Header

Jäklar vad länge sen det var jag bloggade. Jag tappade motivationen lite där ett tag. Jag hade så mycket runt omkring mig som i första hand behövdes redas upp. Med båda fötterna på jorden så kör vi en nystart nu!

Jag försöker strukturera upp bloggen också så att ni får en bättre inblick av inehållet.

Såå, vad har hänt sedan sist i mitt liv? typ allt och inget. Jag har varit så stressad och känt mig så tom, jag vet inte ens egentligen vad jag har stressat över, oavsett så har jag tagit tag i det som behövdes och det känns jätteskönt. 

Jag har fått nytt jobb på clas ohlson i hornstull och jag trivs så sjukt bra där. Alla kollegor är helt fantastiska och jobbet i sig är hur kul som helst. Jag har inte slutat på mitt andra jobb som assistent, skillnaden är att jag endast jobbar varannan fredag där (lite inhopp också), Där trivs jag också väldigt bra. 

Annars har det inte hänt så jättemycket viktigt sen sist. Förutom att jag har en STOR hemlighet på gång, som inte kan avslöjas än, men jag längtar så att jag spricker och jag vill kunna berätta. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge. (torrt ordspråk jag vet).

Ikväll ska jag bara ha myskväll och ordna till allt för en ny arbetsvecka. 

// Felizia ♥

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Frågestund

Godmorgon snyggisgrisar!

Idag ska jag svara på frågorna från mina kommentarer, min snapchat och personliga meddelanden här på nouw. En del har frågat samma sak och då tar jag bara en av dom som frågat. Jag börjar med kommentarerna här så jag kan länka, och tar snapchat frågorna sen :) Där hålls namnen hemliga :)

1. Från @Swelicia. Heter du Felizia med Z jag gör det med c.
Jag stavas med Z :) Men Felicia med C är så snyggt tycker jag. Kärlek till dig ♥

2. @liinnandersson: Vad tycker du om min blogg?favorit färg? Intressen?
Din blogg verkar hur mysig som helst. Trogen läsare här! Du har supersnygg design.
Mina intressen är att laga mat, träna, umgås med familj och vänner och framför allt att sjunga!!
Min favoritfärg är Rosa.

3. Är du feminist?
Jag antar att jag är det. Tyvärr behöver jag läsa på mer om det. ♥

4. Har du någon tatuering?
Japp! På foten, står ljubav som betyder kärlek på serbiska.

5. Vad är du mest rädd för?

Trånga utrymmen helt klart. Fjärilar och grodor.

6. Vad gick du på för dans när du var mindre?
Jag har dansat så många olika, mest pop, bachata och raggaeton, haha ursäkta stavningen.

7. Vad får dig på bra humör?
SOOOOLEN, Viktor, mina vänner,. min familj, jag vill tacka alla jag känner , min familj, mina vänner , min hund, hahahaha skoja. Men typ allt. Roliga människor.

Det var dom frågorna jag tar med idag, Men vi kör med frågestundar vid senare tillfälle.

///// Felizia

Likes

Comments

Hej på er fantastiska männsikor.

Jag vet att jag inte har bloggat på någon vecka, det beror på att jag har varit så sjukt stressad alla dagar. Jag har jobbat, firat min födelsedag och jobbat så jag knappt hunnit sova. Helt blandade dagar men fantastiska dagar.

Jag kommer inte skriva så mycket mer i detta inlägg utan jag kör på lite bilder istället nu. Ikväll ska jag planera lite struktur för bloggen så hoppas ni vill följa mig här för det kommer hända sjukt mycket kul nu så häng med på det :D

Jag har en endaste fråga till er. Kamelen längst ner på bilden. Det är den sötaste jag någonsin sett. Jag gick förbi den.  Men jag kan inte låta bli att bli ledsen. Jag tycker inte att det är ok med så liten inhängnad. Ska inte dom få beta? Vad tycker ni? tycker jag fel?

och som vanligt så har bästa diva stockholm fixat mitt hår!! SARA♥


// Felizia ♥

Likes

Comments

Nu tänkte jag ha frågestund så att ni får lära känna mig lite mer ⭐ fråga precis vad ni vill. Kommentera nedan. Om ni vill vara anonyma så kan ni skicka ett meddelande med frågan :) Frågestunden avslutas när jag har tillräckligt med frågor :)

/ Felizia

(Bilden är lånad från Google.se)

Likes

Comments

Bucketlist 2017

Jag håller på att fylla i min bucketlist 2017. Saker jag ska hinna göra innan 2017 är slut.

Listan är inte så lång ännu, men delar med mig av det jag skrivit hittills. Den kommer att fyllas på!

1. Ta körkort
2. Få ordning på mitt liv ordentligt. (detaljer går jag inte in på)
3. Köpa en lägenhet
4. Jag ska bli bra på att sminka mig
5. Köpa en bil
6. Lyckas med bloggen
7. Springa i en boll på vattnet med mamma (vet inte vad det heter)
8. Övernatta i spökhus
9. Prata i radio
10. Färga håret i någon ovanlig färg
11. Starta en välgörenhetsorganisation
12. Komma till min målvikt på 75 kg
13. Förlåta personer jag blivit sårad av eller ha sårat

Det kommer såklart sjukt många mer punkter!

Puss och kram / Felizia

Likes

Comments

Idag blir det en lugn dag för mig, jag måste tvätta och städa. Så tråkigt. Annars tänkte jag försöka lägga upp ett litet klipp på hur min kommande cover låter :D förvänta er inte att jag är bra eller så. Jag tycker bara det är så kul, så får vi hoppas att det iallafall låter ok! :D

Som ni ser på bilden så har jag bränt mig, fattar inte ens hur. Det är sen igår. Visst, jag var ute mycket. Men det var inte överdrivet med sol, ansiktet ser lika dant ut. haha!

Jag har också inaktiverat min facebook pga så mycket hat på sista tiden, alltså på riktigt hat. Och det jag menar då är att jag ständigt får elaka meddelanden på messenger. Av helt random snubbar.  och det är så underbart att slippa gå in på den där appen hela tiden. Någon gång kommer jag tillbaka, men först ska jag ha det lungt och skönt.

All kärlek till er! ♥

Likes

Comments

Sveriges Modigaste

Godmorgon underbara läsare!

Ni som läste mitt första inlägg om hur jag kom med i sveriges modigaste vet att detta är del 2 :) Jag fortsätter alltså berätta om hur det gick till när jag kom ner till Malta.

När jag kom ner så berättade jag sist att allt inte var som jag trodde.

Det började med att när jag landade så skulle jag möta upp resterande deltagare plus våran tjej som castade oss. Hon är förövrigt helt underbar. Hon tog väl hand om alla och jag älskar hennes personlighet.
Nu var vill alla deltagare samlade och väntade på våran skjuts som skulle ta oss till programmet, trodde vi. Det kom en stor buss som det stod "the bravest" på. Alltså programmet. Vi hoppade in och åkte iväg. När vi kommer fram så kommer vi inte alls till inspelningen, utan vi kommer fram till ett hotell. Ingen förstod någonting. Skulle inte vi spela in tänkte vi. Aja, vi fick vänta tills mötet på em med produktionen. Under tiden så badade vi, käkade lunch och lärde känna varandra.

När klockan nu blivit em så blev mötet av. Där fick vi veta att vi inte är deltagarna, utan det finns en hel grupp till. Som redan hade börjat. Vi var alltså utmanarna. Vi skulle kliva in en efter en, vecka efter vecka. Det var många blandade känslor, vi trodde hela tiden att det var vi som skulle köra. Men ok. Sagt och gjort. Under tiden vi väntade på våran tid att kliva in i programmet så hade vi supermysigt. Vi badade, tog en båttur, umgicks och hade hur kul som helst. Även om det tog på psyket.

Under tiden fick vi också spela in våra presentationsvideos, spela in synkarna (där vi pratar) och bara det tog lång tid också. Men det var så roligt.

En viss tid en viss dag, var alla tvungen att packa ihop sina saker och åka iväg till programmet, vi satt där samma tid och alla hoppades på att bli invalda. Det var alltså någon av de andra deltagarna som skulle välja in någon av oss.

Rätt var det var så satt vi där, och jag blev invald först. Känslorna var så nervösa och jag undrade hur alla skulle vara, hur dom skulle ta emot mig osv. Men alla dom var fantastiska och välkomnade mig jättebra. ♥

Jag hoppas att ni förstod lite av vad jag skrev, jag är lagomt duktig på att få allt att se rörigt ut haha!
Nästa inlägg skriver jag om de två första avsnitten. Jag ska börja lägga upp mina covers och min vardag osv. Så bli inte uttråkade :)

/ Felizia ♥

Likes

Comments

Sveriges Modigaste

Hej på er!

Jag skrev ju igår att jag tänkte berätta om det första två avsnitten idag. Mina tankar osv. Men jag tänkte att jag idag börjar med att berätta hur det kom sig att jag ens kom med, och hur det gick till :) Jag berättar stegvis varje dag om allt. bakom kameran, sånt som inte syns i tv, och allt därtill.

Det började med att jag satt en kväll på skoj och letade efter program att söka till, så hittade jag just det här, sveriges modigaste. Jag tänkte att jag skickar in på skoj. För jag tänkte såklart att mig ringer dom inte.
Några dagar senare så ringde en tjej från produktionen som castar till detta program och sa att det ville träffa mig. Sagt och gjort så träffade jag henne. Där blev jag filmad och intervjuad. Dom sa att dom återkommer ifall jag är intressant, för det var hur många andra som sökte och som dom skulle träffa.

Ca tre dagar senare så ringer dom igen och säger att jag gått vidare till nästa steg. Där skulle jag prata med en psykolog och träffa själva filmteamet. Produktionen. Då var jag supernervös. Men det gick bra. Ytterligare några dagar senare så ringer dom och säger att jag är med, jag fick alltså veta att jag skulle vara en av deltagarna. Och jag vart så glad och så nervös på samma gång. Dom skulle skicka flygbiljetterna till malta och en packlista på mail. Jag trodde knappt att det var verkligt. Tillslut satt jag på det där jävla planet och ingen återvändo. Men jag ångrar mig inte en sekund.

När jag väl kom fram. var inte allt som jag trodde. Det blir morgondagens inlägg!

Kärlek till er!!! ♥


Likes

Comments

Hej på er!

En del av er kanske har följt mig där jag bloggade tillsammans med Emelie innan. Det gör jag fortfarande, men vi har en liten paus där. Båda har haft så mycket runt omkring. Så jag startade den här bloggen också där ni kan följa mig, för er som är intresserade :)

Jag är deltagare i Sveriges Modigaste i år. Jag har inte hunnit gjort några inlägg om mina tankar som det andra. Så jag gör det lite i efterskott. Jag tänkte blogga om de första 2 avsnitten imorgon.

I övrigt så kommer jag lägga upp en del covers och helt enkelt skriva om vad som händer i mitt liv här. En blandning helt enkelt. Men det kommer riktas mot en personlig blogg.

Klicka på följ knappen om ni vill, jag följer gärna tillbaka.

/ FeliziaLikes

Comments