​Jag tror att någonstans, finns det någon som tar hand om oss på avstånd. Jag kanske möjligtvis tar hand om någon utan att jag vet det. När jag drabbas utav glädje, sorg eller orolighet, då kan det troligtvis hända något och det drabbar en annan person. Antingen på ett fint sätt eller kanske sorgligt. 

Godnatt. Du är fin. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Här sitter jag, lyssnar på hårdrock och går igenom dagens händelser i huvudet. Ja. Jag är trött, mår illa och är ofantligt hungrig. Dock vill jag inte äta något. Idag ska jag försöka plugga, jag känner att jag läste väldigt mycket igår kväll, men jag får troligtvis fortsätta idag. Det går segt. Jag ska försöka göra det bästa utav resterande kväll. 

Likes

Comments

Shake Shake Go är ett utav mina favoritband. Det är inte ofta jag tycker om kvinnliga röster i låtar, haha, men åh!! Dem är så hysteriskt bra. Nu har dem släppt ett nytt album som heter "All in Time". Jag är kär. De tre orden får vara adjektiv för vad jag tycker om låtarna.

Nu är det äntligen Fredag, och jag har plugg planerat hela helgen. Dock ska jag försöka träffa Clara, rensa HELA mitt rum (!!) och även träffa mina kusiner. Vi får se hur det går. Har redan gett upp på livet, är så sugen på socker. Dock har jag inget. För övrigt är jag faktiskt superglad, varm i hela kroppen.

Likes

Comments

​Hur mår alla idag egentligen? Jag vill inte ens svara på denna fråga idag. Jag gjorde mitt gymnasieval i måndags. Jag är inte stolt över vad jag har gjort, men jag gick på känsla denna gången och jag måste börja tänka på mig och vad jag vill. Vad jag vet att jag klarar, eller bara vill försöka. Skolarbetet flödar... as usual. 

Jag kan inte fokusera på plugg längre. Speciellt inte i skolan. Jag mår inte okej, och ibland försvinner jag bara. Jag stirrar tomt på en punkt som att jag inte finns där. Ibland reagerar jag inte ens när någon försöker prata med mig. Denna vecka har varit jobbig, och det lär den fortsätta att vara. Flertal prov och läxor, samt huvudvärk varje dag när jag kommer hem. Skulle väldigt gärna ha helgen ledig och bara sova, men jag har inte bara plugg att göra utan också aktiviteter. 

Mina skolböcker ligger för tillfället så stilla det bara går i min säng. Jag vill inte ens plocka upp dem, dock vet jag att jag måste!! Det får bli en kort, men intensiv pluggtid idag, då jag har körövning senare. Förhoppningsvis hänger jag med lite i studierna. 

Likes

Comments

Vi har alltså kommit till den punkt då gymnasievalet lägger otroligt mycket press på mig, och säkerligen många fler 9:or. Jag kan inte bestämma mig och jag börjar krisa så himla mycket. Jag lägger allt fokus på detta, så jag missar väldigt mycket i skolan. Ibland vill jag faktiskt lägga mig ner, sluta vara duktig och bara skrika. Åtminstone skulle jag behöva ett flertal ORDENTLIGA kramar

Likes

Comments

Första skoldagen, ja. Ni kan ju gissa hur bra den var med tanke på rubriken... Nej, men jag är superglad att jag fått träffa alla nu. Jag är bara väldigt trött och godissugen. Jag har knappt sovit någonting inatt. Ögonen har bara varit stängda från tolv tills klockan var fem, alltså sov jag riktigt aldrig. Jag har redan något att plugga på, och även om det är en ganska easy läxa så känner jag mig otroligt stressad... och det har bara gått en dag i skolan.

JAG VILL BARA SOVA OCH ÄTA MASSOR MED GOD MAT, men nej nej. Nu börjar allting igen.

Likes

Comments

Jag tror att stjärnorna är något mer än bara vägledning. Jag tror - eftersom när Jesusbarnet föddes tändes en stjärna på himlen för att ett mirakel hade fötts, att alla vi är mirakel. Varje stjärna speglar av en personlighet. Är inte det en vacker teori?? Att allas födelse betyder och att stjärnorna finns där utav en anledning. Därför kanske ett stjärnfall är så ovanligt. För när någon dör ersätts den stjärnan väldigt snabbt av en nyfödd, men om den inte gör det faller den. Alla stjärnor som finns i rymden syns inte från jorden, men dem som syns är de personligheterna som bör synas. Dem som är de finaste människorna på jorden, de som bryr sig om andra. Dem syns. De får symbolisera himlen.

Likes

Comments

AUGUSTI:

Jag hittade den underbara gruppen Shake Shake go och fick en favorit utav dem. Låten Doors to heaven. Jag började lyssna på Viktor Olssons låt 27 kvm. Avicii släppte Pure Grinding som jag tyckte var hysteriskt go. Jag lyssnade även mycket på Summertime av The Mowgli´s, även om jag tyckte det var lite humoristiskt eftersom sommaren snart var över. Smith & Thell släppte också singeln Statue som blev väldigt populär hos mig.


SEPTEMBER:

Jag invigde September med att lyssna på gruppen Otheas. Två låtar som jag lyssnade jättemycket på från dem var Alla dom Himlar och Ljuvligt besvär. Jag fick någon slags tid när jag endast lyssnade på svenska låtar. Hur länge till av Vapenbröder blev en favorit, men även Backa tiden med Joel Alme. Petters nysläppta album lades även till i spellistan. Lukas Graham släppte även succésingeln 7 years, jag hittade låten direkt när den släpptes, men det var mest på grund av orginalfotot till singeln som gjorde att jag började lyssna mer på den.

OKTOBER: Ja, det är svårt att välja ut vissa, specifika artister och låtar. Wow. Under denna månad hittade jag artister som förtjänar så otroligt mycket beröm och uppmärksamhet!! Jag hittade Taylor Berrett med Hypnotize me och Drift. Andreas Moe släppte ett album med superhärliga låtar. Benjamin Ingrossos låt Fall in love blev också en favorit, kanske just för att det var den enda låten utav honom som jag tyckte/tycker om. Jag tyckte att Lisa Nilssons tolkning på Vart du än går var jättefin. Max Milner hade jag en liten crush på. Hans låtar Sex Sheets och All Our Lives-Needy Me är otroligt bra, fortfarande!! Jag började lyssna på Frances låtar, men också på Downtown med Macklemore & Ryan Lewis. Självklart, sist men inte minst, upptäckten av: NATHAN GRISDALE!!

NOVEMBER:

Little Mix släppte sitt album med några favoriter som Love me or Leave me, I Won´t, Clued Up. Jag lyssnade mycket på Bend not break av Josh Herbert. Ed Sheeran med Touch and Go. Jag blev sugen på lite svenska låtar så jag lade till Tråkigt liv med Adam Chiapponi, och Miriam Bryants tolkningar från programmet "Så mycket bättre". Shawn Mendes och Camila Cabello släppte en låt tillsammans, I Know What You Did Last Summer. Nathan Grisdale släppte singeln Criminal. Jag började lyssna på Kingsland Road och speciellt låtarna Dirty Dancer och Shoreline. Gruppen Hudson Taylors låt Chasing Rubies blev även den en favorit. 19 med Leo Stannard lades till i spellistan och flera låtar utav Daniel Docherty. Joel Bakers låt Every Vessel Every Vein blev en stor favorit. Han har så skön röst.

DECEMBER:

Jag hittade låten Luna av En drös poeter. Den är verkligen något speciellt. Jag förstår om inte alla är ett så stort fan utav den, eftersom den är udda, men jag tycker om den väldigt mycket. Feel Alive av Aleks Grey lades till i spellistan utav misstag, men jösses vilket bra misstag det var. Jag letade efter massor utav låtar som var ungefär i min musiksmak, och jag hittade då Sorry av The Intermission Project. Jag började även lyssna lite på några låtar från Frida Fager, och även 123 av Callum Wright.

​Jag hoppas verkligen att detta inlägget blir uppskattat. Det har tagit väldigt mycket tid att göra detta, men jag tror att det vart värt all huvudvärk jag har lyckats samla på mig. 

Likes

Comments