• 2 readers

Likes

Comments

Näe jag har bara inte orkat. Har varit hemma i Svealand en hel månad och bara försökt att softa samtidigt som jag har massa tankar och essäer som ligger och trycker i huvudet mitt. Nu är jag iallafall tillbaks i London och kör min Reboot Vecka på skolan å sånt spännande. Tack till min syster som höll mig på fötter hela besöket hemma. 

Likes

Comments

What can I say, I'm a bad blogger. But hey here is some pictures from my vacation in Dubai, maybe this will make it up for my laziness. Byeee

Likes

Comments

Sista pusselbitarna på plats innan presentation! Idag har vi filmat det sista inför våran presentation (Jag är så nöjd med vad vi har åstadkommit woop) + att jag har hunnit med att scanna några av mina negativa bilder. Allt kommer läggas upp här när allt är redo, I promise! 

Likes

Comments

Detta har jag hållt på med hela dagen :) Det är en av våra 3 kampanjer som vi ska presentera nästa vecka. Inte helt färdigt än, en tagline och lite mer redigering så är vi på g! Lite gossip girl över det hela heuheu. Kommer såklart visa allt när det är färdigt.

Likes

Comments

Likes

Comments