Nuuuså, bättre sent än aldrig kommer vloggen från vår treårsdag och alla hjärtans dag upp ^^

Hoppas ni tycker om den :)

Enjoy:

Det var en mysig dag och jag hoppas att det speglas i videon :)

Ha det bäst!

/Linen

Likes

Comments

Nu ligger en video uppe :)

(Ja, håret är annorlunda, den är inspelad innan jag klippte mig :P )


Enjoy:

Ta-da :)


Ha det bäst!/Linen

Likes

Comments

Hej morfar

Idag är första dagen någonsin utan dig. Vi har precis kommit hem från att ha sagt hej då till dig på sjukhuset.

Vi var där igår kväll också, medan du fortfarande sov. De hade inte kunnat väcka dig sedan dagen innan och tyckte att det var dags att vi åkte in. Du andades till och från lite ansträngt och några av gångerna blev jag rädd, jag trodde att det var sista andetaget. Men du fortsatte andas.

Vi pratade med dig, för de sa att du fortfarande kunde höra oss. Så vi satt där nästan allihopa och klappade på dig och pratade om vad vi har gjort med dig och alla de saker du åstadkommit i ditt liv.

Jag kom och tänka på stål-morfartröjan jag gjorde till dig på din 80årsdag. Det är nog den t-shirt jag sett dig i mest sen den dagen. Det påmålade trycket med Stålmannen-loggan i fram och ”Stålmorfar”-texten på ryggen är nästan helt borttvättade. Du verkligen älskade den tröjan och visade upp den för alla du mötte, så fort du fick möjlighet. Det gläder mig att den kunde ge dig så mycket stolthet över att vara morfar, vår stålmorfar.

Du somnade in i natt och det första jag kände var lättnad för dig. Du slapp vara ensam. Dina två döttrar var med dig, in i det sista.

Du hade ett litet leende på ena sidan av ansiktet i morse, när vi var tillbaka för att säga ett sista hej då. De hade fixat dig så fint och satt på dig en rödrutig flanellskjorta, väldigt typiska morfarkläder. Du såg så fridfull ut. Du behöver inte ha ont längre, det gläder mig. Du behöver inte oroa dig något mer, allt är bra, du sover sött nu.

När jag såg ditt leende tänkte jag att det var för att du är glad att du äntligen är med mormor igen. Jag vet hur mycket du har saknat henne. Hon var ditt liv, och du hennes. Er kärlek var som de i sagorna.

Nu är vi hemma igen. Det var svårt att lämna dig och veta att det var sista gången jag såg dig på riktigt. Nästan alla av oss åkte hit. Vi fikade och pratade lite. Nu vilar vi allihopa. Det har varit en omtumlande natt och det blev inte mycket sömn för någon av oss.

Jag är så glad att jag hann säga hej då och få klappa på dig igår kväll. Jag kunde inte förmå att säga hej då till dig, när du fortfarande andades. Istället sa jag ”Jag älskar dig, vi ses”. Jag var rädd att om du nu hörde oss, ville jag inte påskynda något genom att du hörde ”hej då”. I morse blev det dock mina sista ord till dig, innan jag lämnade rummet. Hej då, morfar.

Jag älskar dig, alltid.

Din Linen

Likes

Comments

Kalaaas ^^ Min farmor skulle ha fyllt 100 år i år, så vi ska ha stort släktkalas. Och flugan är på ;)

Det är också första gången Samuel ska träffa pappas del av släkten, så det är kul :)

Nu kör vi :) Snyggaste paret? ;)

Ha det bäst!

/Linen

Likes

Comments

Hellööw bloggish

Igår var det ju alla hjärtans dag men det var också min också Samuels treårsdag  :D

Jag började dock dagen med tre timmar hos frissan haha. Hade dock liiite för roligt med alla "Valentines Day"-filterna ;D Typ:

Hahaha^^ Satt med blekningen i ungefär en timme, så det hann bli några bilder hahaha!

Meeeeen sedan blev resultatet... SILVER :D Yaaaay, äntligen fixat till det igen så det är snyggt (och bättre färg den här gången, blev för ljust förra gången). Wohoo!

Ta-da! Jag är supernöjd iaf :)


Efteråt mötte jag upp pappa som jobbar i närheten och åt lunch med honom. Sushi 🍣❤ Såå gott :D


Seen åkte jag hem en jättesnabbis för att lämna av mig de blommor jag fraktade hem åt pappa, som han gav till mamma :) Och sen snabbt iväg med nästa upp för att möta Mr Valentine.


Ja, eller Samuel ;) Vi gick och åt middag tillsammans. Vi drog sen hem och kollade lite TV och grejer och skålade för våra tre år, med päronsoda #vuxenpoäng ;)Hihi tre år med den här knäppisen :P

Vi har även vloggat den dagen så ni får hänga med på allt det här även i ze videoformat.

Hoppas ni hade en bra dag igår och får en fantastisk idag :)


Ha det bäst!


/Linen

Likes

Comments

Nu finns en ny video uppe :)

Enjoy:

Ta-da ^^


Ha det bäst!


/Linen

Likes

Comments

Efter två dagar ifrån Samuel var det väldigt mysigt att få träffas igen (ja vi är ett sånt där jobbigt sockersött par ;) )!

Vi möttes upp under eftermiddagen och sen drog vi hem till mig. Efter ett tag fick jag lite ryck och ville ta en promenad så vi drog iväg en skvätt - och frös nästan ihjäl 😝 - och sötaste killen i världen bjöd mig på middag ^^

Sååå gott med Thaimat asså^^ Och inget större fel på sällskapet heller haha ;D ❤ Och ja, jag är så trött som jag ser ut haha! :P

Sen drog vi hem igen. Skönt med promenad och att röra lite på sig, trots kylan ;)

Ha det bäst!

Linen

Likes

Comments

Okej gänget! Så vad har hänt idag?

Idag har jag hängt med Oscar Zia på Sveriges Radio! Ne, det har jag inte :P Men! Jag och min reportageklass var på studiebesök på just SR idag. Och då råkade han va där just då. Jag fick faktiskt ögonkontakt med honom ett tag, just saying ;)

Men hur som helst. Studiebesöket var såååå kul och jag känner mig så himla extra uppumpad/hypead på att radio verkligen är det jag vill. Besöket gav mig en sån himla extra motivation att verkligen satsa på det här. Ska göra allt jag kan för att hamna på radio på ett eller annat sätt under praktiken i höst, woho! Och gärna som sommarjobb nu i sommar ^^ Så radiopeople, om ni läser detta; hook me up ;) Har röstprover att skicka och allt haha!

Nu är klockan mycket och det är dags för mig att sova, så god natt gott folk!

Har ingen bild från idag tyvärr (smart av mig, men va så inne i the moment så tänkte inte på att ta bild + att det var sååå svinkallt idag så ville inte ta av vantarna haha) så ni får en bild på mig som Linen Potter (hehe ;) ), för det jag upplevde idag var magi! ❤

Nu ska jag försöka sova med en snarkande katt nere på golvet (knäppkatt, hoppa upp i sängen med mig istället för på golvet på min mössa (?!) som råkar ligga där 😝).

Ha det bäst!

/Linen

Likes

Comments

Idag har jag varit iväg och intervjuat en person till mitt nästa radioreportage (skoluppgift) som ska vara färdig på fredag.

Det va jättekul! Första gången jag gör ett mer "riktigt" radioinslag med miljöljud och allt. Ska bli kul att klippa ihop och läsa in egna "prator" till ^^

Är så glad i min mikrofon, såå värt pengarna :D

Ni har väl inte missat min senaste video? ;) Mysig blogg med mig och Samuel :) Finns i förra inlägget :)

Ha det bäst!

/Linen

Likes

Comments