ingen vidare uppdatering nu men kolla in min youtube så får ni en mer inblick i mitt liv, Är i Göteborg nu och vad jag ska göra här berättar jag mer i "Packa med mig" videon. Kom fram till "staden" i söndags och varit mycket nu första dagarna, så prioreteringen har inte varit bloggen. Imorgon ska jag försöka göra en YT video vill hålla uppe min uppdatering nu. nådde 900 sträcket idag (!!!) så det är SVIN kul.

Ha det bra och njut av mina videos en onsdagkväll ;)) ha det bra, häng med i livet bara.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Ja i torsdags och fredags (29 /30 sep) så var Justin i Sverige och självklart var jag där. Jag var på Torsdagens konsär och satt i kö MEN hamnade längst fram på ståplatserna så det var det verkligen värt , jag körade absolut inte längst långt därifrån det var ju folk där som hade köat från klockan 04:00 på morgonen men det hade jag inte möjlighet med.

Jag och min kompis Frida flög upp på morgonen och var framme i Stockholm runt 12-tiden och tog oss direkt då till Tele2 arena där vi mötte upp Belma och hennes kompis "Eddie". Köningen var fett oskön , folk var allmänt sura och tråkiga ingen skön stämning alls men med sällskapet utav Frida,Belma och eddie blev det endå så kul och några andra tjejer som vi snackade med som var från stockholm och uppsala.

För kolla mer utav vistelsen i stockholm kolla min Stockholms vlogg! DEN GÅR INTE ATT KOLLA PÅ GENOM MOBIL ELLER IPAD SÅ KOLLA PÅ DATAN <33Jag är så nöjd med hela såkallade "resan" vi hann med mycket även fast det bara var i 2 dagar. Vi shoppade (haul video kommer ut idag) fick ÄNTLIGEN gå in i en adidas butik (jag ÄLSKAR adidas , kommer ni märka av) , såg/träffade olika youtubers t.ex Lucas Bark hihi bae, men Absolut höjdpunkten med hela resan var såklart Justin Bieber det var ju darför vi åkte upp, Många har klagat och sagt att han inte alls var bra , jag tycker dock dom har fel. Jag upplevde den bästa kvällen i hela mitt liv , jag var hyfsat nära, man såg han levandes inte bara en liten prick på en scen utan man verkligen såg honom. Han gjorde bra ifrån sig och kan inte annat än att avguda honom. Det enda som var tråkigt och ledsamt var att man såg på honom att han inte mådde bra han såg så olycklig ut och man önskar bara att han får hjälp, för han är ett musikaliskt geni och förtjänar att få proffs hjälp med att må bra. Sammanfattade så är jag jätte nöjd och glad över att jag fick uppleva det här. Hoppas ni mår bra , så hörs vi. Häng med i livet bara.


Likes

Comments

Kollade precis klart på barncancergalan som gick på tv ikväll , fyfan säger jag bara. Finner inga ord det är bara så hemskt. Barn med drömmar och mål i livet , barn som har hela framtiden framför sig allt det bara tas ifrån dom och deras familj pågrund utav en jävla sjukdom. Tänk som förälder se sitt barn försvinna och missa hela livet. 

Det var ett inslag om en kille som var 17 år, lika gammal som mig och han hade haft cancer i olika omgångar, han hade blivit frisk och så hade den kommit tillbaka ett antal gånger och nu hade han fått reda på att cancern sprider sig så snabbt och  dom kan inte ge honom mer medeciner en dom gett honom så det enda han kan göra är att vänta på att cancern ska ta hans liv , för han kan inget annat göra.Han fick alltså veta att han bara har några månader kvar att leva och det är bara så jävla jävla orättvist. Tårarna bara rann , fyfan. 

Vi måste ta mer vara på varandra, vad som helst kan hände från ena dagen till den andra.Vi måste visa uppskattning för varandra lite mer , skit i det där tjafset du och din kompis hade häromdagen lös det och gå vidare , ge din mamma/pappa en extra kram, säg till folk hur mycket dom betyder för dig. För man vet aldrig vad som kan hända, fuck cancer. Likes

Comments

Hur inleder man ens ett blogginlägg, stelt.

Fick för mig ikväll att jag ville skaffa blogg och nu har man gjort det bara? så välkommna!
Spännande att pröva något nytt , håller på med youtube med som jag tycker är skitkul men är ju stor skillnad på at göra videos till att sitta och skriva inägg om ens liv? + mycket svårare då jag på riktigt tror att jag har stora svårigheter med stavning så var beredda på stavfel och särskrivning. Varför vill jag börja blogga då? Jo för här kan man dela med sig av sin vardag på ett annat sätt , det är en del saker som kommer hända frammåt och då kan det vara gutt med en blogg tex ska jag på praktik till Göteborg i 3 veckor och då om jag har blogg kan familjen och vännerna följa med på den resan och se hur det går om det kommer äga eller vara skit liksom , hah.

Får se om det ens blir något till inlägg imorgon liksom , vi testar och ser detta kanske blir as kul. Imorgon är det måndag det suger ju men har lyx för det är sista veckan i skolan för mig på 5veckor (!!!) Går ut på praktik om 1 vecka och den är på 3 veckor , sen är det höstlov sen är det en till praktikvecka efter lovet men eftersom jag ska vara i Göteborg ska vi fixa så att jag bara har praktik veckorna innan lovet , så jag kommer få ledigt veckan efter höstlovet!!!! livet!!!


Gondnatt sov så gott , pusshej

jag från midsommras bara? måste ju visa genom bild att man är skön.

Likes

Comments