Med nya lägenheten kommer även en härlig liten uteplats och jag som inte ens haft en balkong här i min lilla lägenhet är ju såklart bortom överlycklig för detta. Eftersom vi flyttar in lagom till utomhussäsongen vill vi såklart göra den fin så den kan användas maximalt. Är svinpeppad på att få göra den mysig med massa blommor, lampor och sittplatser! Och grill! Himmel vad vi ska grilla den här sommaren. Är dock lite kluven på vad vi ska ha där, vill både kunna sitta och ta det lugnt men också kunna äta.. Tåls att funderas lite på. En månad kvar bara!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Han köpte blommor till mig igår

Fredag!

Fick så glada nyheter igår som jag väntat på en halv evighet ungefär, så idag känner jag mig ca 100 kg lättare och är på riktigt härligt fredagshumör! Även om jag har en relativt tråkig plugg-helg framför mig., men det behöver jag inte tänka på nu, nu är det fredag! Solen skiner, jag ska tentaplugga, fixa lite grejer och sen springa ner på stan och möta upp killen efter jobbet. Vi ska sätta oss någonstans, (kanske uteservering?) och fira, allt. Så härligt.

Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Godmorgon! Blev lagom nöjd när jag fann den där avokadon i kylen, inget som tillhör vanligheten med min studentekonomi direkt haha. Väldigt glatt hur som helst! Nu har jag dock en heldag i skolan framför mig, räkneövning, föreläsning och sen ska vi ses för att skicka in vår B-uppsats! Äntligen.

Senare ska jag ta med killen på ett hit-pass, första gången sen innan jul för min del så vi får se vem som dör först helt enkelt., haha.


Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

En cykeltur med min person i söndags

Nu ska jag ner till gymmet och cykla också, ut med all frustration som kryper runt i kroppen

Likes

Comments

De bars jag gjorde senast blev jag inte helt nöjd med så i helgen testade jag dessa!

Mixade cashewnötter, sötmandel, kakao, vaniljpulver och rågflingor till ett mjöl och hade sen i kaffe, kokosolja och dadlar. Obs; hörde hur det började smälla och låta i mixern när killen höll på att mixa ihop det där och då har han ju givetvis glömt ta ur kärnorna ur dadlarna, haha. Så påminner om det också, trodde det var uppenbart haha.

Toppa med riven kokos och njut! Smakar ju ungefär som en platt chokladboll, dvs succé!


Likes

Comments


Hade en himla fin och solig söndag igår. Vi cyklade runt och utforskade stan, väldigt nyttigt för mig som har obefintligt lokalsinne, fick några aha-upplevelser. Förutom det har vi tränat, firat påskrivet lägenhetskontrakt samt bestämt att denna vecka ska bli bättre än förra. Kan behövas.

Idag vräker dock snön ner och jag sitter hemma och krigar på med vår B-uppsats. En av alla röv-saker som hände förra veckan var nämligen att min dator som jag fick för ca 4 månader sen, gick sönder. Har sån ångest så jag inte ens vågat berätta för mina föräldrar än. Så jag får sitta hemma med killens tegelstens-dator istället.

Men det löser sig hörrni, det måste man övertyga sig själv om.

Likes

Comments

Bilder från min pinterest

Har sett hur min syster haft en enorm tavla på sin pinterest med bara massa stolar och tänkt att hon verkligen är sjuk i huvudet (förlåt Linn) som kan tycka att det är så intressant/viktigt/inspirerande med stolar. Men nu, ja nu är jag också där. Kan sitta och titta efter stolar i TIMMAR och fascineras, tycker vissa är det finaste jag sett.

Vi kommer nämligen behöva införskaffa några till lägenheten då vi har en större matplats nu och då vill man ju ha några fint och bekvämt att sitta på såklart. Till min förfäran insåg jag ju dock att 1. alla stolar vi vill ha är svindyra. 2. Så HIMLA märkligt med alla kopior på stolar som fortfarande kostar 1500/2000 kronor, ska dom ändå göra en kopia så bör det väl vara budget? Jisses alltså. Så nu står vi lite stilla och antar att vi kommer få försöka hitta några begagnade som vi sen får måla och slipa tills vi får de som vi vill. Blir ju en del andra utgifter så att säga.

Men en vacker dag hörrni, då ska vi ha råd att köpa några italienska dyrgripar att sitta på, haha.

Likes

Comments

Godmorgon onsdag och sjuk träningsvärk.

Idag ska jag avverka lite plugg, ett opponerings-seminarium, skriva kontrakt på lägenhet (YEY!) och ikväll ska vi på sittning med 90-tals tema. Kul förutom att jag ständigt går runt i den typen av kläder, haha. Ska liva upp outfiten med lite Mel-B- bollar på huvudet, nåt glittrigt och klippa till en choker. Lät lite tveksamt nu när jag skrev det dock, vi får se hur det slutar haha.

Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Man skulle kunna likna livet just nu med en fotbollsmatch när jag var 16. Hur jag springer så fort så ingen hinner ikapp. Jag kämpar mig fram, trots de som knuffas från alla håll, hon som kliver mig på hälarna och sliter i min tröjärm. Och just när jag kommit fram till mål, siktar in mig och laddar för skott, är det någon som fäller krokben på mig.

Har nog aldrig känt mig så positiv och glad som jag gjort senaste tiden trots misären som har pågått runt omkring mig. Och när jag precis trodde att jag såg ljuset så bara fortsätter det kastas dåliga nyheter på mig, en efter en.

Men till slut är det väl så att man får ligga kvar där på gräset några minuter och känna sig besegrad. Bara man kommer ihåg att när visselpipan tjuter igen är det bara att resa sig och börja springa igen.


Likes

Comments


Vi kämpar på hörrni, aldrig ska vi ge oss.


Likes

Comments