View tracker

Detta har jag hållit på med hela dagen :) Det är en av våra 3 kampanjer som vi ska presentera nästa vecka. Inte helt färdigt än, en tagline och lite mer redigering så är vi på g! Lite gossip girl över det hela heuheu. Kommer såklart visa allt när det är färdigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Så mycket cray cray plugg nu innan lov! Research, Ideér, Filma, fota, redigera, förbereda presentation, presentera & lite essäer på det (gud som jag gnäller igen haha) Ska bli gött att få åka hem till Sverige om 10 dagar och bara ligga i min mjuka säng med hunden bredvid :')

Likes

Comments

Tog flera bilder med min analog kamera som jag lägger upp senare här! Tycker att alla som bor i London och som inte har besökt detta ställe måste göra det nu i vinter. Det är hur stort som helst och atomsfären är hur mysig som helst. Har btw alla slutpresentationer och essäer nu i skolan och försöker att bli klar med allt så snabbt som möjligt. Även fast mitt program är hur roligt som helst så blir jag ändå trött och lat när det kallas läxa haha.

  • London life
  • 8 readers

Likes

Comments

Håller just nu på med att fotografera alla våra kampanjer inför slutpresentationen. Kul men mycket tid som behöver läggas ner på detta. Första kampanjen är iallafall klar för redigering!

Likes

Comments

Det är inte perfekt jag vet men vi hade en snabb uppgift i skolan idag om att ändra på ads som redan finns. Rätt kul att vi börjar mer och mer jobba med photoshop & indesign på lektionerna.

Likes

Comments