Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Happy me! Direkt efter den vanliga skoltorsdagen, cyklade jag raka vägen hem där pappa väntade för att köra mig till salongen. Håret blev så mycket kortare än vad jag ville eftersom jag hade så mycket uppklipp och hade väntat mer än ett halv år för att klippa håret så folks, take my advice, klipp så ofta och lite som möjligt. Om du är en sådan som mig som hellre vill ha långt hår, vänta inte för länge. Där köpte jag även denna oljan för både hud, hår och naglar av helt naturilga oljor. ME LIKE

kostade ungefär 400

och senare när pappa kom och hämta upp mig hem igen, kollade jag posten som hade skickat ett brev om att mitt paket kommit så jag gick iväg och hämtade det. Vad jag fick hem var den här lilla finisen.

Beställde den 15 Mars och fick den alltså idag den 9 April. Kommer göra en review snart, så håll utkik.​

Likes

Comments

Eftersom jag bara vill ta upp ett ämne kan vi snacka om igår då jag fick ett biokort av skolan värt 220 kr som ett tack för mitt bidragande den dagen då femmorna besökte. Jag la det på bordet och vände mig om för att snacka med några kompisar som satt bakom mig, senare när vi slutade lektionen märkte jag att det var borta. Man fattade direkt att någon hade tagit den nu när det ändå var rätt så många avundsjuka och dessutom kan jag inte ha tappat den eftersom jag satt i klassrummet hela den tiden. Så besviken blev jag såklart men det överlever jag med. 

Idag blev det rena FBI av ett bio kort för min mentor sa till hela klassen att om den som tog den inte lämnar tillbaka den vid ett mejlas alla föräldrar haha. Mycket snällt av henne för liksom vem vill bli av med något man förtjänade bara för att någon inte har något bättre för sig än att förstöra och vara självisk.

Bokade en tid hos min kusins fru i hennes salong på torsdag halv fyra så vi får se hur det blir..

Likes

Comments

Hello. Nu fortsätter vi att städa här i hemmet och jag ska snart hinna med att göra det sista bland mina läxor innan detta lovet tar slut. Det har varit så skönt de senaste tre veckorna, tänk er att nästan varit lediga i mer än en halv månad a.k.a 21 dagar. Dock jobbade jag men det var kul för nu kanske jag har fixat deltidsjobb nu till sommaren.

Likes

Comments

​Så idag cyklade jag iväg till Emporia med en kompis då det var som mysigast fr när vi kom fram var det så lite människor, vilket är rätt så avslappnande om man frågar mig. ​Vi gick till den nya butiken Victoria 's Secret där det var massor av skönhets saker och under kläder, det mesta var rosa so I was like yeea pink! Men köpte inget där utan dagens köp blev ett par high waist shorts från Hollister. På senaste tiden har jag varit typ galen i slitna och high waist jeans.

Vi åt på Subway, jag menar jag kanske har praoat där och jag kanske åt där en hel vecka då men kom igen man blir inte trött på Subway. yummy. Vi satt där och snackade i nån timme jah livet ni vet.

Därefter cyklade vi hem till mig, spelade wii och avslutade allting med att åka rullor i det typ vackra vädret som senare täcktes av molnen och kyla. Men i och för sig var det lite kallt i början. Vi åkte runt i området och till coop där jag köpte min käraste mr.godis. 

Likes

Comments

Go charlie it's my birthday we gonna party like it's our day... 2 April och nu femton år gammal. Känner mig gammal, lol. Nej men idag spenderade jag det på Bamboo City med mina bästisar, bjöd de på buffe som vi åt i nån timme. Sedan lät pappa oss gå runt i stan nån stund och så åkte vi hem. Ärligt talat känns ens födelsedag som vilken dag som helst, inget speciellt. Men fick iallafall några presenter.

Likes

Comments

Jag är rätt så säker på att de flesta känner igen sig när jag säger att jag brukar göra mina läxor i sista minuten. ​Det är ju nästan alltid såhär att man tror man har mycket tid och man tror att man ska kunna allt eller man tror att man ska kunna hinna med allt. Just nu har jag ungefär 3 läxor jag gjort denna veckan och ett prov jag ska plugga till, sen när vi kommer tillbaka till skolan nästa vecka är jag säker på att min matte lärare kommer ge oss ett prov, nu när han ville att vi skulle komma till skolan under praoen för att göra ett matte prov. No way sa vi bara. Men idag när jag ändå bara är hemma och drar ut på tiden har jag tagit min tid att göra några läxor, dock är jag inte klar men jag håller på. Hoppas jag inte blir för distraherad för jag märker nu att det håller på att hända.. Måste nog städa rummet också. 

Iallafall mina tips på att få det gjort:

1. Tänk inte gör det! är vad nog alla säger men om det verkligen inte är viktigt det du gör just nu, släpp det för du har kontroll över din kropp så du klarar detta.

2. Sätt på musik, funkar för de flesta

3. Stäng av/lägg undan all elektronik

4. Tugga tuggummi, hjälper dig att koncentrera dig och kan hjälpa dig att memorera vissa saker bättre.

5. Drick vatten. Skadar aldrig att ha ett glas vatten framför dig om du inte nu har sån otur att välta hela och blöta ner de. Stoppar dig att ta ett onödigt snacks, mat frestas alltid, trust me I know

Likes

Comments