Har kanske världens bästa pappa. I tisdags kom han ner till Gävle och hade med sig en gran hela vägen hemifrån, och igår hade jag tillslut tjatat hål i huvudet på Gustav, så då åkte det på en slinga. Kolla mysigt det blev! 23 dagar till julafton hörrni!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min iPhone-kamera blir verkligen sämre och sämre för varje bild från iPhone 8 jag ser, men what to do.

Ja ni ska inte tro att vi äter sådär lyxig frukost på måndagar inte, helst inte i dagsljus, så sällsynt som det är i november. Nej det var lördagens frukost såklart, god varen. Men nu är det måndag! Ny vecka! Pepp pepp!

Bra saker med den här veckan:

1. På fredag börjar julkalendern
2. På söndag är det första advent, således ska vi kika på invigningen av bocken innan någon pyroman tänder på den. Man måste vara där första dagen om man ska hinna se den fick vi lära oss förra året.
3. Det SKA snöa i veckan. Vi får väl se hur det blir med den saken men prognosen säger iaf snö tre dagar i sträck. *HOPPAS*

Nu måste jag sätta fart hör, har tyvärr så mycket plugg så jag skulle behöva klona mig själv för att hinna med, men det löser sig. Glad måndag!

Likes

Comments

​Wowoowowow vilken kväll vi hade i onsdags. Allt var helt perfekt ordnat och det var så fint. 

men något vi måste lära oss till nästa gång är ju att vara med på bild, herregud. Skrattade ihjäl mig när fotografen skulle ta en bild på oss och fick ta om en 7 ggr för att det alltid var någon som blundade, kämpa gänget. Nåja vi var faktiskt fina även om bilderna talar sitt tydliga språk. Kul var det iaf och i torsdags var jag inte kaxig. 

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu är det faktiskt bara en månad kvar! Och om det inte duger som argument har jag ju faktiskt fyllt år också! Då får man önska sig saker. Behöver faktiskt en mössa, min gamla hipstermössa gör liksom inte jobbet, jag fryser för mycket. Vill dock egentligen ha en från BACK, men denna var ju fin också. Förutom det vill jag ha en tekanna, en mjölkskummare, tofflor, skolväska, burkar till köket, en fin vinöppnare, böcker och 500 saker till. Det finns liksom alltid hål att fylla när en är student. Linn, antecknar du?


Likes

Comments

Den här helgen går inte direkt till historien som en av de roligaste, killen var borta, jag pluggade hela lördagen och fick sen feber och blev sjuk, Men igår var vi hemma hela dagen och pysslade runt iaf vilket var mysigt.

Den här veckan är det kontaktia! Arbetsmarknadsdagen här på högskolan. Jag ska på ett möte inför det senare idag för att jag ska vara montervärd.

Resten av veckan är plugg, i morgon ska vi skriva färdigt en förstudie i ekonomistyrning och sen preppa inför onsdagen. På onsdag ska jag vara montervärd med LRF konsult hela dagen och på kvällen är det bankett på gasklockorna, ganska spänd på att spendera kvällen där faktiskt. Känner jag mig själv rätt lär det inte bli så mycket plugg på torsdag efter onsdagens tillställning så det får jag ta ikapp på fredag. Och i helgen ska vi fira Hannas födelsedag, gå på julmarknad, mysa, dricka vin, baka lussebullar och jag kommer oavsett vad grinchen här hemma säger, börja julpynta lite försiktigt.

Jag vet att jag är tidig men det är för att när alla andra kommer ha tid att pynta och fixa och baka kommer jag vara helt DRÄNKT i plugg så jag måste faktiskt få börja lite tidigare, ok?

Så nu vet ni var ni har mig i veckan. NU ska jag sätta fart med plugget.

Såhär såg vi ut på banketten förra året, fy var inte alls nöjd med varken klänning eller frisyr eller nånting, haha nya tag i år.

Likes

Comments

STOPP. Släpp allt ni håller på med och gör genast de här munkarna för annars kommer ni ångra er. Det här är de perfekta lilla munsbitarna till söndagsfikat för att smygstarta den här julen! Fast munsbit och munsbit, man slutar ju inte äta förrän efter minst 5 st tyvärr, men det är det värt.

Receptet hittar ni här . Happy baking och så!

Likes

Comments

Vi jobbar mycket med mysiga frukostar nu i höst märker jag, men killen har varit borta och vi hade en individuell uppgift att få gjord så jag och kompanjonerna passade på att bruncha lite här hemma innan vi satte igång. Skönt att få bocka av en sak på den oändliga listan med saker som ska göras den här terminen.

Nu däremot ligger jag i soffan med feber och väntar in killen som har med sig burgare och pommes. YUM!

Likes

Comments

Mina julkänslor håller på att ta över totalt. Jag försöker plugga men det enda jag kan tänka på är snö, årets glögg, att äta frukost framför julkalendern, hur jag ska julpynta, vilket julgodis jag ska göra först, julklappar, nya jullåtar och att jag måste köpa mer saffran. Och efter en lång och glad stund av dagdrömmande av ovan nämnda saker till ljudet av min jul-lista drabbas jag av en mildare panikångest för att jag innan jul ska ha hunnit avverka minst tre tentor, en fallstudie och diverse examinationsmoment. Pang så var man tillbaka till verkligheten. 


Får glädjas åt att det äntligen snöade igår så nu är allt täckt av ett tunt, fint, vitt täcke och det är så himla fint och fridfullt att titta på iaf, plugget löser sig alltid på något sätt.

Har ni fått någon snö?

Likes

Comments

Jag som bara skulle köpa julklappar den här månaden. Jaja nu ska vi matcha i höstsolen, han och jag.

Likes

Comments

I tisdags fyllde jag ju år. 22 härliga år och enligt vad jag hört är det nu livet ska vara på topp? Vet inte om jag kan skriva under på det ännu. Det har varit lite mycket, hade ju tenta förra veckan vilket innebär att de 2 veckorna innan det gått åt till plugg och endast plugg. Har knappt vetat att jag fyller år vilket inte riktigt är likt mig, älskar ju det vanligtvis.

Som grädden på moset har den här veckan nästan varit ännu värre, det har varit lite mycket grejer som hänt som gjort att jag varit uppstressad och bara orolig ni vet? Ingen glad känsla i kroppen. Men min Gustav alltså, han gjorde prick allt för att jag skulle ha en så fin födelsedag som möjligt. Väckte mig med sång och frukost på sängen (pannkakor med nutella tack så mycket) och efter en lång dag i skolan kom jag hem och blev bedd att vara klar 18.30 för att åka iväg. Så tog han mig till Gävles i särklass bästa restaurang i alla kategorier, Mathilda's också hade vi världens bästa kväll där. Så tacksam för honom.

Imorgon är det fredag, jag måste plugga som en dåre och sen ska det blir skönt att lägga den här veckan bakom sig.

Likes

Comments