Fler tips på matställen! Beställde in den fräschaste English Breakfast på White Cloud i Hoxton. Fanns både veggie eller med korv/bacon. Gott var det också såklart haha

Likes

Comments

Likes

Comments

Har bott i Forrest Hill med hela förra veckan för att hänga med bästa vännen och Felle 2.0. Skönt att hänga med lite girlssss och äta massa god mat!

Likes

Comments

Här hade jag kunnat skriva en lång text på hur arg, besviken och ledsen jag är över att alla människor inte har samma rättigheter här i livet men jag måste bara smälta mina känslor innan jag kan formulera mig bra. Idag drog jag och några klasskompisar till en demostration i London för att demonstrera emot vårat missnöje över Trumps beslut. Jag tror vi var runt 30 000 pers där vi höll hus vilket kändes väldigt mäktigt! Jag tycker om att gå på demonstrationer när det börjar kännas väldigt hopplöst. När man sitter och kollar på bakom sin mobilskärm när allt detta tragiska händer och jag kan inget göra eftersom jag bara en liten prick with no powaah. Då är det så skönt att omslutas av människor med hopp och positiv energi.

Likes

Comments