Header
Presentation picture
feliziaa
felizia, 19 år, Malmö

 

Bytat blogg jag bloggar på www.feliziastrandberg.blogg.se

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Bytat blogg jag bloggar på www.feliziastrandberg.blogg.se

 

Likes

Comments

Imorgon Äntligen !

Hej!!

Alla bakisar hah, hoppas att ni hade en underbar dag igår, jag mådde jätte dåligt och sov nästan bort dagen men när jag var vaken var det jätte trevligt !! :)

Har inte skrivit på ett tag för det har hänt för mycket drama och ha inte haft tid. Har mest varit på ribban men även festat :)

Just nu packar jag för att jag reser imorgon och det ska bli så jädrans skönt att komma ifrån detta !! hade velat flytta haha !! kommer vara ca: 38 grader så kommer inte klaga ;) ska till turkiet till en "stad" eller vad man ska kalla det som heter Bodrum ...

LÄgger upp bilder på hotellet... vi hörs imorgon innan jag åker :

D

 

Likes

Comments

One week !!

Godmorgon !!

Hoppas att ni hade en bra lördag igår, för det hade jag faktiskt !! ska inte klaga.

Jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde, har så dåligt minne så det är sjukt... hatar de, men jag fixade mig och åkte till ribban med Kim och min mamma. Det var knappt inga folk eftersom det regna soom fa* men sen kom soool och folket kom, det var en bra stämning tycker jag men hade varit duubbllllet så många om det hade varit fint väder hela dagen :)

Sen åkte jag och Kim till stan, dött riktigt dött.... jag har tröttnat på att gå ut haha kan stå hemma och dansa som jag alltid gör och sjunga lika bra!! 

Idag kommer min bror med hans tjej och 2 barn, längtar !! älskar när dom kommer på besök :$ 

Sedan ikväll ska jag ut tänker inte skriva var men ut !! :)kommer bli trevlig :D så nu önskar jag er en jätte trevlig Söndag och snälla ta hand om er!!! man vet aldrig när sista studen kommer i livet och då står du där!!!

Och glöm inte du kommer längst om du är ödmjuk och rak !! och tro mig I KNOW !!

Pusss //

Felizia Strandberg

 

Likes

Comments

helloooo !! :D

Heellooo!!

Viilket fint vänder der är, älskar de elllller inte hatar detta mög väder.... det är okej med mulligt men inte regn skit tråkigt..

Igår var jag på ribban helaaaa dagen och snacka om att ja har blivit jätte brun looove it !!! Sedan på kvällen stack vi till klubb f det är ett disco i malmö... och vi var inte där länge var inte så roligt folk faktiskt !! :)

Idag var vi och dela ut flyers på emporia,entre och stan för att marknadsföra ribban beach som är ett underbart ballt ställe på ribban i malmö, så har ni inte varit där så åk dit !! :) sedan åkte vi till glasklart för de var en casting där och jag trodde verkligen inte att jag skulle få gå den... MEN joååd det fick jag :D happpy girl har mycket på g och jag älskar de !!! :) 

Nu sitter jag och camilla bara här och tar de lungt, riktigt skönt efter en sådan dag. Imooooorgon blir de äventyr love it !! ha en underbar kväll ta hand om er <3 pussss//

Felizia Strandberg <3 

Likes

Comments

Model!!!!

Hade en plåtnig med en jätte duktig fotograf som heter agnes och en mua som heter madeline :) lyckad dag med ett underbart väder :D

 

Likes

Comments

Happy life !!:)

Hej 

Hoppas att allting är bra med er, fyffaaaan vad de är varmt tycker jag .... men man ska ju inte klaga.Om en vecka lite mer så är jag i turkiet och de ska bli jätte skönt behöver de !!*:)

Idag vaknade jag med min bebis brevid Camilla, underbart ! sedan sov vi haha och vi har solat :)

Jag har tränat barnen med och körde mest lek idag älskar ju att leka :$ så passa på nu när de snart är slut.

Nu sitter vi och äter chips och godis schh var skit längesen jag åt sådant så imorgon blir det träning :D skönt.

Onsdag :

Upp tidigt och dra till ribban för att steka söööönder så jag blir brun till fredag när jag ska ut !! :) längtar kommer bli riktigt roligt.

Igår var jag på möte förresten på breeze ska gå modevisning på tisdagsklubben tycker att ni ska dit då varje tisdag ;) så lär vi ses och då får nå lära känna galna felizia !!!

Nu ska jag sova, är heeelt slut fattar inte varför men men !! puss på er nu kommer fler modell bilder !! :) //

Felizia Strandberg

 

Likes

Comments

BILDBOMB !!!! love it or hate it *!! i don't care ;) 

Likes

Comments

i want u to know!!

Heejsan !!!

Hoppas att allting är bra med er, jag har inte skrivit på skiit länge, men har inte haft tid alls, hatar att jag är så upptagen !!men de är väl bättre än att inte göra något alls?

Jag har varit mycket på ribban och solat och umgås med vänner !! hjälpt till med för den delen :) har tränat och även tränat mina små söta barn...

Har haft några plåtningar med och modevisningar älllssskkkaar de så underbart ..

Har fyllt 18 år och michelle tog studenten på min födelsedag så bättre kan det dock inte bli sen gick vi ut haha säger jag :P 

I fredags var jag på student med och sedan utgång !! lördags modevisning och sen var jag på ribban och de var white party rätt roligt .. älskar människor !!

Imorgon ska jag på möte och sedan till ribban och stteeekkaa och sen träffa en söt person :$ u will never know ;) 

Åker om 2 veckor till turkiet och kan inte mer än längta till de fyfan vad skönt !!!!! behöver de efter denna terminen i skolan och allt slit !!! verkligen kämpat igen detta och tänker ej ge upp !!!

Men nu ska jag lägga upp jätte många bilder så ni kommer ihåg hur jag ser ut haha !!! pusss ha de bra och ta hand om er lova mig de... love u whatever what !!//

Felizia Strandberg <3

 

Likes

Comments

Lite bilder!! 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw