Detta är min hund Tiger. Han är en boxer som älskar allt och alla. Tiger är en av dom som jag knappt skulle kunna leva utan eftersom han lyser upp min dag med sina gulliga ögon som stirrar på en tills man ler. När jag är ledsen så brukar han komma och sätta sig eller lägga sig bredvid mig för att sedan fisa haha... Nej men denna hunden kan fisa hur mycket han vill för jag kommer alltid älska han lika mycket! Fast ibland när man ligger och sover och han ligger under min säng så är det lite jobbigt när man då vaknar och får vädra ur hela rummet för att man inte ska få syrebrist haha

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I helgen har jag haft fullt upp så har inte haft tid eller orkat lägga upp något men ni får en bild från när jag fixade mig i fredags till puls.

Likes

Comments

Idag är det fredag och det har varit en av de bästa fredagar på länge. Jag va på puls nattklubb med min kompis och träffade många jag kände igen där vilket var super kul! Det blev tyvärr inte så många bilder eftersom man bara dansade hela tiden men här är några jag lyckades ta.

Likes

Comments

Idag så vaknade jag tidigt vilket jag inte trodde att jag skulle göra men det var för att jag skulle sitta på Philis vid kl 9.00 och vara klar för att träna. Det var en väldigt rolig träning idag då min moster kom och träna mig så vi lekte lite kan man säga. Efter att jag gjort mina stall sysslor så åkte jag och mormor in till stan för att köpa present till min mamma som fyllde 40 förra helgen. Jah tänker inte säga vad vi köpte dock eftersom mamma inte har fått det än. Men när jag och mormor va klara på stan så gick jag till Ellen där vi chilla lite innan vi skulle på boxning. Så nu är jag väldigt trött efter denna intensiva dag kan man säga.

Likes

Comments

Hej! Idag så har jag varit i skolan som vanligt men åkte till min kompis Matilda efter det. Matilda har skaffat en av dom gulligaste hundvalparna man kan ha som heter Adidas. Efter att jag varit hos Matilda så tog jag bussen till min mormor för att jag ska sova här eftersom att vi har studiedag imorgon vilket är super skönt. Nu ska jag ta en kopp te och bara slappa.

Likes

Comments

Idag har jag bara varit i skolan och haft tråkiga lektioner... Men efter skolan så åkte jag till min mormor och morfar där jag red Philis vilket va roligt.

Likes

Comments

Likes

Comments