Älskar Västerås! Av det lilla jag såg, så mysigt. Har blivit så bortskämd av killen i helgen, får nästan dåligt samvete.

Och idag sken ju solen upp hela världen vilket var välbehövligt, även fast jag snällt fick sitta inomhus och plugga medan alla andra var ute i solen. men sånt är livet. Ska sova nu så jag får kliva upp och få den där himla tentan gjord nån gång.


Likes

Comments

En förmiddags tentalpugg och en halv evighets artikelseminarium senare. Nu ska den här allvarliga men peppade personen springa iväg till tåget till killen. Är gladare än vad jag ser ut faktiskt, firar veckans solsken med kjol och sneakers, såklart!

Hoppas ni får en fin helg!

Likes

Comments

Glad fredag! En av de bästa dagarna för pannkakor till frukost (med nutella, viktigt), helst efter en vecka med feber och tentaplugg. Två saker som inte är särskilt kompatibla, för övrigt. Har lyckas piggna till lagom till helgen som tur är, för ikväll ska vi åka iväg för en liten weekend i Västerås som killen har planerat. Har ingen aning om vad vi ska göra faktiskt, men jag ser så mycket fram emot att bara va med honom hela helgen!

Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Skrattade högt när jag kom ut från toaletten och insåg att jag idag matchar båda min tröja, mitt mobilskal, och nagellack med kaklet på skolans toalett, haha.

Ja ni förstår på vilken nivå min lördag är när detta var det roligaste som hänt mig idag. Försöker muntra upp mig med att även om jag inte hade behövt plugga hela helgen så hade det inte funnits något särskilt kul att göra ändå. Det är svintråkigt väder ute, ingen av mina kompisar är här och killen är dessutom bortrest. För att inte tala om hur mycket kul jag kan göra om jag klarar de här tentorna.

Jobbar hårt för att lura mig själv till att vilja plugga, märker jag.


Ska strax springa hem och äta lunch i alla fall, hoppas ni har en festligare lördag än vad jag har!


Likes

Comments

Den bästa grejen jag kommit på i mat-väg är att göra pizza på tortillabröd. Har alltid det i frysen och sen är det bara att kasta på det som finns i kylskåp/frys/lådor! Så bra och man slipper den här jobbiga känslan av en stor degklump i magen som man får efter en vanlig pizza.

Ikväll blev det denna variant ovan medan jag låg på sängen och tyckte synd om mig själv. Alla vänner + kille är bortresta och jag måste tentaplugga som om livet hängde på det, vilket det nästan gör. Men det löser sig hörrni.

Hoppas ni har en fin helg med massa bubbel!

Likes

Comments

Vet inte om det bara är mitt måndags-mode men den här pyjamas-trenden tilltalar mig verkligen idag, haha. Vilken dröm att glida runt i vida byxor och en lös skjorta och ändå vara snygg? Ja tack.

Nu ska jag dock ta på mig träningskläder istället och sticka iväg till gymmet!

Likes

Comments

Ungefär hur man vill en helg ska se ut, bilder via min pinterest.

Killen står i detta nu och slänger ihop en pokébowl för första gången och jag gör det jag gör bäst, observerar och dricker vin, haha. Fredagsfeelingen är på topp och vi ska bara ta det lugnt ikväll, imorgon blir det en tripp norrut!

Hoppas ni har en fin helg!

Likes

Comments

Nu är det väl ändå dags för eftermiddagsfikan va? Det man ser fram emot mest varje dag. Hade övertygat mig själv om att jag inte behövde någon semla idag men så diskuterade jag med en vän och kom fram till att en semla om dagen är bra för magen! Dessutom ska jag dansa massa ikväll, måste ju väga upp för allt jag kommer förbränna då!

Eller, Eh...

Likes

Comments

Det var ingen trist frukost vi inledde lördagen med, killen hade gjort egen nutella(!) till pannkakorna, han är en dröm!

Godmorgon måndag. Hörrni, solen skiner ju! Chockad varje gång det sker men så glatt, det här blir en bra dag. Dagens planer är än så länge att skriva en dugga, gå på en föreläsning och träna. Väldigt peppad på det sistnämnda efter en vecka med feber.

Hoppas ni har en fin måndag!

Likes

Comments


Hade enorma cravings igår, gick runt och åt allt jag hittade men inget stillade liksom sötsuget förrän jag kom på att det var chokladbollar jag var sugen på! Svängde ihop nutellabollar och mh-mh-mh. SÅ goda alltså.

Gjorde bara en vanlig chokladbollssmet och hade i en klick nutella denna gång, då känner man liksom smaken men den blir inte så extrem. Är man en nutella-lover skulle jag dock göra små kulor av nutella och frysa in och sen rulla dem i en vanlig smet så man får en nutella-gömma.

Varsågod för cravings!

Likes

Comments