Header

Varje år den 2e advent samlas vi för att äta glöggfika och kramas. Mamma, mina mostrar, mormor och Miguel, ibland någon kusin och jag. Fin skara, men bara en liten del av vår stora släkt. Jag har 3 mostrar, 9 kusiner och 16 kusinbarn på mammas sida. Denna glöggtradition sker hos min moster Yvonne som bor med öppen spis och gudomlig inredning. Hon hade dessutom köpt en drömbil som fick mig att längta efter hus och barn tillsammans med Oskar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För några helger sedan satte jag mig på tåget mot Jönköping för att krama på Jessica som testade på att plugga där ett tag. Förutom att promenera runt och pausa varje meter pga fint gick vi även på konsert! Panda da Panda spelade på Bongo Bar och jävlar i min låda vad bra (och het!!!!) han är.

Likes

Comments

Iklädda klänning och kostym satte vi oss i Frimurarnas sal, som vilken söndag som helst. Eller? Viktor skulle uppträda inför orderfolket som gett honom ett stipendium på 20000. Det är inte varje dag man hör opera och fiol bland pensionärer med näsdukar i bröstfickan för säkert flera hundra kronor.

Likes

Comments

Tio dagar på resande fot, en vecka på Tastyland hos Jessica och Klintes klittor och tre dagar i storstaden hos Julia. Kontrasten mellan tystnaden på landet och det högljudda sorlet på tunnelbanan.

Likes

Comments


Jag tar Oskar i handen och våra ben bär oss mot Härlanda. Att bo tio minuter ifrån en sjö och skog är någonting vi försöker ta nytta av, men ofta, för ofta, glömmer vi av mycket vi trivs i skogen, vid vattnet som slår mot bryggan. Solen står högt på himlen, det är årets varmaste dag. Barnens skratt ekar över sjön, engångsgrillarna luktar sommar och fåglarna äter upp de matresterna som hamnat på marken. Vi stannar tills solen gått ner bakom trädtopparna på andra sidan sjön. Snart har två år gått och jag är mer nykär än någonsin, fortfarande.

Likes

Comments

Livet är så himla jobbigt och och lätt på samma gång, vet inte riktigt på vilka/vilken känsla jag ska luta mig på. 

Detta har jag gjort hur som helst:

Likes

Comments

Alla små tankar växer sig stora till en åskstorm, de går inte längre att förklara på ett vettigt vis.
På med masken eller svälja stoltheten?
Jag är så glad att jag har er. 
Ner med garden.
Gråt.
Allting svämmar över.
Det är okej.
Det är okej.

Likes

Comments

Brudaremossen för någon vecka sedan.

Likes

Comments

Såhär spenderade jag min dag.

I en koja, med en jag älskar och är kär i, magen fylld med pizza, mör efter orgasm och tre filmer avklarade.
Jag är bortskämd som fan.

Likes

Comments