Jag tror att alla hjärtans dag ligger i Februari eftersom en vill påminna om något. Under hösten är det cirkum mys konstant. Det är mörkt ute och en blir mer beroende utav varandra. Tänker bara på tända ljus, mys framför en brasa osv. Älskar höstterminen, speciellt nu i slutet även om det är så himla mycket i skolan. Iallafall så tror jag att efter jul och nyår, när våren är på väg blir det mindre mys. Hahah, alltså ni fattar. Det blir ljusare, andra saker händer. I februari finns då en dag för att påminna oss att även om det ett nytt år, är det inte ett nytt liv och att en ska fortsätta att uppskatta varandra och glädjas utav kärleken. Jag tror även att dagen ger åtminstone lite mod till dem som behöver det och vill göra en fin sak för någon annan. Speciellt bland barn. Det var bara en tanke. 

Likes

Comments

​Det finns en sak jag har tänkt på ett tag. Tänk om jag redan har läst och upplevt de bästa böckerna, böcker inom kategorin jag gillar. Jag vill inte anpassa mig till andra kategorier direkt. Jag vill ju uppleva samma känsla, när jag läst ut en ny bok för första gången och är alldeles upprörd eftersom jag inte vet vad jag ska göra med mitt liv. 

Jag är dock väldigt glad över att jag kommer ihåg historier, känslor och händelser från varje bok jag har läst. 

Denna dagen kommer spenderas i sängen, med några böcker. Jag måste även plugga, men jag orkar verkligen inte. Jag får se vad dagen har att bjuda på. Funderar på att gå ut en stund och läsa, men av mina upplevelser vet jag att det kan resultera till olyckor, men det är så underbart att bara gå och läsa samtidigt. Endast fokus på berättelsen. 


Likes

Comments

​Novemer månad är så krävande i skolan. Det är prov, inlämningar och redovisningar x2 hela tiden. Tiden jag får över lägger jag på att äta och sova, därför har jag inte uppdaterat. 

Imorgon ska jag gå på öppet hus på Rudbeck och usch vad jag fasar inför det. Måste även plugga matte och förmodligen SO. Fredagen är även den fullspäckad, men resten utav helgen blir troligtvis ganska lugn om jag minns rätt. 

Ska försöka att vara effektiv och uppdatera imorgon. 

Likes

Comments

* Jag slutar ibland att andas, allting stannar bara upp.

* Jag brukar äta pasta minst 4/7 dagar i veckan.

* Jag har svårt att fokusera när jag pluggar (,men vem har inte?).

* Jag blir gråtfärdig när jag lyssnar på musik och tänker på vad texten betyder.

* Jag har väldigt svårt att be om hjälp.

* Jag är antingen supertyst eller väldigt högljudd och pratsam.

* Jag blir orolig för andras skull och bryr mig väldigt mycket om dem även om jag har svårt att visa det.Likes

Comments

Vad händer med alla de låtar som slutar spelas? De som aldrig kommer att spelas igen? De som förut betydde något för någon, men snart bara blir en i mängden. De låtarna som inte kommer att fortsätta leva vidare.. De som inte kommer att bli ihågkomna eftersom de bara betydde något för några enstaka personer, även om den betydelsen var såå stark.

Blir ledsen av att bara tänka på något sådant här.

Likes

Comments

​Fredagskvällen bestod först utav ett basic yogapass. Det var jätteroligt och fridfullt samt avslappnande. Något jag absolut kan tänka mig fler gånger, det behövs. Jag tror aldrig att jag har varit så samlad på en och samma gång både mentalt och fysiskt. Jag rekommenderar det verkligen. 

Efter åkte vi hem till Clara för att göra tacos tillsammans med Susanna, Hanna och Lovisa, tacosen smakade riktigt gott. Vi gjorde även en väldigt lyckad efterrätt som bestod utav smördeg, nutella, marshmallows och hasselnötter som sedan skulle in i ugnen tillsammans, serverades sedan med vaniljglass. Åh jösses vad gott det var, en riktig sockerbomb dock. 

Det blev väldigt sent innan jag och Clara tog oss till sängen. Sedan försökte jag bara somna vilket inte riktigt var vad min kropp ville. 

Har förövrigt haft en väldigt enkel Lördag. Jag lyckades vara hemma strax innan 12-tiden och då passade jag på att kolla på reprisen av Idol, resulterade dock i att jag däckade på soffan framför tv:n. Sedan har dagen bara flugit förbi. Jag tänkte att jag skulle hinna med att plugga, men jag satte mig och spelade piano i nästan 2 timmar och efter det har jag inte orkat överhuvudtaget, har även lyssnat på musik nästan hela eftermiddagen och kommer fortsätta så tills klockan är 23 då reprisen av Geordie Shore börjar eftersom jag var för trött för att kolla på säsongspremiären förra veckan. Tur att repriser finns, tack o lov. Kvällen lär troligtvis också bestå av lite tv-tittande på "Så mycket bättre".

Likes

Comments

Jag förstår inte varför så mycket måste vänta. I dagens nuläge hänger allting, hela din framtid på att du har närvaro i skolan, lär dig det du ska, pluggar på detta och sedan visar kunskaperna du har. Det finns inte plats till annat om du ska ha toppbetyg och inte redan kan allting. Var finns det det plats för livet UTANFÖR skolan? Vänskaper som utvecklas, förhållanden med någon du tycker om, bråk som inte påverkar ditt betyg i skolan. VAR finns det plats för allt detta? Det som är ett så typiskt tonårsliv, har nu förändrats om du vill komma någonstans i framtiden.

Just detta som man ofta får höra. "Du har tid för det där senare i livet". Nej. Sluta ge mig dem svaren. Är det de motto jag ska leva efter. "Felicia, du kan göra och uppleva allt de där senare. Inte nu." Om det inte finns något senare?? Om jag dör, då finns det inget senare och fortfarande har jag inte upplevt det jag vill. Jag menar inte att allt ska göras på en gång, men åtminstone lite. Något, och inte att jag struntar i att plocka i diskmaskinen en gång. Jag vill bara våga, jag vill våga göra något som jag vet att jag egentligen inte har tid med. 

Jag vet inte vart jag vill komma med detta, men jag känner att jag bara sitter här och väntar på framtiden. Hoppas på att imorgon vågar jag ta de där steget, vågar göra något stort, men samtidigt så sitter jag här med mina skolböcker och vet att det inte kommer hända. För jag har inte fritiden att sedan fortsätta med det. 

Jag behövde skriva av mig innan jag exploderar på grund utav att jag ej kan vänta för länge. För då kommer det ju redan vara försent och alla andra har redan upplevt de dem vill. Samtidigt vet jag inte hur jag ska ta mig dit jag vill, men det är ännu en ny tanke som behöver ett eget inlägg. 


Likes

Comments

* Jag pratar ofta med mig själv.

* Jag har väldigt dåligt självförtroende.

* Jag blir lätt svartsjuk.

* När jag klipper gräset brukar jag prata med mig själv på engelska.

* Jag tycker att det är jobbigt att prata/sjunga inför en grupp.

* Jag har haft flera olika hårfärger under kort tid.

* Min riktiga hårfärg är egentligen blond. 


Likes

Comments