Header

Nä det regnar mer haha. Men man har iallafall fått känna på sommaren lite iallafall! Direkt när jag vaknar och ser att solen är ute drar jag med Abbey till parken och så hänger vi där hela dagen, äter frukt, pratar, lyssnar på musik, går runt och bara chillar. Om lite mindre än en vecka tar jag flyget till Sverige (LÄÄNGTAR), hoppas det blir mer parkhäng där och sånt trevligt. Iallafall så ska jag hjälpa min vän att fixa tills hans nya lägenhet. Taggen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En bild jag tog innan jag och bästa vännen drog ut i Amsterdam. Väldigt 70-tal riiight. Ser ni hur bränd jag är på bröstet? sick! Vi satt i parken en hel dag med strålande sol så kanske inte så konstigt..
Btw, sjukt skum sak hände på vägen hem. Vi skulle ta en Uber hem den kvällen och när vi satte oss så känner vi hur det luktade typ Ägg blandat med olja i hela bilen?? Killen som körde började lukta runt i bilen och vi hjälpte honom att leta efter vart lukten kom ifrån men inget verkade vara fel förutom att vi inte kuna veva ner vissa fönster i bilen. Lite nojigt att åka med honom men inget hände på vägen. Hoppas dock att han löste det och hittade källan till lukten haha.

Likes

Comments

Se så mysigt jag och Amanda hade det! Vi hittade en liten guldklimp I Farringdon som heter J+A. God lunch och en trevlig uteservering vilket är precis vad man önskar sig men jag måste nämna att brödet var helt fantasitkt gott! Ingen aning vad det var för sort men guuud det var så mumsigt! Rekommenderar starkt det här stället och jag kommer deffinitivt gå dit fler gången den här sommaren!

Likes

Comments

Hello, it's me! Jaa jag har varit borta i en vecka eller två eftersom jag har varit upp tagen av att jobba, wooop jag har skaffat mig ett deltidsjobb på en galleria! Jag hjälper till med marknadsföring/sociala medier och det är så kul! Har lärt mig massor nytt och jobbar med nya verktyg som jag kommer att ha nytta av i framtid. Felle = Nöjd. Nästa vecka bär det av till Amsterdam så då kommer fler uppdateringar, I swear!

Likes

Comments

Lite gratis kaka och drinkz på Pop up för Palm Vaults som egentligen är ett café i Hackney. Min vän jobbar som manager på det stället så vi gick till deras Pop up evenemang på Carnaby Street för att supporta henne!

Likes

Comments

"Fuck Svein, fuck you, I'm heading my own way

Everyone should think and say their thoughts.

Mum said: Choose your fights

Think far, not day by day

For Svein it's damn easy, he was born with a safety net

But me, I am the farmer, on a chess board, black and powerless

But if I go to attack, do a good move

Can I be queen"

Liten bit ur den Norska covern "Gunerius". Väldigt fin text huh?
PS- bilden har nada med texten att göra så de så :))))

Likes

Comments

Ett fin fint collage på dessa 3 dagar när mina två bästa vänner har varit här. Mycket bar och kaffe häng vilket har fått min kropp helt ur balans men fett värt! Vi hamnade på alla möjliga ställen runt om i London. Dalston, Fritzovia, Oxford, Kentish, Camden yeah you name it. Nu är det dags att försöka komma in på vardagsbanan igen men herregud vad jag behövde den här dosen av dessa människor!

Likes

Comments

Skrev värsta inlägget men den försvann...BYE FELICIA! Nä men, vi hängde i några timmar i studio för att bli klara med våran musik video som måste lämnas in snart! Vi använde oss av Green Screen för att kunna använda oss av olika miljöer. Man kände sig så sjukt löjlig i vissa scener haha jag förstår nu löjligt det måste kännas att spela in typ Quidditch i Harry Potter.

imorgon ska jag på jobbintervju och i helgen kommer min bästisar till London. Jag är så glaaaaaad!


Likes

Comments