Header

Hello, it's me! Jaa jag har varit borta i en vecka eller två eftersom jag har varit upp tagen av att jobba, wooop jag har skaffat mig ett deltidsjobb på en galleria! Jag hjälper till med marknadsföring/sociala medier och det är så kul! Har lärt mig massor nytt och jobbar med nya verktyg som jag kommer att ha nytta av i framtid. Felle = Nöjd. Nästa vecka bär det av till Amsterdam så då kommer fler uppdateringar, I swear!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lite gratis kaka och drinkz på Pop up för Palm Vaults som egentligen är ett café i Hackney. Min vän jobbar som manager på det stället så vi gick till deras Pop up evenemang på Carnaby Street för att supporta henne!

Likes

Comments

"Fuck Svein, fuck you, I'm heading my own way

Everyone should think and say their thoughts.

Mum said: Choose your fights

Think far, not day by day

For Svein it's damn easy, he was born with a safety net

But me, I am the farmer, on a chess board, black and powerless

But if I go to attack, do a good move

Can I be queen"

Liten bit ur den Norska covern "Gunerius". Väldigt fin text huh?
PS- bilden har nada med texten att göra så de så :))))

Likes

Comments

Ett fin fint collage på dessa 3 dagar när mina två bästa vänner har varit här. Mycket bar och kaffe häng vilket har fått min kropp helt ur balans men fett värt! Vi hamnade på alla möjliga ställen runt om i London. Dalston, Fritzovia, Oxford, Kentish, Camden yeah you name it. Nu är det dags att försöka komma in på vardagsbanan igen men herregud vad jag behövde den här dosen av dessa människor!

Likes

Comments

Skrev värsta inlägget men den försvann...BYE FELICIA! Nä men, vi hängde i några timmar i studio för att bli klara med våran musik video som måste lämnas in snart! Vi använde oss av Green Screen för att kunna använda oss av olika miljöer. Man kände sig så sjukt löjlig i vissa scener haha jag förstår nu löjligt det måste kännas att spela in typ Quidditch i Harry Potter.

imorgon ska jag på jobbintervju och i helgen kommer min bästisar till London. Jag är så glaaaaaad!


Likes

Comments

Likes

Comments

Falla & Mocaer
Härligaste atomsfären om man bara vill sätta sig ner och jobba/plugga. Ett lugnt ställe med få platser och ett stort PLUS för fri Wi-fi. Woop. Ägaren är supertrevlig och kaffet är godkänt. I matväg finns det olika sorters mackor, både vegetariska och med kyckling. Soppa finns också men jag personligen har bara gått dit för att fika.

The Coffee Jar

Jag lovar, dom gör det bästa kaffet i London! Ett väldigt väldigt litet ställe dock med kakor staplade över hela disken och barnvagnar som blockerar ingången. Jag väljer att sitta på bänken utanför, njuta av kaffet och eftermiddagsolen. Trevlig personal som alltid hälsar!

Så vad har dessa två Caféerna gemensamt? Jo dom ligger på samma gata 1 minut ifrån varandra och bara en liten promenix från Regent's park och Camden High Street. Dessa trevliga ställen kommer du inte kunna hitta på Camden High Street dock, men om du gillar dom större kedjorna så som Starbucks eller Costa så är det bara att följa den vägen från Camden Station istället.

Vill ni ha fler tips?
Let me know!

Likes

Comments

Vad tycker ni om min frilla? Älskar kontrasten mellan luggen och längden just nu.

Iallafall så har jag hängt hos min vän hela helgen. Lite rörigt i hennes liv så jag har försökt att hålla henne på bättre tankar. Vi har målat som vi båda tycker är kul, gått på restaurang, bar och bara tagit promenader. Skönt.

Likes

Comments

Vi har spelat in våran musik video som vi ska presentera om 3 veckor! Jag fick ju den fina äran att vara med i videon även fast jag jobbar mycket med planeringen. Gick väldigt bra även fast det blir lite nervöst i början när alla på baren sneglar åt ens håll hela tiden och där står man med lampor och kameror i ansiktet + två som ska coacha/kritisera en. Dock lossnade efter två/tre tagningar! Tog runt 3-4 timmar och vi måste forsätta nästa vecka också. Vi jobbar väldigt intenstivt just nu men jag ska visa er resultatet när allt är redo!

Likes

Comments