Kort vecka igen, himla skönt men lite problematisk när man drunknar i plugg. Jag sitter och häller i mig en kopp kaffe och ska strax cykla bort till mina morgontrötta kompisar och försöka göra klart ett grupparbete. Så jäkla grått väder idag, hoppas det vänder till imorgon när det är dags för årets Garden Party, så pepp!

Hoppas ni får en fin dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Igår när jag och Stina var på gymmet fick vi ett ångestpåslag ungefär samtidigt pga att vi stod där inne och svettades när det var sommarväder ute. Löste det med att sätta oss på Bocken hela kvällen och klämde två flaskor rosé.och det var en så jäkla härlig och fin kväll. När jag cyklade hem halv elva var det fortfarande 19 grader ute och det blåste ljummet.

Livets liv, nu är det äntligen här!!!

Likes

Comments


Precis hemkommen från tentan, hann kasta i mig lunch och var på väg att åka och träna när jag insåg att det var 23 grader och sol på uteplatsen. Gjorde en kopp kaffe och satte mig där och solade istället och kände mig om möjligt, 100% avslappnad. Det var första gången på den här evighetslånga tentaperiod. Det är ju visserligen bara att börja på nästa, men det är ändå så himla skönt när det är gjort.

Likes

Comments

Måndag och på*t igen, nästa tenta på torsdag. Vad otroligt trött ni måste vara på att jag bara pratar om tentor hela tiden? haha. Det hjälps inte, dom är konstant känns det som.

Något mer peppigt med denna vecka: 25 grader och sol på fredag och jag och killen får besök i helgen! Jag är visserligen dränkt i plugg även då, men ska försöka ta mig lite tid för att ta det lugnt också.

Ha en fin måndag hörrni!

Likes

Comments

Efter en hel dags plugg igår cyklade jag hemåt och poppade en bubbel och gjorde mig i ordning innan vi stack ner till konserthuset. "Jaha... Han som var med i Alcazar....?" sa samtliga vänner. Nej inget disco var det utan Weeping Willows-Magnus handlade om, haha.

Det var vi och och alla medelålders som klätt upp sig med kostymbyxorna och druckit ett glas vin för mycket, men det var kul ändå. Han var skitbra och med han på bilden har jag alltid kul. Tack älskling.

Likes

Comments

Från i onsdags då Stina fyllde år och hade en lång lista med frukost hon önskade sig.

Det jag hade gjort för att få sätta tänderna i denna frukost idag, sova ut, ligga i soffan och slötitta på nyhetsmorgon i flera timmar för att ha en helt ledig helg framför mig.

Men det får vänta, istället sitter jag i skolan denna lördag för att, antagligen förgäves, plugga till en tenta på torsdag. Ikväll ska jag iaf få en välbehövlig paus då vi ska ha en liten date-night! Mysigt!

Likes

Comments

Han har somnat i mitt knä, jag har blodstopp i benet och det skriker av kramp men en vill ju inte väcka en sån gullig liten en? Slötittar på teven och dricker rosé och det är exakt vad jag orkar göra efter den här intensiva veckan.

Imorgon blir det plugg hela dagen och sen ska vi se Magnus Carlsson på konserthuset, kul med konsert som paus i plugget. Längtar som en dåre efter sommarlov nu, en månad kvar.

Hoppas ni har en mysig fredagkväll!

Likes

Comments

Gud den här tenta-veckan har verkligen tagit på psyket, började så mysigt igår med långfrukost och sen urartade den totalt. Kämpade mig till gymmet efter 9 timmars plugg och fick inte ett skvatt gjort för att det var så mycket folk, kände hur tiden rann ifrån mig och att jag lika gärna hade kunnat sitta kvar och plugga. Cyklade som en dåre till coop för att hinna hämta ut ett paket där det tog 1000 år att komma fram i kön, cyklade sen som en ännu större dåre till andra sidan stan (uppför hela vägen + min 10 kilos ryggsäck på ryggen) för att hämta ut ett annat paket, kommer fram 18:59 och killen i posten säger "nej tyvärr vi stänger nu". Då rann det över lika brutalt som svetten på min rygg efter maraton-cyklingen.

Grät hela vägen hem, gick rakt in i duschen och satt mig tills jag lugnat ner mig. Herregud vissa dagar alltså. Oroligt vad stress kan göra med en.

Likes

Comments

Hur härligt var det med sommarvärmen i fredags? Hann ju dock sitta ute i solen ca 45 min innan den försvann. Ingen kvällssol här inte, lite tråkigt nu när kvällarna är enda gången vi är hemma men säkert tacksamt om somrarna att ha sol hela dagen.

Igår pluggade jag halva dagen och sen hade jag tjejerna över på middag (dom godkände nya lägenheten tack och lov, haha) Och denna dag kommer se ungefär likadan ut, kämpa på Felicia. Tenta nr 1 på fredag!


Likes

Comments

Har blivit helt besatt av tanken att skapa en mindre djungel på vår uteplats.

Väldigt tur att det skulle bli sämre väder redan idag för annars hade det funnits risk att jag åkte till första blomsterhandel för att tömma sortimentet. Helst efter den här första veckan i lägenheten när hela kvarteret har bestämt sig för att använda vår uteplats som genompassage (pga att hyresvärdarna inte satt upp några insynsskydd.) Blir tokig på att man kan vara så respektlös som vuxen människa alltså. Jaja, så fort lönen kommer ska jag mura in vår uteplats med blommor och träd. LÄNGTAR!

Likes

Comments