade.

Likes

CommentsLikes

Comments

Sitter just nu i soffan och kollar på partaj medans jag äter chips och dricker cola! Idag har det varit en skön dag, blev väckt av mamma runt 9 vi gick en lång promenad med min hund och sen åkte vi till farsta och käkade lunch och kollade runt. Har käkat middag hos mormor också. I fredags så var jag på två olika fester, igår skulle jag dragit ut men bestämde mig för att stanna hemma istället så det har varit en hyfsat lugn helg faktiskt.Likes

CommentsHola! Har inte bloggat på ett tag, har inte så mycket att skriva om det ända jag gör är att vara i skolan och sover haha. Men idag är det iallafall fredag och ska på fest, ska bli hur kul som helst och har verkligen längtat efter helgen.

Likes

Comments

Hade en mysigt kväll igår hos Jack med några stycken, vi krökade och lyssnade på musik. Senare drog jag vidare till en ''kompis'' och sov där. Kom hem för en stund sedan och ska hoppa i duschen straxt!

Likes

Comments