Måndag och äntligen hemma. Visst, det tog en del på mina krafter av att först köra in till Åbo och sedan från Långnäs till Mariehamn i natt. Men tro mig. Det var värt det. Och om det är något som är viktigt så är det att få vara hemma med min pärla. Min Anton. Då känner jag mig hel.

Och även om jag missade lördagens kalas pga. feber så fick jag ändå träffa min lilla tjej igår. Så mycket kärlek. Som bara växer dag för dag.

Hoppas ni har en fin dag även om det är grått ute. Det blir precis så bra som man gör det. Puss på er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Eller nja. Egentligen är jag hemma hos mina föräldrar just nu, men igår var jag i stan. Och spenderade faktiskt några underbara timmar med Julia och Linda. Guldvärt! Verkligen. Älskar hur man kan ses så sällan men ändå känna varandra från topp till tå. Det är dom vännerna man vill ha. Dom som stannar kvar i ur och skur. Oavsett familj, pojkvänner eller studier. Vi kommer alltid stå varandra nära.
Och vet ni vad! I dag fyller moster troll 1. Hoppas bara febern skulle släppa så jag skulle kunna åka iväg på kalas i morgon. Jajjamän. Jag var pigg i nästan 5 dagar och nu kom värken tillbaka. Varför tar det aldrig slut? Är totalt sönder. Orkar knappt stå på benen. Jag tycker synd om mig själv. Ingen vill ligga så här i förkylning. Hmpf.

Likes

Comments

Att få andas Åbo liv. Det är något jag behöver nu som då. Och i dag har staden vid ån verkligen visat sitt bästa jag. Strålande solsken. Underbara vänner. Lunch. Fika. Shopping. Jag har de bästa vännerna. Och det är jag så otroligt lycklig över. Dessutom har jag hängt med Alina hela kvällen och fått njuta av gos i massor. Kan ni tänka er att det lilla trollet fyller ett på fredag. Så på lördag vankas det kalas!

Likes

Comments

INGREDIENSER

1 liter

200 g färsk ingefära
1 l vatten
½ dl honung
2 st citroner
1 st chili (grovt hackad - och kan uteslutas)

SÅ HÄR GÖR DU

  1. Riv ingefäran grovt med skalet på och lägg den i vattnet. Värm upp (nästintill sjuda, men aldrig över 60 grader) i 20 minuter. Koka ej då detta gör att delar av allt det nyttiga försvinner. Jag gillar att ha i chili - men det blir rätt starkt och kan absolut uteslutas. Chili är dock bra för förbränningen.
  2. Sila av ingefäran och blanda i honungen medans det fortfarande är ljummet.
  3. Låt svalna och pressa sedan i citronerna. Sila och häll i en flaska.
  4. Förvara i kylskåpet och utan problem kan den stå i en månad.

Likes

Comments

Hälsningar från sjukstugan. Kroppsvärk och en fruktansvärd hosta. Segt så in i norden. Hinkade i mig en halv liter ingefärsshots igår men de känns ingenstans. Ännu. Antar jag får koka en ny sats i dag igen. Skadar ju inte i alla fall. Dessutom får A sörpla i sig han med. Dags att få krafterna tillbaka! Jag orkar inte se på Emmerdale mera..

Från förkylning till smink. Har länge tänkt visa er fem av mina vardagsfavoriter i necessären. Jag älskar verkligen smink och att få jobba med det är ännu roligare. Man lär sig så otroligt mycket nytt. Skall bli spännande att se vad nästa veckas Chanel skolning har att erbjuda.

1. Sensai Total Finish - Krämig i konsistensen och lätt att applicera. Funkar perfekt till alla tillfällen. Stort plus är att man efter första gången bara behöver köpa "refill".

2. Lancome Hypnôse Mascara - Helt enkelt bäst.

3. Tromborg Baked Minerals Silk - Perfekt lyster till ansiktet.

4. Chanel Joues Contraste 160 Innocence - Passlig höstfärg med mycket pigment.

5. Chanel Rouge Coco Shine 93 Intime - En nyans som smälter in i min egen hudton. Älskar hur lätt den är att använda. Behövs varken läppenna eller spegel.

Likes

Comments

Ligger igen med feber och kan knappt stå på benen. Halsen är tjock som gröt. Känner mig totalt som en disktrasa. Dumma bobbor.

Annars har det varit full rulle på. Och förlåt för den usla uppdateringen. Har helt enkelt inte hunnit. Och i helgen var vi hem till skärgården. Det blev en kort visit men på fredag åker vi över igen. Och stannar några dagar extra. Hurra för det! Men prioritet nummer ett just nu är att få krafterna tillbaka. Så vi håller tummarna! Men vad är bättre än ens kärlek när man känner sig som svagast. Den där kramen som får en att somna. Jag är lycklig för att ha dig vid min sida.

Likes

Comments

Väldigt högt uppe på min önskelista just nu. Även om jag redan fått stolen som en födelsedagspresent i somras. Har bara inte tagit mig tid att beställa den. Vet ärligt sagt inte varför jag väntar så. Kanske innan veckans slut! Inredning alltså. Det tar aldrig slut. Jag är kär.

Och så hade vi ju Hays Tray Table. Så otroligt fint. Som gjort för vårt hem.

Söta drömmar.

Likes

Comments

Mode, Tips, Shopping

Det bara råkade sig. Att denna fina fick följa med hem. Jag vet. Jag har skåpen fulla. Men den här är verkligen av den perfekta sizen. Jag lovar er. Det är för de tillfällen då man inte vill släpa med hela tegelstenen ut. Eller väskan är för liten. Bortförklaringar. Jag är ganska bra på det. Men det gör inget. Jag är lika lycklig ändå.

Annars skulle man inte kunna tro att vi redan har oktober. Tiden går så fruktansvärt fort. Och vädret i dag! Hur underbart? Jag inser bara mer och mer att hösten är min årstid. Hur mycket jag än skulle älska sommar. Det är något med den krispiga luften och dom vackra färgerna. Och för att inte glömma hur mycket bättre jag mår med alla mina problem. Jag kan andas normalt och verkligen känna välmående. Händer tyvärr inte alltför ofta. Även om jag tycker att det gått mot det positivare hållet. Det är inte lätt detta jordiska. Men man lär sig ta en dag i taget. Att uppskatta de lilla extra.

Kram på er fina.

Likes

Comments