Jagade honom runt hallonbuskarna i lördags. Älskade lilla gullunge.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vaknade utvilad imorse när killen åkte till jobbet men istället för att kliva upp somnade jag om, försov mig och vaknade mitt i en mardröm istället. Eller ja, mardröm och mardröm, någon stal ett bokslut av mig närmare bestämt, haha. Kanske har jag gått in i rollen som ekonom och nu finns det ingen återvändo?

Hur som, ska svepa kaffet nu och fortsätta mata min hjärna med ekonomiska termer.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Så har kanske den bästa veckan på hela sommaren samt även hela sommaren i sig passerat och jag har fått återgå till hårdplugg. Bara en vecka till tenta nu och mellan det ska vi hinna med ett bröllop över helgen och början på insparksveckan. Med andra ord dubbel ångest nästkommande dagar, Finns ingen tid att förlora osv.

Likes

Comments

Vi börjar sakta men säkert blir människor igen efter en helg på minifestival i garpenberg. Tar på krafterna att sova i ett minimalt tält på ett liggunderlag och festa två dygn. Men det var en fin helg och vi hade så himla kul med killens kompisgäng.

Tänkte på hur fint det är att man blir tillsammans med en människa också får man de där underbara dårarna på köpet? En hel hög med nya kompisar. Så jävla fint.

Likes

Comments

Måndag, är tillbaka i Gävle och det känns så bra. Fint att äntligen känna att något faktiskt känns som hemma. Tillät mig själv att ta det lite lugnt idag och få ordning på lägenheten, tvätta och sånt man vill när en varit borta ett tag. Varvat med det och plugg är jag kattvakt till Molgan några timmar. Är ju allt annat än en djurmänniska tyvärr så jag sitter på nålar och är livrädd att han ska sticka iväg/kissa ner något/slå sönder något eller kanske attackera mig. Ja ni hör ju, paranoid icke-djurmänniska som är kattvakt.

Nu ska jag plugga vidare och ikväll blir det en sväng till Furuvik!

Likes

Comments

Min lördag var så fin. Tog en välbehövlig sovmorgon, läste, drack bubbel och var en riktig njutare. På eftermiddagen kom bästis och Morgan hit, vi åt thaimat på Nellies ständiga begäran, drack vin, pratade ikapp och spelade spel. Brukar dra mig för det då jag aldrig i mitt liv vunnit mot henne. Hon är som ett levande uppslagsverk vilket såklart är en fin egenskap men en MARDRÖM att spela spel emot. Fick dock min revansch i Cards against humanity där omkring midnatt. Har ni spelat det?

Likes

Comments

Har varit i kamp med mig själv (samt plånboken och mina prioriteringar) sen ca April huruvida jag skulle köpa de här skorna eller inte. För 1: Man kan ju inte ha för många par skor. 2:e Ett par sneakers per sommar kan man väl vara värd? och 3: De äääääääääär ju så fina i rosa!
Men ungefär i tid med att jag sett mig besegrad av ovan nämnda anledningar kom dom som ett brev på posten av min syster förra veckan! Vilken dröm, hon är bäst.


Likes

Comments

Ibland är det så fint ute att man bara vill sitta och glo på ljuset istället för att dra ner rullgardinen.

Likes

Comments


Börjar inse att jag har blivit till i fel århundrade, 60-talet verkar tilltala mig mer med all teak i hela världen. Jagar land och rike efter ett soffborg (och skrivbord, sidobord och matbord, eh) men det klaffar ju aaaaaldrig. Har ni tips? Ge mig! Längtar nästan lite till höst så vi kan fortsätta fixa i lägenheten och göra det riktigt mysigt!


Likes

Comments