Hahaha asså ibland skickar jag så onödiga snapchatmeddelanden. Nästan så det blir lite roligt. Så tänkte att jag gör en grej av det. Så här är första omgången av onödiga snaps :P

Haha inte​ så många men ändå, en början :P

Inte en snap men kan vi tala om att jag, siffernörden Orvar själv fick nummerlappen 123 - 1, 2, 3!!! Aaaaah :D

Ha det bäst!

/Linen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Haha det här har typ varit hela min helg (ja minus pizzan då). Är förkyld så jag och Samuel har bott i sängen och kollat massa serier :P

Ha det bäst!

/Linen

Likes

Comments

Hej

Idag har varit (och är fortfarande) en lugn dag. Jag och Samuel var på en klassgrej med min klass igår vilket var supertrevligt men det blev sent och vi är tydligen pensionärer som inte klarar att va uppe så länge utan att bli sjuuukt trötta dagen efter :P Vi lyckades ändå orka oss ut på en 35minuters promenad i solen + komma ihåg att göra våra morgonövningar. Det var skönt faktiskt :)

Så här snygg var jag igår haha!

Morfars begravning är på tisdag och jag ska läsa den text/brev jag skrev till honom den dagen han dog. Men den behövde skrivas om lite för det var några upprepningar i den som märktes väldigt mycket när den blir uppläst. Så det har jag fixat idag och även tränat på att just läsa den högt.

Snart är det middag och mellloooo. Yey haha jag gillar Melodifestivalen :)

Nu off to slöa lite mer ;)


Ha det bäst!/Linen

Likes

Comments

Hej bloggen

Jag vet att jag varit lite borta härifrån ganska mycket på sistone, framförallt sen morfar dog. Dels har det varit skönt att bara få ta tid att smälta det, han var en av mina bästa vänner och det är otroligt konstigt att han inte finns längre för han har alltid funnits. Han är ju morfar för sjutton gubbar. Och så är han... borta. Det är jättekonstigt.

Däremot är det dock inte bara därför och inte heller den största anledningen. Jag har varit lite borta för att det är en stor sak som har ockuperat mina tankar i stort sett all min vakna tid. Och jag överdriver inte när jag säger det. I sort sätt all tid jag inte måste fokusera på något speciellt så går mina tankar åt till den här andra saken. Vad pratar jag om? Ja... jag är inte helt redo att prata om det rakt ut (eller jo, ja det är jag kanske men jag vill inte att någon som står mig nära som antagligen hellre skulle vilja få reda på något sådant face to face ska råka se det på internet - jag vill ta det med dem när jag är redo för det, så att jag kan styra när de får reda på det - de läser aldrig bloggen och har antagligen aldrig ens sett nån av mina videor men för säkerhets skull) förrän jag är helt säker (kommer jag någonsin bli det?) men jag har gjort en video där jag förklarar lite mer och antagligen förstår ni ändå vad jag menar när ni hör vad jag säger men ja. Jag har valt att prata lite vagt för min egen skull för det är där jag känner att jag är nu. Jag vill va öppna med er som läser och mina (få men ändock) tittare på youtube. Men den här saken är inget jag kan kasta ut och lätt ta tillbaka, så jag måste få ta det i min tid och bara smälta och lista ut hur jag ska göra.

Det är just därför jag inte varit så aktiv här - jag har behövt tid för att tänka men främst pga. att jag har tänkt så mycket (och det är typ det enda jag gjort och som egentligen händer/är centralt i mitt liv just nu) så har jag inte riktigt haft så mycket att skriva om, då jag inte varit mogen att skriva om det här än. Så ja, jag hoppas ni förstår <3 Jag har dock saknat att skriva till er här - som ni kanske märker då det här helt plötsligt blev ett ganska långt inlägg och inte det snabba korta jag tänkt mig haha!

Jag ska bara avklara morfars begravning och allt sådant, sedan kan jag skifta fokus på att mer förstå mig själv och ta itu med det bättre typ. Just nu är jag bara inne på att jag ska läsa upp min morfartext (du hittar den här ) på begravningen utan att bli för nervös.

Men ja, videon med lite mer förklaring är här:

Yes, så ligger det till. Som sagt ni fattar säkert vad jag menar ändå. Antar jag. Om inte så kommer jag någon gång i framtiden förklara vad allt rör/rörde sig om oavsett var jag landar/kommer på.


Ha det bäst!


/Linen

Likes

Comments

Nuuuså, bättre sent än aldrig kommer vloggen från vår treårsdag och alla hjärtans dag upp ^^

Hoppas ni tycker om den :)

Enjoy:

Det var en mysig dag och jag hoppas att det speglas i videon :)

Ha det bäst!

/Linen

Likes

Comments

Nu ligger en video uppe :)

(Ja, håret är annorlunda, den är inspelad innan jag klippte mig :P )


Enjoy:

Ta-da :)


Ha det bäst!/Linen

Likes

Comments

Hej morfar

Idag är första dagen någonsin utan dig. Vi har precis kommit hem från att ha sagt hej då till dig på sjukhuset.

Vi var där igår kväll också, medan du fortfarande sov. De hade inte kunnat väcka dig sedan dagen innan och tyckte att det var dags att vi åkte in. Du andades till och från lite ansträngt och några av gångerna blev jag rädd, jag trodde att det var sista andetaget. Men du fortsatte andas.

Vi pratade med dig, för de sa att du fortfarande kunde höra oss. Så vi satt där nästan allihopa och klappade på dig och pratade om vad vi har gjort med dig och alla de saker du åstadkommit i ditt liv.

Jag kom och tänka på stål-morfartröjan jag gjorde till dig på din 80årsdag. Det är nog den t-shirt jag sett dig i mest sen den dagen. Det påmålade trycket med Stålmannen-loggan i fram och ”Stålmorfar”-texten på ryggen är nästan helt borttvättade. Du verkligen älskade den tröjan och visade upp den för alla du mötte, så fort du fick möjlighet. Det gläder mig att den kunde ge dig så mycket stolthet över att vara morfar, vår stålmorfar.

Du somnade in i natt och det första jag kände var lättnad för dig. Du slapp vara ensam. Dina två döttrar var med dig, in i det sista.

Du hade ett litet leende på ena sidan av ansiktet i morse, när vi var tillbaka för att säga ett sista hej då. De hade fixat dig så fint och satt på dig en rödrutig flanellskjorta, väldigt typiska morfarkläder. Du såg så fridfull ut. Du behöver inte ha ont längre, det gläder mig. Du behöver inte oroa dig något mer, allt är bra, du sover sött nu.

När jag såg ditt leende tänkte jag att det var för att du är glad att du äntligen är med mormor igen. Jag vet hur mycket du har saknat henne. Hon var ditt liv, och du hennes. Er kärlek var som de i sagorna.

Nu är vi hemma igen. Det var svårt att lämna dig och veta att det var sista gången jag såg dig på riktigt. Nästan alla av oss åkte hit. Vi fikade och pratade lite. Nu vilar vi allihopa. Det har varit en omtumlande natt och det blev inte mycket sömn för någon av oss.

Jag är så glad att jag hann säga hej då och få klappa på dig igår kväll. Jag kunde inte förmå att säga hej då till dig, när du fortfarande andades. Istället sa jag ”Jag älskar dig, vi ses”. Jag var rädd att om du nu hörde oss, ville jag inte påskynda något genom att du hörde ”hej då”. I morse blev det dock mina sista ord till dig, innan jag lämnade rummet. Hej då, morfar.

Jag älskar dig, alltid.

Din Linen

Likes

Comments

Kalaaas ^^ Min farmor skulle ha fyllt 100 år i år, så vi ska ha stort släktkalas. Och flugan är på ;)

Det är också första gången Samuel ska träffa pappas del av släkten, så det är kul :)

Nu kör vi :) Snyggaste paret? ;)

Ha det bäst!

/Linen

Likes

Comments

Hellööw bloggish

Igår var det ju alla hjärtans dag men det var också min också Samuels treårsdag  :D

Jag började dock dagen med tre timmar hos frissan haha. Hade dock liiite för roligt med alla "Valentines Day"-filterna ;D Typ:

Hahaha^^ Satt med blekningen i ungefär en timme, så det hann bli några bilder hahaha!

Meeeeen sedan blev resultatet... SILVER :D Yaaaay, äntligen fixat till det igen så det är snyggt (och bättre färg den här gången, blev för ljust förra gången). Wohoo!

Ta-da! Jag är supernöjd iaf :)


Efteråt mötte jag upp pappa som jobbar i närheten och åt lunch med honom. Sushi 🍣❤ Såå gott :D


Seen åkte jag hem en jättesnabbis för att lämna av mig de blommor jag fraktade hem åt pappa, som han gav till mamma :) Och sen snabbt iväg med nästa upp för att möta Mr Valentine.


Ja, eller Samuel ;) Vi gick och åt middag tillsammans. Vi drog sen hem och kollade lite TV och grejer och skålade för våra tre år, med päronsoda #vuxenpoäng ;)Hihi tre år med den här knäppisen :P

Vi har även vloggat den dagen så ni får hänga med på allt det här även i ze videoformat.

Hoppas ni hade en bra dag igår och får en fantastisk idag :)


Ha det bäst!


/Linen

Likes

Comments