Hej. Nu tänkte jag skriva om tiden på Neo medans bebis halvsover hon har blivit förkyld o ingen tycker ju om att sova med täppt näsa!
Tycker så synd om lilla lillan!😭
Hoppas hon frisknar snart!

Efter Bella hade fötts och fått kommit upp på bröstet så fick hon ligga där några minuter innan dom skulle börja sy mig. Jag var så rädd om henne så jag bad mamma hålla henne så jag inte skulle ryka till medans hon låg där, dom märkte på henne då att hon inte skrek lika mycket som en nyfödd bebis ska göra, dom försökte reta henne o kiklas och lite allt möjligt men inget funkade jag bara låg där o blev orolig...

Hon sa att hon skulle ta med henne till ett rum o kolla något kom inte ihåg vad sen kom hon efter en liten stund och sa att en doktor skulle titta på henne. Och under den tiden när hon var i rummet bredvid gick mamma ner och mötte killen de sirliga va ju faktiskt att han fick inte komma in i rummet och se sin dotter ligga där på mitt bröst utan han fick komma in till mig som låg där halvt slut och fattade ingenting vad det var med henne... Man kunde höra henne skrika till någon gång ibland och då kom jag ihåg att jag sa "hör du henne" och då såg jag det där leendet och ska vara ärlig det gjorde så jag kände mig så himla lyckligt lottad!

Sköterskan kom in och förklarade att bebis hade svårt att syresätta blodet som dom ska så hon var tvungen att åka upp på Neo... Innerst inne brast allting och jag blev så så ledsen jag ville ju bara ha henne där med oss som dom flesta har och bara gosa o visa upp stolt för killen hur underbar våran dotter var... Men vi fick fika så vi fikade sen fick jag duscha innan vi skulle upp till henne eftersom Neo är ju en känslig avdelning. Jag var jätte yrslig eftersom jag inte ätit så jag va påväg att svimma flera gånger när jag stod upp så mådde lite illa så fick skjuts upp i min BB säng som jag sedan skulle sova i, jag, killen och mamma åkte upp till Neo och hon fick ligga på mitt bröst o de var sååååååå underbart! Och som sagt att se lyckan i killensögon när han fick träffa henne de momentet sitter fortfarande kvar i mitt huvud och kommer nog alltid att göra såsåså värt att minnas det och allting annat såklart! Vid 04 åkte vi ner och la oss bebis fick sova kvar uppe på Neo jag och killen trängdes i 1 säng för mamma hade den andra det var väldigt trångt HAHA.

Vaknade kl 6 mamma åkte för att få upp lillasyrran till skolan!
(somnade direkt när vi kom ned på BB)
Jag och killen satt ihop dom två sängarna när mamma åkt så det blev som en dubbelsäng HAHA. Killen sov inget på hela natten för han är som mig och hatar sjukhus och det var trångt så han fick sova medans jag åt frukost och sedan åkte upp på Neo för dom ringde mig.

Fick knäppa upp sjukhus skjortan och dom tog av henne kläderna så vi fick hud kontakt och då hände det coolaste! Dom ska ligga på 100 när dom syresätter blodet men bebis låg på 80 men när hon fick hundkontakt med mig så tog det max ca 10min så var värdet över 95 och då får dom ta bort slangen i näsan osv. Doktorn kom som dom gör varje morgon och skulle titta till henne och allting var ju bra värdena låg på över 95 så hon fick premis och följa med ner på BB och sova med oss där 1natt för att sedan komma upp på kontroll dagen efter och kanske skrivas ut från Neo då om allting fortfarande var bra! Blev såså glaaaad!

Jag, killen och bebben myste bara på hela hela dagen!

Nästadag vaknade vi åt frukost och sedan upp på Neo igen för läkar/doktor kontrollen. Allting var jätte bra värdena och kroppen osv o hon ammande jätte duktigt så inga problem alls med maten heller så eftersom allting såg bra ut och hon åt bra blev hon UTSKRIVEN!!!

Det var en sånsån lättad!!!!

Det var det från Neo👶🏼❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag försökt skrivit det här inlägget 10000gånger känns det som men bebis har alltid vaknat o jag har glömt att skriva klart när hon somnat igen😂🤣 Men nu hade jag tänkt att försöka skriva en förlossningsberättelse medans bebis sover hehe undra om jag lyckas skriva klart denna gång haha, kan tillägga att allt jag hunnit skrivit har försvunnit när jag gått ur appen haha typiskt...

28 Augusti åkte jag in på förlossningen pågrund av minskade fosterrörelser och värkar kommer inte skriva något om de besöket då jag skrivit ett helt inlägg om det innan. Bläddrar nu längre ner hittar ni det. Men kan skriva att jag var öppen fick hinnsvepning och bebisen mådde bra som tur var hon vilade bara så därför det var stilla därinne.

29 Augusti började värkarna bli ler jag tyckte att jag hade 3-4värkar på 10min så skulle åka in på en kontroll och bebis hade fortfarande inte rört sig.
Men inga förlossningsvärkar och inte mer öppen o bebis mådde fortfarande bra men vilade bara fortfarande.

30 Augusti nu kommer första riktiga dagen då det börjar😬! På natten till den hära dagen så började värkarna komma oftare och bli intensivare vaknade först kl 5-6 på morgonen somnade om och vaknade igen vid kl 9 om jag inte har helt fel. Tänkte ringa in men eftersom jag blivit hemskickad 2 dagar i rad så ville jag inte ringa förtidigt så avvaktade till senare för hade barnmorskan kl 12 den dagen om jag inre är helt ute och cyklar.
Gick till barnmoskan och då hade värkarna börjat blivit så intensiva så jag var tvungen att andas igenom dom för att inte dö haha kändes det som... Det fick bra hos barnmoskan men va rätt kämpigt att gå till hälsocentralen i centrum där jag bor fram o tillbaka ca 10min gångavstånd men ännu längre blev de då jag var tvungen o stanna nästan varje värk för att inte gråta o dö haha.
Vid 14:00 skulle min mamma till ett möte på jobbet men när klockan var runt 14:30 skrev jag till mamma att jag inte klarade mer snart hon gick hem för att hålla mig sällskap så jag skulle försöka tänka på annat och vid 15:00 så sa jag att nu vill jag åka in för jag orkar inte ha såhär ont mer. Hade ringt förlossningen 1 timme tidigare så dom var beredd att jag skulle komma in, dom tog emot mig snällt och jag fick lägga mig i en säng o fick en kurva efter jag legat med den i ca 20-40 minuter så kom dom in och skulle kolla hur öppen jag var och va öppen bara 2 cm så hade ju knappt öppnat mig något överhuvudtaget sen i Måndags jag ville nästan börja gråta men höll det inne.

Hon frågade hur jag ville göra alltså med att åka hel eller stanna kvar och då sa jag att jag har så ont så jag vill verkligen inte åka hem, hon gick och tittade så det fanns ett ledigt rum på BB och det gjorde det så jag skulle ligga där o vänta så skulle dom komma in efter några timmar för att kika om det hände eller hade hänt något. Hade fått i mig 1 macka tror jag på hela dagen för när jag har ont då kan jag knappt äta så fick tabletter som kanske skulle göra så jag inte kände så mycket så jag skulle kunna få i mig lite mat o energi men dom funkade inte hehe. Mamma gick ner på Pressbyrån o köpte godis, bananer och en Cola till mig för det bad jag henne om eftersom jag inte kände att jag klarade av att gå ner dit. Hon kom upp med det och jag fick i mig några godisbitar någon tugga banan och drack Cola såfort värkarna pausat typ haha. Satt i en fotölj sen flyttade jag mig till sängen för att vila lite eftersom jag inte kunde äta vid 19 tiden tror jag började jag få sånna värkar så jag låg o grät o sa AJAJ rätt högt så mamma tryckte på den röda knappen i rummet för att hon kände att dom skulle kolla om det hänt något eftersom det vara blev värre för mig. Hon kom in såg hur ont jag hade och kände och då var jag öppen 6CM!!!!!! Det lättade så sjukt mycket för mig o jag blev så glad haha de nästan första jag fråga var "När kan jag få sån där bedövning i ryggen?" Och vilket hon då svarade var "Det kan du få nu" då blev jag ju såklart ännu gladare och fick kissa i en mugg för gjorde det inte när jag kom dit från början och man måste tömma blåsan innan epiudral. Flyttade mig sedan sakta men säkert in till förlossningen från BB fick ett rum o satt på mig en sån där lång sjukhus rock. Testade lustgas för man måste vänta på doktorn som ska ge en sprutan i ryggen men har intalat mig själv att man blir illamående av den så jag blev ju det och använde den bara då ca 2 gånger. La mig sedan i sängen och skrek haha och frågad mamma när den dära "Gubbjäveln skulle komma" haha (alltså doktorn). Fick en sån där dropp grej i handen osv o sen kom han äntligen o tog sprutan man ska ligga jätte ihopkurat vilket va ett helvete med dom dära värkarna jag hade men klarade det och när den väl hade börjat värka var det det bästa som hänt mig jag kunde få i mig godis 1-3bananer o kunde gå! Dom tog sedan hål på mina hinnor vid kl 23 kanske, för mitt vatten hade runnit lite men allting hade inte gått dom sa att de kunde hjälpa lite men de hjälpte otroligt mycket!


Vid 00 tror jag det var så skrev jag till killen att jag var 10cm öppen och sen gick jag och kissade och kände då när jag kom in i rummet igen att jag ville skita haha mamma sa att man kunde känna så när dom var nära "utgången", satt mig på sängen och min kropp började trycka vilket jag tyckte var så sjukt sjukt konstigt haha. Vi tryckte på den röda knappen dom kolllade hur nära huvudet var och dom sa att huvudet är inte riktigt nere i bäckenet än så skulle inte börja krysta än tog Max 3min så kunde jag inte hålla emot krystvärkarna längre barnmoskan ropade på den andra och dom ställde sig o gjorde allting klart kl 00:20 skrev jag till killen att nu börjar jag krysta och 00:38 Var lilla Bella ute!!!

De var de underbaraste jag varit med om i hela livet när hon kom upp på mitt bröst o bara skrek haha, men hade en underbar förlossning ingenting att klaga på skulle kunna göra om det 1000gånger! Men våran lilla bebis fick åka upp på NEO för hon hade svårt att syresätta blodet... Efter killen kommit och vi hade fikat, jag hade duschat osv så fick vi åka upp och hälsa på men jag fick åka säng upp för jag blev jätte yrslig av att stå upp o gå va påväg o svimma flera gånger. Men att se kärleken killen hade till våran dotter var underbar att se hur han bara lös upp i ögonen första gången han såg henne var så sjukt att de kunde vara så?! O jag var helt helt förälskad i våran lilla älskling!👶🏼❤️😍

Hade tänkt skriva ett enskilt inlägg om tiden på NEO!
Det här var min lilla förlossningsberättelse och har inget att klaga på de var helt enkelt underbart o skulle kunna göra om det och göra det igen😃!Hoppas ni tyckte om att läsa det och förstår/förstod mitt röriga inlägg haha👏🏼

Likes

Comments

Hej, uppdateringen kommer lite sent men ni kommer snart fatta varför!😁

Fick sitta och vänta ett tag på att en doktor skulle kolla med ultraljud efter CTG kurvan var klar. På ultraljudet såg allting bra ut som tur var men hon rörde inget på sig så doktorn ruskade till magen/bebisen utanpå magen för att se ifall hon vaknade hon rörde inte på sig så mycket förutom att hon sparkade 1gång och rörde på munnen fyyy vad sött det var när hon gapade o sånt!!!! Dog sötdöden!!!!!

Hon ville känna på min livmodertapp men hon fick en operation hon var tvungen att springa iväg till mitt i allt, så fick sitta och vänta i kanske 1timme på ett ungefär på att hon skulle komma och göra klart. Efter ungefär 1timme kom hon och hon kände på tappen var öppen nästan 2cm inte långt ifrån hon frågade om jag ville ha en hinnsvepning för de kunde hjälpa att starta förlossningen och jag sa JA utan tvekan haha!. Hinnsvepningen fungerade direkt direkt när hon sa att hon kände bebisen huvud och började (snurra eller vad dom nu gör) så började jag få "svaga" värkar och nu har dolt hållt på hela hela dagen och blir bara värre o värre!.Och har inte mina flytningar förvandlats till vatten och jag inte kissat på mig så har jag börjat läckt vatten nu också!.

WIHOOOO!!!!! har värkar mellan 2-4minuter nu yeeeey!😬😍

Likes

Comments

Blev sjukhuset endå... som rubriken säger...

Va rätt lugnt och de har ju varit lugnt i magen i flera flera dagar så även fast de va rörelser idag så ville jag åka in och göra en kurva bara för att kunna lugna mig...!

Ringde förlossningen och dom sa att jag fick komma in vilket va så skönt eftersom det är inte så kul att vara orolig hela hela tiden... Ligger fortfarande med CTG och hennes hjärta ser bra ut som tur är! Det lättade på min oro så fruktansvärt mycket! Ska ligga här ett tag till så kan jag uppdatera sedan hur det går/gick.🙃

Likes

Comments

Godmorgon! Här ligger jag och magen o har nästan nyss vaknat eller hahaha va snart 2timmar sedan! Somnade vid vid 22-23 tiden igår tror jag alltså det är såååååå skönt att somna vid dom tiderna och sedan vakna tidigt! Har nästan inga sömnlösa nätter längre vilket har underlättat sååå mycke för mig!.

Idag blir det nog bara att jag ska tvätta ifall inte mamma ska ha tvättmaskinen och torktumlaren, vi har tvättmaskin och torktumlare i ett av badrummena här hemma men vi har en tvättstuga löngre bort också men vi har inte fått någon nyckel till den haha och vi har bott här i över 1år. Och sedan ska jag väll bara ta det lite lugnt för nu har jag hållit igång hela helgen så känner att nu kan jag mest bara ta de lugnt tills bebbe väljer att komma ut.
Har fett svårt att andas hehe vet helt ärligt inte varför och har blivit värre nu med förkylningen bläää.
Bebis rör knappt på sig alls fortfarande och nu sen jag vakna har de inte heller knappt varit något så har det inte blivit bättre till 12-13 så åker jag faktiskt in den här gången! Har skippat att åka in för att sjukhus är de värsta jag vet och känns inte som förlossningen tar mig på riktigt riktigt allvar tyvärr. Så får se om det blir ett sjukhus besök idag också jag hopps verkligen verkligen inte det😞

Likes

Comments

Hej igen! Var ju några dagar sedan jag skrev ett inlägg men har gjort rätt mycket + sjuk på de haha kände inte att man ville läsa om mitt gnäll om att jag är sjuk varje dag haha...

Men i Fredags kom jag faktiskt ut trots min förkylning men fikade på stan träffade lite folk och tiden bara flög iväg helt plötsligt hade jag varit där i ca 5timmar haha... Var helt slut på kvällen så kl 21-22 så var jag tvärdeckad i sängen vilket var skönt ändån hade somnat efter middagen vid 19 vakande vid 21 gjorde mig klar för sängen och somnade vid 22 HAHA!

I Lördags så höll jag igång rejält ( tycker jag) vaknade kl 8 på morgonen och vid 12-13 så följde jag med mamma och hennes kompis o storhandlade vi va borta och gick runt på affär till affär i nästan 5timmar hehe, sen åkte vi hem hann vara hemma i 1timme kanske och sen skulle jag iväg igen. Åkte på Gymkhana med min storasyster och hennes lilla son va där från 18-21:30 och man kunde inte sitta så stog och gick lite i dom där timmarna. Vi skulle stanna lite löngre men som sagt så var jag sjuk jag började frysa väldigt väldigt mycket och kände hur förkylningen blev lite värre sp vi åkte hem 21:30. Åt middag när jag kom hem frös såååå mycket så ställde mig i en varm dusch senare och sen la jag mig i sängen med godis och fanta o sist men inte minst en bra film. Slocknade fort när kl va emellan 01-02 hehe.

Och vet ni vad som hände idag???!!!
Har gått över 4dgr idag och slemproppen
lossna/gick WIHOOO! Och fick molande värk precis då! Vet att det måste inre betyda att det är pågång men varenda liten grej gör mig taggad haha så förstör inte mitt moment nu o säg att de kan ta veckor HAHA... Köpte 1packet blöjor till idag och newborn våtservetter så att jag slipper handla det första efter BB så hoppas nu att hon tål de jag har köpt! Varit på promenader plockat ihop på rummet och ätit god mat+marängssviss och vikt ihop kläder i garderoben som jag vara slängt in efter användning! Och läste klart liberos rådbok... Nu ska jag bädda ner mig mer i sängen och hålla koll på ifall jag får verkar år helt slut efter idag så somnar nog! Men skriver ett inlägg imorgon också ifall det inte blir förlossning och bebis😉

Likes

Comments

Blev en sömnlös natt igen fastän jag va jätte trött men fick så fruktansvärt ont i tuttarna så kunde inte slappna av o sova haha tillslut blev jag övertrött och less så då startade jag datorn och spelade sims 4😂 måste säga att de är det bästa tidsfördrivet när man verkligen är uttråkad och vill göra något hehe.

De dummaste när jag inte kan sova på nätterna är att jag får sjuka cravings på saker som nu har jag legat hela natten o blivit sugen på Cola, pucko, godis och massa saker, blir så drygt för blir ju ännu svårare att bli trött och tänka på sömn när man bara tänker på godsaker haha och chokladpudding med grädde fy vad gott!! Haha låter som värsta tjockisen!

Nu eftersom jag är övertrött och har sjukhuvudvärk ska lag slänga in en tvättmaskin eftersom jag ändån är vaken och har ingenting för mig då jag inte kan sova, ska nog blocka ihop till diskmaskinen, äta ett päron och säkert något mer haha och sist men inte minst försöka sova! Nu när allting är klart till bebis kommer så finns det inte så mycket att göra gått 1dag över tiden nu så nu är de väll bara att ta de lugnt och försöka fördriva tiden! Ska fixa rummet lite idag också upp med hyllor o sånt och ikväll ska jag fixa en annan grej, så ska försöka ta en tupplur snart så jag inte ramlar ihop av trötthet!


( Försöker fortsätta skriva på Tremister 2 inlägget men är lite svårt när man är så trött för hjärnan står rätt stilla då och orkar inte tänka så mycket... men ska försöka få klart de snart! )

Känns dock fett konstigt att dom som bor där jag bor börjar skolan idag och jag ligger bara hemma o väntar på att förlossningen ska komma, man saknar skolan lite haha även fast de va de värsta jag visste! Kommer ångra stort att jag skrev de där om en liten stund haha!

Hoppas ni får en bra dag, kram!
Man vet aldrig ifall det kommer fler inlägg
😉

Likes

Comments

Hejhej! Hoppas ni sovit gott för det har inte jag haha blev en sömnlös natt igen... och ska till barnmoskan kl12 så vet inte ifall det är lönt att sova 40min innan jag ska upp igen men men börjar bli van! Idag är det speciella datumet! WIHOOOO!!! men dock ingen bebis än... Hoppas hon är lika taggad på att träffa oss snart som vi henne!👶🏼😍

Och visst ser min hund söt och gullig ut på bilden? Men dela en 180säng med henne ni och kolla hur länge mi får ha täcke och plats haha, min lilla mupp hund. Haha rolig sak med henne är att hon är väldigt bra på att öppna dörrar och så fort jag inte är hemma så öppnar hon dörren direkt och hoppar upp i sängen och lägger sig, igår gjorde hon så när jag var på affären men då stängde hon in sig också haha🤣

Men inatt när jag gick på toaletten så blev jag väldigt överraskad av en liten filur. Jag satt på toa och borstade tänderna kollar mot badkaret och handfatet vid golvet och ser någonting med många ben springa förbi underbadkaret! Jag som sitter där ont i halsen o hängig fattar ingenting tills den springer förbi en gång till?! Haha och jag upp med fötterna direkt och försöker kolla vart den tar vägen och vad det är för Spindel för den såg väldigt väldigt stor ut! Den springer förbi igen in under handfatet och jag ser att det är en sån men jätte långa ben o vissa dagar är spindlar de värsta jag vet och vissa dagar bryr jag mig inte inatt var lite mittemellan haha. Jaja inte alltid man får sällskap när man sitter på toa så ska väll inte igentligen klaga!😏

Likes

Comments

Hur otur har man inte när man blir verkligen förkyld + lite feber 1dag innan BF? Som jag väntat på i flera dagar så kom förkylningen ikväll, har känt mig lite små hängig och febrig i 2dagar nu, och idag hade jag lite halsont när jag vaknade det håller fortfarande i är torr i halsen och så täppt i nästan så jag verkligen inte kan andas igenom den och sist men inte minst så har lite hosta börjat smyga sig på😩 hopps verkligen det går över snart för vill inte vara förkyld och febrig när hon kommer vill ju ändån vara frisk och pigg för en liten stund sedan fick jag huvudvärk också bläää nu vill jag bara bli frisk och ha min lilla prinsessa!😭💗  Har barnmorskan imorgon så får se ifall det bara är vanlig förkylning eller täcken på något som inte är bra... somnade vid 12 och vaknade 18 så får se vad som kommer fram ifall de är normal sjuka eller något som tyder på nått dåligt! Kan inte starta datan heller för datorladdaren funkar bara ibland ifall jag har den på ett visst sätt men har dock Inter kommit på vilket än, rörelserna har varorna dåligt men på svårt att avgöra när jag sov från 12-18 men innan var hon igång så hoppas allting är okej! Och att andas är ännu svårare nu när jag är täppt i nästan och lungorna har det väldigt trångt och klämt därinne i magen bläää vill vara frisk nu! Och ha min prinsessa i famnen!👶🏼🎀

Likes

Comments