ett par skor till vintern och matchade tröjan till byxorna som han fick av sin farmor 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello darlings!

Idag har jag och Vinnie fått finbesök av Elin. Va så himla länge sen vi sågs, saknat henne sååå. Vi gick till hansa, kollade i butiker och fikade. Vi va verkligen helt slut när vi kom hem haha snacka om dålig kondis, tur att det ska ändras. Nu slöar jag hos svärmor på ön. snart blir det nog att åka hem till sängen för är helt slut.

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag och mitt lilla charmtroll varit på lekplatsen och gungat. jag brukar typ gunga honom ibland när han ska sova så han blev jätte trött istället för att tycka det var roligt haha. Vi har även varit på netto och syndat, jag choklad och Vinnie fick smoothie.

När sammi hade slutat åkte vi över till mamma, vi har käkat pizza och kollat film. Tror aldrig jag käkat så mycket hämtmat som nu när jag väl skulle va nyttig?! bra där..  Imorgon blir det gymmet och då ska Vinnie va med sin pappa eller mormor. Jag tror att jag tycker det är jobbigare att vara ifrån honom en vad han tycker. jag vill liksom ta hand om honom hela tiden, jag älskar ju det. Men det är nyttigt för oss båda och så får ju Vinnie stärka sitt band med sin pappa.

Nu ska vi hem och sova, godnatt finisar♡

för dig ska jag göra allt, ditt liv ska bli det bästa ♡

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit duktig, imorse tvättade jag sen städade vi. Sen var vi på Öland hos svärmor och så åkte vi ut och fotade. Nu har man inte fotat på ett tag så idag var det jätte roligt. Fick lite bilder på bland annat en orm och vattensalamander. efteråt åkte vi hem till dom käkade, fikade och pratade skit. super trevligt.

Likes

Comments

idag har familjen varit med lillebror och kollat vilket gymnasie han ska gå på sen åt vi lite mat och nu är jag på Öland och har film mys med bröderna. alla däckade av trötthet haha. Nu ska de käkas pizza sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Likes

Comments

köpt nya skor till mig och en vinter overall till Vinnie. 😍

Likes

Comments

Vilken blåsig men bra dag! Första dagen på länge som lillgrabben va snäll och gav sin mamma sovmorgon enda till halv tio, det tackar vi för. Idag har jag varit på gymmet, hälsat på bongo och fikat med Lena och Sabina. Längtar så tills dom kommer hem till stallet igen så man kan sätta igång gamlingen. saknar det varje dag. tänk va djur sätter sina spår, snart 5 år sen vi möttes för första gången. min fina bongo. Han har gjort så mycket för mig.

Likes

Comments

Nu ska min rygg & knä tränas upp igen så man inte har så jäkla ont hela tiden. Lite mer motivation skadar ju inte så dessa kläder är nu mina, älskar att tightsen är precis lika klara i färgen i verkligheten 😍

Likes

Comments

Gokväll allihopa! Min dag har varit väldigt bra. Sammi var hemma och käkade lunch och på vägen tillbaka till jobbet släppet han mig på hansa. Jag har verkligen hatat att gå ensam på stan, får typ ångest. men idag kom jag under fund med att det är de bästa som finns. Kollade ungefär 10 butiker i lugn och ro, genomsökte varenda hyllplan typ utan att någon stressa på en eller vill titta på annat. testade massa jackor och bara njöt. ska gå på stan själv varje gång nu haha. Vid ett mötte jag upp Sara och esias, vi käkade lunch på Ikea och myste runt. så roligt att träffa dom, hoppas på lite oftare hädanefter. Vid två åkte hon hem och då fortsatte jag att gå runt. Hittade massa som jag vill köpa.

Ikväll har vi varit hos svärmor på en fika, så mysigt. Nu blir det lugnt framför Tv:n tills sängen kallar. fler sådana här dagar tack.

Glömde skriva att man behöver inte va rik för att köpa min drömvagn som ni såg i inlägget innan, jag hade lite för mycket kli i fingrarna och nu är den på väg hem till oss hehe.

puss&godnatt

Likes

Comments