Hej, igår opererade jag mina tårkanaler för tredje gången, Har varit ett helvete men nu äntligen funkar det. Mina ögon rinner inte!! Så skönt. Känns nästan overkligt. Läkarna har opererat in ett glasrör på varsin sida. Den här gången gjorde det minst ont. Blev bara lite blodig i ögonen och de är fortfarande lite rött i båda. Första gången fick jag en blåtira runt båda ögonen, så skönt att slippa det den här gången haha.
Och vet ni vad?? Förra veckan klarade jag mitt första TAXIPROV!!! Nu har jag tre prov kvar innan jag har min taxilegitimation, woho!!

Hoppas ni alla fina mår bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår kväll plockade Alice upp mig och vi styrde mot Orust där hon nyligen köpt hus. Hus med havsutsikt, helt fantastiskt!! Skulle också vilja ha ett boende vid vattnet. Igår åt vi räkor och drack prosecco, vårat favoritbubbel. Vi började dagen med en dunderfrulle och nu ska vi bara ta det lugnt och varva med plugg och Alice ska söka jobb.

Hoppas ni mår bra <3

Likes

Comments

Har ni haft en bra jul? Jag vaknade upp bredvid min pojkvän på julafton, vi bytte julkappar det första vi gjorde. Vi båda hade köpt varsin armbandsklocka till varandra haha så roligt. Jag fick en klocka från Daniel Wellington, svart och rosé och jag hade köpt en Gant klocka till honom. Visar er bilder imorgon. Sen åkte vi till mina föräldrar och bytte julklappar och åt jullunch. Sen vidare till Linus bror där hela hans familj var. Vi började med julklappsleken, vi åt mat och fikade och umgicks och avslutade med julklappsutdelning. Sen svängde vi förbi mina föräldrar igen för då hade min syster och hennes kille kommit så då åt vi ännu lite mer. Och på juldagen firade vi med pappas sida, mina kusiner och kusinbarn och min faster. Då blev de ännu ett julbord och julklappsleken. Supermysigt.

Likes

Comments

God fortsättning till er alla! I torsdags åkte jag hem från Spanien, så nu är jag på svensk mark igen. Bort bra men hemma bäst. Jag är så glad att jag åkte på den här resan. Tror det är viktigt att komma bort från sin vardag och få lite perspektiv. Man uppskattar mer då.
Nu har jag haft mysiga dagar med familj och släktingar. Berättar mer om min jul imorgon.

Kram på er!

Likes

Comments

Nu har jag inte långt kvar här i Nerja. Kommer verkligen sakna dagarna här. Kommer sakna att starta dagen med julkalendern bredvid Felicia. Kommer sakna morgonpromenaderna när jag följer henne till jobbet och sen går vidare själv och ser nya platser. Kommer sakna rutinen att dom kommer hem på lunchen, Felicia och Bianca. Och framför allt kvällarna vi spenderat tillsammans. Det har även varit en dröm att inte ha någon tid att passa, att ta dagarna som dom kommer.

Likes

Comments