Kära läsare hade tänkt börja med bloggen igen haft så mycket att göra på senaste tiden men nu är ja tbk!
Har hänt både bra och dåliga saker på senare tiden oxå haha omg!
Ja jag har bråkat me Sandra och ja har varit tsm me Davve... Och sen så har ja blivit vän me Sandra igen och gjort slut me devve.. Och sen så har ja ju fot masa nya vänner särskilt Nicole och sen e ja ju lite kär oxå (Emil) haha! Och sen när ja mode piss skit så fick vi en hund, molly heter den! As söt, så liten och så busig haha! Men ska försöka blogga mer nu fram över, men nu ska ja då fan sova fy fan va tröt ja är men hörs alla fina människor!

Älskar er alla...
❤️😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

malte är en cpig unge från någon stans han e cpe me och han gillar böga osv och filip är sur för att han inte får malte för att ja har tat honom nej skojja men ja hahah blev lite fel i förra inlägget men endå!

Likes

Comments

filip är en väldigt najs och trevlig/cp person vrån Västerås haha och han ee jätte najs menja ni sitter man och spelar llite lol oxå hihi.

längesen jaj var här innan!😄😄

Likes

Comments

Nu sitter man på bio i k-stad har Cp tråkigt, nej men ja vi ska snart kolla på typ Sunes bilsämmester eller va fan den nu heter. Ska kolla me min kusin Alexandra Nilsson, fast vet inte varför vi ska kolla på denna filmen facktids haha! Men ja nu sitter vi här och ska kolla bio, ja nu på tre dagar och vi åkt tåg fram och tillbaka typ 20 gånger haha! Men ja i alla fall så sen i mon kanske va med kompisar eller något om mamma inte tvingar mig till att städa hela huset igen.... Fuck mammor asså! Gillar dem ibland men ibland är dem cp jobbiga! Hahah jaja kan inte skriva mer nu för då lär alla här inne se den men hejdå puss hej ! ❤😘😍
Ps de va fel på min mobil så detta lass inte ut

Likes

Comments

hejsan hejsan ja jag har inte bloggat på länge så ja nu har ja inget att göra så då kan man ju blogga lite!😃 ja detta året ä slut om några timmar! hoppas de blir ett bättre år för mig... men ja hoppas nu att man får ha kvar dem man har! asså ja dör alla killar paratar lika dant!  de är jobbigt för blandar alla.. men ja! fyra nyår i dag jao! mamma fick damp på mig i dag haha omg! 

men om de är någon som vill skypa så är de bara att kontakta mig !

puss haj!

Likes

Comments

Bilderna kommer hör puss
Likes

Comments

hej hej nu sitter man  här igen! och snackar skype som vanligt haha asså ja har inte tid för min blogg längre har väldigt mycket att göra klart och så, både skolan och hemma så aa!  men ja då lär de bli cc på fredag med världens bästa Melanie! kom gärna ditt de är från årskurs 6-9 barn bara barn... de är de stora dans golvet och de är fett grymt där så alla vet! alla får komma ni får gärna hänga på mig och Melanie så aa! vi ska träffas hos mig sen dra ner till stan en stund sen dra till cc och sen hem och ha lite skoj haha! hoppas man får se fler folk en förra gången! jaja sen kommer de bilder haha fast i nästa inlägga för datan lagga så får göra de från mobilden haha ses puss!!

Likes

Comments

känner mig helt jävla ner drogad! sitter här och pratar med min lilla apa! vi har tråkigt så båda kollar film och lite sånt! och ja nu skriver jag ju på min blogg! igår alltså i lördags så snacka jag skype as länge ändan tills i dag!fett kull men jao! kommer bilder med strax" puss haj! c

Likes

Comments

Så hej då puss haj!

Likes

Comments

Så har får ni bilderna fick göra detta på mobilen istället! Puss haj
#öga

Likes

Comments