Hej!
Just nu sitter jag på bussen med Emelie och Julia och lyssnar på musik.Vi ska in till stan för att leta efter skor till skolavslutningen som vi ska ha,blir säkert något mer än det:)
Vi ska också äta mat medan vi är där.Imorgon Ska hela 6:an på vår skola åka till Wanås,och vi ska vara i dem nya klasserna.Vill inte det! Ja men livet kan ju inte allltid vara lätt.
Hopas alla har haft en bra regnig dag!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Hej!
Just nu väntar jag på bussen,för att sen ta mig ut på landet,där jag går i skola.
Första lektionen idag är idrott,så vi ska ut och springa idag."Jätte roligt"
Ja men sen efter skolan skulle jag nog in till stan för att kolla på ett par nya skor.Men jag vet inte om orkar gå och kolla på de idag.Är ganska trött och har inte sovit sådär jätte bra idag.Men nu kommer bussen,så vi hörs senare!


Likes

Comments

Hej!
Det blev en snabbis inom candy people för jag kom på att vi fick ta med oss kakor till franskan imorgon,eftersom det är sista gången i 6:an.Så ja vid ungefär 21.30 sprang jag ditt och köpte ett paket kakor.haha dom var väldigt goda,men det var ju inte så att jag smaka eller något sånt;) men godnatt allihopa😊🙈

Likes

Comments

Hej!
Just nu sitter jag och Tilde i bilen på väg till stan för att äta pizza i hennes nya hus,
ska bli jätte roligt att hon flyttar in i stan eftersom jag redan bor där.Så vi kommer nog hitta på många roliga saker att göra i sommar.Men hon ska byta skola så det är inte så roligt,kommer verkligen sakna henne.Hon är ju min isac elliot,the fooo och justin bieber bästis.Men jag får komma hem till henne varje dag efter skolan istället.Haha! om hon palla att vara med mig varje dag,men de får vi hoppas.hoppas alla har haft en bra måndag,själv har jag varit ganska trött idag och som vanligt höll jag nästan på att somna i skolan.En bild från Liseberg när jag och Tilde var där i April för att se Isac Elliot och The Fooo

Likes

Comments

Hej!
Just nu sitter jag hemma hos Tilde och vi äter mackor och kollar runt lite på datorn.Lite senare ska vi åka in till stan för att vi ska äta pizza där vid kanske 20.00 sen så ska jag till mamma och sova där i 3 veckor.Ja men just nu kommer jag inte riktigt på vad jag ska skriva.Så det kommer kanske ett inlägg lite senare ikvällMin lista för sommaren 2014!

Likes

Comments

Hej!
Idag är det den 1 juni! Bara 11 dagar kvar i skolan ( för min del)
Så jag tänkte berätta lite vad som kommer hända i sommar för mig.Det är inte säkert att allt kommer hända,men jag och min familj planera så det kommer gå.
Dagen efter skolavslutningen ska jag och min kompis Tilde ha en fest för vi fyllde år under vintern,så vi ska va på stranden med lite andra kompisar från skolan och ha beach party.Vi kommer sola,bada,spela volleyboll och äta massor med glass.Sen vid kanske juli så ska jag,mamma och kanske min kompis åka till London.Sen i höst ska jag till Barcelona med mamma.Och till sist vid höst ska jag åka på semester med min pappa någonstans men vi vet inte vart.Så det här är vad jag har planerat som kommer hända under sommaren.Hoppas ni alla andra kommer få en underbar sommar precis som jag hade tänkt att ha.


Likes

Comments

Hej!
Jag vet att jag sa att det skulle komma bilder på sakerna jag köpte på emporia i torsdags,men jag har verkligen inte haft tid till det.Jag har varit med min låsas kusin som jag inte har träffat på ungefär 3 månader och idag så fyllde min farfar 70 år så vi va hela släkten och grilla tillsammans och spela lite fotboll.Min höger fot är helt blå av alla slag och sparkar jag fick på den av en viss person "host" min faster "host"ja men det var ju ändå roligt att vi va alla i familjen.Men bilderna kommer upp på måndag när jag är hos mamma för jag att då kan jag blogga från min iPad istället för min mobil.Ja men imorgon är det ju söndag så sista dagen innan skolan börjar igen:( men vi går ju bara i vad är det 13 dagar till? Sen är det sommar lov!!!! Ja men nu måste jag gå och lägga mig jag och min kusin och mina 2 fastrar ska iväg imorgon vid 10.30 och jag är ganska trött på morgonen och orkar inte skynda mig så jag ska gå upp lite tidigare så jag har lite ner tid på mig.


Likes

Comments

Hej!
Nu sitter jag i bilen på väg hem till pappa.
Har precis varit på Ikea och ätit mat för att Emporias restauranger hade jätte långa köer,ja men när jag var på emporia så köpte jag lite saker,bilder kommer nog upp när jag har kommit hem.Imorgon ska jag antingen va hemma och sola om det är varmt eller kanske va med en kompis/kompisar.Hoppas alla har haft en bra dag:)


Likes

Comments

Hej!
Jag har inte kunnat blogga så mycket nu,på en 1 vecka är det väll?
Ja för som alla vet så gör man klart allt skola arbete dem sista veckorna,så jag har ganska mycket jag måste göra.Tillexempel har jag svenska,engelska,so och franska läxor nu som jag måste bli klar med.Så det tar upp ganska mycket av min fritid.

Likes

Comments

Igår var det världens bästa dag.JAG TRÄFFA THE FOOO,KRAMA DOM OCH FICK EN AOUTOGRAF AV FELIX.Efter jag hade haft uppvisning så väntade jag och mina kompisar utan för lokalen där dom var i 3 timmar,men det var så värt det!.Jag kommer aldrig glömma dagen igår.Det var så här att The Fooo gick till emporia för att äta,så mötte min mamma dom! Så hon fråga Felix om en aoutograf och en bild,Jag har världen bästa mamma.Sen sprang jag fram till Oscar Molander och krama han men jag blev sen bort knuffad,men så värt det.Sen kom dom ut igen och krama alla fansen,man fick inte ta bilder med dom men man fick iallafall krama dom!!! Men jag och mina kompisar turades om att fota en när man krama dom❤️😭


Likes

Comments