igår hjälpte min snälla mor mig att göra piroger. så enkelt att ha till lunch eller om man inte orkar fixa matlåda till jobbet. super goda blev dom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har jag och Vinnie pinnie varit på bebisträff på skälby. så mysigt att fika med alla mammor. super roligt tyckte både jag och Vinnie. När vi kom hem slocknade han på direkten.

Nu sitter vi hos svärmor som bjudit på mat. nu ska vi åka ut i skogen och fota. så bra torsdag!

Likes

Comments

Har ju börjat ge våran lilla favorit lite olika grejer att smaka på nu. Han tycker det är så gott och blir grinig när han inte får mer. Idag har vi varit på bvc och fått vaccin, han blev så ledsen men när jag vände han om och kramade om honom slutade han gråta på en sekund, älskar att kunna trösta honom nu. mammas lilla älskling. Som belöning köpte jag hem några purer som han ska få prova. blåbär var en hitt.

Vi vägde och mätte honom också, 7630g & 66cm lång. Stora killen. snart blir det barnstol nummer två, längtar.

Likes

Comments

Igår var vi in e i stan på stadsfesten och kollade på the sounds, hennes röst är såå bra. Vinnie va såklart med, han sov som en stock.

Likes

Comments

god morgon för ett tag sen. Vi ligger fortfarande i sängen och slöar. Idag har Vinnie jätte kli i munnen så han är jätte ledsen emellanåt, kan inte bara dessa tänder titta fram nu. lilla gubben. Vi ska iallafall åka en sväng till stadsmissionen och även babyproffsen. Hoppas dom har stol nummer två som vi vill att Vinnie ska ha sen, vill se hur den ser ut i verkligheten. Efter detta ska vi nog ge oss ut och fota, om inte vädret är dåligt. Har inte kollat ut än. Hoppas ni alla får en bra dag. puss

Likes

Comments

denna lilla kille ska endast sitta upp eller stå nu, lägger man honom ner så börjar han gråta. lilla sötfisen ❤

Likes

Comments

dessa små krabater har flyttat in. Det är två honor och en hane och det är vaktlar. Så otroligt söta och jag har älskat sådana sen jag varit liten. Dom bor i styvfars voljär. Dom har även lagt ägg så hoppas på kycklingar.

Likes

Comments

denna fina pärla är jag helt inlove i. först typ hatade jag den och grät haha men den behövde bara ställas in och så behövde man bara lära sig den lite så tar den magiska bilder. tycker den är mycket bättre en canon. allt i ett kamera. perfekt.

Likes

Comments

Mitt mammahjärta gör så ont. våran lilla älskling har haft tre tuffa dagar, han har verkligen inte kommit till ro. Dessa tänder som aldrig vill komma upp. Han har bara gråtit och gråtit, ätit mindre och sovit mindre. min stackars lilla plutt. Idag har det faktiskt varit bättre, han har ju velat äta på hela mig för det kliar så mycket men han har ätit iallafall och sovit mestadels av dagen, gullungen ♡

Idag har jag lunchat på stan med Amelie och handlat presenter åt min stora älskling som fyller år idag. Så nu ikväll har vi firat honom med god mat. Det blev ingen efterrätt för han är inte så förtjust i det så jag köpte några öl till honom istället och så fick han chips, de va bättre tyckte han. Nu sitter vi hos vinnies farmor och firar lite här med.

Likes

Comments

Mest lästa