View tracker

Här har vi den - efter en 11 timmars slit under torsdagen. Klassens första egenproducerade lokaltidning :D Vi kommer göra två till de kommande två torsdagarna. Just den här veckan var jag sociala medieransvarig så vill ni se vad vi gjort (och kommer göra under två kommande två torsdagar) kika in på ReportageJakan på instagram :)

Nästa vecka är jag journalist, så mina artiklar kommer va med. Asnervöst och spännande haha! :D

Sorry för inaktivitet här, har varit så sjukt trött men jag har tänkt på bloggen ofta men bara inte orkat. Ska försöka ta mig i kragen nu haha!

Ha det bäst!

/Linen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sitter och kollar på Aktuellt och så hamnar det om att det i New York har beslutats att de ska ge ut gratis tamponger/bindor till de som inte har råd (dvs typ hemlösa osv). Superbra. Verkligen. Men under hela inslaget och diskussionen efter så sa de kvinnor/flickor/kvinnors behov. Och jag blev tokig.

Inte alla med mens är kvinnor och inte alla kvinnor har mens. Jag sitter själv just nu med mens och jag är inte kvinna. Jag och många andra ickebinära och folk med andra transidentiteter (som inte identifierar sig som kvinnor) med mig har mens.

Blir tokig av att dagligen höra och läsa sådant. Och det är fruktansvärt frustrerande och för många av oss ångestframkallande. Hade det varit så svårt att bara säga "till dem som behöver det"/"personer med mens"/"livmoderbärare" osv?

Sorry för rörigt inlägg. Arg, trött och ont i magen.

Bjuder på en gullig "pussy" höhö.

God natt.

Ha det bäst!

/Linen

Likes

Comments

View tracker

Haha ne inte riktigt men precis vid lunch idag så gick brandlarmet och ingen fatta varför för det såg inte ut att brinna. Men brandkåren kom och va kvar ett bra tag utan att vi visste nått alls.

Visade sig sen att det var något trasigt brandlarm eller nått som skolan behövde åtgärda typ.

Det röda där är brandbilen uppe vid skolans huvudbyggnad ^^

Alla skolans studenter stod lydigt och väntade (trots att någon var kissnödig - utan att nämna några namn :P ).

Sedan fick vi äntligen äta och eftersom det va kort dag idag va det sen dags att dra mig hemåt. Jag hade så tråkigt i väntan på bussen hem efter pendeln så jag hade en himla (o)rolig följetong på min snapchat om att bussen var sen osv :P Slutade så här:

Ja..  vem har någonsin sagt att jag är vuxen haha! Okej många, men de har fel. Haha, va nog bara jag som va road xP

Nåja nu ska jag fortsätta packa inför helgen - Östersund here we comeeee!

Ha det bäst!

/Linen

Likes

Comments

Hej!

Som vanligt så har vi inlämningar på veckans uppgift på tisdagar och jag hade skjutit på att skriva den sååå länge. Men så igår så fick jag äntligen ändan ur och skrev del ett av uppgiften och tänkte att "äh, jag gör det sista i morgon, det är så lite". Så jag gick ner och drack te och tittade på TV med min mamma. Men sen fick jag ändå för mig att jag skulle skriva klart det sista, så jag satte mig och gjorde det. Dette ledde till att jag idag bara behövde läsa igenom det och skicka in. Så nu har jag en helt fri dag, så skönt! Tisdagar är vi alltså inte på plats utan vi har "skrivdagar" så vi är hemma.

Dels är det jättteskönt att inte behöva plugga mer idag men sen vaknade jag också och var så himla hängig. Jag har haft ont i halsen i flera dagar utan att det riktigt hänt nått men nu har det dragit på direkt. Jag har redan missat så mycket i skolan i och med operationen (sjukskrivningen) så kan inte va borta mer plus att jag och Sam åker upp till Östersund på fredag för att träffa bästa M och J vilket jag sett fram emot sååå länge, så jag kan inte va sjuk aaah :P Aja det jag försöker komma fram till är att det är då bra att jag har den här dagen fri nu, så kan jag bo i soffan hela dagen ;) Vilket jag ska gå och göra nu haha!

Bjuder på denna extremt snygga snapchatbild på mig (tagen för några månader sen) som får det att se ut som att jag är typ naken haha! :P


Ha det bäst!


/Linen

Likes

Comments

Hej!

Som lovat igår så ligger nu sista operationsvloggsdelen ute :D

Här är den:

Enjoy!

Ta-da!


Ha det bäst!


/Linen

Likes

Comments

Gårdagen var speciell. Inte speciell som i dålig utan bara speciell.

Eftersom det är journalistik jag studerar så satsar skolan mycket på att göra studiebesök på relevanta platser. Igår blev det studiebesök på TT (nyhetsbyrån) vilket var väldigt spännande men jag var så fruktansvärt kissnödig så jag var tyvärr typ bara 80% närvarande mentalt heheh.


Det är ju ingen dålig utsikt de har från sitt kontor! Än så länge iaf. De sa att det ska byggas ett hur framför, tyvärr.

Besöket på TT var mellan 13:30-15:00 och vi skulle på teater med skolan kl 19 (för en recensionuppgift), så jag åkte hem mellan och hann äta en tidig middag och plugga lite.

Vid 17:45 stack jag iväg igen för att 19:00 sitta inne på stadsteatern och kolla på denna föreställning:

Minnesstund. Det var... intressant haha. Ska inte skriva recensionen här för det ska jag göra som uppgift ;)

Det låter kanske inte som mycket men jag var uppe relativt tidigt för att hinna plugga innan (vilket i stort sett sket sig pga knas med teknik - vilket sen visade sig vara bara missförstånd men men) sen var det så hoppigt med att det var fyra timmar emellan, åka fram och tillbaka till stan två gånger osv plus att jag höll på att bli sjuk. Är ännu sämre idag så var hemma. Vilket på ett sätt var dumt för jag är inte riktigt "måste vara hemma-dålig" möjligtvis (nu på kvällen är jag det dock :O ) men både i morgon, fredag, och på måndag är det stenviktigt att jag är i skolan, får inte missa, så jag tänkte att det var bra att vila idag då (och plugga massor som jag också behövde), då jag ändå faktiskt är sjuk. Så ja. Haha det var lite hoppigt och rörigt så idag har jag varit himla trött!

I morgon kommer sista delen av operationsvloggen upp!


Ha det bäst!


/Linen

Likes

Comments

Heeej!

Nu ligger del två av min operationsvlogg uppe :D Jag är iaf väldigt nöjd med den här videon, så jag hoppas ni tycker om den ^^

Enjoy:

Yey ^^


Ha det bäst!

/Linen

Likes

Comments

Sitter i skolan just nu, vi har en sen kvällsföreläsning inför/som grund för några uppgifter vi har den här veckan. Men det är en timme kvar tills den börjar och vi har redan väntat i över en timme. Så det är ganska... boring ;)

Ni ser ju hur otroligt road jag ser ut ;)

Blir säkert spännande sen dock  under själva föreläsningen ^_^

Ha det bäst!

/Linen

Likes

Comments

Hej

Jag vet att jag varit helt sämst på att uppdatera. Det är inte att jag inte vill, jag har bara glömt (när jag väl haft tid), haft miljoner saker att göra och varit (är fortfarande) såå trött.

T.ex. bara den här helgen har gått åt till bara massa kalas. Det har varit jättekul men lite intensivt och det är lite jobbigt att inte ha fått någon helg riktigt - förmiddagen plugg, eftermiddag/kväll kalas.

i torsdags skulle min farfar fyllt 100 år, så då hade vi i släkten ett stort kalas där vi träffades och mindes honom (jag var sex år när han dog så jag minns tyvärr inte så mycket men lär känna honom via dem som minns och ser så mycket av det de berättar om honom i dem själva, så lär känna honom via/i dem). Det var en väldigt trevlig kväll med världens godaste efterrätt:

Jag gillar egentligen inte bär alls och framförallt inte blåbär som var i hela mittenlagret av pajen men det smakade typ inget blåbär så den var supergod ändå.

Restaurangen ligger ju liksom inte så dåligt ;) Kolla utsikten:

Inte så pjåkigt.

Fattar dock inte grejen med fåtöljen bredvid. Är det om en har sällskap med sig? :P Jag tänkte först att det kan va för de med rullstol och som har assistent så kan hen sitta där så länge men pappa påpekade att det nog var för litet där inne för att kunna snurra runt med en rullstol där inne. Plus att som ni ser finns det inga stödräcken runt toan. Så, ja. Skumt haha!

Igår (lördag) var det kalas för mina äldsta kusiner som fyllde 50 vilket var väldigt trevligt. Har tyvärr alla bilder på "riktiga" kameran och skriver från mobilen nu så kan tyvärr inte visa just nu, ska se om jag lyckas slänga upp nåt sen :) Så som jag skrev innan; jag pluggade på förmiddagen sen var det snabbt in i duschen, på med kläder, fixa hår och sen iväg.

Idag är det söndag och vi ska iväg till yngsta kusin som fyller år på onsdag och som firas idag. Tanken var att jag skulle plugga nu på förmiddagen men jag är så sjuk trött så har inte orkat komma igång än och vi ska åka om tre timmar.

Det var lite uppdatering det ^^

Ha det bäst!

/Linen

Likes

Comments

Hej världen. Jag tänker förneka valet idag och gömma mig under mitt mentala täcke. ISTÄLLET tänkte jag fokusera på något roligare, nämligen att jag igår blev silverhårig^^ Tada:

Vänster; innan, höger; efter.

Sååå nöjd :D

Ha det bäst!

/Linen

Likes

Comments