Header

Asså imorse var jag på frukostmöte med Splay på kontoret och Sara + Me drar iväg till hemlig destination på hemligt uppdrag skulle man kunna säga haha! Än så länge kan vi inte berätta så mycket men det är det sjukaste erbjudandet jag fått i mitt liv! Taggar som fan inför måndag! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och sorry för den skit dåliga uppdateringen men internet här tillåter men inte alls att blogga. Ett inlägg kan ta upp till 1h att laddas upp! Men vi lever och mår bra men undertiden så bombar jag er på instagram istället. Och när jag kommer hem så ska jag försöka att blogga i efterhand om de vi gjort osv så ni får se och läsa om allt, självklart kommer det även upp videos om hela resan med. Puss!


PS. Detta inlägg gick ju självklart inte att publicera undertiden jag var där. Hemma nu och ska köra på som vanligt!

Likes

Comments

Hej all fina! Som jag sa på instagram så har internet i lobbyn inte alls velat funka förens nu och jag hoppas även nu i detta läge att detta inlägg ens kommer kunna laddas upp. Har ingen aning om varför det blev såhär men hoppas allt löser sig nu!

Just nu är vi i Marmaris och bara myser! Allt är fan helt sinnesjukt bra och ja vi bara lever livet! Om det får att blogga senare så uppdaterar jag er mer men än så länge så får bilderna tala 😘🌴☀️👌

Likes

Comments

Nu är vi äntligen snart på planet! Har sprungit runt på Arlanda som två dårar och letat efter rätt gate eftersom det stod fel i boarding passen...

Har hunnit med att springa in på B&BW och då dog jag lite haha eftersom det är en dröm affär jag har velat besöka så sjukt länge meeeen köpte tyvärr inget hehe! Ville ha ljus med det hade dem slutat med och sen känner jag inte för att betala sjuuuka överpriser hehe.

För övrigt så sitter INTE jag och @beccus bredvid varandra.. Typ. Asså vi sitter båda längs ut på varsin sida av gången.. Hahaha är så sjukt irriterad över saken och dessutom har jag inget fönster så de blir inga snygga bilder eller filmklipp från start och landning tyvärr...

Men nu taggar vi resan istället och ger oss själva en applåd för att vi lyckats med allt så sjukt jävla bra haha! Vi ses när jag har internet på hotellet mina pussgurkor!

Likes

Comments

Nu sitter vi i taxin påväg ut till Arlanda och vi är taggade till 100! Detta är fortfarande sjukt och jag tror vi inte heller fattat än att detta händer på riktigt?

Likes

Comments

Ikväll draaaar vi till varmare länder men just nu sitter vi bara på balkongen i solen och äter pizza. Sista måltiden i Sverige innan vi intar MONSTER BUFFÄ en vecka från imorgon och framåt haha!

Vi är ganska så klara, jag ska bara packa det lilla jag har kvar och byta om till de kläder jag ska åka i! Är så sjukt galet taggad inombords nu men försöker hålla mig ganska så lugn tills vi ska draaaaaa!

Likes

Comments

Egentligen borde vi verkligen sova nu men nejdå ist så sitter vi och nojjar över att vi glömt nått, vi går igenom våra packningar och nu är det även dax för att tvätta av våra ansiktsmasker från glam glow!

Innan jag kan gå och lägga mig måste färdiga Spotify listor va klara samt vara på offline läge och lite mer redigering ska göras på den sista videon jag spelade in igår!

Mycket att stå i men det kommer va så himla värt det då jag bara kan få andas ut i Turkiet och faktiskt ta semester på riktigt!

Likes

Comments

Haha bättre sent än aldrig men efter livestreamen så blev det middag för oss tio på kvällen ute på balkongen. Vet inte riktigt vad det är men balkongen kan fan va de bästa stället i hela lägenheten! Love IT! För övrigt så är det ganska så exakt 24h kvar tills vi ska kliva upp och dra oss mot taxin. Helt sinnesjukt vad nära vi är nu!

Likes

Comments

Hahaha asså @beccus är sämst på att hålla tider men är jag förvånad efter alla dessa 10 år? Nej. Jag sitter och väntar på att Rebecca ska komma hit så vi kan gå ner på Ica för att handla mat, sen hem till mig igen för att köra på en timmas livestream för att sedan få käka middag och fixa allt resterande vi har kvar innan vi drar imorgon kväll! Kan ju då även tillägga att Rebecca igår sa att hon senast skulle va här mellan 15-17.

Resenerverna är på helspänn och kan fortfarande inte fatta att vi faktiskt ska göra detta haha!

Likes

Comments

Just nu så sitter jag och typ stress redigerar. Hade planerat allt så bra in i minsta detalj och låg till och med flera dagar före i min planering men som alltid lyckas jag hamna efter igen ändå haha!

Tur är att det är två enklare videos att redigera så detta bör gå ganska så snabbt! För övrigt hade jag även tänkt hinna med en live stream idag/kväll med hehe!

Likes

Comments