Hujeda mig för huvudvärk. 2 dagar med detta mående är inget att hurra för. Men nu mår jag relativt bättre så ikväll åker jag över till Åbo och i morgon vidare till Houtskär. Dessutom fyller farmor 80 i helgen så lite kalasas blir det också. Annars är allt som vanligt. A studerar dag som natt och jag håller på med mitt. Så desto mera tid för varandra finns inte. Men vi visste att den här våren kommer att bli späckad. Så bättre att ta vara på de små stunderna och uppskatta tiden just då. Det är kärlek för mig.

Ha en fin helg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sol ute, sol inne. Sol i hjärtat, sol i sinnet. Och jisses sådan pepp man får av lite fint väder.

Vilken bra start på veckan va? Måndagar brukar ju inte alltid vara så här bra. Men i dag lyckades det. Plus att jag fått bykt en massa och ihopslängt en gudomlig thaigryta. Har verkligen fått dille på att laga grytor av alla dess olika slag. Det är ju bara såå gott! och enkelt..

För övrigt gick helgen lika fort som alltid. Lördagsmiddag i Godby och en söndag med moster. Inte alltför mycket planerat men ganska så perfekt. Eller lagom. Så att man själv hinner andas ut och förbereda sig på en ny vecka.

Bjuder dessutom på en bild av min frukost och vår fina dammsugare. Alltid redo!

Likes

Comments


Älskade, älskade vänner. Vad vore jag utan er.

Ingen nämnd - ingen glömd.

Likes

Comments

Äntligen helg och jag känner mig verkligen high on life! For real! Fredagar är lätt veckans bästa dag. Och just idag har jag lyxen med att få ha två killar här hemma. Haha. Johannes har "flyttat in" för att spela lan med Anton. Ganska mysigt egentligen! Är verkligen glad och tacksam för att vi har Johannes och Jenny här på holmen med oss. Då vet man att det alltid finns något att göra. Skönt med vänner som inte kräver något av en. Som man bara helt enkelt klickar med.

Men nu skall jag dyka ner i nyaste numret av Femina (som jag tvinga Anton köpa).. och ta mig ett glas vitt.

Hoppas ni får en underbar helg fina!

Likes

Comments

Godmorgon fina!

En rejäl städning före helgen skulle verkligen vara på sin plats. Och när man en gång börjat så skulle garderoben också borda få sig en omgång. Älskar att röja i skåpet. Fast det oftast slutar mitt i när ivern plötsligt bara försvinner. Det är just i den stunden man ångrar sig djupt och slutför projektet fortast möjligast. Ibland med ett lyckat resultat och ibland med ett mindre lyckat. Haha.

Och om ni inte läst boken Säker Stil så gör det nu. Det är mig inspirationsbibeln nummer ett! Och hur perfekt är inte det att deras poddavsnitt kommer idag.

Kramar.

Likes

Comments

Efva Attlings Love Knot och Malene Birgers Deno scarf.

Julen kom och gick. Och eftersom bloggen varit tyst så har ni inte fått se vad jag fick. Fast egentligen är det ingenting märkvärdigt. För jag behövde absolut nada. Förutom att få må bra och leva tryggt. Det är allt!

Men för att ge er något så får ni se vad älskade A hade köpt. Hur perfekt är inte detta? Två favoritdesigners i ett paket. Jag är såld.

Dessutom fick vi också vinglas och konjakskupor. Så den som känner sig törstig är hjärtligt välkommen på en drink! Barskåpet är öppet! Haha, puss på er.

Likes

Comments

När dagarna bara sveper förbi och onsdag plötsligt knackar på. Dessa älskade morgonstunder. Nybryggt kaffe, nyhetsmorgon och kvalitetstid. Ni har säkert hört det förr men tål att upprepas. Haha.

Godmorgon förresten. Denna tös har sovit som en prinsessa. I typ 10h. Det ljuva vinterhalvåret med sitt mörker. Får säkert vem som helst trött. Väldigt, väldigt trött. 

Likes

Comments

Kära blogg. Vad jag saknat dig.

Men ibland kommer det vi kallar livet emellan. Och en välbehövlig icke planerad paus uppstår. Men vet ni vad. Jag är tillbaka. Med fötterna på jorden och huvudet högt. Så nu kickar vi igång denna vår med massor av ny energi!

Januari har snart passerat och studierna löper på igen. Saknar dock att få jobba regelbundet men allt har sin tid. Att jag skulle börja stressa över det skulle inte göra saken bättre. Och jag hinner jobba hela livet. Till lust och leda. Så en liten paus kanske bara är nyttigt!

Annars löper saker och ting på som förr. Jag känner ett stort behov av att få köpa vårkläder och att snart få börja använda lite mer färgglada plagg. Men för att vara lite realistisk, bara lite, så kommer vi nog säkert att ha vinter ännu till påsk. Så som varje år. Men kanske en resa före sommaren skulle vara på sin plats. Vi får se. En sak i taget.

Men nu skall jag ta fram kanelbullar och koka lite kaffe tills A kommer. Älskar när vi hinner umgås dagtid! Händer inte allt för ofta nej.

Kärlek.

Likes

Comments

Alltså ivern när man inser att julafton är här om bara 2 dagar. Jag är riktigt taggad för att få komma hem till familj och vänner och bara umgås, mysa och dricka ett glas vin eller två. Allt i sin enkelhet. Inga måsten, inga krav, bara kvalitetstid tillsammans.

Och för er som inte redan vet det så är jag en riktig fanatiker av julen. Älskar hur allting ändå löser sig till slut. Det känns så onödigt med stress. För sist och slutligen så är det viktigaste gemenskap. Tänk hur lycklig man är som får vara frisk, trygg och vakna i en mjuk säng med tak över huvudet. Så mycket mer behöves inte. I alla fall inte för min del.

Dessutom har jag packat ner Keplers Sandmannen och Stalker. Så nu skall det läsas till lust och leda. Känns som om det behövs efter en tung decembermånad.

Nu skall det sista packas och sedan drar vi iväg mot Åbo. Hoppas att ni får en riktigt underbar och fridfull jul. Ta hand om varandra.

Kärlek.

Likes

Comments