Header

Har blivit smått beroende av Pinterest bara på ett par dagar. Man får ju passa på nu på lovet när man har möjlighet att spendera tid på annat än skolrelaterat. Under tiden jag har suttit och pinnat bilder till min "Fashion" - anslagstavla har jag stött på bilder på Lissy Roddy, som hon heter, flera gånger. Hon har verkligen en stil som jag gillar och vill sträva efter. Jag har inte hittat någon "stilikon" som jag riktigt tilltalats av till fullo, tills nu. Hon har en stil som inte är för konstig och märklig, men ändå inte för enkel. Lagom helt enkelt. Oj, vad typisk svensk jag är.

Lissyroddyy heter hon på instagram om någon är nyfiken!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Beställde dessa från ellos för ett par veckor sedan och de är för övrigt redan relativt skitiga, men får väl skylla mig själv som köper vita skor haha. Adidas sneakers har ju varit trendigt ett tag nu, men tycker det är tråkigt att ha något som i princip alla andra har, såsom ex. adidas superstar. De här är väl inte helt ovanliga heller, men tycker de är så pass snygga att jag ville ha de ändå ;) Dessutom fick jag de för 400 kr istället för originalpriset som ligger på 800 kr så det var lite av ett kap!

Likes

Comments

1. Veronica Maggio - Den första är alltid gratis
Jag har kommit in i någon typ av Maggio-period där Veronica Maggio upptar en större del av min Spotify-lista. Men jag är lite av en periodare, så jag lär väl vandra ut från den perioden inom kort.
2. Oasis - Don't look back in anger
Likadant med Oasis, är det ett band jag fastnar vid lite då och då. Jag upptäckte Oasis på grund av att min storebror är ett fan av de, och har varit det under längre tid. Jag tycker vissa låtar av de är riktigt bra, och den här är min favorit.
3. Susanne Sundfør - Kamikaze
Ni som sett Skam, kanske känner igen den här låten. Den är nämligen med i serien, och det är väl kanske lite därför jag gillar den.

Likes

Comments

​Jag fick ett presentkort av pappsen från Headspot att jag skulle få ta ett till hål i örat, vilket jag nu har gjort! Man får inte ta ut örhänget förrens efter 6-8 veckor så jag kommer troligen  byta till något annat sen. Men jag blev ändå väldigt nöjd med hålet då det blir en extra detalj som glimmar till i örat och får en att känna sig lite extra fräsig ;)Likes

Comments

Kanske inte det smartaste att recensera den här boken nu, när jag bara kommit halvvägs (trots att den är så pass kort). Men om jag känner mig rätt så kommer det aldrig upp något inlägg om jag inte gör det nu.

När jag såg att boken hade skjutsats in genom brevlådan och såg den ligga där och vänta på mig blev jag väldigt glad. För Therése Lindgren är ju lite av en förebild för mig och många andra. Hon är inte bara en ''vanlig'' youtuber som pratar om smink och kläder framför kameran, nej, det finns ganska mycket mer än så. Jag har följt henne i omkring två år och har nog sett varenda video hon har laddat upp sedan dess. Som med alla sociala medie-profiler som man följer dagligen eller med jämna mellanrum, är det som att man känner personen. Therese är inget undantag då hon har varit väldigt öppen med mycket i sina videos och även nu, i sin bok. Hon är bara allmänt en cool person (hahah) med kloka tankar, men delar även med sig om sådant som att hon inte alltid mår så bra som det ibland kan verka som. Offentliga personer upplevs ha det så perfekt och man tror att de aldrig kan ha dåliga dagar eller känna sig fula, vilket inte är sant. Därför gillar jag Therese. 

Nu när jag skrivit denna kärleksförklaring som det känns som att det är haha, ska jag nu gå och lägga mig. God natt!!

Likes

Comments

Kappa, Kappahl//Ryggsäck, Kånken//Halsduk, Gina tricot

Innan jag var i London hann det bli julafton och det betyder för min del, julklappar. Jag fick bland annat en ryggsäck som fanns med på önskelistan, nämligen en Kånken från Fjällräven. Det jag gillar med den är att det finns ett datorfack i, vilket originalet har lite dåligt utrymme för. Innan dess fick jag även en kappa då min gamla jacka/kappa gick sönder i dragkedjan så jag hade inte så mycket val. Men jag klagar inte, kan erkänna att jag var rätt trött på den jag hade förut så tackar inte nej till lite förändring. Jag trivs bra i den utseendemässigt, men det enda negativa är att den förmodligen inte är så anpassad för vintern. Jag skulle nog mer säga att det är en höst- och vårjacka. Men den funkade alldeles utmärkt i Londons klimat!
Jag känner att jag går mer och mer in i en hipsterfas. Inte hipsterhipster, men en liten touch av det ;)

Likes

Comments

Som bilderna visar, tog jag och pappa en tripp till London. Vi bokade resan för bara omkring en vecka sedan, så det blev lite av en sistaminuten-resa. Men en väldigt lyckad sistaminuten-resa enligt mig. Med tanke på att vi bara var där i två och en halv dag bortsett från resedagarna, vill jag ändå påstå att vi hann göra en del. Eftersom jag har varit i London en gång innan med mamma hade jag redan hunnit bocka av de flesta typiska turistattraktionerna, men det stoppade oss inte från att besöka de igen. Det var trots allt 3 år sedan så jag har hunnit glömma bort mycket med mitt guldfiskminne. Vi besökte Madame Tussauds, London eye, Notting Hill, Piccadilly Circus, gjorde lite shopping på Oxford street och så vidare. Förra gången jag var i London gick vi när vi skulle någonstans, men den här gången hade vi tunnelbane-kort så känner mig ganska rutinerad när det gäller att åka tunnelbana nu hah.
Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med resan och trivdes verkligen i den där staden trots de stora folkmassorna som aldrig tog slut. Jag brukar nämligen inte vara något fan av ställen där det är trångt, mycket folk osv. Men upplevde ändå att det funkade hyfsat bra.

Och ja, jag ska försöka att komma tillbaka med ett nytt inlägg inom en kortare period än det jag tenderar till att ha. Pinkie promise!

Likes

Comments

Har hänt en del sedan sist; Trump vann amerikanska valet (huur??!), snökaos här i Stockholm och det har även hunnit bli juletider. Börjar snart närma sig julafton och har inte skickat iväg alla mina önskelistor, ajabaja!!

Med tanke på att jag ligger så pass mycket efter i "blogg-schemat" (som är obefintligt heh) tänkte jag att jag kan uppdatera er om hur det ligger till på växtfronten. Efter mina erfarenheter av växter som jag lyckats ta död på kan jag nog dra slutsatsen att jag inte har några vidare gröna fingrar. Men, för ett nu ganska långt tag sedan införskaffade jag mig några kaktusar som dekoration uppe på loftet hos pappa. Jag kan stolt säga att de hittills hållt sig vid liv, men jag ska inte ge er några falska förhoppningar.
De har gjort sig fint där på hyllan och jag uppskattar verkligen lite grönska inomhus. Jag har gjort densamma i mitt rum hos mamma.

Jag kan dessvärre meddela att dagen har bjudit på en del äventyr om man säger så. Det började nämligen med att jag tappade min mobil som nu är i trygga händer igen tack vare Lovisa samt en snäll människa som hittat den så att jag fick tillbaka den, ibland har man ju lite tur. Det ledde till att jag blev försenad till mitt matteprov som för övrigt gick åt skogen haha... Och sedan fortsatte det på ungefär samma nivå tills dess att jag kom till flöjtlektionen där mina fina vänner fick mig på bättre humör!! <333 

Likes

Comments

Igår var tredje dagen i rad jag och blockflöjtsgänget vistades här ⬆️. I lördags var det nämligen repetition inför en konsert vi har nästa helg, söndagen repetition+konsert och igår repetition igen. Men det är så kul så jag klagar inte!! Däremot blir man(jag) himlans trött då jag har så lätt för att bli nervös och har därför varit spänd hela helgen i princip. Trots det saknar jag blockflöjten redan, så det är tur att det bara är en dags uppehåll innan vi har lektion igen :))

Inser nu att det här var ett ganska ointressant inlägg, men jaja. Det kan väl vara trevligt att läsa om vad jag gör på dagarna egentligen, bortsett från den tid jag lägger på skolan!

Likes

Comments