Idag fyller jag 11 år! I skolan fick jag världens finaste hårband av min kompis Viktoria! Det är en tjock ståltråd i tyget. Man kan böja den hur man vill... Hon köpte den i Serbien så hon har lagt mycket tid på den.
Den är ljusblå/turkos med svarta prickar.

Jag kunde såklart inte sova så när jag vaknade var klockan 03:11 sen somnade jag om ca 4 gånger. Sen kl 06:23 så kom mamma och mina bröder in i rummet, gav mig paket och sjöng!

Jag fick jätte mycket fina saker kläder, väska, pyssel....
Jag är iallafall jätte nöjd med allt och ikväll kommer pappa med paket och så ska vi äta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ikväll ca 19 så gick jag och min bror Victor och knackade på dörrar. Vi fick ändå ihop en påse godis! Jag var utklädd som katt (svarta klädet, katt-öron...) och Victor hade på sig mörka kläder, en läskig mask och en fes på huvet.
Ett hus som vi knackade på så fick vi vars en grädd-bulle. Godiset var slut så han kom med bullar.

Nu har jag ätit hälften av godiset och nu är jag propp-mätt!

Likes

Comments

Idag har jag på mig....

Underdel...
Ett par färgglada byxor som är ganska vida i slutet. De kommer från Kappahl och kostade ca 150kr.

Överdelar...
Jag har på mig 2 överdelar idag. Ett ljusblått vanligt linne från Kappahl och över linnet har jag en grå långärmad tröja (stickad) med svarta prickar.
Linnet kostar ca 80kr och den över kostar ca 120kr.

~
förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar, jag har tyvärr inte hunnit~

Likes

Comments

Idag har jag, min bröder och min pappa varit och bowlat. Vi spelade i 1 timme. Mitt första kast blev en strike! Så fösta spelet så vann jag och andra spelet vann min bror Victor. Min pappa beställde dricka och en snäcks-bricka med saltapinnar, chips och nötter. Efter det så tog vi bussen hem till pappa och nu ska vi snart äta.

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma. På vägen hem så stannade vi på Monarch och åt lunch och sen stannade vi på en outlet. På outleten hittade jag ett mobil-skal från Destigual. Min ena bror hittade ett par vinter-skor och ett par jeans och den andra brodern köpte ett par jeans. Efter det så åkte vi raka vägen hem och då kom vi då hem ca 4 så nu har jag varit hemma ca 2 timmar.

Likes

Comments

Detta var då min lilla överraskning! Inte stor och inte så intressant men ändå....
Den fick jag av min mamma för 60 DKK.
Den är mörkblå, mörkblå stora pärlor som sitter nästan i slutet och så har den fransar i slutet med guldiga pärlor.
Man satt fast den med en stål klämma som sitter ihop knyten med själva banden. Det ska finnas ett litet utrymme som man ska dra håret igenom och sen trycker man fast kläman med en tång.
Detta var min lilla överraskning!

Kram!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen varit på Legoland! Jag åkte massor av saker och jag hann typ kolla på mini-landet och jag hann kolla i shoppen den tid jag behövde. I shoppen så hittade jag inget. Jag, min mamma och mina två brödet var där i ca 6 timmar. Just nu mår jag ganska illa efter allt åkande och jag är väldigt trött! Jag köpte popcorn, munkar och en annan sak som jag kommer visa i nästa inlägg.
Till lunch så hade vi tagit med sallad hemifrån och så köpte vi dricka där. Vi satt och åt vid pingvinerna och så lyssna vi lite på när de prata om de (fakta). Det var väldigt mycket halloween saker där, pumpor nästan överallt, spöken, häxor, spindelnät....
Min bror vann också en ca 30 cm hög hund som jag fick av han och ett lejon till sig själv, han vann detta genom att kasta bollar på ballonger.
Jag har haft och super dag och snart så ska ni få se den andra saken som jag köpte!

Kram!

Likes

Comments

Nu ikväll när jag skulle åka hem från gäster så fick mamma tvär bromsa mitt på en motorväg! Sen såg vi att det blinkade ca 300 meter fram och då kollade min bror på Malmö trafik och då fick vi reda på att det var en bilolycka mellan en bil och en lastbil! Vi köade i 1 timme! Det värsta var att jag behövde gå på toa hela timmen! När vi äntligen fick komma fram så såg vi massor av glasbitar på vägen! Det var avspärrat på två delar, vid själva olyckan och vid en avfart till olyckan! Den blev en lång kö vid avfarten också!.
Detta var min hemska kväll.

Kram!

Likes

Comments

Dagens lunch blev pasta bolognese. Och imorgon ska vi åka till Danmark Legoland! Vi ska gå upp kl 6 och åka 7. Vi ska vara i Danmark i 2 dagar så vi ska sova på hotell 1 natt!

Kram!

Likes

Comments

Idag valde jag att ha på mig...

Överdel'
Överdelen är mörk blå och vit med mörk blåa snören runt nacken och längst ner (med knyte) Tröjan kommer från NewYorker och kostar ca 150kr!

Nederdel'
Nederdelen är jeans i olika nyanser av grå och lite mörkare detaljer och en knapp högst upp och gylf. Byxorna kommer från Hm och kostar ca 200kr!

Kram!

Likes

Comments