Ser ni? Mitt första röda plagg! Nu händer det, en färgglad Felicia.

Men det livar ju upp vilken dag som helst, ytterst nödvändigt när det har regnat en månad i sträck. Framförallt idag, en lördag som spenderas på skolan med lite tentaplugg. 

Men senare ikväll ska jag äta middag med vänner och dricka bubbel så det är inte så synd om mig ändå. Nu ska jag sätta fart!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ser ni något så sjukt? SOLEN! Trodde knappt den fanns kvar efter den här regnperioden. Tyvärr sitter jag inomhus ändå men det var ju extra glatt att cykla till skolan idag. Jag ska kämpa på några timmar till innan jag får ta helg. Sista helgen innan en intensiv tentaperiod så jag ska försöka ta det lilla lugna. Kanske plocka lite svamp, ska definitivt ut i skogen i alla fall, det blev inget förra helgen pga skyfallet men nu säger ju prognoserna 15 grader och sol, tjoho!

Likes

Comments

Har haft en så mysig söndag! Älskar faktiskt söndagar.. Vi har sysselsatt oss med att bland annat plocka av uteplatsen då vi äntliiiigen ska få upp ett insynsskydd. Lagom trött på att grannar, deras vänner och resten av kvarteret använder den som genompassage. Vuxna människor med hyfs? No where to be found. Nu är det slut med det iaf!

VI har fixat med det, bakat bröd, lagat soppa och gjort såna typiska söndagssysslor som jag tycker är det mysigaste! Helst med det här höstrusket utanför.

Nu: middag!

Likes

Comments

Hade lite för mycket att göra i veckan så det blev inga på kanelbullens dag men bättre sent än aldrig va! Helst när det kommer till ätbara saker. Gick efter detta recept och de blev typ de bästa någonsin. Försökte mig på att göra knyten för första gången och de blev ju inte flawless direkt men va fasen, övning ger färdighet och så vidare. 

Perfekt till söndagsfikan ju!

Likes

Comments

Förra helgen var spänd, päronen och lillebror gled in på fredagkväll och efter lite för få timmars sömn hoppade vi på tåget till huvudstaden tidigt på lördagmorgon. Vi skulle överraska min syster som fyllt 25 år och lurade skiten ur henne! Det var kul. Vi promenerade mest, drack bubbel, myste och hann med ett besök på Abba-museet (wow, vilken grej det var?) Så härligt att hänga lite när vi träffas så sällan.

Likes

Comments

Herregud hur länge har det regnat nu? 3 veckor i sträck minst. Det här regnet är som en sugpropp som bara tar tag och sliter ur all tillstymmelse till energi ur kroppen. Och mörkret, helt olidligt att kliva upp på morgonen när det är så mörkt och lika jobbigt att få något gjort efter skolan. Känner mig trött, stressad, utmattad och bara lite stissig hela tiden.

Jag vet inte om det är för att jag var i Stockholm i helgen, för att jag träffade min familj som har lyxen till skogen jämt eller för att jag kollat på Kalles sex liv på svt play (tips!!) men jag känner hur varenda lien vrå av min kropp behöver frisk luft, tystnad, fina landskap och skogen. Måste nog åka ut till havet i helgen. Fånga lite energi. Och ljus, förhoppningsvis.

Så får det bli.

Likes

Comments

Contains affiliate links

"Oj det där var inte din färg" sa killen första gången jag testade en senapsgul tröja, sen vågade jag mig inte på det på flera år, haha. MEN för två vecor sedan var jag på stan ned Kajsa som övertalade mig att köpa en. Värsta kapet och såå skön, från gina

Likes

Comments

Peppen över att soppsäsongen är här! Kanske det bästa av alla helmysiga grejer med hösten. Har en vän som endast har soppa i sin matlåda från semtember till april, haha, SÅ frälst är jag dock inte.

(Men bästa soppan är denna!)⬆

Förutom att göra soppa i veckan har jag tränat för första gången sen innan sommaren (kvider varje gång jag rör mig nu) och pluggat som en dåre. Ska bli så orimligt skönt med helg imorrn hörrni.

Likes

Comments

Bilder från min pinterest här

Jag har klätt mig i svart och endast svart så länge jag kan minnas men nu hörrni, nu händer det. Känner att jag är påväg att krypa ut ur skalet och vill bara ha massa färg! Först och främst tänkte jag lägga vantarna på en röd stickad tröja, man får börja lite försiktigt haha.

Likes

Comments

Efter lite plugg på förmiddagen mötte jag upp tjejerna för "en liten söndagspromenad" och helt plötsligt hade vi gått en mil. Vägde upp det med en långfika på Kaffe Trysch. Viktigt med balans här i livet. Fin söndag!

Likes

Comments