Header

Igår så begav jag mig iväg till Tullinge för att fira min fina vän Ewelina. Det var jättegod middag hemma hos henne och sen partade vi till jag var tvungen att börja åka hemåt (sista bussen för mig går 00:50 från Norrtälje, vilket betyder "lämna festen klockan 22:30). Då sa "Res i sthlm" appen till mig att åka till Solna för att byta buss mot Danderyd. Då är mina vänner Madeleine och Sofia så sjukt gulliga så dom åker med mig till Solna! och tur det, för annars hade jag missat bussen, de sprang och stoppade den! spännande..

När jag väl kom till Danderyd så kommer min buss mot Norrtälje 15 min sent, och jag var ganska säker på att jag skulle missa min sista buss hem. Blev ett samtal till min bästavän Perry, självklart fanns det sovplats hos honom i Norrtälje om jag skulle missa bussen (Thats what friends are for) <3 MEN jag hann med bussen i sista sekund! så jävla fartfylld kväll med massa trevliga människor! jag hade verkligen en toppen kväll vilket är resulterat av att man mår som man förtjänar idag..

Fina Sofia och jag på pendeltåget, ME LÖVE YOU!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej. Jag är nu tillbaka efter att ha tagit EN HEL MÅNAD bloggpaus. Det fungerade lite som rehab för mig då det är min allra första bloggpaus på 5 år.. Jag tog paus för att kunna fokusera på annat ett tag, skolan t.ex. Det var inte förens nu på senaste veckan som jag kom på mig att sakna att blogga, då hade jag nog varit ifrån min blogg alldeles för länge, men nu är jag tillbaka och här ska det bloggas!

Glad påsk på er btw mina läsare! Har ni fått något påskägg? det har inte jag, men hoppet finns kvar!

Det har annars hänt en ganska stor grej, mitt hår är numera inte lika oranget och jag börjar äntligen gå över from the dark side.

Likes

Comments

Följ mig på instagram: Feliziahook

Likes

Comments

Har haft en sjukt bra kväll. Började med att jag, älsklingen, sebbe, becca, Perry och lina begav oss till pulkabacken och åkte lite samt grillade korv och köttbullar och myste :) sen har vi spelat spel och umgåtts hela kvällen, skitmysigt! Asnöjd :) nu ska jag och älsklingen sova, bjuder på lite bilder från idagLikes

Comments

Sitter i bussen på väg till Norrtälje med David, vi ska köpa engångsgrill oh lite annat till ikväll :) kommer ha fett kul ikväll :) berättar mer sen

Likes

Comments


Likes

Comments

Jag, älsklingen, Becca och Sebbe gick till en pulkabacke som ligger typ 100m från mitt hus. Vi tog med oss en av mina hundar, Tuffla. Det var så sjukt roligt för backen var perfekt och vädret också! riktigt nice.

Här får ni se hela 15 bilder, enjoy ;)
Likes

Comments

Sitter i bussen med älsklingen påväg in till Stockholm, vi ska gå på Naturhistoriska haha :) mys. Hemlisen jag hållt på med i några dagar nu är att jag har färgat håret, ska bli ljusare. Just nu är jag i det oranga stadiet men ärlig talat så gillar jag det :)

Likes

Comments