Skrevet i : hverdagen

Det startet med tlf fra mamma på onsdag, like før kl 23. Fikk på meg klær, og ankom sykehuset kl 23.30 ca 😊 Der ble vi sittende hele natten da tilstanden til morfar hadde forverret seg. Mamma, onkel Steinar, onkel Øyvind og jeg. Og på mårra'n kommer min fetter Kim ❤️ Så vi var mange samlet hos morfar i en hans siste tid. Og etter at han hadde sovnet stille inn, fikk vi en pause på ca to timer. Og fikk komme tilbake å se han for siste gang! ❤️

Det er godt at han får hvile, og slipper smerten fra kreften han hadde flere steder i kroppen.

Vi skulle selvsagt ønske at han fikk flere gode år i Fredrikstad med oss. Men dette året gikk rimelig fort. Men nå får han hvile, og slipper unna sykdommene sine! Den værste av dem var vel kreften. Alt gikk ganske fort!

Han gikk bort i en alder av nesten 78 år. Han skulle fylt år nå i august!

Hvil i fred, morfar ❤️ Jeg er uendelig glad i deg.

Likes

Comments

Skrevet i : hår & skjønnhet

Rapunzel of sweden har nå masse tilbud, opptil 50%. I tillegg kan du få 10% rabatt ved bruk av koden "JEAHAIR", sjekk ut www.rapunzelofsweden.no og kjøp dine favoritter!

Spørr meg gjerne om du vil vite mine favoritter/anbefalinger ❤️

Likes

Comments

Skrevet i : hverdagen

Når man vet at kreften til slutt skal seire. Det er vondt, det er vondt å få beskjed om at personen ikke tåler cellegift, og at han nå bare skal ligge å vente på at kreften skal vinne. Det gjør så fryktelig vondt! Vondt å vite at han skjønner hva som skjer, og beskjeden han får vite sammen med oss. Vanskelig å ta avgjørelser foran familien sin, når man blir spurt om han ønsker å få ernæring for å forlenge livet eller velge å la det gå naturens gang og få slippe! Slippe et liv hvor du ligger ned dopet på morfin for å unngå smerter. At du ikke husker at familie er på besøk, og at du ikke har aning på hverken dato, tiden på døgnet eller hvilken ukedag det er. At du mest sannsynlig skal død innen 7-8 uker om du velger å ikke få ernæring intravenøs, det må være tungt å ligge der å vite det. Og vondt for oss familie rundt han!
Men man unner jo ikke en person ligge der å ha det vondt, selvom familien ønsker at han skal leve så lenge som mulig. Så er det ikke et liv verdt å leve.
At han mest sannsynlig aldri skal kunne stå opp fra sykesengen igjen, for kreftene er der ikke. Og det eneste han ønsker er å komme hjem i leiligheten sin igjen. Men man må bare skuffe og si at det vil nok aldri skje. Men vi alle håper jo på at du skal komme hjem i leiligheten din igjen!

Hele settingen er grusom, og at det er kreften som skal avgjøre er helt grusomt. Og at man ikke skal død av alderdom. Men faktisk av en sykdom som dreper så sinnsykt mange liv. Det er så jævlig urettferdig og tragisk!

Jeg håper i hvertfall at den siste leve tiden din blir uten smerter, så mye som mulig. Og at den siste tiden blir allikavel fin! 😔❤️ Og at vi nærmeste besøker deg så ofte som mulig. Helst hver dag!

Jeg er veldig veldig glad i deg, morfar! 🙏🏼❤️❤️

Likes

Comments

Skrevet i : hverdagen

Dette er den beste fiskesuppen noen gang! Er du i Fredrikstad, så anbefaler jeg deg å dra innom Engelsviken for å smake på fiskesuppen dems 😍 De har også fått en ny resturante som heter Engelsviken matbar, den kan også anbefales!

#engelsvikenresturante #fiskesuppe #engelsviken

Likes

Comments

Skrevet i : hverdagen

Dagene flyr i fra meg, rett og slett.. Men på lørdag så endte Emil og jeg opp på månefestivalen. Det var så utrolig koselig! Masse sang, skravling, cider/øl, shots og latter ❤️ Sommertiden er bare herlig! Og det samme endte vi opp med på søndagen! Like fantastisk dag nr to 😊 Men formen var ikke like herlig på mandagen, haha. Så det ble noen gode timer på øyet når vi kom hjem.

Mamma og meg! #månebarna

Økologisk brus 🤗

En deilig lunsj; burrito med kylling 😍

#månefestivalen

Likes

Comments

Skrevet i : hverdagen

Helt nydelig med telttur i knall vær 🌸 Det var veldig god stemning, og alle koste seg masse 😊 Godt med grillmat, var det også! Elsker livet når man får slike dager. Det kom også noen venner, som ble med, og bare snakka dritt! Det som er aller best 😄
Værre i dag når det regnet og alt måtte pakkes ned. Men vi fikset det og! Og jeg har fått noen timer på øye i senga mi 💗

Likes

Comments

Skrevet i : dyrene

Dette klistremerket fikk jeg av en kollega av meg. Dette er til å feste på bilen, noe jeg synes var utrolig smart. Da er det bare å ringe meg i stedet for å knuse ruta, om du er i tvil. Jeg regner med at det aldri vil skje, da hundene mine er sjeldent i bur. Men man vet aldri, plutselig- er det noe jeg må og de er med på tur. Så da håper jeg heller noen kan ringe meg i første omgang før ruten knuses! ✌🏼❤️ Håper selvsagt det aldri skjer..

Likes

Comments

Skrevet i : hverdagen

Etterpå går turen til Sverige, før vi skal telte med søsteren min og typen hennes. Det blir nok veldig koselig 🤗💗

Likes

Comments

Skrevet i : hverdagen

Thea 💗

I går ble det Oslotur på Emil og meg. Vi tok bussen inn, og spiste på Jensen's bøffhus før vi gikk til südost for å møte Thea og Eirik, og en kollega av Emil 😊 Der ble vi sittende til kl 22 ish. Det var kjempe koselig! Og veldig godt å komme hjem i sengen kl 00.30 💗

Likes

Comments

Skrevet i : hverdagen

Det å ha denne sjøbua nedenfor tomten vår er noe jeg er veldig glad for. Tilbringe sene sommerkvelder her, er bare nydelig 😍 Denne er nok noe alle i familien er veldig stolt av, og det er jeg og. Det å kunne vise frem denne herligheten, er helt greit! Hihi
Det er så koselig å sitte der med kjæresten, og bare prate hele kvelden. Eller familie og venner! Det er bare så koselig. Og det er ikke for gitt at man har en slik sjøbu.

Likes

Comments