Hej bloggen. Idag har jag inte varit så glad. Jag vet inte varför jag har vart sur eller vafan jag har haft för humör. Jag kan även berätta att idag gick jag på en nia. Ja det började med att jag sa att han skulle ta det lungt i korridoren. Han sa KÄFTEN. Jag sa KÄFTEN SJÄLV. Han sa KÄFTEN JÄVLA SNORUNGE. Då gick jag efter honom och slog av hans keps. Då gik han mot mig och jag spottade han i aniktet. Kanske inte så smart. Men det är min personlighet är. Ooooch jag säger ifrån om jag tycker det är fel.. Många kanske tycker att jag är osmart. Men det var ganska kul. Jag kommer nog dras med honom resten av min skolgång. Fast han kommer ju bara gå en termin till. Hehe..☺️😁 Men vi ses nästa gång jag delar med mig av mina tankar. ( En input bara. Jag går i sexan.)

Likes

Comments

​Hej allihop. Om det är någon som läser. Jag har nu startat denna blogg officielt. Jag vill verkligen inte få något hat på denna bloggen. Men jag förväntar mig inte att jag inte kommer få hat. För typ alla bloggar får hat. Detsamma gäller youtube kanaler. Eftersom jag och Emelie, hon jag delar denna blogg med, kommer starta en youtube kanal kommer jag i mina andra inlägg länka till den så fort den har startat. 

Idag tänkte jag fråga er om ni har några problem. Liksom kärleks problem eller problem med en kompis. För det är en av de anledningarna som vi startat denna blogg. Kommentera gärna om ni vill ge tips till en kompis som har problem eller om ni själva har problem.

Likes

Comments