Header

Iklädda klänning och kostym satte vi oss i Frimurarnas sal, som vilken söndag som helst. Eller? Viktor skulle uppträda inför orderfolket som gett honom ett stipendium på 20000. Det är inte varje dag man hör opera och fiol bland pensionärer med näsdukar i bröstfickan för säkert flera hundra kronor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tio dagar på resande fot, en vecka på Tastyland hos Jessica och Klintes klittor och tre dagar i storstaden hos Julia. Kontrasten mellan tystnaden på landet och det högljudda sorlet på tunnelbanan.

Likes

Comments


Jag tar Oskar i handen och våra ben bär oss mot Härlanda. Att bo tio minuter ifrån en sjö och skog är någonting vi försöker ta nytta av, men ofta, för ofta, glömmer vi av mycket vi trivs i skogen, vid vattnet som slår mot bryggan. Solen står högt på himlen, det är årets varmaste dag. Barnens skratt ekar över sjön, engångsgrillarna luktar sommar och fåglarna äter upp de matresterna som hamnat på marken. Vi stannar tills solen gått ner bakom trädtopparna på andra sidan sjön. Snart har två år gått och jag är mer nykär än någonsin, fortfarande.

Likes

Comments

Livet är så himla jobbigt och och lätt på samma gång, vet inte riktigt på vilka/vilken känsla jag ska luta mig på. 

Detta har jag gjort hur som helst:

Likes

Comments

Alla små tankar växer sig stora till en åskstorm, de går inte längre att förklara på ett vettigt vis.
På med masken eller svälja stoltheten?
Jag är så glad att jag har er. 
Ner med garden.
Gråt.
Allting svämmar över.
Det är okej.
Det är okej.

Likes

Comments

Brudaremossen för någon vecka sedan.

Likes

Comments

Såhär spenderade jag min dag.

I en koja, med en jag älskar och är kär i, magen fylld med pizza, mör efter orgasm och tre filmer avklarade.
Jag är bortskämd som fan.

Likes

Comments

13/2

Dagen innan alla hjärtansdag och vi hade en promenad-dejt i Botaniska. Med solen i ansiktet!!! Det var i och för sig pisskallt ändå..

Likes

Comments

7/2 

Mina hjältar tog hem guldet i CHL. Jag hade tvingat med mig Oskar som stod bakom mig med ryggont pga ståplatserna, alla andra biljetter var slut. Jag var fullt upptagen med nervösiteten och kände inte smärtan förrän vi var hemma igen. Det är fan inte bekvämt att stå upp i cirkus tre timmar..

Likes

Comments