Hej till er som valt att läsa detta inlägg,
Jag tänkte bara skriva av mig lite snabbt om ett ämne.

Nämligen transsexuella.

Jag har inget som helst problem med folk som byter kön,
Har du känslan av att du befinner dig i fel kropp och inte är dig själv så ska du självfallet få ändra det som gör dig missnöjd.

Alla förtjänar att vara nöjda med sig själv.

Men iallafall, jag har väldigt många killar som helt plötsligt iår kommit ut som trans eller helt enkelt bara börjat sminka sig väldigt mycket eller bär kvinnokläder.

Är det något man ska genom gå fullt ut så säger jag inget men vad JAG uppfattat av det är att folk bara är lite förvirrade.
Verkligen nästan ALLA HBTQ killar på min Fb har på något sätt blivit mer feminin, antingen på de sätt jag nämt, eller genom drag, på något sätt så känns det som att många helt plötsligt bara vill vara kvinnor.

Och då kommer jag till min fråga här,

Varför är det då så många som stöttar dessa killar?

Jag menar, de flesta får massa kärlek och bry när de postar saker som har med detta att göra,
Skulle jag göra sånt här skulle folk klaga och kalla mig äcklig och fjollig (det gör de redan förvisso -.-).

Så förstår inte varför folk alltid ska kalla mig feminin eller fjollig när jag varken sminkar mig till vardags eller klär mig som en kvinna, jag ser ut som jag gör och råkar bara ta hand om mitt utseende.

Ja jag har slät hy, ja jag har svarta ögonbryn och ja dem är väldigt markerade, ja jag har svarta långa ögonfransar naturligt, inget av etta framhäver jag till vardags.

Det enda som jag gör/har vardagligen som kan anses vara feminint är min väska, det är allt.

Så jag skulle med detta gärna vilja ha sagt att folk kan sluta upp med att ha såna förutfattade aningar,

Jag vill kanske också sminka mig ibland och göra något roligt och fota detta, varför får andra killar göra de men de får ändå positiv feedback men ah, gör jag det så är det en annan femma.

Jag stöttar allt och alla för att vara sig själv, men trött blir man på att bli "behandlad" såhär,
Vad tycker ni?
Har folk rätt i att jag är överdrivet fjollig?
Är det rätt att andra får mer positiv feedback på saker jag också gjort men bara fått hat för?

Buzz of in the comments!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är verkligen inte okej, att lägga ut hur mycket du fått i lön eller vad du fick i jul klapp eller födelsedag, man gör bara inte det, finns folk som knappt får något och att då bara skryta om dina pengar kan vara ett väldigt känsligt ämne, sedan är det ännu mindre okej att göra som personen i kommentarerna, att då skryta om att han får ännu mer än personen som skrev statusen, alltså nä.

Omoget till Max, man blir ju typ ledsen haha

Synd om personer som måste skryta om sina inkomster, de tror att de är så bra bara för de har fått mycket pengar, men jag antar att det är därför personen har många vänner med.

Likes

Comments

Denna videon är till för att bevisa att jag inte lägger ut onödigt hat eller massa negativa statusar på Facebook, folk gör mig nästintill till den nya Amanda Bynes utan anledning.

Många väljer ju att bara lägga ut de positiva sakerna i sitt liv, bara för att jag inte är sådan bör jag inte bli hatad, jag lägger ut det som händer i mitt liv, bra som dåligt, jag tänker inte leka någon jag inte är.
En människas liv är inte perfekt heller,så varför låtsas som det?
Man kan inte vara lycklig jämt, jag tänker inte undanhålla mina nergångar i livet bara för att verka "perfekt".

Det är mitt val vad jag delar med mig till världen,om andra ständigt vill se det jag skriver i ett negativt ljus får de gärna tala med mig om de har något slags problem med mitt sätt att uttrycka mig på.

För det jag vill ha sagt är verkligen inte att jag hatar andra människor eller bara vill provocera, många verkar se det jag skriver som sådant medan många saker som låter negativt bara är menat som något humoristiskt.

Hur folk helt plötsligt kunnat se mig som denna personen vet jag ej, förut tyckte folk alltid jag var så rolig och trevlig, i still am, folk verkar bara ha glömt det och har bara fastnat i att se negativa saker, antingen har de lite svårt med sin självkänsla eller så analyserar de bara dåligt, för som sagt.

Jag vill inte att folk ska uppfatta det jag skriver som negativt hat mot folk, skulle jag någon gång ge en read, eller bara throw some shade så skulle det märkas på hur jag formulerar mig och uttrycker mig.

Skit kan man snacka om folk så de ej hör om man nu måste, de man ej hör tar man ej illa vid.

Bespara därför gärna onödiga kommentarer till en dagbok.

Likes

Comments

Okej jag har officiellt fått nog av folk nu,

När ska ni sluta hata mig? Och varför gör ni det ens?

Fick innan en snapchat av en kille, på bilden röker han, jag frågar honom varför han röker då han inte gjort det förr,
Får bara svaret ibland och då bevarar jag att det är farligt att bara röka ibland, då lungorna får ta mer stuk eftersom de vänjer sig och vänjer av sig från nikotin och rök (jag har hört detta från en väns mamma, hon är rätt insatt,men kan ha fel ändå,så rätta mig gärna)

Då svarar han som så att det ger han blanka fan i, och då blir jag tvungen att skriva på Fb och fråga varför han har denna onödigt otrevliga uppsyn när jag bara ville varna honom för risker.

Då får han genast ett flipp (se bilder)

Jag må ha använt en del onödiga ord men det viktiga jag vill få fram i detta är att jag inte förstår alls varför folk ogillar mig så?

Vad har jag gjort folk ens?
Folk ska alltid klaga på hur långt jag skriver och hur mycket jag klagar på alla, fast det gör jag ju knappt längre? Jag klagar bara kring folk som jag trivs med, dessutom så skulle inte jag precis vara taskig mot någon mitt ute på ljusa dagen som t.ex personen jag skrev med skulle gjort,

Allt jag säger till folk som jag anser vara lite överdrivet klängiga är "är din pappa glasmästare?" Eller "ta ett kort det varar längre"

Och ja, folk kan se det som otrevligt men det är ju bättre än "sluta glo din fula hora" som vissa säkert skulle slängt ur sig,

Allt jag gör är att vara mig själv, fast man blir ändå bara mer hatad,

Jag kan ALDRIG få ha åsikter utan att någon ska hoppa på mig som denna killen gjorde, JAG GJORDE INTE ENS NÅGOT?!? Han bara började dampa för jag ville värna om hans hälsa!

Förstår inte varför folk tycker jag lägger mig i alls liv?

I don't, var ett fruntimmer förra veckan som sa att allt jag lägger ut på facebook är bittert och att jag trycker ner folk i mina statusar på facebook, jag kollade t.om upp alla statusar jag gjort senaste tiden, INTE EN ENDA NEGATIV STATUS!
På nästan mer än en månad, och då skrev denna tjejen bara förra veckan.

Så vad det är folk ser för negativt vet jag ej men inte har jag lagt ut något negativt, ja om man inte ser en dans video där jag ler och är glad på som negativ?

Usch alltså jag har fått nog av folk, förstår inte vad problemet med mig är?
Jätte många bögar som bara total ignorerar mig, why? Så jävla ful är jag inte, tycker jag ser väldigt bra ut ändå.
Och fjollig är jag knappast heller, jag har en gay kompis, han är extremt fjollig, MEN han får alla killar han vill ändå, bara för han har kort hår och är lång och smal (regular kille liksom).
Då tycker andra killar det är ok att vara fjollig (ibland) så länge man ser ut som en kille är det ok,

Ja för jag har ju pattar och en VaJLO? Mm visst.
Folk har olika smak men vafan? Nästintill var jag än går så blir jag ignorerad av bögar, även på Gay Klubbar, WHAT'S THE PROBLEM?!

Jag förstår inte och är så sjukt trött på att folk måste se mig som någon negativ bitter jävla bög som bara sitter hemma och kritiserar andra, varför tror ni jag nästan blockerar 5 pers varje dag?

JO FÖR JAG VILL SLIPPA NEGATIVITET I MITT LIV!

SÅ SNÄLLA NI SOM LÄSER DETTA, GE MIG EN VECKA UTAN MASSA ONÖDIGT HAT?!

Snälla? Jag orkar inte ta mer onödigt hat längre, jag vill bara kunna tycka och tänka utan att folk ska vilja slå en.

Är det så fel att ha starka åsikter nu för tiden?

Vet inte ens vad jag ska skriva mer, vill bara bli omtyckt för mig, nu har jag visserligen en helt suverän familj och partner så jag känner mig ju inte oälskad, bara att jag tänker annorlunda från andra och många förstår väll inte det och har kanske svårt att se allt från min sida. I don't know.

Så det sista jag vill ha sagt då är att ni som bara ser mig som någon kritisk bitterfitta kan vara snälla och sluta då jag bara vill ha bort allt negativt i mitt liv och kunna dela mina tankar med folk som FÖRSTÅR vad jag vill få fram,

Jag skulle kunnat bete mig så mycket värre mot personen i meddelandena,men vad tjänar jag på det? Då sjunker jag till hans nivå, om jag nu är ett sådant problem för folk så snälla, TA BORT MIG FRÅN FACEBOOK!

Jag vill knappast ha kvar omoget folk som inte kan ta andra åsikter,

Xo Felix

Likes

Comments

Denna killen har då hängt efter mig i 5 år, och han har trakasserat mig i varje förhållande jag haft, det mesta står i meddelandena jag skrev, han har då som sagt skrivit onödiga saker om mina pojkvänner jag haft, skickar naken bilder och frågat mig opassande frågor, och NU valde han att sluta.

Skönt iallafall att slippa en sådan person, har blockerat honom flera gånger men han fattade aldrig vinken, han hittade sätt att skriva ändå och slutade inte hur mycket jag än sa.

Har ni haft någon i ert liv som följt er och nästintill skrämt er lite? Comment Below!

Likes

Comments

Detta kan framstå som känslokallt och elakt för vissa men då får det va, deras problem om de vill se på det hela på det sättet, min mening är inte att starta stora diskussioner eller hat meddelanden för en åsikt, är det något ni har orken för så får ni gärna göra så.

I vilket fall som handlar detta mestadels om en person på min facebook som bara fortsätter älta en period i sitt liv.

Han blev misshandlad av sin pojkvän, vilket inte är okej på någon nivå, MEN, det han gör är att även ett år senare så tjatar han om detta, och det märks att han bara är ute efter uppmärksamhet just nu, det är ofta liknande inlägg och ungefär samma skara personer kommenterar och gillar statusarna.

Vilket betyder att andra bör tycka att det är nog med detta, med tanke på hur mycket han hela tiden skryter om att hans liv är så bra och går åt rätt håll, väldigt konstigt att han då väljer att skriva om just en och samma händelse varje gång.

Jag själv har blivit våldtagen vid ålder 13, jag drog knappast den historien ända tills jag var 14, man ville ju bara glömma det mer, på det sättet han pratar om misshandeln så verkar han bara vilja att folk vet om det överhuvudtaget.


Som sagt, misshandel är inte rätt överhuvudtaget och jag påstår inte att killen ljuger eller något, jag berättar bara min åsikt och uppfattning om denna killens behov av uppmärksamhet och hur han väljer att få den.

Onödigt hat är överdrivet och oönskat.

Likes

Comments

Jag tänker för det mesta låta bilderna tala för sig själva, helt onödigt av denna killen, det onödiga av mig var att fråga om våldtäkten och misshandeln, men, hur ska jag veta om detta hänt honom eller ej? Jag menar han måste ju ha anledningar till att tro att våld är coolt och att bögar är såpass äckliga som vi är, och jag tog i i en högre grad, vilket var menat för att få honom att reagera och förstå att jag inte är den som bara låter folk trampa på mig, slänger de starka ord på mig så får de en del tillbaka.

PS- jag frågade dessutom om våldtäkt och misshandeln, konstaterade inget, så twista det inte som att jag är en överdrivet negativ och bitter person.

Kände lite såhär

Och såhär

And then

Likes

Comments

Det är precis såna här bögar jag inte riktigt tål,
Man ska få vara sig själv, men går en kille ut i bara högklackat så kollar folk, jag brukade också gå runt i klackar, mest som revolt mot samhället, och jag är samtidigt stolt för det och ångrar det även.

Tycker det är relativt onödigt att lägga ut såna här statusar då det endast beror på dålig självkänsla, att personen måste göra en status som involverar att andra människor kollar beror på osäkerhet, hade han inte brytt sig och varit mer säker i sig själv hade han inte sagt något om det och bara (litterärt) vända klacken till.

Jag kan såklart uttala mig om detta då jag själv har varit precis likadan, jag struttade runt i köns utmanande kläder för uppmärksamhet, och så fort någon kollade eller sa något så trodde jag jämt att det var negativt menat, just för jag var osäker i mig själv.

Sedan måste jag bara påpeka att det är jätte bra att han gillar Sina ögonbryn, men enligt mig så förstår jag att tjejerna kollade, då hans bryn faktiskt inte är snygga. Alls. (My opinion)

Har en hel del sånt här folk på min facebook, jag vet inte om många inte hittat sig själva ännu, men fler och fler klär sig i de motsatta könets kläder osv, känns som alla ska vara transsexuella helt plötsligt, eller Dragqueen... Det är typ inte speciellt med gender benders av olika slag längre, alla bögsr tror de kan göra det bara för de ju är bögar..

Jag tror ju inte jag är världsbäst på att (vuxet material!)
Suga snopp precis, sägs ju att bögar kan ta långt ner och blah blah, men det kan inte alla ändå ju?
Känns som många bögar tror de kan så mycket bara för de tänker sig en stereotypisk homosexuell kille i typ Amerika..

Bara var er själva, ( vilket man är ändå!) men man kan ju göra det på sitt eget sätt isåfall och inte bara kopiera sånt alla andra gjort, inspiration är en sak, men att rakt av kopiera annat folk har gjort bara för du vill eller tror dig ha rätten till det så är det inte fritt fram.


Med detta ville jag få sagt att JAG anser att folk försöker vara något/någon de inte är, bara för social medias skull, det är inte alltid så viktigt har jag fått lära mig.

PS- denna killen lär säkerligen se detta och få ett litet flipp, men det får han ta, han får gärna skriva om det på facebook då det bara bevisar ännu mer osäkerhet, finns inget han kan göra då det ej finns med några namn eller dylikt, detta är en åsikt och inte något hat, folk får lära sig skillnaden på Åsikter och Hat.

PS igen- Att används You Go Girl till bögar bara sådär är inte helt okej heller, alla vill inte bli kallade detta eller bli stämplade med en twink stämpel.

Likes

Comments

Varför detta känns viktigt att prata om vet jag ej, men det har kommit över 300 nya Emojis till iPhone osv,
Väldigt trevligt då man nu kan ändra hudfärg och det finns samkönade par och familjer, teknologin har blivit uppdaterad med en Apple watch istället för ett traditionellt armbandsur, iPhonen har blivit en 6a och det finns fler flaggor.

Tror detta är mesta ändringarna, folk lär märka allt när uppdateringen släppts till allmänheten, och folk lär säkert klaga lite på något och leka missnöjda, för vi bor ju i Sverige och här kan man klaga på allt. Jippi.


  • 337 Readers

Likes

Comments

Okej det är officiellt, jag skäms, extremt mycket,
Läste att en homosexuell kille på min facebook planerade på att göra en champagne med sin partner vilket jag ansåg helt out of it.

Jag hade då aldrig velat göra Någon slags Alkohol dryck med min partner, skulle skämmas så otroligt mycket,
Man kan se detta på många sätt om man vill,
Ska man se de som att de menar att alla bögar dricker och gillar champagne?
Varför måste de finnas en speciell Champagne för Eller av HBTQ personer?... Dryck som dryck for gods sake, spela roll om det är gjort av bögar,flator eller heterosexuella, Dricka som dricka!

Hade verkligen inte velat ha mitt ansikte på en flaska alkohol, ännu mindre att benämna det som dryck av en homosexuell.

Jag är absolut inte emot Homosexuella på något sätt, sån hycklare är jag ej, jag tycker bara att man inte ska kasta ett felaktigt ljus över en viss folk grupp bara för man tror sig göra något bra.

Nej denna idén tycker jag är absurd, vad är ers tankar?


-Här hittar ni artikeln om champagnen-

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/790672-har-ar-den-varldens-forsta-gayskumpa

Likes

Comments